Over de leugen dat Israël Palestijns land bezet!

Screenshot_10

(Door: “Henoch”)

Ik wil toch nog even ingaan op de leugengeest die vanuit de islam en het moslimgeloof uitgaat. De valse profeet Mohammed heeft destijds bevolen dat liegen voor een moslim een voorrecht en een opdracht is om voor Allah en de islam een voordeel te behalen.

Wij zien dit heel sterk bij de Palestijnse Autoriteit en bij Abu Mazen (die ook wel Abbas genoemd wordt). Waarom is deze leugengeest vanuit de PA (Fatah) zo sterk? En waarom beïnvloedt deze leugengeest zoveel mensen over de gehele wereld? Dat komt omdat Gods land (Israël) en Gods volk (het joodse volk) ermee gemoeid is! In psalm 83:4,5 lezen we al de motivatie van deze leugengeest beschreven: “Zij (de Palestijnen/moslims) beramen listig een heimelijke aanslag tegen Uw volk (de Joden) en beraadslagen tegen Uw beschermelingen. Kom, zeggen zij, laten wij hen uitroeien, zodat zij geen volk meer zijn en aan de naam van Israël niet meer gedacht wordt.” Het gaat dus helemaal niet om het feit dat de Palestijnen/islamitische Arabieren een Palestijnse staat willen hebben, nee, het gaat hen erom het joodse volk uit te roeien en daarna het gehele land tot een islamitisch Palestina uit te roepen!

Wat je ook heel erg ziet en hoort vanuit de leugengeest van de PA, maar ook vanuit de Arabisch- islamitische bevolking in en rondom Israël, is dat zij (leugenachtig) vinden dat het land van Israël van hen is! Ook deze motivatie van de islamitische leugengeest staat in de Bijbel (Gods Woord) in Ezechiël 36:4,5 beschreven: “Omdat de vijand (de Palestijnen/islamitische Arabieren) over u (het Joodse volk), de Israëliërs gezegd heeft: Haha! Zelfs de eeuwige hoogten zijn ons tot erfelijk bezit geworden.” Hier zien wij, wat zij zeggen: Het is ons land, het is ons bezit, de Israëliërs, de Joden, ‘bezetten’ ons land. Dit is de grootste leugen die er vanuit de Palestijnse Autoriteit, Hamas in de Gazastrook, en vanuit de islamitische Arabische wereld uitgaat! Ten eerste lezen we in Ezechiël 36:5 dat God dit gebied tot Zijn eigen land heeft bepaald! “tot heel Edom (islamitische Arabieren rondom Israël), die zichzelf Mijn land tot erfelijk bezit hebben gegeven met de blijdschap van heel hun hart, met leedvermaak, zodat zijn weidegrond tot buit zou zijn.”

Zijn (Gods) land heeft hij (met een eeuwige belofte) beloofd aan het Joodse volk, om dat te beheren en te regeren! Dit gebied, zowel de “Westbank” (wat origineel en Bijbels Judea en Samaria heet) en ook de Gazastrook, is dus het land van God, de God van Israël. Dit gebied is dus niet van Allah noch van de islam, en dus ook niet van de Palestijnen en de Arabieren; punt uit! Hier valt niet over te discussiëren of te onderhandelen! Bovendien hebben de Joden/Israëliërs een 3000-jarige geschiedenis in dit land Israël, en de archeologie bewijst dit de volle 100%.

Aanvulling:

Ook geschiedkundig en volgens het internationaal recht en oorlogsrecht is het niet te bewijzen dat Israël momenteel enig Palestijns gebied bezet! Toen tussen 1948 en 1967 Egypte de Gazastrook, en Jordanië de “Westelijke Jordaanoever” daadwerkelijk bezetten, was er geen haan die kraaide dat zij Arabische bezetters waren! Er was ook geen mens in deze wereld noch enige ‘Palestijn’ die destijds een eigen staat eiste, of riep dat Egypte en Jordanië bezetters waren van Palestijns land. De islamitische Egyptenaar Yasser Arafat, die in 1963 de PLO oprichtte, begon pas na 1967 te schreeuwen en valselijk te propageren, dat Israël Palestijns land bezet! Dit deed hij nadat Israël in de verdedigingsoorlog (de Zesdaagse Oorlog van 1967) de overwinning had behaald op de Arabische aanvalslegers van Egypte, Jordanië en Syrië.

