Domme brief van de domme man

Screenshot_28

“Goedmensch” en “nuttige idioot” Rob Geurst uit Den Haag plaatste maandag een advertentie op de voorpagina van de Volkskrant. Hij richt zich daarin direct op PVV-leider Geert Wilders en roept op tot samenwerking.

(Door: H. Numan)

Sorry meneer Geurst, dat ik u zo noem. Maar die brief van u: dat was een beetje dom, hè schat? Natuurlijk krijgt u overweldigende aandacht in alle media. Alles wat de PVV beschadigt, krijgt dat. Of het slim of dom is, maakt niets uit. Maakt u zich geen zorgen, u bevindt zich in oerdom, maar verder poep-chique gezelschap. Die domme brief van u valt echt niet op. Okay, zult u vragen. Waarom vindt u mij dom, en waarom is mijn brief dom? Da’s heel simpel te beantwoorden: omdat u wel de splinter in andermans oog ziet, maar niet de balk in uw eigen oog.

Wilders komt bijna altijd met goede oplossingen. Dat is nou net het probleem: multicul links is een meester in het verzinnen van problemen, maar oplossingen? Niet direct. Ze smijten graag met zakken andermans – ook uw – geld, in de hoop dat een volgend probleem de aandacht afleidt. Ze starten een peperdure campagne betaald met andermans geld om de Nederlanders ‘ergens van bewust te maken’. Alsof we dat niet allang zijn. Of ze sturen notoire criminele jongeren in plaats van naar de gevangenis op een luxe zeilvakantie of leren hen hoe je mensen nog beter kan mishandelen met een gratis cursus kickboksen.

Ik denk dat u zich mijlenver verheven voelt boven het plebs – waar u overigens zelf net zo goed deel van uitmaakt. Het plebs, dat moet doen wat de leiding haar opdraagt. Dat doet u niet hè? U denkt voor u zelf! Behalve natuurlijk op het werk, want daar denkt uw baas (of opdrachtgever) voor u. Of thuis, want daar doet uw vrouw dat. Of in de politiek. Dat doet (denk ik) Alexander Pechtold voor u. Verder denkt u geheel zelfstandig. U weet dat zure regen de bossen bedreigt, dus vindt u dat uw buurman veel meer belasting moet betalen om dat op te lossen. U natuurlijk niet. Want u rijdt, betaald door andermans geld, in een super voordelige Prius. Grotendeels rijden op benzine natuurlijk, want die batterijen zijn echt duur. En die subsidie (= andermans geld) zit niet op nieuwe batterijen. Asieligzoekers zijn ontzettend zielig, die moeten we hartelijk welkom heten. Maar wel graag een paar dorpen verderop, alstublieft. Oranje bijvoorbeeld. Als ze 1400 asieligzoekers kunnen opvangen, dan moet 2800 asieligzoekers toch ook mogelijk zijn? Gewoon buiten het nieuws houden, niks aan het handje.

Dat is nou net het probleem waar u graag met een flink boog omheen loopt. De PVV is niet het probleem, integendeel. De rest van het nep-parlement is dat. Jazeker, nep-parlement. Ze zijn meesters in het verzinnen van problemen en complete onbenullen in het oplossen er van. Wat voor oplossingen biedt dat nep-parlement? We moeten asieligzoekers “ruimhartig” opvangen, en wel in vijf sterren accommodaties. Extreem links (alles links van de PvdA) gaat zelfs zo ver dat volstrekt kansloze asieligzoekers flink beter dan echte Nederlanders behandeld moeten worden. Gematigd links (alles links van de PVV) vind dat ook, maar durft dat niet met zoveel woorden te zeggen. Hooguit nadat ze in een achterkamertje een deal gemaakt hebben met extreem links dat ze voor de Bühne mogen doen alsof.

Probeert u maar eens een sociale woning te huren of een simpele baan te vinden. Die zijn er echt niet. Ik weet het, dat is uw probleem niet. U bent tenslotte geen PVV-tokkie. U als (denk ik) oprechte D66 stemmer heeft (denk ik) een leuke baan, mogelijk bent u een kleine ondernemer of succesvolle ZZP´er. Anders had u uw goede geld echt niet lopen verkwisten aan een oerend domme advertentie. U bent goed opgeleid en u weet dat alle Syriërs professor, wijsgeer of architect zijn. Die zetten we gewoon heel snel aan het werk. Belemmerende regeltjes? Die zijn er om gebroken te worden. Probleem opgelost! Tja. Als het zo eenvoudig was, hadden we geen probleem. Dan was Wilders gewoon VVD-fractielid gebleven.

