Amsterdam moet islamitische school huisvesten

Screenshot_24

AMSTERDAM – De gemeente Amsterdam moet vóór 1 augustus 2017 een pand beschikbaar stellen voor een nieuwe islamitische scholengemeenschap met 186 leerlingen. De Raad van State maakte woensdag een einde aan een langlopend geschil tussen het stadsbestuur en de Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam.

Amsterdam weigert al sinds 2012 huisvesting te bieden aan een nieuwe islamitische scholengemeenschap aan de Jacob Geelstraat waar eerder het Islamitisch College Amsterdam was gevestigd.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Amsterdam moet islamitische school huisvesten

 1. Thoth zegt:

  Nederland heeft genoeg van de islam. Ruim drie kwart van de Nederlanders (77 procent) vindt de islam geen verrijking voor ons land. Ruim twee derde – 68 procent – vindt dat er inmiddels genoeg islam is in Nederland. Opvallend is dat stemmers van alle partijen (van PVV tot VVD, CDA, D66, PvdA, SP en 50plus) in meerderheid deze mening delen. Een onderzoek van Maurice de Hond, in opdracht van de PVV, onder een representatieve steekproef van ruim 1900 mensen, brengt dat aan het licht. Ook de andere cijfers zijn opvallend:
  Een meerderheid – 55 procent – is voor een immigratiestop uit islamitische landen.
  63 procent zegt: geen nieuwe moskeeën.
  72 procent is voor een grondwettelijk verbod op de sharia in Nederland.
  64 procent vindt dan Nederland er niet beter op is geworden door de komst van immigranten uit islamitische landen.
  Bijna driekwart – 73 procent – van alle Nederlanders ziet een relatie tussen de islam en de recente terreurdaden in Boston, Londen en Parijs.

  En nu ook : geen islamitische scholen. RvS moet opdonderen hiermee. Zij gaan tegen de populatie van Nederland in, islam uitgezonderd. En die moeten we hier ook niet…

  Like

 2. De Raad van Staten is altijd,hoe dan ook,op de hand van moslims!Opdoeken dat dure niksnut-instituut!Je gaat toch niet iets betalen wat je keer op keer de das om doet?

  Like

 3. Vluchtelingen hebben spijt voor IS gestreden te hebben

  Niet alle vluchtelingen die naar Europa komen hebben een schone lei. Sommigen van hen erkennen dat ze actief zijn geweest binnen terreurorganisaties. Ze vertellen schokkende verhalen. Het International Center for the Study of radicalism presenteerde een lijst met 58 voormalige Syrische militanten. Deze mensen vormen een groot risico slachtoffer te worden van hun ‘broeders’. Ook hun familie loopt een ernstig risico. Daarom houden deze immigranten zich zoveel mogelijk schuil en gebruiken een andere naam.

  Het rapport van het Internationale Centrum beschrijft de situatie binnen terreurgroepen, met name binnen IS. Nu horen we de verhalen ook van de terroristen zelf, inmiddels ex-terroristen. De redenen om Syrië te ontvluchten zijn verschillend. Sommigen wilden niet deelnemen aan executies. Anderen zijn afkerig geworden van de eindeloze vijandigheid, haat en het reilen en zeilen in het kamp van de extremisten. Weer anderen zijn de arrogantie van de warlords en bandietenleiders meer dan zat of sloegen op de vlucht nadat bekend werd dat ze gebombardeerd zouden worden.

  ‘Ik sloot me aan bij IS omdat ik wilde leven in het Kalifaat onder de sharia’, zegt de 27-jarige Syrische Ibrahim. ‘Ik was er erg enthousiast over na berichten op het internet bekeken te hebben. Maar de werkelijkheid was verschrikkelijk. Ik zag hoe een man en een vrouw werden gestenigd wegens overspel. Twee dagen later zag ik hoe twaalf afvalligen werden onthoofd. Hoe kon ik blijven bij deze moordenaars!”

  Mohammed, die twee jaar jonger is dan Ibrahim, zegt dat iedereen die weigerde zich aan te sluiten bij hun groep hun slachtoffer werd. Na zijn besluit weg te gaan bij IS betaalde hij 3.000 dollar aan een man die hem naar Turkije smokkelde. ‘Aan de grens zijn veel informanten van IS. Het bleef door mijn hoofd spoken dat als ik gepakt zou worden mijn hoofd zou rollen. En niet alleen van mij, maar ook van mijn ouders, zuster en broer’ aldus Mohammed.

