Verbijsterd maar niet sprakeloos

Screenshot_1

(Door: D.G. Neree)

Ik ben verbijsterd over de  totaal absurde ontwikkelingen. Het lijkt of er een algeheel plan achter zit, dat door de westerse powers that be onder leiding van de USA wordt uitgevoerd. Zit de zelfhaat zo diep bij de elite? Haten zij het volk dat geëmancipeerd, welvarend en mondig is geworden zo diep?

Een tweede verklaring zou kunnen zijn een combinatie van stupide kortzichtigheid en een stijfkoppige weigering om de werkelijkheid onder ogen te zien. Een soort groepsgeest en wereldbeeld die ons richting de afgrond slepen.

Of zijn onze regeringsleiders chantabel en worden ze gedwongen om deze koers te volgen met een topbaan (en vele bijbanen als commissaris of adviseur en dergelijke) in het vooruitzicht?

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Verbijsterd maar niet sprakeloos

 1. Jean zegt:

  Vederso, 100% met u eens. De vraag stellen is ze beantwoorden…

  Like

 2. Jansy zegt:

  Blij hier iemand te zien die mijn verbijstering deelt en dat in fatsoenlijke bewoordingen heeft neergeschreven.

  Like

 3. daiyu-ninja zegt:

  Ze zijn alleen geinteresseerd in geld en macht en ze hebben er alles voor over om dat te krijgen.
  Het volk kan van hen de pot op, als ze maar op de blauwe en brusselse stoeltjes kunnen blijven zitten. Politici zijn stoelklevers.

  Ik hoorde net op het nieuws dat we voor het einde van het jaar 446 miljard aan Brussel moeten betalen………………….ALWEER!

  De EU zou ons welvaart brengen, maar het is niets meer dan een rovershol dat ons aan alle kanten kaalplukt. Doet me denken aan Ali Baba en de 40 rovers.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   daiya-ninja.
   Inderdaad. Een gezamenlijke internationale samenwerking op Europees vlak biedt absoluut voordelen…
   Die voordelen vertalen zich in ’n betere samenwerking op alle mogelijke gebieden, justitie, wetenschap, gezondheidszorg, onderwijs… etc.
   Die samenwerking zal zich tevens vertalen in betere kansen op uitbreiding van de export.
   Maar de EU heeft zich ontpopt als een machtsgeil bolwerk, dat met volledig voorbijgaan aan de voor elk westers Europees land geldende democratisch staatsvorm, zichzelf heeft gekroond tot de Keizerlijke hofhouding van Europa!…
   Een hofhouding die totaal geen contact heeft met haar burgers en die haar bewoners minacht!
   Een ongeziene roversbende die dagelijks honderden miljoenen stopt in frauduleus handelen en… niet in de laatste plaats in de beloningen voor haar machthebbers en haar duizenden ambtenaren.
   Om deze tomeloze verspilling van belastinggelden van de EU-burgers te financieren heeft zij bedacht dat elk land, dat ook al gebukt gaat onder het financieren van de EU-begroting, ook nog eens (gestraft wordt!…) moet betalen voor de verhoging van haar export-inkomen.

   Dat is wat er gebeurt…Hoe lang nog?!…
   ()… (446 miljard moet zijn 446 miljoen.)

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    paulzwueste zegt:
    21 oktober 2015 om 18:11

    U heeft gelijk. Het is inderdaad 446 miljoen en niet miljard

    Like

 4. De Molay zegt:

  De insteek was/is een NWO; Eén wereld, één religie en één regering.
  Het ‘lijkt’ nu allemaal wat choatisch te gaan maar het uiteindelijke doel (de NWO) zal uit die chaos verrijzen.

  -Ordo ab Chao-

  Like

 5. Driek zegt:

  Zij, PvdA, VVD, CDA, D66, GroenLinks en de Christelijke partijen zijn het die haat en verdeeldheid zaaien, niet Geert Wilders. Zij houden het land in een houdgreep. Niet Gert Wilders.