“Maar daar kan ik toch niks aan doen?”, hoor ik u jammeren. De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen en gedecoreerd met borden ‘daar kan ik toch niks aan doen’. Natuurlijk kunt u er wat aan doen. Onder andere door geen domme advertenties te plaatsen of door de veroorzakers van  de problemen eens aan te spreken om niet ten koste van ons land de zoveelste boycot de PVV-campagne te runnen. Vraag eens aan die idioot die zich grote zorgen maakt over Wilders of hij zich eigenlijk grote zorgen maakt uit puur eigen belang.

Landsbelang? Dat bestaat allang niet meer. Het nep-parlement heeft dat weggeven toen ze het Verdrag van Lissabon accepteerden. Als 65% van de bevolking tegen de EU-grondwet is, moet je niet die grondwet onder een valse naam alsnog accepteren. Dan ben je, inderdaad, een nep-parlement.

Moeten we Turkije met zakken gratis geld en met de fanfare de EU binnenlaten, omdat het anders weigert vluchtelingen op te vangen? Natuurlijk niet. Turkije moet ver buiten de deur gehouden worden. Het houdt al 41 jaar de helft van een EU-staat, Cyprus, bezet. Vrijheid van meningsuiting bestaat daar niet. Vrijheid van godsdienst al helemaal niet. Erdoğan heeft ongeveer dezelfde ambities als Adolf Hitler, en is daar net zo duidelijk over. Lijken me prima redenen om dat soort landen zo ver mogelijk buiten de deur te houden. U niet?

Bovendien, het is militair en logistiek een peulenschil om een veilige zone op te zetten in Syrië zelf, vlak over de grens. Daar heeft Turkije niets te vertellen. Militair gezien moet zelfs (!) het Nederlandse operettegezelschap leger in staat zijn om al die asielige mensen daar veilig op te vangen. Hetgeen Wilders verschillende malen in de Tweede Slaapkamer heeft voorgesteld. Dat elke keer wordt weggehoond, genegeerd of op z’n best gejat word. Die ‘safe havens’ kwamen recentelijk weer boven water als CDA- en VVD-ideeën. En wat dacht je wat? Nu zijn het opeens wel goede ideeën.

Minister Asscher wil al die Syrische wijsgeren, professoren en architecten direct aan het werk zetten. U waarschijnlijk ook. Welk werk? We hebben meer dan 650.000 werkelozen. Kunnen we die niet beter aan het werk zetten? Is stukken goedkoper, want die hoeven we a) geen Nederlands te leren, b) ze verkrachten niet zo vaak en c) hebben heel wat minder noten op hun zang.

Tenslotte: heeft u kinderen? Leg ze eens uit waarom die op dit moment tot hun 72e moeten werken. Op dit moment, want als uw kinderen nog jonge tieners zijn, wordt dat hoogstwaarschijnlijk tot na hun 75e  of langer, waarschijnlijk tot aan hun dood. En vertel ze dan gelijk eens waarom een asieligzoeker uit Opper-Volta voorrang krijgt op de woningmarkt, gratis medische zorg, gratis onderdak, gratis scholing en een volledig uitkering. Waar ze nog nooit een cent voor betaald hebben, en vrijwel zeker nooit voor gaan betalen.

En wat wilt u? Na veertig jaar ellende met gastarbeiders en hun nazaten wilt u meer, meer, nog veel meer ellende. En dat Wilders daar persoonlijk aan meewerkt. Dat is dus een beetje dom.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", demoniseren, Geert Wilders. Bookmark de permalink .

25 reacties op Domme brief van de domme man

 1. Hans zegt:

  Numan 4 President

  Like

 2. wout eenhoorn zegt:

  Hij zal die advertentie waarschijnlijk niet moeten betalen. Zij halen alles uit de kast om Wilders te stoppen De idioten.