Screenshot_11

Joseph Goebbels, minister van propaganda (minister van leugens) van de nazi doodsmachine zei: “Wanneer je een leugen maar groot genoeg maakt, en deze maar blijft herhalen, dan zullen de mensen het uiteindelijk gaan geloven.” Zo is het ook met de leugen van de term “bezetting” oftewel “bezetting” van Palestijns land. Hoeveel mensen in deze wereld geloven inderdaad de leugen dat Israël land van Palestijnen bezet? De meeste mensen die dit geloven, komen uit de islamitische Arabische wereld, maar ook veel mensen in het Westen zijn alreeds geïndoctrineerd en vergiftigd door deze leugenpropaganda van het zogenaamde Palestijnse volk, een volk dat niet eens bestaat of ooit bestaan heeft! De Palestijnen zijn immers gewoon Arabische islamieten afkomstig uit dat gebied.

Met deze kennis en wetenschap nu bij u aanwezig kijkt en luistert u naar het volgende filmpje van meneer Abbas! In de video noemt hij ook de zogenaamde moord op een Palestijnse jongen (Ahmed Manasra), die gewoon nog leeft en in een Israëlisch ziekenhuis verzorgd wordt, nadat hij een aanslag met een mes op een Israëliër had gepleegd. Dus ook hier weer een leugen en volksmennerij van Abbas! Maar de wereld slikt het als zoete koek! Ook wil ik u verwijzen naar het blog, waar vele artikelen en bewijzen beschreven staan dat de hele ‘bezetting’ waar de Palestijnen en de Arabische wereld het al die tijd over hebben, gewoon een waanzinnige leugen is!

De leugenaar Abu Mazen/Mahmoud Abbas:

Door:
“Henoch”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, Fatah, Gazastrook, Hamas, Historie, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Midden-Oosten, Moslims, propaganda, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Over de leugen dat Israël Palestijns land bezet!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik sta volledig achter Israël maar dat gedoe over gods land en gods volk moet maar eens afgelopen zijn! De Israëlisch zijn mensen met een geloof net zoals vele andere mensen, als het waar is wat de joden zeggen is god racistisch en dat lijkt me stug!

  Like

  • henoch2012 zegt:

   Dan mist u de Gehele essentie en Begrijpt u niet de wortel van het Israëlisch Palestijns/Arabisch conflict, omdat dat begonnen is in de tenten van Abraham! Dan ziet u ook niet maar het met deze wereld en de toekomst Van deze wereld naartoe gaat.

   Like

 2. Jean zegt:

  islam (met kleine letter) is kanker en kanker is dodelijk, dus….
  Wie die smeerlapperij steunt is mijn vijand en de vijand moet bestreden worden.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Deze benadering van Henoch komt niet vaak in deze vorm over het zoeklicht , maar de essentie van wat hij zegt is correct!

  Ik wijs erop dat ook historisch bezien de hele zogenaamde Arabische, islamitische invloedssfeer puur op militaire acties van Mohammed en zijn aanhangers is terug te voeren! Overal leefden volkeren met heel andere gewoonten,met verschillende culturen en godsdiensten. Zij werden alle militair onderworpen en tot onderwerping aan de islam gedwongen.
  Het hele Arabisch sprekende grondgebied is VEROVERD land en de veroveraars van al dat land, ooit komende uit het zuidelijke deel van het Arabische schiereiland, hebben hun taal, hun ideologie en de daarbij behorende tradities en praktijken als een stempel gedrukt op dat gebied.

