VIDEO: Dankzij de EU is de vrede en welvaart in Europa gegarandeerd . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Europa, EUSSR, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Dankzij de EU is de vrede en welvaart in Europa gegarandeerd . . .

 1. DonnaDolce zegt:

  Dat is grote lulkoek, want als de Rothschildjes bepalen dat er een oorlog komt, dan komt die er…..ben in mijn boek begonnen….een aanrader, vast wel bij die of geen bekend: http://www.bol.com/nl/p/de-boogeyman/9200000008934306/

  Like

  • Republikein zegt:

   Oh, ik zie ook Robin de Ruiter verschijnen, ook boeiend hoor.

   Like

  • albertien54 zegt:

   Ja Donna, ik weet hier veel van, heb het boek de 13 satanische bloedlijnen nog niet gelezen, ik word er onpasselijk van, alles is berust op geschiedvervalsing en wordt nog steeds geïndoctrineerd op scholen, allemaal uit de koker van de elite, ze hebben alles in handen, daarom zal de media ook nooit waarheid spreken, allen poppen van de elite en ze hebben allen goed betaalde banen, zie wat de Duitse journalist Ulfkotte hierover heeft gezegd, ooit een leugenjournalist, de man kreeg spijt, werd doodziek en heeft een boek geschreven hoe hij jarenlang de mensen heeft bedonderd en voorgelogen via het schrijven van artikelen in Das Bild en verslaggever voor Duitse mediakanalen waar hij altijd pro Amerika zijn verslag moest geven, opdracht van de elite en dat de huidige media dit nog steeds doet.
   Ik weet dat er binnenkort burgeroorlogen uit zullen breken, in heel Europa, het broeit onder de mensen, dat is wat de elite wil, vanuit chaos orde creëren, vanuit die chaos de NWO uitrollen en wellicht nog een derde wereldoorlog, depopulatie van de mensheid en die vervolgens in complete slavernij storten, gechipt en wel en wie niet meewerkt krijgt de kogel, dit lot zal ons allen overkomen vrees ik.

   De elite, de illimunati, zijn geen mensen, maar reptielen en hybriden in menselijke lichamen, ze zijn zielloos en ook de koningshuizen behoren tot deze club. Kijk maar eens naar You Tube filmpjes over shape shifters, je schrikt ervan, ze zitten overal, voor bij CNN werken vele hybriden, shapeshifters, eng om te zien hoor en ik denk zelfs dat Rutte een hybryde is, hij begint steeds meer en meer op een reptiel te lijken, enge man…
   Lees het verhaal op site wanttoknow, over de archonten, er ging een wereld voor me open, doodenge figuren, allen die bij de Bilderberggroep geweest zijn worden gehersenspoeld, gechipt, kijk eens naar die idiote Samson, een rasechte psychopaat in een Armanikostuum, ze zijn zo ziek geworden, Timmers is er ook geweest en kijk eens wat dit met de man heeft gedaan, totaal losgeslagen, leugenaar eerste klas, past goed bij zijn knuffelislam, liegen mag toch? Het zijn landverraders, ook onder de Nederlanders zit de NSB-mentaliteit nog diep in het systeem ingebakken, de dikke ego’s, er komt straks nog meer een tweespalt in de samenleving en ik denk dat dit nog erger wordt door de linkse landverraders en media, wellicht gaan straks ook de Nederlanders elkaar nog te lijf, het zou me niks verbazen.
   Ja wat moeten we doen, het liefst zou ik uit Europa weggaan en ben wel met die gedachte bezig, maar kost veel geld, dus nog ff doorsparen:)

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Beste Albertien54, alweer over twaalve, elke avond laat nu, ik heb jouw artikel en de verwijzing naar het boek De Boogeyman op Facebook geplaatst. Eindelijk meer mensen hier die het hele verband beginnen te snappen, ik hoop dat er nog meer mensen alles gaan lezen over het satanisme en de NWO, hoe sneller hoe beter en hoe meer weerstand er ontstaat, dit is heel harde noodzaak. Alleen het goede in de mens en het geloof in jezelf over goede zaken zal overwinnen, onthoud dit. Slaap wel en gezond weer op.

    Like

 2. En daarom zouden alle staten aan geklaagd moeten worden!der Frau hatt so recht!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Een voorproefje van tafarelen die volgende maand
  ook al aan onze voordeur gebeuren kunnen !
  Bella Italia met zwarte donkere wolken die vanuit
  Afrika over het hele land trekken !
  En wanneer dat geplundert is komen ze naar
  noord-europa !
  Tjakka !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Je moet toch wel volslagen krankzinnig zijn als je daar nog intrapt !!

  Like

 5. edjan zegt:

  Hup en weer 446 miljoen naheffing naar Brussel, naar onze vrienden en beschermheren, door God boven ons geplaatst. De Grote Dijsseslbloem heeft het al overgemaakt. Het lijkt soms wel of hij procenten krijgt …

  Like

 6. Jean zegt:

  Verschrikkelijk om te zien wat “domheid” veroorzaakt.

  Like

 7. dontessers zegt:

  De elite bepaalt en dikteerd en duwt het door onze strot. Stop deze waanzin,

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Nu daar, al bijna hier…
  Op naar 101 of meer zetels voor Geert!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ja, ja!!!!! En dat gelooft men????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s