“Vluchtelingen”stroom gunstig voor bouwsector

Screenshot_35

AMSTERDAM – De toestroom van “vluchtelingen” in Nederland is goed voor de bouwsector. Omdat er de komende vijf jaar waarschijnlijk 50.000 extra woningen moeten komen, zal er een impuls zijn op de bouwproductie van 5 miljard euro.

Dat zorgt de komende jaren voor duizenden extra banen in de sector, meldt het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB). Het instituut baseert zich op recente cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Het EIB bouwt wel de nodige onzekerheden in bij de voorspelling. Zo is de verwachting dat de toestroom weliswaar nog een tijd aanhoudt, maar ook in rustiger vaarwater terechtkomt. Dat maakt de vraag naar woningen lastig te voorspellen. Een andere onzekerheid is de vraag in welk tempo de bouwproductie in gang gezet kan worden.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Koddebeier”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Nederland, onwetendheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Vluchtelingen”stroom gunstig voor bouwsector

 1. Jean zegt:

  De ‘Europese’ burgers hun dood is de Europese maffia hun brood.

  Like

 2. “Vluchtelingen”stroom gunstig voor bouwsector” Ja men kan aan z’n water voelen wie dit gelag wéér gaat betalen. De belastingbetaler draait volledig op voor de kosten van deze islamitische kolonisatie.

  Like

 3. W.H.J. Reiss zegt:

  Wer soll das Bezahlen. Wer hat soviel Geld. Wer hat soviel Pinke Pinke. Wer hat das Besteld !
  Das lied von Adolf Merkel !

  Like

 4. Sjaak zegt:

  EN VOOR DE AFBREUKONDERNEMERS !

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  En dat bouwen gebeurt met het door de burger opgebrachte belastinggeld, tel uit je winst!

  Like

 6. Breget zegt:

  Mogen dan alle vluchtelingen hier hun huis bouwen die gefinancierd worden door de NL bevolking, die het nakenkijken hebben de eerst komende 60 jaren om een huis te kunnen huren.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Schoolvoorbeeld van “jezelf rijk rekenen”.
  Staaltje manipulatie waar de overheid graag gebruik van maakt zonder dit bericht te temperen.
  Zag gisteren zakkewasser Zijlstra op tv mbt daling van de misdaadcijfers.
  Wat zegt deze oen : “dan kunnen wij weer een officier van justitie minder aanstellen”.
  Hoe gek ben je als je dat zegt.

  Like

 8. tjonge zegt:

  grappig hoe ze deze zelf veroorzaakt ellende die ze binnen onze landsgrenzen binnen gehaald hebben,
  waar nu in allerijl voorzieningen voor gerealiseerd moeten worden,
  dat ze DAT als economische groei weten te framen !!!!!!
  .
  AL DEZE BANEN DIE GEREALISEERD WORDEN GERELATEERD AAN DE VLUCHTELINGEN-INDUSTRIE ZIJN NEP-BANEN, EEN NEP-ECONOMISCHE GROEI,
  WANT ALLES WORDT BEKOSTIGD DOOR DE BELASTINGBETALER !!!!!!!
  .
  een economie die groeit door sponsoring van belastinggeld, is geen groei, maar diefstal van belastinggeld !
  .
  de natte droom van gluiperd ad melkert….

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-veiligheid-en-justitie/documenten/brieven/2015/10/19/brief-van-de-staatssecretaris-van-veiligheid-en-justitie-aan-asielzoekers
  Brief van de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie aan asielzoekers

  Brief van staatssecretaris Dijkhoff van Veiligheid en Justitie aan de asielzoekers waarin hij uitleg geeft over de opvang, de asielprocedure en over wat zij kunnen verwachten.

