Moslims: sharia in Denemarken = topidee

Screenshot_12

(Door: J. Verbeek)

Bijna 40% van de Deense moslims vindt het een goed idee als gedeeltes van de wetgeving van het Scandinavische land op de koran worden gebaseerd.

Dit blijkt uit een enquête die de krant Jyllands-Posten heeft uitgevoerd, schrijft RT. Iets meer dan een kwart van de Deense vredesreligieuzen denkt dat een mix tussen de Koran en de Deense grondwet een ideale oplossing is. Meer dan 10% van de mohammedanen denkt zelfs dat het volledige Deense rechtssysteem op de koran moet worden gebaseerd.

Lees verder>>>
(h/t Thoth)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", democratie, Denemarken, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op Moslims: sharia in Denemarken = topidee

 1. Cathja zegt:

  Nooit toestaan! Als je ze één vinger geeft, ben je daarna je hele hand kwijt!

  Like

 2. Is daar een gevaarlijk virus uitgebroken wat de hersenen opvreet???

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Als dit een islamitisch land was zou het (de wet, red.) gebaseerd moeten worden op de koran. Maar Denemarken is geen islamitisch land – wij beslissen niet – dus ik denk dat het zowel de koran als de grondwet moet zijn.”

  Nee, helemaal niet. “Maar Denemarken is geen islamitisch land…” Daarom heeft de koran daar geen flikker te vertellen. Waar haalt die idiote Radwan Mansour de onzin vandaan?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Elena zegt:

  Inderdaad, bij nader inzien is de sharia voor moslims zo gek nog niet.
  Maar laten zij zich niet bemoeien met de oorspronkelijke bevolking en mensen met andere geloven.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Geen probleem; Sharia straffen voor diverse vergrijpen als stelen en zo; als ze van uitkeringen leven maakt een handje meer of minder toch niks uit.
  Stok of zweepslagen voor overtredingen is ook wel ok.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Dus stelen van de ongelovige = handje eraf, eerst het linker- en dan het rechterhandje, dat zal opruimen!!! Het is ook lastig eten zonder handjes, dus booslim problemen zijn dan snel opgelost.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Thoth zegt:

   Nee. In dit geval moet dan de belastingbetalers voor het overige deel van leven zijn onderhoud betalen. Deze gasten moeten gewoon uit Nederland verwijderd worden! Anders blijven we bezig… Gewoon terug naar zijn oorspronkelijke land. Voorts, Nederland heeft genoeg van de islam. Ruim drie kwart van de Nederlanders (77 procent) vindt de islam geen verrijking voor ons land. Ruim twee derde – 68 procent – vindt dat er inmiddels genoeg islam is in Nederland. Opvallend is dat stemmers van alle partijen (van PVV tot VVD, CDA, D66, PvdA, SP en 50plus) in meerderheid deze mening delen. Een onderzoek van Maurice de Hond, in opdracht van de PVV, onder een representatieve steekproef van ruim 1900 mensen, brengt dat aan het licht. Ook de andere cijfers zijn opvallend:
   Een meerderheid – 55 procent – is voor een immigratiestop uit islamitische landen.
   63 procent zegt: geen nieuwe moskeeën.
   72 procent is voor een grondwettelijk verbod op de sharia in Nederland.
   64 procent vindt dan Nederland er niet beter op is geworden door de komst van immigranten uit islamitische landen.
   Bijna driekwart – 73 procent – van alle Nederlanders ziet een relatie tussen de islam en de recente terreurdaden in Boston, Londen en Parijs.

   Like

 7. Charles Martel zegt:

  Islam moet worden verboden; het is de meest makabere uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan. Er is geen enkel argument om die abjecte ideologie niet te verbieden. Sharia is gelijk aan volledige immoraliteit.moord verkrachting, pedofilie, incest, zelfs lijkenschennis is toegelaten. Het moreel besef van varkens is hoger dan wat in de sharia-ideologie vervat ligt. Het is een ideologie die heel veel te “versluieren” heeft.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Als de omstandigheden in Denemarken of in elk land van de wereld voor moslims gunstig zijn, zal het niet veel moeite kosten om van 10% te komen tot 100% inclusief invoering sharia.
  Pas dan is een moslim een complete moslim en zijn doel verwezenlijkt.
  Daarom is dit juist HET grote gevaar van de islam.

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Dat is het zoveelste bewijs, voor zover nog nodig, dat de islam absoluut geen religie is, maar een expansieve, totalitaire ideologie, waar maar één remedie doeltreffend tegen is: buiten ermee. Van de eerste keer. Daar valt niet mee samen te leven.

