Asielstroom naar nieuw hoogtepunt

Screenshot_14

(Door: Alexander Bakker)

DEN HAAG – Nederland heeft in september een nieuw vluchtelingenrecord geboekt: nooit eerder kwamen er in één maand zoveel asielzoekers en nareizende familieleden naar ons land.

Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vandaag publiceert. Afgelopen septembermaand registreerde de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) in totaal 8400 mensen. Sinds de start van de statistiek in 1975 is dat nog niet eerder voorgekomen.

De werkelijke instroom ligt volgens de rekenmeesters van het CBS hoger dan de officiële cijfers. „Door de grote asielinstroom is er een achterstand ontstaan bij de registratie. Vluchtelingen in de noodopvang worden pas meegeteld zodra ze officieel worden geregistreerd”, legt onderzoeker Dick ter Steege uit. „Het is niet duidelijk om hoeveel mensen het gaat.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië. Bookmark de permalink .

11 reacties op Asielstroom naar nieuw hoogtepunt

 1. Cathja zegt:

  Maar hoe zit het nu eigenlijk met die zogenaamde verdeelsleutel? Op grond daarvan zou Nederland pakweg 7200 asielzoekers moeten opnemen, die vanuit Italië en Griekenland verdeeld zouden worden over de lidstaten. Omdat wij nu al zoveel asielzoekers opvangen mag ik toch aannemen dat wij niet nóg eens een dikke 7000 mensen moeten huisvesten?

  Waar ligt de grens voor de overheid?

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  https://themuslimissue.wordpress.com/2015/10/21/france-marine-le-pens-muslim-views-are-protected-by-freedom-of-expression-say-prosecutors/
  Le Pen should have ‘inciting hatred’ charges dropped because her comments comparing Muslims to Nazi occupation are protected by freedom of expression, say prosecutors

  Like

 3. Sjaak zegt:

  EN NOG NOOIT ZO VEEL TOURISTEN ZULLEN NU EUROPA MIJDEN !

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Er is maar 1 oplossing om die migranten weg te krijgen, we zetten Holland maar onder water, Gaan die ratten van zelf wel terug naar de woestijn.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat is de beste oplossing! Gewoon terug naar de oude normen en waarden…
   Te beginnen met het doorsteken van de dijken!… En Alex en Maxvagina vluchten direct naar Argentinië met de Gouden Draeck!…

   Like

 5. Jan zegt:

  In Brezice, Slovenië steken de shoppers de boel in de fik:

  Like

 6. Jan zegt:

  “Guerilla-Szene”
  Randalierer verwüsten französische Kleinstadt – es ging um eine Beerdigung

  Gewaltausbruch nahe Grenoble: Dutzende Menschen randalieren, zünden Autos an, ein massives Polizei-Aufgebot muss anrücken. Auslöser war wohl ein Streit mit der Justiz. Die Randalierer verlangten, dass zwei Inhaftierte eine Beerdigung besuchen dürfen.  http://www.focus.de/panorama/welt/randalierer-verwuesten-kleinstadt-brennende-autos-und-gefaengnis-meuterei-in-frankreich-es-ging-um-eine-beerdigung_id_5026991.html

  De ‘Randalierer’ blijken zigeuners te zijn, ook wel omschreven als ‘Traveller community’*
  Gypsies burn cars, block traffic, start riots in French town Moirans
  http://right.is/middle-east/2015/10/gypsies-burn-cars-block-traffic-start-riots-in-french-town-moirans-31649.html

  * http://www.france24.com/en/20151021-traveller-community-southeast-france-riots-after-jail-request-denied

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Nee, nog bij lange niet een hoogte punt, er zal de komende jaren een niet te benoemen aantal naar het Noorden trekken als onderdeel en gevolg van een lang tevoren uitgewerkt concept. De op hande zijnde groot conflikt middenoosten, Iran/Israël/Rusland/Turkije zal er het halve Afrikaanse continent versneld leegstromen.

  Like

 8. Hiram Hobbs zegt:

  oh well, American Dad is a nice tv series. my sixteen year old daughter just loves watching it**

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s