Marine Le Pen voor rechter over uitspraak over biddende moslims in de straten van Parijs

Screenshot_7

(Door: Joost Niemöller)

Marine Le Pen moet voor de rechter komen. De reden is dat ze in een toespraak de islammigratie had vergeleken met een bezettingsmacht.

Screenshot_5Het ging om een toespraak in Lyon in 2010. Ze sprak toen over de grote groepen biddende moslims in de straten van Parijs. De beelden ervan leidden toen tot veel maatschappelijke opwinding. Het zag er ook wel erg uit als een invasie. De straten waren deels afgezet. Voorbijgangers moest zich erlangs wurmen. Hier heerste duidelijk de islam! Met name in Frankrijk waar, veel meer dan bij ons, een strikte wetgedachte heerst over scheiding van kerk en staat, zijn massaal biddende moslims in de straten van Parijs zeer confronterend.

Lees verder>>>
(h/t “jowitteroos”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marine Le Pen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Marine Le Pen voor rechter over uitspraak over biddende moslims in de straten van Parijs

 1. Cathja zegt:

  Marine heeft volkomen gelijk. Het lijkt inderdaad op een invasie. Als in een land kerk en staat gescheiden zijn, is het niet toegestaan dat een geloof zó openlijk wordt beleden in een openbare ruimte, wat een straat nu eenmaal is.
  Bovendien verstoren ze het verkeer, en ze zorgen voor chaos.

  Oplossing: in de moskee bidden, en anders maar gewoon thuis.

  Like

  • Sjaak zegt:

   In de moskee maar niet in Europa !
   Thuis ja maar niet in Europa !
   Eruit uit heel Europa met dat moslimtuig !

   Like

  • Charles Martel zegt:

   “Bidden”? Het is een prosternatie-ritueel dat oorspronkelijk voorbehouden was voor de godinnen, zoals Allat. Wat nu allaah genoemd wordt is niets anders dan een gesluierde krijgsgodin.

   Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Dit volk eigent zich alles toe, dit moet toch verboden kunnen worden??

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  ZIJ ÓÓK AL VOOR DE RECHTER?!!!
  Voor het uiten van haar mening?
  voor het spreken van de waarheid?

  Het is toch G !#$%^&&^% V !#$%^^^ D (nee, ik wil niet vloeken) te verschrikkelijk voor woorden?!
  Het IS gewoon een weerzinwekkend gezicht, al die konten omhoog!
  Afschuwelijk bedreigend, die islamitische bezetting, wat dát is het wel degelijk: een duistere BEZETTINGSMACHT!
  Waarom moeten wij die sinistere islam, die elke levensvreugde verdrijft, dulden en respecteren?

  Misschien komt het stomme volk in Frankrijk nu meer in opstand tegen de faciliteerders van die woestijn-achterlijkheid; misschien wordt de guillotine eindelijk weer van stal gehaald…

  Like

  • delamontagne zegt:

   …………..Toch heb ik ,t idee dat “het stomme volk”( klootjesvolk) er hier in Fr meer aan doet dan in NL.
   Toen de eerste Pegida in NL was, afgelopen zondag, werd er in Brest, Bretagne gedemonstreerd tegen een moskee + imam, onder leiding van Christine Tasin: DE MOSKEE MOET GESLOTEN WORDEN, zo is de eis.
   De weled. imam verkondigd o.a dat vrouwen die niet gesluierd gaan niet verbaasd moeten zijn als zij door [muslim]mannen worden lastig gevallen.
   Onverpakt vlees, noemt hij ze.
   Verder heeft hij kinderen verteld niet naar muziek te luisteren, omdat zij anders in varkens en apen zullen veranderen…
   De meest rechtse op foto is de imam, de anderen zijn voorvaderen van hem……..1
   http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b8d15b8e04970c-800wi

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Wat een waanzin dat het OM in Frankrijk Marine daarvoor voor de rechter sleept, het OM maakt zich schuldig aan Landverraad en zou zelf veroordeeld moeten worden !!
  Het is de omgekeerde wereld !! Het is een beangstigende bezetting met lieden die de rechtstaat negeren en doen waar ze zelf zin in hebben en daarbij nog gesteund worden door die zelfde zogenaamde ‘rechtstaat’ !
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Zowel het Franse als het Nederlandse regime zijn vijanden van het volk. Het OM als instrument van het regime. Met vage aanklachten als ” haatzaaien”. Waar kennen we die praktijken ook alweer van?

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Elena zegt:

  De omgekeerde wereld!!! . Hoe is dat gegaan?
  Waarschijnlijk hebben moslims zich gekwetst gevoeld door haar opmerking.
  Ja zeker, moslims voelen zich tegenwoordig om alles gekwetst, ook zo door die cartoon waar frau Merkel met kopvod afgebeeld staat. Dus hebben de gekwetste moslims met het geloof van de vrede aangifte gedaan. Ja, dan moet het OM er iets mee. Ik reken op een vrijspraak. Althans laten wij dat hopen, zo niet…breekt hopelijk de pleuris uit in het la douche France.

  Like

 7. Elena zegt:

  Sorry..tikfout la douce France.