  En nog steeds niet tevreden met wat men heeft bereikt, werkt men tot op de dag van vandaag met diplomatieke strategieën( daarbij inbegrepen manipulaties met feiten),geldverstrekkingen, en gerichte toepassing van allerlei vormen van druk en geweld ongehinderd door aan uitbreiding van de invloedssfeer..
  Dat er juist vanuit die IMPERIALISTISCHE hoek onophoudelijk pogingen worden ondernomen om één- zes honderdste deel van dat veroverde gebied te zuiveren van ALLE Joden, mensen die die afstammen van een volk dat er vóór de Arabische tijd allang woonde is – gezien het bovenstaande- een absurditeit zonder weerga.De meest WAANZINNIGE leugen die men tegen Israël in stelling kan brengen is uitgerekend deze dat Israël een illegale staat is die LAND VEROVERT.
  Hoor wie het zegt, zou je denken!

  De huidige westerse leiders en hun papegaaien in de media, in de linkse partijen en zelfs in de kerken draaien volop mee in deze carrousel van leugenachtigheid. Zij stellen zich meer en meer anti Israël op. Precies zoals de leiders uit hi Midden Oosten hadden verwacht.
  Ja, kennelijk heeft iedereen zijn of haar prijs waarop hij of zij de waarheid verdraait en mensen verraadt.

  Maar de geschiedenis leert ons dat het de verraders uiteindelijk nooit goed vergaat…

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ik zou bijna gaan denken dat als het waar is wat de moslims en arabieren allemaal vertellen (eisen) dat de gehele Bijbelse geschiedenis 1 grote leugen moet zijn. Zijn dan ook al die kruistochten vooral gebaseerd dan op leugens? Hebben de Perzen, Romeinen en Egyptenaren dan ook allemaal nooit land bezet daar? Hoe kan het dan toch dat Heilige Berg een groot toevluchtsoord was voor de Joden/Israëliërs toen de Romeinen hun opstand neersloeg….?????? Allemaal leugens in onze geschiedenisboeken????? Kom op zeg, dus Christus heeft ook nooit bestaan, enz enz enz. Hoe kan het dan toch zo zijn dat 1 van onze bekendste GESCHIENISleraren en nog wel op een HBO zo pro-islam is???? Hoe heet die geschiedenisleraar ook al weer……oh ja: R U T T E van de VVD, thans premier van Nederland in het kabinet Rutte II…… vraag mij af waar hij dan die geschiedenislessen en ook aardrijkskunde lessen heeft gevolgd of is hij stiekum naar een islamitsche school geweest??????

   Like

 4. De Molay zegt:

  Als persoon begeef ik mij, op dit punt, altijd in twee kampen.

  Als mens begrijp ik er niks van dat we nu vastzitten met een gemaakte, leugenachtige geschiedenis die, helaas, velen aanvaarden..
  We leven nu in een tijd dat we allerlei informatie naast elkaar neer kunnen leggen en zodoende een ‘geschiedenis’ kunnen bepalen aan de hand van feiten.
  San Remo (1920/1922), de Balfour verklaring, de Volkerenbond, de oorlogen/de opstelling van de tegenpartij; Dat alles heeft bepaald wat de huidige situatie is.
  Wat de arabieren ook verkondigen, we kunnen hen de feiten onder de neus wrijven en laten zien wat er ooit besloten is.

  Als christen valt juist alles precies op z’n plek.
  De wereld/de macht daarachter, werkt naar een situatie dat het Joodse volk/Israël uitgekotst gaat worden.
  “Israël isoleert zich van de wereld.” (lees; Israël laat zich niet zomaar onderwerpen aan de macht van de islam).
  Maar Bijbels/de leer van Yeshua/gezien is dat juist de bedoeling.
  Door het verzet, tegen die machten en krachten uit de krochten van de wereld, komt zij inderdaad alleen te staan in de wereld.
  Dat maakt ook dat er in een later stadium bepaalde profetieën uit kunnen komen.
  Want; Wie rukt (met het plan) op naar Israël/Yerusalem om haar te verdelgen zodat haar naam niet meer uitgesproken kan worden?
  -Hierover zijn meningsverschillen qua uitleg. De Bijbel zegt; De wereld rukt op… Sommigen zeggen; Dat is de bekende wereld van die tijd (dus nu de omringende landen/arabische of islamitische landen). Anderen beweren dat het de gehele bestaande wereld moet zijn. En ook dat is geen obstakel gezien de huidige ontwikkelingen qua mosliminvasie en de diepere betekenis van die ideologie).-

  Als mens heb ik 50% kans dat het Woord de waarheid spreekt (wel of niet).
  Als christen liggen die verhoudingen heel anders gezien het feit dat alle profetieën (tot deze tijd) al correct zijn uitgekomen.

