NEUSJES VAN DE ZALM

 Screenshot_36

Het neusje van de zalm . . .

(Door: “Driek”)

Hele karavanen goedgeklede intellectuelen met rol-koffers overstromen als vakantiegangers ons kil nattig polderland om ons deelgenoot te maken van hun uitgebreide kennis. Ik lees zojuist in één onzer Leugen Couranten het bericht dat er een speciale opleiding is voor vluchtelingen met ICT- kennis. Het Nederlandse volk kan niet dankbaar genoeg zijn voor deze vluchtende mohammedaanse professoren en nijvere ambachtslieden die ons land opwaarts gaan stuwen in de vaart der volkeren. Doch ik vind de vanzelfsprekendheid waarmee die vluchtende bedoeïenen bezit nemen van ons kleine landje knap brutaal. Enige bescheidenheid zou hen sieren. Want het zijn geen lieden met goedgevulde beurzen die het geld laten rollen. Neen. Het is een zooitje armoezaaiers. Ze hebben niks. Ja, praatjes. Heel erg veel praatjes voor mensen die hier op een schoen en een slof aankomen wandelen en op onze zak komen teren.

“Hoogopgeleide vluchtelingen met een ICT -achtergrond kunnen op 1 januari aan de Hogeschool Utrecht (HU) beginnen met een speciaal voor hen ontwikkelde opleiding. Het gaat om een proef, waaraan in eerste instantie maximaal dertig erkende vluchtelingen kunnen meedoen, aldus de HU en de gemeente maandag”

Het zit me danig dwars, lezer van deze kritische site van E.J. Bron, dat ik moet meebetalen aan het levensgeluk van vreemde volkeren. Ik zeg dat hier maar ronduit, want ik ben niet langer van plan een blad voor den mond te nemen. Ik vind het klaplopers. Ik wil dat hier wel even gezegd hebben. De tijd is voorbij dat ik alles maar in stilte opkrop, want mijn gestel, dat toch al niet sterk is,  lijdt er danig onder.

En ik vraag mij steeds af, spitse lezer, als die islamitische intellectuele vakantiegangers uit het land van Alla(h)din zo geweldig hoog zijn opgeleid, waarom hebben ze dan in hun land van zand en zweep helemaal geen cent daarvan overgehouden? Je zoude dan toch verwachten dat ze hier niet helemaal met lege handen aan komen spoelen.

Ik dacht dat die islam na veertienhonderd jaar knokken met iedereen nu toch wel voor enige welvaart had gezorgd. Of is die nobele Mohammed toch een gewone platte ordinaire struikrover geweest die hele volkeren op het verkeerde been heeft gezet? Ik denk het wel. Want van enige welvaart en levensgeluk is in die landen nog steeds geen sprake. Verder dan elkaar de harses in slaan zijn ze niet gekomen.

Nu weet ik wel dat dit een giftige pijl is in de richting van onze islamitische bewindslieden, doch dat zal mij worst wezen. En waarom worden die vluchtende intellectuele spitsbroeders niet bijgestaan door hun geloofsgenoten hier ten lande? Waarom moeten wij daar voor opdraaien?

En hoe zit het met al die Nederlandse werklozen, waaronder velen met een hoge opleiding, die nu helemaal geen kans meer maken op een baan? En ik kan mij werkelijk niet voorstellen – maar misschien zie ik het wel weer verkeerd – hoe je in hemelsnaam in zes maanden tijd de Nederlandse taal machtig kan zijn. Zijn dat nou werkelijk vluchtelingen? Ik geloof er geen pest van.

Onze frivole bewindslieden, die hun huizen en beurzen gesloten houden voor dat nomadenvolk, denken ons van alles op den mouw te kunnen spelden. Doch wij weten beter. Die onbeschaamde islamitische landverhuizers nemen ons onbeschroomd in de zeik. Zo denk ik erover.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op NEUSJES VAN DE ZALM

 1. Bob Fleumer zegt:

  Driek, het gedrukte woord is machtig mits kort en krachtig en dat zijn uw woorden, dank daarvoor!

