Islamisering? Hoezo!!??

Screenshot_10

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “jowitteroos”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Hypocrisie, Islamisering, Moslims, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

28 reacties op Islamisering? Hoezo!!??

 1. Tistochwat zegt:

  Misschien een beetje onnozel van me maar ik wist niet dat ze in dit land ook al op straat met hun reet omhoog lagen?
  Dit moet een heerlijke aanblik vormen voor Mark Rutte, indien die wellicht toch misschien wel een heel klein beetje ‘ho’ is
  Zou hij daarom zo pro-islam zijn?
  vanwege al die lekkere kontjes?

  Like

 2. Elena zegt:

  Ik zou willen. stel dat allen in deze houding aan de kant van een Amsterdamse gracht zouden zitten.
  Zou echt lachen worden.
  Het is je reinste provocatie. Zij laten hiermee zien..dat ze macht hebben of beter gezegd, machtsmisbruik is het.
  Maar goed, in Parijs, Engeland etc, zijn er duizenden die de straten en kruispunten bezetten.
  Zolang de politie erbij staat en niets doet….staan wij machteloos.
  In ons achterlijk gluiperig moslim kontlik landje, zal er ook al niets aan veranderd worden.
  Mogelijk lopen er eens een paar honden los..die hun pootjes optillen om daar te plassen…lol.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ze doen er in Frankrijk/Parijs wel degelijk wat aan/tegen…….Het OM in Frankrijk heeft namelijk onlangs Marine le Pen gedagvaard voor een uitspraak van haar (in 2010!!!!) over de moslims die toen (IN 2010!!!!!) de straten in Parijs hadden geblokkeerd en er massal zaten te bidden. Over GEDANKENPOLIZEI gesproken en wie hadden het ook alweer over vrijheid van meningsuiting na de aanslag op het kantoor van het tijdschrift HEBDO??? Wie ook alweer? Juist ja dezelfde MERKEL, dezelfde Hollande, dezelfde Rutte, dezelfde ABBAS (die onlangs nog heeft opgeroepen om de Joden te vermoorden door messteken!!!!!)…… wie liepen er toch allemaal zo demonstratief gearmd over de straten in Parijs????????

   Like

 3. Sjaak zegt:

  EEN WATERKANON OP DEZE MOSLIM-ACHTER(LIJK)WERKEN !
  SCHOONVEGEN DEZE PLAATS !

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Getver, wat een smerig gezicht, islammers die aan de kont van de voor hun knielenden ruiken…

  Like

 5. Bert zegt:

  Is dit photoshop of echt? ken wel de beelden uit frankrijk waar ze hele straten uhm, vullen, ik zeg maar vullen want mari le pen had er iets over gezegd als in bewoordingen met bezet en die moet voor de rechter komen. je moet erg op je woorden passen tegenwoordig, alleen al omdat paul de leeuw anders bij je aanbelt over een Facebook post ofzo. nederland is een KUT land geworden, vind er geen moer meer aan, BAH…

  Like

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Dat is de nieuwe fietsenstalling van het Rijksmuseum; vooral goed doordouwen dat voorwiel!

  Like

 7. Marc zegt:

  Daar is de ME niet op afgestuurd?

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Moslimpjeskijken als toeristische attractie. Is ook halal in Amstelredam. Van witte fiets tot witte jurk. Die witte jurk past ons allemaal. Nu nog een witte muts. Op elk plein een pijl richting Mekka. Zo leggen de moslims een gebedscordon in de steden van Europa.
  Hun bijgeloof is dat de overwinning gesterkt wordt door gebed. Gebedsverstoring is effectief voor hun disbalans en brengt het geweldadige naar boven, waardoor zij sympathie verliezen.

  Like

 9. hans zegt:

  Beetje onnozel van me, maar als we ze nou allemaal ter plekke neerknallen als ze zo met hun reet omhoog liggen en als dan de hele wereld schande spreekt, zeggen we gewoon dat het een hollandsche heilige plek is!?

  Like

 10. henkie1958 zegt:

  Het duurt niet lang meer en iedereen zit op zn knieen met de kont naar het westen en zn onnozele kop naar het oosten….inclusief de volksverraders de “goedmensch”….
  En de rest heeft zn wapens al klaarliggen om deze verraders een lesje te leren in vaderlandsliefde.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ze vragen om een flinke trap tegen hun kont.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Maar gelooft U mij maar, dat als de islam-volgers de meerderheid vormen, de politieke-elite al in het vliegtuig zitten, op weg naar veiligere oorden. En WIJ, wij mogen met “de gebakken peren”, blijven zitten, hé Rutte,Samsom,Pechthold,Roemer,Buma!

  Like

 13. Op zichzelf is er niet veel verschil met het gedrag van andere fanatieke sekten.
  Als the Children of God zich vroeger verzamelden op, bijvoorbeeld het Centraal Station om van daaruit te gaan “getuigen”, vormden ze in de stationshal ook eerst een kring om gezamenlijk ‘in gebed’ te gaan,http://depatriotten.weebly.com/ zonder zich iets aan te trekken van de passanten. Het was, denk ik, juist de bedóeling, dat de passanten het zagen, zodat ze erdoor ‘geïnspireerd’ zouden worden om zich te ‘bekeren.’ Met andere woorden: Ze móesten het juist zien. Dat zit er bij de moslims natuurlijk ook achter: Vanzelfsprekend is het machtsvertoon, maar anderzijds tevens het streven om te ‘inspireren.’ He vraagt je af, hoe zij eigenlijk denken, dat een westerling in elkaar zit. Of, waarschijnlijker is, dat ze tot zo ’n bespiegeling niet in staat zijn.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Jean zegt:

  O wat zou ik daar graag willen kegelen met een stalen bal…., heerlijk. 😉

  Like

 15. Bidden op straat of openbare gebouwen moet verboden worden in elk westers land.wij mogen immers geen kruisje dragen .

  Like

 16. Jan zegt:

  Anja krijgt orgasme: Haneen Zoabi komt op 8 november naar Nederland om aanwezig te zijn op de Kristallnachtherdenking en om dan Israël te verketteren wegens zijn racistische houding tegenover de AraBieren.

  Haneen Zoabi, an Arab-Israeli lawmaker who recently called for a Palestinian uprising, is scheduled to speak about racism in Israel at a Holocaust commemoration event in the Dutch capital.

  The Nov. 8 event in Amsterdam is being organized by Platform Stop Racism and Exclusion, a far-left group that is shunned by local Jews for its members’ perceived animosity toward Israel and sympathy for Hamas. Zoabi’s attendance at the event was announced last week.

  Zoabi currently is under investigation in Israel for saying in an interview for a Hamas publication, “Hundreds of worshipers should go up to al-Aqsa to confront an Israeli conspiracy there. Thousands of our people’s ascents there would turn these events into a real intifada.”
  ….
  http://www.jpost.com/Diaspora/Controversial-Arab-Israeli-MK-Zoabi-to-speak-on-Israeli-racism-at-Dutch-Kristallnacht-event-428648

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s