  Datum 19 oktober 2015 Onderwerp Asiel in Nederland Geachte heer, mevrouw, Er komen nu veel asielzoekers zoals u naar Nederland. Daarom is het in de opvang erg druk en duren de asielprocedures lang. Ik begrijp dat u graag zo snel mogelijk duidelijkheid wilt krijgen over uw toekomst. In deze brief vertel ik u wat u kunt verwachten. Sobere opvang Nederland heeft nu te weinig opvangplaatsen voor asielzoekers in normale opvangcentra. U krijgt daarom nu sobere opvang. Dat zijn bijvoorbeeld sporthallen of tenten, waar veel mensen in dezelfde ruimte slapen. Langer wachten Het is helaas niet mogelijk u op korte termijn te vertellen of u een asielvergunning krijgt en daarmee tijdelijk in Nederland mag blijven. Het duurt nu bijna een half jaar voor uw aanvraag in behandeling kan worden genomen. Daarna begint de procedure om te beslissen over uw asielaanvraag. Dit wordt per persoon zorgvuldig bekeken. Ook kan het zijn dat er nader onderzoek nodig is. Dit kan nog eens zes maanden of langer duren. Als wordt besloten dat u niet mag blijven, moet u Nederland direct verlaten. In dat geval kunnen we u helpen bij uw vertrek. Als u wel mag blijven, krijgt u een tijdelijke verblijfsvergunning. Op dit moment zijn er onvoldoende huizen voor iedereen. Daarom is het mogelijk dat u in de asielopvang moet blijven, ook als u al een tijdelijke verblijfsvergunning heeft gekregen. Als er wel woonruimte beschikbaar is, kan dit ook een containerwoning of omgebouwd kantoorpand zijn. Het is mogelijk dat u hier met anderen moet samenwonen. Familie Zolang u nog geen tijdelijke verblijfsvergunning heeft, kunt u geen aanvraag indienen om uw gezinsleden over te laten komen. Pas als u een vergunning heeft, kunt u een aanvraag indienen voor uw gezin. Het is vooraf niet zeker of u uw gezin mag laten overkomen. Het kan lang duren voordat u hierover duidelijkheid krijgt en uw gezin daadwerkelijk naar Nederland komt. Op dit moment kan ik helaas niet aangeven hoeveel tijd dit kost. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Dr. K.H.D.M. Dijkhoff Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie

  Like

 10. biebie zegt:

  Jammer dat het merendeel van de “vluchtelingen” hoog opgeleid is, als het bouwvakkers waren konden ze hun huizen zelf bouwen en hadden ze meteen werk …….. toch.
  En men moet er toch van uit gaan dat de oorlog in Syrie eeuwig durend wordt, want niemand van de “vluchtelingen” rept een woord om weer terug te gaan naar een ooit weer veilig geworden Syrie.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Ja, dat geloof ik meteen, dat het goed is voor de bouwsector, maar WIJ betalen het gelag weer; WIJ betalen die ‘bouwsector’ van ons belastinggeld!
  Het resultaat? Minder te besteden aan de eigen (bejaarde) bevolking…
  Jammer dat de volgelingen van de ‘socialisten’ dit niet kunnen en willen inzien; zij blaten dat de ‘asielzoekers’ zo geweldig zijn voor de werkgelegenheid en dus voor de economie!!!

  Domoren!!!

  *zucht*

  Like

 12. Wim zegt:

  Impuls bouwproductie? Wie gaat dat betalen? En – ook niet onbelangrijk – wie zijn hier goed mee? Er wordt net gedaan alsof dit geen kosten zijn, geen geld vraagt dat eerder en beter besteed had moeten worden aan zieken en ouderen en, en…
  Net doen alsof die horden miljarden kostende indringers de zaak hier een ‘impuls’ geven. Het staat er nog net niet, maar we moeten vast blij en dankbaar zijn met en voor hun komst…
  Mooi stukje manipulatie om ‘het draagvlak’ te vergroten.

  Like

 13. Lucie zegt:

  Ja,goed voor de bouw,maar waar komt dat geld vandaan?
  Dat geld geeft de roverheid aan de bouwbedrijven en deze roverheid haalt het geld daarna weg bij de burger door weer meer belasting te heffen en alles nog duurder te maken.
  Zo is het “klootjesvolk”weer de sigaar,zoals altijd.
  Zo betalen we verplicht aan onze eigen ondergang en is er geen toekomst meer voor onze kinderen en kleinkinderen.
  Een leven onder de sharia,roofovervallen,aanslagen,verkrachtingen,vrouwen en meisjes zijn straks hun leven niet meer zeker,in veel gebieden in heel Europa is dit al gaande.
  Merkel,Brussel en de rest horen aangeklaagd te worden.

  Like

 14. zomaar zegt:

  jammer dat de grote toestroom , alleen uit goed (professoren) opgeleiden mensen bestaat , die natuurlijk wereldvreemd zijn betreffen bouw werkzaamheden.

  moeten toch de dimmie’s , dit karwij klaren voor hen .