  -En als alles uitkomt zal blijken dat Libanon, Syrië, Irak en Jordanië stukken land van Israël bezet.-

  Like

  • Cathja zegt:

   @ De Molay op 20/10 om 20:10

   Als mens/als christen sta ik volledig achter datgene wat er in de Bijbel staat. Iedereen hier mag het met me oneens zijn, maar dat verandert mijn geloof niet.
   Als ik alleen al zie hoeveel voorzeggingen er zijn uitgekomen en er nog steeds uitkomen, dan kan dit onmogelijk toeval zijn!
   We leven in ‘het laatste der dagen’ oftewel de eindtijd, en wat daarover geschreven staat, is zich nu aan het voltrekken.
   Velen zullen dit onzin vinden, maar ik ben overtuigd dat het waarheid is.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Dit topic is te verdelen in 2 stukken.
  Deel 1: Ik zeg valt te bezien, kan je over discussiëren vooralsnog het voordeel van de twijfel!
  Ik ben God niet.
  Deel 2: Vanaf aanvulling, totale gekte van NWO! Je kunt het ook hersenspoeling noemen!

  C:Etnische joden bestaan niet

  In mijn 34e boek getiteld “Het Geheim van Genesis” (dat ik nu verder aan het uitschrijven ben) bewijs ik dat Ismaël de enige zoon was van Abram, en dat het idee van etnische joden een compleet verzinsel is van de Hebreeuwse schriftgeleerden om aanspraak te kunnen maken op een grondgebied waar ze volstrekt niets te zoeken hebben. Iedereen die zich ‘jood’ noemt is een culturele jood, die doet alsof de oude Hebreeuwse geschriften ‘heilig’ zouden zijn. Een afschuwelijke radicale groep culturele joden roept bij het minste of het geringste dat het ‘antisemitisch’ zou zijn, maar de Semieten zijn de afstammelingen van Sem, de middelste zoon van Noach. Onder die Semieten valt een heel groot deel van de Arabieren, die door de Ashkenazi-joden juist als vijand worden gezien. Het zijn deze Ashke-Nazi’s die de enige echte antisemieten zijn. Het voortdurend en te onpas roepen van ‘antisemitisme’ is niets anders dan een afleidingstactiek.

  Ben je van mening dat bovenstaande beweringen onwaar zouden zijn, wees dan een kerel (v/m) en begin een proces tegen mij. Met alle plezier zal ik dan al mijn bewijzen openbaar maken, waardoor we voor altijd verlost zijn van de Hebreeuwse leugens. Begrijp me echter goed, ik heb niets tegen onschuldige gelovigen, en dus ook niets tegen culturele joden op zich. Ik heb wel iets tegen leugenaars, want dat is in strijd met het Negende Gebod. Ook culture joden kennen dit Negende Gebod maar al te goed. En dan heb ik het nog niet eens over het Zesde Gebod, dat tijdens 911 ruim 3000 maal is overtreden, en vervolgens in het Midden-Oosten nogmaals vele honderdduizenden keren, met name in Afghanistan en Irak. Volgens mij weten we allemaal wie hiervoor verantwoordelijk zijn. Ik in ieder geval wel.

  Notabene: Ik schaar me achter de regels van dit blog.
  Het mag ook verwijderd worden, kan ik nog begrijpen ook.

