Hongarije opent geen corridor voor migranten

Screenshot_2

BOEDAPEST – Hongarije heeft geen intenties om een corridor voor migranten te openen. Dat liet de regering woensdag weten.

“Vluchtelingen” proberen massaal vanuit Zuid-Europa via Servië en Kroatië het paspoortvrije Schengengebied te bereiken. Hongarije heeft z’n zuidelijke grenzen met Servië en Kroatië echter gesloten om de stroom migranten in te dammen.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hongarije opent geen corridor voor migranten

 1. Manna zegt:

  Hongarije, het enige EU land dat nog weerstand biedt aan de varkens van George Orewell; en hun islamitische aanval op de samenlevingen van de lidstaten, om die uit elkaar te trekken.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  VOL = VOL

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  In Hongarije gebruikt men tenminste gezond verstand.

  Like

 4. Jan zegt:

  Restanten van de tenten nadat de asielshoppers deze in brand hadden gestoken.

  Leuk man, alles vernielen, maar dat doen geitenneukers:
  Selfie:

  Selfie inmitten brennender Zelte

  http://www.mimikama.at/allgemein/selfie-inmitten-brennender-zelte/

  En toen zaten zij in de kou:

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @jan: 16.54. uur. Dat is nu de geweldige VERRIJKING die deze “neurologen, professoren,artsen”, proest- ONS brengen! Volgens mij zijn het echte vrienden van RUTTE van de Vereniging Van Demonen!

  Like

 6. edjan zegt:

  Juncker op topoverleg vanmiddag:

  – Er dient een corridor te komen in de Balkan
  – De vluchtelingen dienen sneller en efficiënter weggetransporteerd te worden.

  Wat moet je nou met zo iemand? Zijn enige zorg is dat er meer meer meer en sneller sneller sneller “vluchtelingen” komen. Geen spoor van enig inzicht dat dit ook nadelen heeft.

  Like

 7. Pegidafan zegt:

  Deze geweldige verijking van Europa dient onmiddelijk gestopt te worden , wat een schoften zijn het toch . Een selfie maken met de opvangtenten die in de fikgestoken zijn , hoogopgeleiden brandstichters , slopers , a socialen zijn het , geen enkel respect voor niets en niemand . Niet voor mensen geen respect voor dieren ,de natuur , en hun eigen leefomgeving . Het enige waar ze echt goed in zijn , is slopen en doodmaken. En er zullen er best een paar zijn die wel normaal zijn maar die moet je met een vergrootglas zoeken. En zelfs dan zijn ze niet te vertrouwen , kijk naar marcous , kijk naar aboutaleb , wolven in schaapskleren met een verborgen agenda. Het westen en de arabischewereld zijn altijd al als een plus en een min geweest dus als een positief versus negatief en dat zal nooit veranderen . Het zijn gewoon de Orks van de lord off the ring voor ons , het zal nooit samen gaan . Maar het is driemaal scheepsrecht en dit is de derde keer dat ze ons willen inlijven . Deze keer moet het voor eens en voor altijd opgelost worden . Als we niet opstaan zullen we overheerst worden .

  Like

 8. Jan zegt:

  Vier mannen in Hongarije opgepakt met bommen in auto

  De Hongaarse antiterreurpolitie heeft afgelopen week vier mensen opgepakt die met explosieven in hun auto onderweg waren naar de hoofdstad Boedapest. Ook werd in een huis een ruimte ontdekt waar bommen werden gemaakt, meldde de chef van de speciale politie-eenheid dinsdag.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4194339/2015/11/25/Vier-mannen-in-Hongarije-opgepakt-met-bommen-in-auto.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s