  Like

  • Zou zo maar kunnen,dan wil ik dit ook nog ff kwijt vanavond nog over in dicussie geweest,Sorry maar PIM is vermoord door Links,de regerende toen destijds,Volkert hij is gewoon ingehuurd zogenaamd als tegen de bontfactory waar Pim van hield ff door zn kop geschoten vlak voor de verkiezingen,echt vlak voor de verkiezingen,ze waren als de dood dat hij zou gaan winnen en dat konden ze echt niet laten gebeuren en ze hebben die Volkert beloofd zoveel jaar en je ben weer vrij met heel veel poen,heb toen posthuum op hem gestemd,want ze waren als de dood dat hij de verkiezingen zou winnen en ik ben bang dat Geert dit ook gaat gebeuren ,hoewel ik het echt niet met alles eens ben maar ze zijn dus nu weer als de dood dat hij de grootste partij word!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En volkert loopt vrij rond maar onze Pim is niet meer

   Like

  • H. Numan zegt:

   Ik had zijn foto en het interview niet gezien toen ik mijn artikel schreef. Anders had ik hem niet een beetje dom genoemd. Volgens mij heeft hij assistentie nodig bij het aankleden. En hij is op zeker dom genoeg om zelf duizend euro te verbranden op de voorpagina van de Azaan bode.

   Like

 3. Marc zegt:

  Heer Numan, u maakt veel te veel werk van die Geurts. Ik zag ‘m gisteravond in Pauw. Een ongelooflijke nul in de herhaalstand: telkens het zelfde vage riedeltje. En Pauw vond dat allemaal prachtig en gaf hem zo ruim de tijd zijn onzinverhaal uit de doeken te doen, dan Geurts zelf al gauw het spoor bijster raakte. Er zit namelijk niet meer in zijn verhaal dan, inderdaad, vooral het ‘correcte’ in zijn ‘politieke’ denken. Geurts wilde maar laten blijken dat hij vooral aan de ‘goede’ kant stond, niet wetende wat nu eigenlijk de goede kant is.

  Maar zo gaan die dingen.

  Like

 4. Goed stukje waarheden maar of deze persoon het zal begrijpen is punt twee .
  Wand hoe hij er bij komt dat hij niets weet van de hetze tegen G.Wilders die uitvoerig zijn besproken in de media zegt genoeg over zijn belang stelling in NL.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Zo is het mijnheer H.Numan !
  En daar past geen spelt meer tussen !

  Rob Geurs :
  Partijloze bezorgde burger ?
  Beter zou het zijn als je partij kiest voor het
  Nederlandse en Nederlands intigreerde Volk !
  Zwart-wit-geel maakt niet uit !

  Met als enige uitsluiting ,,de moslim” die zich
  niet in Europa intigreren will en in Europa
  niet past !

  Maar je kann natuurlijk ook voor de Sharia kiezen !
  Dan wens ik je een suksesvolle verhuizing naar
  een moslimland naar jouw keuze !

  Like

 6. Bravo, H. Numan! Perfect geformuleerd, niets aan toe te voegen!
  Je zou meer dan hardgrondig wensen, dat dat stuk onbenul Geurts het metterdaad onder ogen kreeg! -Het nepparlement trouwens óók!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Dit artikel zal MSM helaas niet halen, terwijl het zoveel beter is.

  Like

 8. W.H.J. Reiss zegt:

  U kunt het de adverteerder niet kwalijk nemen. Hij wil natuurlijk graag met Syrische astronauten in gesprek. Verder is hij te-dom-om-te-poepen ! Net als andere idioten van het Nep parlement !

  Like

 9. VarAway zegt:

  Geweldig relaas Hr. Numan, GEWELDIG!
  ” Asieligzoeker uit Upper Volta ” onovertroffen vonst.

  Ik moet zelf nog denken aan een vriendelijke knul uit Angola,
  welke ik sprak in de metro.
  Vroeg hem waarom hij een ” studentje ” speelde in NL en niet in
  Portugal, gezien zijn taal? Zijn antwoord was: daar zou hij geen
  toegang hebben gekregen als ” vluchteling “, maar in NL wel….

  I rest my case……

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Een goed verhaal;
  de bewogen oprechtheid van een gepikeerd mens met compassie.
  Maar een “Domme brief van de domme man” ?
  Dan moet het TV-programma zelf toch ook wel dom zijn.
  Ik denk dan aan vroeger op vrijdag-avond met P&W, kwam ene “Dolfie Zalfie” de politiek uitleggen [onder veel gelach]

  Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  Hij keert alles om deze man, alle anderen willen niet met Wilders aan de slag, Wilders heeft goede ideen zal maar niemand wil meedoen want dan, vinden ze, staan ze voor paal en dat is ook zo.
  Maar moet Nederland dan voor paal blijven staan omdat een stelletje onbenullen het verdomt om hun ongelijk te bekennen?

