‘Wilders lanceert partij op geheime locatie’

Screenshot_2

PERTH – Geert Wilders zal vandaag op een geheime locatie in de Australische stad Perth een anti-islampartij lanceren. Volgens de Australische Omroep ABC zijn journalisten voor het evenement niet uitgenodigd. Woensdag wordt een persconferentie gehouden over het Australische Vrijheidsverbond (Australian Liberty Alliance, ALA) door leden van de nieuwe partij.

De partij zal zich inzetten voor onder meer een verbod op lichaamsbedekkende kleding en een tien jaar durende stop op het uitgeven van visa aan mensen uit islamitische landen.

Screenshot_3Wilders zou de partij aankondigen in een hotel in Perth, maar de locatie werd enkele dagen voor zijn bezoek aan Australië veranderd. Premier Colin Barnett van West-Australië heeft eerder deze maand verboden de partij te lanceren in een gebouw van de overheid.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Bert G.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Geert Wilders, Islam, Islamisering, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

19 reacties op ‘Wilders lanceert partij op geheime locatie’

 1. Patrkck zegt:

  Heel goed. Ik hoop dat Geert Wilders zijn tijd, moeite en energie in Australie steekt. Veel te veel Nederlanders verdienen de inzet van Geert Wilders niet. Ik hoop dat de andere Nls, die het wel verdienen, snel naar Australie, Zwitserland, Tjechie enz emigreren (of de VS wanneer Trump gekozen wordt).

  Like

  • Carli Varga zegt:

   Neen maar de nederlanders die het wel verdienen gewoon niet zeggen. Er zijn wel vele nederlanders die het wel verdienen. Dus ontneem ons nu ook nog niet eens de enige kans en hoop die wij hebben. We delen onze Geert okee maar verdomme wij kunnen hem nu niet missen.

   Like

  • Carli Varga zegt:

   Pim Fortuyn is Ons al bruut ontnomen. Laat Geert In Godsnaam zijn werk afmaken hier. Je hebt gelijk velem verdienen hem niet maar velen ook wel en die kun je niet zomaar laten vallen.

   Like

   • Giny zegt:

    Geert blijft voorlopig nog heel lang bij ons, maakt u zich niet ongerust!
    Hij zal zeker afmaken waar hij aan begonnen is!

    Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Ook in Australië staat de vrijheid van meningsuiting al onder druk van het islamonazisme.

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Regeren is vooruitzien, deze edele kunst is Geert meester. Australie is een groot land. Daar is nog wel ruimte voor PVV getrouwen nadat Europa blijvend is uitgeleverd aan het kalifaat.

  Zelf zal ik verstek laten gaan. Vanwege leeftijd en over-mijn-lijk mentaliteit, zal ik strijdend ten onder gaan met de rest van Nederland. Andere Europese landen zoeken het zelf maar uit. Mijn solidariteit is dankzij waanzinnige politici opgesouppeerd.

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  Ik zet te teevee aan en wat hoor ik?!
  Ik hoor die misselijkmakende pauw in zijn programma zeggen of hetgeen G.Wilders in zijn handen houdt dier is of een baby in een boerka.
  Dit noemt zichzelf nu een intelligent mens. Nou, ik vind hem de domheid ten top, heb meteen een andere zender opgezet.

  Like

  • Daar heeft die Pauw dan alleen zichzelf mee, want het slaat helemaal nergens op! Totaal nergens!
   Daaraan kun je echt zien, dat-ie momenteel compleet uitgeluld is en aldus nieta anders meer kan bedenken, de stakker!
   Het failliet van Links, zo moet je het zien.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Carli Varga zegt:

   Pauw ik heb er geen woorden voor. Ja het begrip landverrader misschien. Het volk verlakken. Baby Face.

   Like

  • Ik kijk al heel lang niet meer naar Pauw,noch wat dan ook uit de koker van de Vara;geen zin om mijn bloed te laten koken bij zoveel domheid en landverraders bullshit!

   Like

  • Cathja zegt:

   Ik weiger pertinent om ook nog maar één aflevering van dit vreselijke figuur te bekijken! Ik heb tijdens de keren dat ik wél naar hem heb gekeken mij zó vreselijk geërgerd, dat ik heb besloten mijn avonden niet langer te laten verzieken door dit heerschap, die ultra-links is, en alleen mensen in zijn programma toelaat die naar zijn pijpen dansen. Van enige objectiviteit is geen sprake.
   En zijn manier van Geert Wilders belachelijk maken (op een subtiele manier) vind ik ronduit beschamend!
   Voor mij bestaat hij niet (meer).

   Like

 5. harry zegt:

  er is maar een oplossing voor al dit gedoe met die islam weg er mee kom op voor je eigen land snap niet wat die moslims hier doen ze zijn het niet eens met het leven of wel hoe wij leven in ons land wat doe je dan in een niet moslimland waar je op tegen bent kwa leef stijl.dus op zouten hier

  Like

 6. harry zegt:

  `Zie je nou wel dat Geert prima met vreemde culturen overweg kan !
  Niks discriminatie , zelfs vredelievende exotische dieren worden gekoesterd .
  Er is echter ook een grens , moordzuchtige beesten worden niet geaccepteerd ,
  zoals het islamitische ongedierte .
  En daar heeft ie wederom groot gelijk in .

  Like

 7. dontessers zegt:

  Amper 70 jaar heeft de goede burger en ikzelf Nederland Mijn Vaderland opgebouwd met een goed sociaal maatschappelijk stelsel. Het stelsel en het Nederland zoals wij het kennen ondergaat samen met zijn burgers een totale recycling tenbehoeve van een geimporteerd volk. Het tijdperk van de Borg met assimilatie van diezelfde burger in de afschuwlijke kubus is aangebroken. De aangekondigde Engelse les vanaf groep een, wordt vervangen door Arabisch

  Like

 8. Avidia zegt:

  Wie kijkt er nu naar die Pauw, dat ga je jezelf toch niet aandoen? Ik gril van hem met zijn hoogmoed, arrogantie en zijn rot smoel.
  Hij zou aantrekkelijk zijn voor vrouwen????? Nou, al was het de laatste man in de wereld, moet er niet aan denken.

  Like

 9. Jan zegt:

  NB Intussen is de psychopaat Justin Trudeau in Canada premier geworden. Over dit land en deze gek gaan wij nog heel veel horen en wel in negatieve zin, want het ventje is beroepsmoslimadept, maoïst, communist, marxist, stalinist enz enz. Harry Hamas verbleekt bij deze gek.
  http://nos.nl/op3/artikel/2064118-dit-is-justin-trudeau-de-nieuwe-premier-van-canada.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s