Turkse rector Islamitische Universiteit Rotterdam bidt voor aanslagplegers Ankara, noemt Koerden ‘honden’

Screenshot_1

De Turkse islamfascist Ahmet Akündüz

(Door: Michael van der Galien)

Ahmet Akgündüz, rector van de Islamitische Universiteit Rotterdam (IUR), ligt eens temeer onder vuur. Op Twitter noemde hij Koerden onlangs namelijk “honden”, en gaf hij aan te bidden voor de zielenheil van de terroristen achter de aanslagen van 10 oktober in Ankara.

Als reactie op de vreselijke aanslagen, waarbij meer dan 100 mensen omkwamen, twittert Akgündüz te “bidden voor de helden die de honden uitroeien die greppels graven.” “De honden… die greppels uitgraven” zijn Koerdische jongeren. Koerden graven namelijk greppels in het zuidoosten van Turkije (waar zij en het Turkse leger regelmatig een potje met elkaar matten). Met “de helden” bedoelt Akgündüz natuurlijk de plegers van de aanslag; leden van ISIS.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, demoniseren, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Koerden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

22 reacties op Turkse rector Islamitische Universiteit Rotterdam bidt voor aanslagplegers Ankara, noemt Koerden ‘honden’

 1. En dat mag allemaal in dit,inmiddels tot bananenland gedegradeerde,land?Ongestraft???En dan vinden ze het nog gek dat wij een aversie tegen die lui krijgen!Walgelijk!

  Like

 2. Carli Varga zegt:

  Dit heet toch haatzaaierij. Dit zou de regering toch gaan aanpakken.

  Like

 3. catharina zegt:

  En kijk eens hoe ‘aimabel deze islamiet eruit ziet? Het is het gezicht van takkiya in alle niet- islamitische landen van de wereld. Immers, om de dominantie van islam in de wereld te vestigen mag een moslim volgens de sharia liegen tegen de niet-gelovigen als dit het Doel (van de islam, dan he?) naderbij brengt

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ach laten we er alvast maar aan wennen. [NOT!]

  Er komen nog heel veel meer fundamentalisten binnen, met nog veel achterlijker opvattingen en uiteindelijk hebben we die dan, tegen beter weten in, mag ik hopen, zelf uitgenodigd.

  Het zal niet lang duren, dan kunnen ze langs politieke weg hún opvattingen hier erdoor drukken.

  Was het niet Donner die zei dat dit een normale gang van zaken is?

  Zolang groeperingen die tegen deze gang van zaken protesteren, nog straffeloos kunnen worden weggezet als ‘een gevaar voor de samenleving, waar men beter niet mee van doen kan hebben’ zal deze ramp zich blijven voltrekken.

  Het volk krijgt niet alleen de regering die het verdient, maar als gevolg van haar keuze, ook de maatschappij die het verdient.

  Blijkbaar is het volk ontevreden met de maatschappij waarin wij leven en verlangt het terug naar de voor-middeleeuwen.

  Of is het zo dat ‘boer zoekt vrouw’ en/of ‘K3′ belangrijker zijn dan nadenken over een goede toekomst voor je kinderen en kleinkinderen?

  Like

  • edjan zegt:

   Juist! Donner van het CDA! Die vond dat als de meerderheid van het Nederlandse volk de Sharia zou willen, dat wat hem betreft prima zou zijn.
   Een zeer ruimdenkend man, die Donner. Weet precies wat democratie inhoudt. Althans: wanneer het hem uitkomt.
   Vroeger, ja, heel vroeger, zou men een dergelijke verrader op de markt geëxecuteerd hebben. Maar heden ten dage noemt men dit hoogstaand en ruimhartig.

   Kijk en huiver!!!!!

   Like

   • Voorlopig houd ik het er op, dat die klootzak niet besefte, waar-ie het over hàd.
    Waarschijnlijk denkt-ie dat de sharia net zoiets is als de Raad van Ouderlingen of zoiets.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • edjan zegt:

    Beste Theresa, helemaal off-topic. Vandaag bij huisarts geweest want schor door schreeuwen tegen TV. Ook te hoge bloeddruk. Dokter verbood mij TV-kijken, kranten-lezen en vooral E.J.Bron. Dokter zei dat ik naar de kerk moest en D66 stemmen. Zou het helpen?