  Like

 2. Pieter zegt:

  Het bevreemdende aan deze foto is zijn echtgenote helemaal rechts in lange sleepmantel weggemoffeld. Alsof wij niet mogen weten hoeveel hoofddoekjes (islam) geimporteerd wordt.
  4 Kindertjes en er zullen er nog wel 2 bij komen.

  Like

 3. tjonge zegt:

  beste driek, ik snap uw frustratie en ik deel hem ook.
  alleen wil ik u zeggen, u reageert zich af op de verkeerde personen.
  natuurlijk zijn de “vluchtelingen” voor 80% goedkope gelukzoekers met een vals verhaal.
  maar ook zij zijn niet degenen waar u kwaad op moet zijn.

  u moet kwaad zijn op al die gluiperds die het mogelijk maken dat ze hier heen komen, die het mogelijk maken zo een nep-opleiding te volgen, die langs de kant welkomliedjes zingen, maar vooral op degenen die alleen maar uit geldelijk gewin barmhartigheid veinzen…….

  Like

  • Driek zegt:

   tjonge zegt: u moet kwaad zijn op al die gluiperds die het mogelijk maken dat ze hier heen komen, die het mogelijk maken zo een nep-opleiding te volgen, die langs de kant welkomliedjes zingen….

   Beste tjonge, ik schrijf hier over asielzoekers, maar ook over onze bewindslieden, want hier staat toch duidelijk: Onze frivole bewindslieden, die hun huizen en beurzen gesloten houden voor dat nomadenvolk, denken ons van alles op den mouw te kunnen spelden.

   Like

 4. joga zegt:

  Ik ook. Het zijn gewoon de meest brutale uitvreters zonder relevante opleiding. Op ons afgestuurd door misdadiger Erdogan.

  Like

  • Marianne zegt:

   Nee niet alleen door Erdogan, al slaat die er ook een slaatje uit.
   Deze stroom illegalen, ( de ECHTE paar vluchteling daargelaten waar ik wel mededogen mee heb) is doelbewuste politiek..
   All wars are bankers wars, daar zitten de echte schuldigen ( denk aan Rockefellers, Rotschilds en dan nog wat andere belanghebben, denk aan royalty en biljonairs).

   Like

 5. Cathja zegt:

  Beste Driek, u heeft de waarheid gesproken! Ik denk er net zo over als u, en ik wind me net zo op als u, want het onrecht wat veel Nederlanders wordt aangedaan sinds we gedwongen worden om ontelbare vreemden in ons land (ons dorp, onze stad, onze buurt) op te nemen, is bijna niet meer in woorden uit te drukken! Velen voelen zich machteloos tegenover de overheid, die beslissingen neemt die altijd in het nadeel van ons volk zijn.
  “Wen er maar aan”, is tegenwoordig een veelgehoorde uitspraak in ons land. Ik zou graag zien gebeuren dat deze woorden in alle denkbare talen, op papier gedrukt, onder de neuzen van de gelukszoekers zou worden gehouden. Alles waar wij Nederlanders voor staan, al onze normen en waarden, al onze gewoontes en gebruiken, zouden ze in hun eigen taal moeten kunnen lezen. En afsluiten met “wen er maar aan” (en anders gaan jullie maar terug naar je thuisland).

  Het zal niet gebeuren Driek. Ze worden hier volledig in de watten gelegd.
  Maar de kruik gaat net zo lang te water tot hij barst, en dat gaat een keer gebeuren!
  Wacht maar af.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Beste Driek,
  Wij worden toch ook onbeschroomd in de maling genomen door het corrupte zooitje in de haag,wat zich onbeschaamd volksvertegenwoordigers durft te noemen?