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Valt een beetje te bezien; werkloze bouwvakkers die nu een door de gemeenschap betaalde uitkering genieten mogen door de gemeenschap betaald weer aan het werk.
  Gemeentes kunnen de van gemeenschapsgeld te duur gekochte gronden nu nogmaals door de gemeenschap laten betalen.
  De bouwmaterialen zijn niet gratis, ook die mag de gemeenschap betalen…
  De verdere kosten der bouw bedrijven en hun winsten mag de gemeenschap ook ophoesten.
  Tja, dan hebben we gebouwde woningen die gestoffeerd en gemeubileerd worden, inclusief Miele, flink formaat flatscreen, computer en alle benodigde aansluitingen; ook door de gemeenschap opgehoest.
  Nu kunnen de AZC’s en andere opvangplaatsen hun cliënten in deze woningen plaatsen en mogen deze mensen huur gaan betalen; tja, dat valt niet mee als je geen werk hebt, de taal niet spreekt, maakt allemaal niet uit, de gemeenschap hoest ook die bijstandsuitkering wel op.
  Na enige tijd voelt de bewoner zich wat eenzaam en verzoekt z’n familie over te laten komen; ook dat gebeurt op kosten der gemeenschap via de bijzondere bijstand.
  Nu de familie compleet is, kunnen ze niet rondkomen en moet, alweer op onze kosten de bijstand aangepast worden.
  De toestroom van “vluchtelingen” in Nederland is goed voor de bouwsector, maar zeer beslist niet voor de uitgewrongen Nederlandse belasting betaler.

  Like

 16. jowitteroos zegt:


  Maarten Struijvenberg over ‘De Tegenprestatie’ in Rotterdam

  Gepubliceerd op 18 okt. 2015

  WeAreChangeRotterdam weet van bijstandsbeleid! Tijdens de presentatie van de documentaire “De Tegenprestatie” spraken wij wethouder Maarten Struijvenberg van leefbaar Rotterdam. Hoe zit dat met gratis werken bij de Primark? En die uitspraak over financieringsconstructies met SDW in het NPO programma “De Monitor”?

  Like

 17. louis portugal zegt:

  Hardstikke mooi voor die bouwsector.
  Alleen een beetje moeilijk voor degenen die dat betalen moeten C.Q de burger.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  En wie gaat die bouw van 50.000 extra woningen betalen ?????? Ja juist U en ik !!

  Like

 19. Drs.P. zegt:

  What the Fuck, allemaal fucking nieuwe compleet ingerichte huizen voor de asielratten en voor ons de alles betalende hardwerkende NL-ers dure armzalige huurhuizen?????????
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 20. bernardus zegt:

  Je ziet het alweer van heinde en verre aankomen, het is weer een goed nieuws bericht, komt niks van terecht. Het is gewoon nieuws om de mensen dom te houden en te laten denken dat ze er ook nog wat aan kunnen verdienen. Of dat er werkgelegenheid van gaat komen. Eind van het liedje zal zo zijn, dat wij verder en verder afdalen naar grote onrust.

  Like

 21. edjan zegt:

  Net gehoord: vluchtelingen brengen bouwsector 5 miljard in het laatje. HOEZEE!!!
  Zodat ik nu een ouder sommetje af kan maken:
  De kosten voor de migratie zijn niet de tot nu toe gedachte 2,5 miljard maar 2,5 + 5 = 7,5 miljard.
  Net bedacht: vluchtelingen kosten de bejaarden, zieken en werklozen 7,5 miljard.

  Nu een heel erg foute en domme vraag.
  Stel dat er in NL tienduizenden op de wachtlijst voor een huurwoning zijn. Stel verder dat die mensen een retourtje vlak over de grens nemen en bij hun terugkomst opgevangen willen worden, kleding, eten willen en af en toe een relletje schoppen. Dan willen ze huisvesting. Zou onze regering dan ook 50.000 woningen laten bouwen? Zouden ze dan ook blij roeptoeteren dat de bouwsector miljarden zou verdienen?

  Ach, laat ook maar. Nog maar één vraagje: zijn we in NL inmiddels echt zó achterlijk dat er meer dan 10 mensen in deze overheidsflauwekul trappen?

  Like

 22. hans-e-pans zegt:

  Allerlei positieve dingen worden er aangehaald om deze lawine van vluchtelingen/gelukzoekers en aanverwanten beter voor te stellen als dat het in werkelijkheid is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s