  Like

  • henoch2012 zegt:

   Ik zou mij al de moeite besparen die je doet, zeker als je de mening toegedaan bent, dat Izaak niet de zoon van Abraham was/Is. Dan valt heel Het verlossingsplan van de bijbel in duigen, en dan valt er voor mij ook niets meer te geloven. Dan is namelijk Christus/Yeshua ook geen type beeld van Izaak, en dan is onze verlosser van deze mensheid ook niet uit de doden opgestaan, en dan is deze wereld ten dode gedoemd! Daarom ga ik ook niet verder in op je verhaal, en zeker ook niet wat betreft de antisemitische fabel dat bijvoorbeeld joden khazaren zouden zijn et cetera.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ henoch2012

    Izak is de zoon van Abraham en Sara. De zoon die Abraham met Hagar kreeg was Ismaël, de stamvader van de moslims. Abraham moest Izak offeren, en niet Ismaël, zoals de moslims beweren. Dit is een leugen!

    Like

 6. OLLY zegt:

  .Het gaat in deze wereld maar om een ding ;Israel van de wereld wegvagen .En omdat Israel wel degelijk het volk is waar GOD bemoeienissen mee heeft ,bestaat de natie Israel nog en zal door geen vijand kunnen vernietigt worden .Ten diepste is het een strijd tussen allah de valse god met zijn miljarden aanhangers en de ware GOD de Schepper van hemel en aarde, die legers van engelen en een volk heeft als het zand der zee. Wij hoeven ons uiteindelijk niet druk te maken hoe het zal gaan, het gaat zoals Hij beslist of we dat nou geloven of klinkklare onzin vinden ,Zijn werk gaat door.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Wat mij erg opvalt, Republikein, is dat u met grote nadruk beweert dat de geschiedschrijving in het Oude Testament Hebreeuwse verzinsels zijn en uw interpretatie van de geschiedenis tot enige juiste.verklaart. Dat zijn nogal pretenties.
  Wat wilt u eigenlijk aan met de bodemvondsten in Israël die aantonen dat er al voor het begin van de christelijke jaartelling Joden in dat gebied woonden? Dat zij daar onwettig aanwezig waren en dat er van meet af aan door Hebreeuwse schrift geleerden systematisch met bewijzen is geknoeid, bewijzen die zij eeuw in eeuw uit zorgvuldig kopieerden, zodat de teksten onveranderd bleven? Wat een inspanning om een ”leugen” intact te houden!!
  Sorry, Republikein, legt u hier een verband tussen Joden en ”de kluit belazeren”??
  Er zijn al eerder mensen geweest in de geschiedenis die dat deden….

  Maar wat wilt u met deze ontboezeming, gemeten naar de huidige wereld situatie(!), eigenlijk bereiken??
  De moslims zullen dat met genoegen lezen! Die willen de gehate Joden erg graag verdrijven.

  Impliciet maakt u ook Jezus tot leugenaar , omdat hij regelmatig naar die ”verzinsels” verwijst. ,.
  Vervolgens maakt u daarmee en passant het christendom tot een product van menselijke fantasieën rond Jezus, die van zichzelf zegt dat Hij een Jood is. En daarmee verklaart u ook het Nieuwe Testament tot flauwekul ,omdat ook de exegeses daarin verwijzen naar verbanden tussen het christendom en het Joodse volk en de profeten uit het Oude Testament.

  En ik denk dat , even uw gedachtelijn volgend, u in zekere zin ook de basis van onze westerse samenlevingen aantast, die – behalve op het humanisme- ook stoelt op inspiratiebronnen uit het Oude en Nieuwe Testament. Ik heb mij afgevraagd hoe iemand kan gaan morrelen aan het fundament van een beschaving en er tegelijkertijd ook nog denkt dat die beschaving overeind blijft staan, zonder dat fundament.

  Ik heb u altijd voor een medestander hier gehouden: strijdende tegen de islamisering van het Westen, tegen de EU en vóór de instandhouding en veiligheid van de staat Israël. Ik ben daar nu beslist niet meer zeker van.

  Wat mij nogal bevreemdt is dat u deze ”ontmaskering” van zo groot belang vindt dat u er een rechtszaak voor wilt riskeren om uw gelijk aan te tonen.

  Ik hoop dat veel deskundigen op uw ontboezemingen gaan reageren. Ik wil er namelijk verder geen tijd aan besteden..Sorry.