  Like

 7. Thoth zegt:

  “Hoogopgeleide vluchtelingen met een ICT -achtergrond kunnen op 1 januari aan de Hogeschool Utrecht (HU) beginnen met een speciaal voor hen ontwikkelde opleiding. Het gaat om een proef, waaraan in eerste instantie maximaal dertig erkende vluchtelingen kunnen meedoen, aldus de HU en de gemeente maandag”

  Hoogopgeleide amoebes, 1, 0. Pfff, ik moet hier van braken. Wij hebben op het ogenblik zo’ n 600000 werkelozen. En daar valt natuurlijk niemand onder.. Het zijn allemaal tokkies, zelfzuchtig en ongelovigen.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  En waarom worden die vluchtende intellectuele spitsbroeders
  niet bijgestaan door hun geloofsgenoten hier ten lande?

  Omdat ze allemaal in het moslims troyaans paard plaats
  hebben genomen en wachten totdat met hun geboorteoverschot
  en de nu nog honderdduizenden daatoe binnewandelende
  moslimbroeders ze eindelijk de macht kunnen overnemen !
  En omdat het Europese linkse klotenvolkje ze ook nog met
  Plakaten met de opschrift ,, welcome refugees” ontvangt,
  staan hun i-phones niet meer stil om de welkomsboodschap
  aan hun uiterkoren Volk te verkondigen !
  Fuck the EU
  In de cel op water en brood met de Brusselse landverraders !

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Behalve dat ze een bijdrage gaan
  leveren om de ICT- kennis te verhogen en bovendien het algehele intellectuele peil van de NL-bevolking omhoog trekken, leveren ze ook nog een mooie bijdrage aan de nieuwe mode en daarnaast ook nog met nieuwe woorden, een bijdrage aan de NL-se taal.
  Dus een ultieme “verlijking”…………..

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  O heer Driek, mijn dagen zijn met de dag minder gezegend; er hangt een duister gordijn over mijn leven…

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: O heer Driek, mijn dagen zijn met de dag minder gezegend; er hangt een duister gordijn over mijn leven…

   Wees niet te spoedig geërgerd in uw geest,
   want ergernis huist in de boezem der dwazen.
   Prediker 6,9

   Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Ben het weer eens geheel met u eensch heer Driek!

  Like

 12. N.E. Derlander zegt:

  Wat mij het meest verbaasd is, dat “de boven ons gestelden” in de jaren ’60 de God van de Joden dood verklaard hebben, en nu de god van de islamieten levend houden. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

  Like

 13. xadner zegt:

  Try denmark, the netherlands but somewere else….

  Like

 14. Carli Varga zegt:

  Omdat onze regering weet hoe het allemaal in elkaar steekt. Dit wat er nu gebeurd is al lang eerder gepland. En iedereen die hun plannen ondermijnd word door hun gezien als onmenselijk en racistisch. Intolerant gebruiken ze ook. Ze gebruiken alles om hun plannen, die lang geleden zijn gesmeed, uit te kunnen voeren. Gewoon de enigste uitweg nu is een opstand. Maar aangezien vele mensen die opstand anders zien weten ze dat ze op de steun van vele onwetenden kunnen rekenen. Oh wat voel ik me nu onmachtig. Onmachtig iets te doen aan zoveel vuiligheid. Gewoon ik kan niet tegen onrecht en signaleer hier Onrecht. Niet enkel vandaag maar er word ons Het Volk al zolang onrecht aangedaan. Gewoon wanneer word het goed. Wanneer houd het op. Hoelang geven we ze nog de kans ermee door te kunnen gaan. Wanneer ziet het Volk hun ware gezicht. Wanneer vallen ze door de bekende mand. Hoelang gaat het nog duren.
  Ik word hier zo moe van.
  Calimero: “ZIJ ZIJN GROOT EN IK BEN KLEIN EN DAT IS NIET EERLIJK”.

  Like

 15. louis portugal zegt:

  En zo is dat Driek.
  Ergens in mijn geheugen zweeft nog zo´n verhaal met 1.000, juist duizend, bijstandsuitkeringtrekkers die zouden gaan werken in de kassen in het Westland.
  Ik had de indruk dat ze er na wat bezichtigingen een stuk of 5 tot 10 overhieleden die wel wilden beginnen.
  Ik weet niet of ze er nog werken hoewel ik “negatieveling” het betwijfel.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Een parasieten horde waaraan de landverraders maar al te graag hand en spandiensten verlenen………………………Hoe noemden ze die lieden in 40-45 ook al weer ??