  Like

 12. Tempelier zegt:

  Het is toch wel komisch dat iemand ( die niemand kent) een peper dure advertentie plaats die de dag erop al in de papierbak beland , ook een manier om je geld te verbranden met ZIP resultaat !
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 13. Cathja zegt:

  Zeer eens met de inhoud van dit artikel! Hier kan de heer Geurst het wel mee doen, dacht ik.

  Like

 14. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Geweldig artikel! Wilders zegt bovendien hoe het WEL moet: gewoon uit de EU en de grenzen sluiten! Als dat geen oplossing voor een hoop problemen is?! Maar dat vindt deze meneer natuurlijk wel een beetje dom? Laten we dan maar een beetje dom zijn in plaats van totaal onnozel!!!

  Like

 15. OphEUffen zegt:

  Volgens mij is het een feit dat andere partijen niet met de PVV willen samenwerken. Dan kun je natuurlijk voor 1.200 Euro een advertentie plaatsen in de azijnbode, die lezertjes zijn het gewend bedrogen te worden, maar richt deze dan tenminste aan de juiste adressen.

  Qua timing heb ik ook nog een aanmerking. Erg handig om de advertentie te plaatsen als Geert in Australie zit.

  Like

 16. Carli Varga zegt:

  CITAAT ROB GEURST EN MIJN REAKTIES EROP
  Geachte heer Wilders
  Rob: Als u echt aan Nederland denkt
  Carli: Dat doet ie ook. Hij is een van de enige die aan Nederland denkt.
  Rob: Wilt u dan samenwerken met anderen.
  Carli: Dat wil Geert wel maar de rest van die slampampers niet die denken dat ze de regie in handen hebben. Ze lachen Geert uit.
  Rob: En niet Nederland proberen te verdelen,
  Carli: Dat doet Geert niet maar degene die niet luisteren naar het Volk die werken die verdeling in de hand.
  Rob: Door alleen maar te zeggen hoe het niet moet.
  Carli: Hij zegt niet hoe het niet moet. Geert zegt hoe het wel moet. Je hebt er echt geen kaas van gegeten he Rob. Shit Happens.
  Rob Geurst (partijloze bezorgde burger).
  Carli: (diegene die haar PVV stem uit gaat brengen wanneer zij die kans gaat krijgen en tevens een woedende tierende burger is nu die op springen staat) Bedankt Rob dat je mijn gedachtegoed nog meer aangescherpt hebt. Ik weet door jouw stuk nu nog sterker waar ik achter sta, En overigens Rob het had je geen 1500 euro hoeven te kosten. Je kunt Geert via internet ook gewoon een gratis mail sturen had je veel geld bespaard.
  Sterkte Rob met je zorgen en dat je straks dankzij Geert zijn hulp weer een onbezorgde burger kunt zijn.
  Moest ik toch ff kwijt.

  Carli’s Reaktie omdat Wilders achter zijn Volk staat en dat heeft het Volk hard nodig.

  Like

 17. Bas Koning zegt:

  Ja hoor, Wilders wil met Jan en Alleman samenwerken.
  Gaat deze meneer dan even het CORDON SANITAIRE opheffen? Anders komt er van dat samenwerken nooit iets.

  Like

 18. Jan zegt:

  Deze brief had hij beter aan al die andere partijen kunnen sturen, die absoluut niet met de PVV willen samenwerken.

  Like

 19. Nikolaos zegt:

  Volgens mij zit het in de meeste gevallen zo:
  Iedereen wil graag als intelligent gezien worden en op een of andere manier hebben mensen het idee gekregen dat het van een hoge intelligentie getuigt als je op een of andere manier tegen Wilders bent. Meestal met zo’n frase die niet zo best onderbouwd is.

  Als je diegene dan het voordeel van de twijfel gunt en even vraagt waarom diegene dat denkt dan kom je bedrogen uit.

  Like

 20. Zulke mannetjes als Rob Geurts… Minder, Minder, Minder!!!

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Lekker napraten, zonder na te denken. Meneer is vast een VARA-kijker.

  Like

 22. Danny zegt:

  De beste man woont sinds 1998 in een van de duurste wijken van Den Haag. Zijn bedrijf A1 maatwerk leeft van subsidiepotten. Vreemd dat hij zich Geurst noemt terwijl hij eigenlijk Geurts heet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s