  Like

  • Republikein zegt:

   Prima, wat u doet of denkt moet u zelf weten.
   Ik heb enkel een CITAAT aangehaald, meer niet.
   Voor de rest ga ik ook niet in op deze reactie, mensen moeten zelf maar zoeken naar de waarheid.
   Wat wij weten is door het geschreven woord.
   Zou het niet mogelijk zijn dat er mensen bestaan met andere kennis dan uit een boek?
   Het lijkt mij best mogelijk.
   Ik blijf zeker een medestander voor zover er iemand daar aan mocht twijfelen.
   En deskundigen zijn er legio.
   Ik leer nog elke dag.
   Denkt u dat ik een mol ben?

   Like

   • Henk.V zegt:

    Ik geef er de voorkeur aan om u als een medestander te zien, Republikein, maar voor zover ik kan zien, zouden uw beweringen anderen wel eens kunnen gaan stimuleren om aan de legitimiteit van de staat Israël te gaan morrelen. Als vriend van Israël ben ik daar zeer op tegen.

    Ik wijs u er op dat er, als het om het Midden Oosten gaat, een historisch aspect speelt dat tegenwoordig nooit de aandacht krijgt die het verdient! Zeker de vijanden van Israël zul je daar niet over horen!

    Voor de Arabische wereld geldt dat die eeuwen geleden met geweld onder de voet is gelopen door geïslamiseerde oorlogszuchtige stammen die -komende vanuit het zuidelijk deel van het Arabische schiereiland -de leer van Mohammed met geweld aan de omgeving gingen opleggen, inclusief de daarbij behorende cultuur en de Arabische taal De Arabische wereld is gewoon door de islam bezet gebied, historisch bezien!.

    Daartegen afgezet lijkt mij de ”problematiek” rond ”Hebreeuwse vervalsing” die u de Joden toedicht, totaal onbeduidend te worden..

    Like

   • Republikein zegt:

    Henk.V zegt:
    22 oktober 2015 om 23:02
    Uw reactie, alinea 2,3 en 4: daar sta ik voor 100% achter.
    Het 1e deel:
    Ik wens dat niemand gestimuleerd is door mijn beweringen, die overigens een fragment bevatte van een groter artikel, ik heb het afgekort.
    Er zijn veel intelligente mensen met Bijbelkennis, en de interpretaties zijn niet altijd synoniem, dat maakt het interessant.
    Het moet voor mij allemaal nog bewezen worden, en schreef eerder dat de Bijbel moeilijk te doorgronden is.
    Zo zou je kunnen zeggen dat ik een ongelovige ben, of een zoekende.
    Ik lees thans een boek met de titel:Hulp uit het Universum.
    Ja, opzoek naar wie ik ben, waar ik vandaan kom en waar naar toe als de luiken worden gesloten, doen we dat niet allemaal?
    Ik ben zelf nogal onder de indruk van de artikelen van Siegfried Bok, misschien wilt u daar ook een kijkje op nemen en uw ervaring met mij delen:
    http://wetenschapeindtijd.blogspot.nl/
    Overigens heb ik mijn hele leven achter De Staat gestaan en zal dat blijven doen.
    Sorry als ik hier iemand heb beledigd of anderszins voor het hoofd heb gestoten.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Henk.V

   Ik onderschrijf uw reactie volledig.

   Like

 8. markfrans zegt:

  DEAR Enoch:
  Dit kan allemaal waar zijn. maar de ( voornaamste ) reden dat veel mensen op dit moment “tegen” israel is en daardoor israel weinig bijval krijgt zelfs nu met aanslagen door de palestijnen dmv messen enz is als gevolg van de OVERDREVEN en BUITENSPORIGE militaire reacties op de palestijnen in bv gazastrook en idem over de jaren heen.
  Wat de reden ook mag zijn: je kan als moreel land niet goedpraten om bommen te gooien op woonwijken in wat mogelijk het dichtsbevolkte strook land ter wereld is met als gevolg DUIZENDEN burgerslachtoffers.
  is hamas de oorlog (toen) begonnen? ja!! maar val dan hamas en de leiders aan. met al die tech die de IDF ter beschikking heeft( Drones enz) is dat niet moeilijk. en die rakketten?: israel heeft toch de iron dome afweer systeem? : laat hamas die raketten afschieten tot ze een ons wegen.
  en dan hebben we het niet eens over de illegale nederzettingen : effe van een paar palestijnen hun land( zonder vergoedingen) afpakken hun gewassen vernietigen en bezetten!
  Nee.. deze PR fiasco heeft israel aan zichzelf te danken.
  ik ben pro israel! maar ik denk zelfs de meest pro israel burger die op straat zijn steun aan israel betuigd overal ter wereld schud thuis onder de douche zijn hoofd waar de isrealische regering PR WISE in godsnaam mee bezig is.