  Geen tolerantie bijgevolg voor het meest intolerante en misdadige systeem ter wereld, dat overal waar het zijn giftige, gemene en moorddadige tentakels weet in te nestelen, zij het in het begin nog miniem, slechts één enkel doel voor ogen heeft: overheersen en onderdrukken van al het andere en alle anderen, desnoods met vulgair geweld. Islam betekent gewoon vrede na totale overheersing.

  Like

  • Luc zegt:

   Islam, vrede na totale overheersing?
   vergeet het maar, ze komen onderling nog niet overeen.
   geef ze hun zin en ze beginnen elkaar af te maken omdat 1 vind dat 2 niet moslim genoeg is.
   Islam is geloven in haat, waar geen vijand is zullen ze er een maken.

   Like

 10. jacob zegt:

  Men zou er goed aan doen het fenomeen sharia eens wat nader te bestuderen.Het is logisch dat het merendeel van de moslims de sharia dolgraag ingevoerd wil hebben,zodoende wordt plundering,verkrachting,etc; gesanctioneerd.Men moet zich er terdege bewust van zijn dat onder sharia de niet moslim niet in staat zal zijn om aanklachten tegen een moslim te doen.Bij invoering van de sharia wetgeving zullen Nederlanders al hun rechten kwijt zijn alsook vogelvrijzijn.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  de Deense vredesreligieuzen ??? Het ergste is nog dat er altijd weer van de smerige landverraders zijn die met de booslims heulen en hand en spandiensten verrichten, ook hier in Nederland !!!

  Like

 12. sammy zegt:

  allemaal de volgende keer naar PEGIDA oke. en echt gaan !!!!!!!!

  Like

 13. Janchik zegt:

  De Islam past gewoon de salami taktiek toe, plakje voor plakje totdat……….
  En onze hooggeleerde regering geeft hen alle steun die nodig is. Als je zo je land en cultuur verraadt, dan moet er toch sprake zijn van corruptie. Blijkt ook wel als onze politici met pensioen gaan. Hebben ze ineens een buitenhuis in de belasting vrijhaven Zwitserland, of en dat komt het meest voor, zijn ze multi miljonair.(O.a. Kok, van Dam).
  Ook het geval bij de links moralistische BN’ers zoals die hufter Paul de Leeuw.

  Like

 14. Gasso zegt:

  Bijna 100% van de Europese bevolking vindt dat het hoog tijd is dat die mosselmannen nu eens hun boeltje bij elkaar pakken en opsout naar dat open riool waar ze ooit vandaan zijn gekomen.

  Men begint nu toch echt wel genoeg van dat schijtvolk te krijgen.
  Maar zouden ze dat zelf nou nog niet in de gaten hebben?

  Like

 15. Geronimo zegt:

  Als ik schreef: “Islam betekent gewoon vrede na totale overheersing.”, dan betekent dat gewoon dat er geen ‘vrede’ zal zijn vooraleer alle ongelovigen zich zullen onderworpen hebben aan de islam. Dat is de betekenis van ‘vrede’ voor moslims, nl. onderwerping.

  Like

 16. Janchik zegt:

  Neen @Gasso, dat hebben ze niet in de gaten, omdat ze in een paralelle samenleving wonen. Ze wonen bijna allemaal bij elkaar op een kluitje in de vroegere arbeiderswijken, als autochtoon word je weggepest, en ze kijken massaal naar de tientallen Turkse en Arabische zenders, doen hun boodschappen bij Turkse/Arabische winkels meestal in de moskee, of en dat gebeurd nu in deze wijken, ze gaan massaal naar winkels zoals Lidl/Jumbo/AH waar de bedrijfsleider/franchisenemer een moslim is en waar er kopvodden achter de kassa zitten. Bij deze zaken blijven de nog weinige autochtonen die er nog wonen automatisch weg, die gaan (net als ik) naar een andere wijk / stad.
  Dus ze hebben niets in de gaten, daarnaast voelen ze zich ver boven ons verheven. Ze kijken je niet aan of en dat merk je steeds meer, dwars door je heen, met een blik van “wat doe je in mijn wijk en/of winkel”.
  Ze weten niets van ons of ze willen niets van ons weten. Alleen ons gratis geld is goed.
  Laten wij nou eindelijk is stoppen, met op vakantie te gaan daar, naar hun reisburo’s cq winkels te gaan kortom wij moeten deze pûr sang Jodenhaters boycotten.
  Nu de Joden, morgen wij!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s