    Like

   • Kan ik kort over zijn, edjan: N i e t als het tegen je overtuiging ingaat.
    Vooral dat D66 stemmen lijkt me niet bevorderlijk voor de gemoedsrust. -Al dat andere ook niet trouwens, want de f e i t e n laten er zich niet door verloochenen.
    En daar staat of valt voor een Realist alles mee.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • Driek zegt:

   Wachteres zegt: Of is het zo dat ‘boer zoekt vrouw’ en/of ‘K3′ belangrijker zijn dan nadenken over een goede toekomst voor je kinderen en kleinkinderen?

   Ik ben bang, beste Wachters, dat die flutprogramma’s belangrijker zijn, en het interesseert die buiskijkers helemaal niks wat de toekomst voor hun kinderen is, die kinderen hebben trouwens helemaal geen toekomst meer in dit verloren land.

   Like

 5. Sjaak zegt:

  Zoiets kan namelijk alleen gebeuren als het onderwijs zelf tekortschiet,
  en dat is volgens accreditatie-organisatie NVAO niet het geval.

  Zoiets kan namelijk alleen gebeuren als de hersenen
  van de accreditatie-organsatie NVAO van moslims
  indoktrineert en betaald word en tekortschiet aan
  moraal !

  Like

 6. Cathja zegt:

  Functie neerleggen. Straf uitzitten. Geldboete betalen. Paspoort van NL inleveren. Uitzetten als ongewenst persoon. Inreisverbod voor NL voor onbepaalde tijd (dus nooit meer terugkeren!).

  Like

  • edjan zegt:

   Tevens is mij hier een licht opgegaan.
   De Turkse soennieten met hun dictator Erdogan, hebben een hekel aan alevieten. En Assad is een aleviet, een minderheid in het westen van Syrië. Als Assad weg is (grote wens van Erdogan) dan kunnen de alevieten het schudden.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  De man mist zeker een spiegel thuis ???

  Like

 8. Driek zegt:

  En dan vraag ik mij af wat die Ahmet Akgündüz, rector van de Islamitische Universiteit Rotterdam hier te zoeken heeft, een moslim met dergelijke uitspraken moet je toch meteen het land uit flikkeren? Ik stel me zo voor wat er gaat gebeuren als ik in een islamitisch land dergelijke zeg over moslims. Maar goed, we kunnen ons hier wel weer over opwinden, dat schorem gaat gewoon door, ze zijn niet te stoppen. En dan de taal alleen al, die zo’n misgeboorte uitkraamt.

  Like

 9. Marc zegt:

  Hé Rutte, kom op knul: kont omhoog!

  Like

  • edjan zegt:

   Beste Marc, nu kan ik je toch even niet volgen. Je roept onze vrolijke premier toch niet op om zijn derrière aan te bieden aan een moslim voor ehh seksuele activiteiten?

   Like

   • Marc zegt:

    Beste edjan, hij doet toch nooit anders?

    Het gaat mij erom dat die Turk al vaker met zeer onwelvoeglijk woordgebruik door de media opgemerkt is. Hoe kan het dan dat hij nu nog steeds op die functie zit? Voor mij betekent dit maar een ding: Rutte durft niet op te treden, Rutte is onderdanig, Rutte stimuleert zo een verdergaande islamisering van ons land, vooral als het die verraderlijke Turken betreft. Wat mij betreft verschilt dat in niets van …

    Like

 10. De islamitische Universiteit Rotterdam dus……
  Zeg-eh….Dat islamitische stuk burgemeester daar, dat zich zo graag geïntegreerd voordoet, hoewel-ie intussen volgens eigen zeggen dróómt van een islamitische premier voor dit land……Heeft díe zich al laten horen in deze kwestie?
  Of probeert-ie, zoals gewoonlijk, de kool en de geit te sparen en houdt-ie zich op de vlakte…?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Ja dat figuur ging eerder in de fout. Gaat natuurlijk altijd in de fout, maar zelden haalt dit het nieuws.
  En wat moeten we met een islamitische universiteit? Lui die menen dat de aarde plat is en dat kindneuqseks theologisch verantwoord is zijn beter af als atheïsten.
  Wat er ook werd gedoseerd door de FNV is hoe men maximaal gebruik kan maken van onze uitkeringen en men AOW krijgt, zelfs als je hier geen dag hebt gewerkt.
  Ook met dank aan CDA en PvdA, die nooit genoeg Rotterdams stemvee schijnen te hebben.
  Doe eens sluiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s