  Like

  • henoch2012 zegt:

   Ook uw Verhaal jaagt mij schrik aan, Met betrekking tot het HersenspoelingsGehalte waarmee u zich heeft laten vergiftigen. Ik wil er ook niet teveel op ingaan, maar ik wil wel zeggen dat het Israëlische leger Het meest morele leger ter wereld is! Wanneer u dat niet gelooft, dan moet u maar eens wat meer onderzoek gaan doen, en desnoods eens wat vrijwilligerswerk gaan doen binnen het Israëlische leger in Israël zelf. U bent wat mij betreft ook helemaal niet Pro Israel, Door uw ongegronde kritiek op Israël’s leger en defensieMacht! Volgens mij heeft u ook nooit gezien hoe de islamitische terreurorganisaties hun vrouwen en kinderen als menselijk schild misbruiken. Dr. Martin Luther-King zei destijds al: iemand die een anti zionist is, en zich opstelt tegen de staat Israël en haar verdedigingsHandelen, is in principe gewoon antisemitisch!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ markfrans

   De vele slachtoffers aan de kant van de ‘Palestijnen’ zijn gevallen door het beleid van Hamas, om burgers neer te zetten op plekken waar de bommen zouden vallen. Israël waarschuwde altijd op tijd, zodat de bevolking een veilig heenkomen kon zoeken!
   Dat er talloze doden zijn gevallen, kan alleen Hamas worden aangerekend.
   Het is, na onderzoek, vastgesteld dat Hamas zelfs dichtbij een ziekenhuis hun projectielen afvuurden op Israël. Niet ergens buitenaf, maar midden in woonwijken.
   Het is niet de schuld van Israël, maar Hamas heeft keer op keer de mensen blootgesteld aan groot gevaar door ze als menselijke schilden neer te zetten!
   Het is te gruwelijk voor woorden wat daar is gebeurd.
   Maar wat kun je ook verwachten van zo’n moordenaarsbende? Een leven telt toch niet voor hen?

   Like

 9. Eline zegt:

  @markfrans, als u toch met getallen als DUIZENDEN werkt,telt u dan ook eens de aantallen raketten op die in de afgelopen jaren op Israel zijn afgevuurd,maar waar wij dan amper door de msm van op de hoogte worden gesteld.
  Uw reactie wekt op mij de indruk dat u zich gesterkt voelt in uw merkwaardig stukje door het hoogst eigenaardige stuk van Repubikein,hetgeen overtigens door Henk V.meesterlijk onderuit is gehaald.

  Like

 10. Eline zegt:

  correctie : overigens.

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 12. Joshua zegt:

  Palestijnen/moslim gelovigen luisteren alleen naar leugens, verteld door media, foute overheden en andere Joden haters, omdat zij de waarheid verdraaien.
  Bekijk dit artikel maar eens.

  http://www.franklinterhorst.nl/Palestijnse%20claims%20op%20het%20land%20zijn%20vals.htm

  Like

 13. Elisa zegt:

  Olly..geheel juist..LEVE ISRAËL !!!

  Like

 14. Jan zegt:

  CNN veegt Israël van de kaart

  An article published on CNN’s website featured a map ​that erased Israel and replaced it with “Palestina,” a Spanish or Portuguese translation of ​”​Palestine​”​ the HonestReporting media watchdog revealed​.

  http://www.breitbart.com/big-journalism/2015/11/26/cnn-wipes-israel-off-map/

  Like

 15. Jan zegt:

  Meer leugens:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s