  Like

 8. Ach, dat proces zal ze misschien heus nog wel winnen, net als Geert destijds.
  We kennen dat intussen: Moslimorganisaties, daarin gesteund door linksgekkies, dienen een aanklacht in en vroeg of laat moet het OM daaraan gehoor geven, of het er iets in ziet, of niet.
  Zoiets heet: “De werking van de Rechtsstaat. Dat één en ander is aangezwengeld door groeperingen, die met het begrip Rechtsstaat niet eens uit de voeten kunnen, mag dan weer de pret niet drukken.
  Dat dit soort mensen momenteel in Europa hokt is de oorzaak van dit soort krankzinnige zaken en niets anders!
  Dáárom moeten we ook van ze af zien te komen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Jean zegt:

  Laten we ‘mevrouw’ Marie Le Pen steunen via elk mogelijk kanaal want ‘mevrouw’ Marie Le Pen spreekt de waarheid en de waarheid doet altijd pijn bij linkse ratten.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Een paar jaar geleden kreeg ik een berichtje met de vraag:
  Weet jij in welke Europese stad deze foto’s zijn gemaakt!


  Daar waar het zonlicht niet kan komen.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Dat proces zal ze heus wel winnen, erger wordt het als ze de overduidelijke meerderheid behaalt.
  Want de vice-premier zegt dit:
  Manuel Valls : Si les Français élisaient Marine Le Pen en 2017, nous suspendrions le processus électoral…
  Manuel Valls: Als de Fransen Marine le Pen in 2017 kiezen, zullen we de verkiezings procedure opschorten.

  Like

  • En durft die klootzak dat nog openlijk te verkondigen óók?
   Dat slaat alles! Geen woorden voor!!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • delamontagne zegt:

    Meestal zijn Fransen niet zo direct, in tegenstelling tot NL-ers.
    Maar ze krijgen het hier ook “Spaans-benauwd” voor de voorkeur voor M.le Pen.
    Net als met Wilders in NL. Maar genoeg “anti-moslim-sites” die o.a. met cartoons de spot drijven met hielenlikkende bureaucratici.
    Hier die van buitenlandse zaken die z,n woede uit op “Poste Laïque” een van die sites.

    Like

 12. Eric Janssens zegt:

  Dit is fantastisch nieuws, het zal Marine nog populairder maken. Eens president kan ze Frankrijk dan losscheuren van de EU-dictatuur, de grenzen sluiten en het leger inschakelen om die honderdduizenden moslims die zo graag hun haatgeloof in het openbaar belijden weer naar hun homelands te deporteren. En nadien zullen de andere landen, zoals Nederland met Wilders, gewoon volgen. Ik voorzie massale opstanden tegen de EU en haar nationale slaafjes. Europa wordt een brandhaard. Niet prettig, maar we moeten erdoor. Europa heeft ook het nazisme overleefd. Wie we nodig hebben is een moderne Churchill, een Jan III Sobieski, een Karel Martel die genadeloos de moslims in de pan hakt. Eens zal die opstaan. Liefst zo gauw mogelijk!

  Like

 13. De aanklager ziet er geen heil meer in,volgens de Telegraaf!

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Marine Le Pen zal dit winnen en nog populairder worden!

  Like

 15. exmarineman zegt:

  Dat zou idd heel erg slim zijn van die aanklager. Maar nu even iets terzake…..vrijheid van meningsuiting in Frankrijk, maar eigenlijk in de gehele EU. De GEDANKENPOLIZEI is er al heel aktief net zoals in de periode 1938-1945…… Merkel heeft er toe opgeroepen, de Raad van Europa heeft er toe opgeroepen en zoals bekend heeft ook de EC en met name Frenske Timmermans er toe opgeroepen om islamofobe uitspraken op o.a. sociale media harder aan ta pakken. Oh ja voor de show/bühne heeft hij ook antisemitisme er bij gezet want anders zou het racistisch over kunnen komen. Maar antisemitisme wordt uiteraard NIET aangepakt want dan komen al zijn linkse vriendjes en gutmenschen in de problemen E N al die moslims….. En dat is niet de bedoeling.
  En wie liepen er ongeveer een jaar geleden toch allemaal zo arm in arm over de Parijse straten na de aanslag op HEBDO door moslims en die Joodse winkel …….die men in woord zag als een aanslag op de vrijheid van meningsuiting en waarbij ze ook nog eens zeiden dat het NIETS met de islam had te maken….. Ja dat waren dus Merkel, Hollande, moordenaar Abbas (die onlangs nog oproep tot het vermoorden van Joden door messteken), de Britse premier, de USA-vertegenwoordiger, en nog vele vele vele anderen………
  ,

  Like

 16. BertG. zegt:

  Ga zelf maar met een paar honderd man/vrouw ergens midden op straat zitten met een tuinstoeltje zodat niemand er meer door kan.
  Binnen een paar minuten komen er agentjes aan om de boel te ontruimen omdat je daar geen vergunning voor hebt aangevraagd en omdat je boel ophoud.

  Like

 17. Pingback: Openbaar Ministerie eist vrijspraak voor Marine Le Pen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s