  Daar valt niet tegenop te boksen, al die partijen willen Nederland kapot. Ik ben verbijsterd en sprakeloos, dat mensen een mooi land zover laten afglijden, neen, dat wordt niks meer.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Het lijkt of er een algeheel plan achter zit…”

  Dat er een plan achter zit is duidelijk. Een deel van dat plan is beschreven door Bat Ye’or, in haar boek Eurabië. Het andere deel van het plan is al langer geleden beschreven door George Orwell in zijn boek 1948.

  Wie de sturende macht achter geheel van die twee plannen is, is niet duidelijk. Noem het maar de NWO. Wat de invloed van Bilderberg daarop is, weet ook bijna niemand, maar dat die invloed er is, kan niemand ontkennen.

  Maar het is evident, dat het schoftentuig in Den Haag en Brussel absoluut niet dom is. Zij doen niet wat zij doen omdat ze achterlijk zijn. Integendeel, ze zijn uitermate vakkundig bezig het plan uit te voeren. En alles en iedereen die pogingen in het werk stelt om het plan te dwarsbomen moet en zal gestopt worden. In eerste instantie door middel van manipulatie en demagogie. Als de nood aan de man komt met dood en verderf. Zie Fortuyn en Van Gogh.

  Vandaar ook de geluiden om zogenaamde hatespeech strafbaar te stellen. Vandaar ook de noodzaak voor een Europees leger. Zodat ons democratisch verzet vanuit Brussel door onze eigen krijgsmacht kan worden neergeslagen. Wat tevens het definitieve einde van de democratie betekent. Dat is het doel waarnaar zij (Wie? Als ik het wist zou ik het u vertellen) streven. Dit is alleen nog tegen te houden door nu de straat op te gaan. Als we wachten tot het nog erger wordt, kan het wel eens te laat zijn. Kom allen, in groten getale, naar de volgende Nederlandse Pegida demonstratie. Het is broodnodig.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Driek zegt:

   J. C. Th. Köhler zegt: Het andere deel van het plan is al langer geleden beschreven door George Orwell in zijn boek 1948.

   Ik neem aan dat u bedoelt 1984. U heeft het wel gelezen?

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @J.C.Th. Köhler: 21.27. uur, op 20/10. Ik ben het helemaal met U eens. Alles wordt met opzet gedaan, en op bevel der rode Eussr, de Bilderbergers, en de NWO. Politici zijn niet meer dan marionetten. De enige die nog duidelijk voor ons opkomt is Wilders.

   Like

 7. Wachteres zegt:

  Helemaal met je eens, @J. C. Th. Köhler

  Ik heb ook meermalen geschreven dat de huidige instroom van de ‘vluchtelingen’ een Godsgeschenk, pardon een geschenk van Allah, is voor de EU.

  Op deze manier kan zij in zeer korte tijd doen wat ze al die tijd van plan was, een multiculturele samenleving creëren, oftewel de islam vrije toegang geven.

  Niet voor niets kan er zogenaamd niets worden gedaan aan de instroom. Zou dat ook zo moeilijk zijn als de vluchtelingen allemaal niet-moslims waren en niet uit het Midden-Oosten kwamen?

  Niet voor niets mogen we geen kritiek hebben op de islam, de krant ‘Bild’ verraad haar eigen lezers al. Er zijn plannen om dat in een wetgeving vast te leggen. Zweden en Frankrijk zijn voorlopers. In GB moet je ook oppassen wat je schrijft of zegt.

  Niet voor niets roepen de regeringsleiders in heel Europa om het hardst dat ‘de islam vrede is’.

  Zijn ze ooit op die manier opgekomen voor een andere godsdienst of ideologie?

  En inderdaad, het EU-leger [Eurogendfor] is er niet voor niets. Er is al getraind in huis-aan-huis gevechten.

  .http://www.eurogendfor.org/nld/redactiekamer/nieuws/welcome-poland-

  “EUROGENDFOR family has just become bigger and stronger: the final step for the full incorporation of Poland into the Force has been taken”.

  Als Nederlanders in opstand komen, dan kun je daar een deel van het leger uit andere landen heen sturen.

  Ik zeg het regelmatig: Over de EU kan niet slecht genoeg worden gedacht.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Tja mensen, we moeten nu uit dat €U gedrocht stappen en ons land de-islamiseren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s