  Like

 17. R.Kroonenberg zegt:

  .
  wie dient ’t geboefte van repliek ?
  staat op het punt van vork & riek
  al spaart hij mild de politiek…
  ’t is Driek !

  .

  Like

 18. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wie dient ‘t geboefte van repliek ?
  staat op het punt van vork & riek
  al spaart hij mild de politiek…
  ‘t is Driek !

  Like

  • Driek zegt:

   U bent me er eentje, meneer Kroonenberg, doch, let wel,

   Slechts met mooie gedachten en schone dichten
   kunnen de burgers vrede stichten.
   Straks, als het volk zich keert tegen al die lieden in Den Haag
   krijgen zij een ongelooflijk pak slaag.

   Nu heeft dat Haagse geboefte altoos de wind nog mee,
   doch straks, burger, nog even geduld,
   dan roepen zij daar allen ‘ach en wee’.

   Als het geduld van den burger dan eindelijk is vervlogen in ijle lucht,
   dan slaan die vuige landverraders op de vlucht.

   Even uit de losse pols dit kort gedicht
   omdat ik voor uw aardige reactie ben gezwicht.

   Vriendelijke groeten,
   Driek

   Like

 19. Jan zegt:

  Ook Uruguay is spuugzat van asielshoppers uit Syrië, grote bek en ondankbaar: Uruguayanen willen zich niet aanpassen.”

  Many Uruguayans fed up with complaints from Syrian refugees


  This month the 51-year-old Alshebli shocked locals by dousing himself in gasoline in protest, furthering Uruguayans’ indignation and sense that this South American nation’s humanitarian gesture has gone off the rails.

  food is very expensive. How can I feed 15 children?”

  Alshebli also complained that the government won’t let him farm beyond the modest vegetable garden the family has planted.
  “No sheep. No cows. No land,”

  http://hosted.ap.org/dynamic/stories/L/LT_URUGUAY_SYRIA_REFUGEES_FRUSTRATION?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2015-10-19-10-03-03

  Like

 20. Jan zegt:

  De varkens die Rutte importeert:

  Muslims in Dhaka attack, grab home of Christian family ‎


  A Christian family in the Bangladeshi capital Dhaka was attacked last week by Muslims who ‎demanded money in exchange for the house, AsiaNews reported. Some 100 Muslims attacked the ‎Christian family, forcing them to leave their three-room home. Tapon Cruze told AsiaNews they ‎wanted to kill them if they did not leave their home

  http://en.radiovaticana.va/news/2015/10/19/muslims_in_dhaka_attack,_grab_home_of_christian_family_%E2%80%8E/1180404

  Like

 21. Jan zegt:

  Auto-vakkrachten uit Afrika stellen eerste auto voor:

  – Modell: Steppenläufer 1
  – Farbe: Je nach Wetter
  – PS: Je nach Gefälle
  – Verbrauch: 10 Afrikaner pro 100km
  – Multimedia: Ja – Asylkanal nach Deutschland
  – Bereifung: Kamelprofil auf 12 Zoll Holzfelgen
  – Sonderausstattung: Ja – zwei Türen und Spiegel (Lenkrad auf Anfrage)

  Ausgezeichnet mit dem Inovationspreis 2015 der BRD GmbH

  Umsetzung und Realisierung:

  – Angela Merkel (Bundeskanzlerin)
  – Joachim Gauck ( Bundeseinlader)
  – Claudia Roth ( Türk-Design)
  – Siemens (MultiMedia)
  – Cem Özdemir: (Hanfsitze)
  (https://www.netzplanet.net/satire-automobil-fachkraefte-aus-afrika-stellen-erstes-modell-vor/)

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Driek, U heeft wederom volledig gelijk! Arm Nederland, verraden en verkocht door het politiek geboefte!

  Like

 23. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Als jullie dit lezen, geloven jullie je ogen niet! Dit is een klein landje maar nog nooit zijn er zoveel bewindslieden van de pot gerukt als hier!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s