  Zeven vrouwen die zich aansloten bij IS vertelden hun verhaal. Volgens de 23-jarige Djilali braken gewapende leden in bij hun buurvrouw, een moeder met een acht-jarige dochter. ‘Ze verkrachtten de dochter en begonnen haar te slaan. Het meisje stierf in een grote plas bloed voor haar moeder. De moeder van het meisje hoort haar nog steeds schreeuwen in haar hoofd. De dag daarop ging ik naar de Turkse grens. Ik kan het mezelf nog steeds niet vergeven dat ik zes maanden bij IS ben geweest’ zegt Djilali.

  Getuigenverklaringen van voormalige jihadisten zijn een krachtig wapen in de strijd tegen extremisme in het Midden-Oosten. Er is niets over van de verhalen over eenheid en kameraadschap onder de leden, aldus het rapport van het internationale centrum. Volgens de directeur van het centrum, Peter Neumann, is er veel lef nodig om weg te gaan bij de terroristen. Nadat de Russische bombardementen van start gingen is het aantal afvalligen in Syrië explosief gestegen. >>>> http://zaplog.nl/zaplog/article/vluchtelingen_hebben_spijt_voor_is_gestreden_te_hebben

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Enige oplossing is islam schrappen uit lijst van erkende godsdiensten.

  Like

 5. Danny zegt:

  We willen geen islamitisch onderwijs, maar openbaar onderwijs, waar alle leerlingen gelijk zijn. Nu nog de scheiding van kerk en staat.

  Like

  • Wachteres zegt:

   @Danny, openbaar onderwijs, bijna altijd links onderwijs?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat hoeft dus niet.
    Openbaar Onderwijs is dan slechts Openbaar Onderwijs als alle
    sporen van actuele-politiek en elke invloed van welke religie dan ook verwijderd zijn.
    We moeten niet vergeten dat het Openbaar Onderwijs ontstaan is in de vorige eeuw.
    Geboren door de opkomst van links.

    Like

 6. Marc zegt:

  En ja hoor, onze landverraders van de Hoge Raad melden zich weer!

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Ook de Raad van State buigt diep voor het islamonazisme.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  We ‘leven’ in één grote horrorfilm; in een nachtmerrie waaruit je nooit meer ontwaakt…
  We zijn slaven van de ‘overheid’ die ons berooft en onderdrukt i.p.v. beschermt, maar dat wisten jullie al…

  Ziet iemand van jullie nu werkelijk nog een échte oplossing voor ons? :-/

  Like

 9. Jan zegt:

  De school die vroeger in die straat zat was een openbare school die volledig zwart werd en niet meer functioneerde. Vervolgens werd het een islamitische school die nog slechter was. Oorzaak is de buurt die bevolkt wordt door Turken, Mocro’s en andersoortig volk. Weer een islamitische school zal niets helpen, zelfde laken een pak. De gehele wijk is vergeven van dit volk.

  De school met Nederlandse kinderen. Moet er vooral bij gezegd worden. Echt gezellig.

  Like

 10. alidas1 zegt:

  Noem de namen eens van de mensen van de hoge raad
  .Weten we precies met wie we rekening moeten houden als het op afrekenen komt

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Als straks de chaos compleet is dan zullen de heren zeggen: Wir haben es nicht gewust, we deden alleen ons werk en wat ons werd opgedragen.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Radboud Universiteit krijgt dependance Reis- en Verblijfstechniek op Heumensoord

  Op de School Voor Vluchtelingen, een dependance van de Radboud Universiteit van Nijmegen, die momenteel in Heumensoord gebouwd wordt, hopen dit jaar nog 5000 buitenlandse studenten hun diploma Reis- en Verblijfskunde te halen. Het diploma geeft ze het recht om als zelfstandig dobberman werkzaam te zijn voor overheden die een vluchtelingenprobleem op wensen te zetten.

  http://breinbrouwsels.nl/radboud-universiteit-krijgt-dependance-reis-en-verblijfstechniek-op-heumensoord/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s