Turkse chantage en ruggengraatloze EU

Screenshot_26

(Door: “BeWiseman”)

Europa, het grote machtige Europa. Het continent van welvaart, eenheid en goed bestuur, een unie van saamhorigheid en daadkracht. Dat Europa heeft een oplossing voor de vluchtelingenstroom en die oplossing heet . . . Turkije. Onder andere onze eigen Fransie Timmermans heeft met Turkije gesproken. Je kan veel van Fransie zeggen, Frans is glad, Frans spreekt meerdere talen, Frans is vast een gezellige Limburger, maar je kan niet zeggen dat Fransie een goed onderhandelaar is, want Frans is een verschrikkelijke slechte en naïeve onderhandelaar.

Europa vraagt Turkije om hulp en de Turken krijgen geld, visumvrij reizen en de onderhandelingen over toetreding tot de EU worden weer hervat. Turkije wordt steeds islamitischer, steeds minder democratisch, Erdoğan wil steeds meer macht en journalisten zijn welkom als ze maar schrijven wat de regering wil. Past perfect bij het huidige verdeelde Europa.

Wel gênant dat we Turkije nodig hebben om de vluchtelingenstroom in te dammen. Turkije begeleidt massaal de vluchtelingen naar Europa en als we dan vragen datgene te doen wat we eigenlijk gewoon mogen verwachten, begint er een soort chantage plaats te vinden. Maar de EU is radeloos, de nationale politiek verschuilt zich achter de Europese wetgeving en de Europese wetgeving is zo slecht dat we Turkije schijnbaar nodig hebben om onze grenzen te bewaken. Europa toont maar weer eens aan dat het een orgaan is met een slappe ruggengraat en als Europa verkwanseld moet worden om de vluchtelingenstroom in te dammen, dan wordt Europa gewoon verkwanseld. Dus eerdaags geen stroom Syrische vluchtelingen meer, maar een stroom visumloze Turken.

Geweldig dat verenigd Europa.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Turkse chantage en ruggengraatloze EU

 1. Meer dan schandalig dat men zich laat chanteren door Erdogan,een van de smerigste karakters op aarde!We moeten uit de Eu!!!Met spoed!

  Like

 2. Wéér naheffing Brussel

  Van onze parlementaire redactie
  DEN HAAG –
  Nederland moet opnieuw de portemonnee trekken voor Brussel. Ons land krijgt een naheffing opgelegd van ruim 446 miljoen euro, schrijft minister Dijsselbloem (Financiën) dinsdag aan de Tweede Kamer. Dijsselbloem had eerder al rekening gehouden met een nieuwe naheffing en daarvoor 612 miljoen euro gereserveerd.
  De naheffing gaat over de jaren 2011 tot en met 2014 en heeft voornamelijk te maken met aangepaste definities die De Nederlandsche Bank (DNB) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) hanteren om de omvang van de economie te bepalen.
  Deze naheffing staat los van de naheffing die Nederland vorig jaar al betaalde aan de Europese Commissie. Toen moest 642 miljoen worden nabetaald, vooral omdat onze economie groter bleek dan gedacht. Minister Dijsselbloem had al rekening gehouden met de tegenvaller en in zijn Miljoenennota een bedrag van ruim 600 miljoen euro gereserveerd. Uiteindelijk bedraagt de rekening dus 446,2 miljoen euro.
  De nieuwe naheffing is het gevolg van een nacalculatie van btw-afdrachten door de 28 EU-landen en nieuwe berekeningen over de omvang van hun economie. Daaruit blijkt dat Nederland flink moet bijbetalen, doordat ons bruto nationaal inkomen in de periode 2011-2014 groter was dan eerder berekend.
  Over wat het kabinet doet met het verschil van 166 miljoen euro tussen het gereserveerde bedrag en de nieuwe naheffing wordt eind november een besluit genomen. Het bedrag van 446 miljoen moet in december worden overgemaakt.
  De Nederlandse naheffing is één van de grootste vergeleken met andere EU-landen. Ook Bulgarije, Ierland en Luxemburg moeten flink bijbetalen. In totaal moeten zestien landen extra betalen, twaalf landen krijgen geld terug. In totaal draagt Nederland dit jaar 7,8 miljard euro af aan de EU.

  Bron
  http://www.telegraaf.nl

  Like

 3. Marc zegt:

  Die Europese Commissie is zo geen lang leven beschoren.

  Turkije uit de Navo.

  Like

 4. ildiko zegt:

  Frans is gewoon een RAMP voor Europa ! Die zielige moslims die elkaars bloed kunnen drinken, die voor alles in staat zijn, ze zullen nooit in westerse waarden en normen integreren, de Europese volk zal met de moslims islam in verschrikkelijke botsing komen, ook tegen de antifascisten, die uitgeprocedeerden zullen tegen de regeringen hard optreden, en uiteindelijk deze zullen allemaal vallen. Bloed zal Europa kleuren, arme oude Europa…… en de linkse ratten zullen onze Europa verlaten…..

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Als ik Fransje hoor praten en hem zijn verhaaltje zien uiten krijg ik een vieze smaak in mijn mond, deze man is een paling in een emmer snot, hij lijdt een heel continent naar de kloten!

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  We moeten vooral niet vergeten dat elke uitbreiding van de islam in Europa en de voortdurende en wurgende stijging van de overlast door illegale immigratie….
  DE BROODNODIGE BOUWSTENEN zijn voor de onmisbare Europese revolutie!!!
  Dus tot zo ver….goed nieuws!…

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Nog maar eens, …………..Het conflict heeft nog lang geen hoogtepunt, echter als Iran-Israël-Turkije-Rusland echt in een groot conflict geraken zijn de rapen gaar en loopt half Afrika leeg op weg naar het noorden. Veel hoeft hier niet meer voor te gebeuren. De olie op het vuur is momenteel de Hamas contra Israël. Als dit gebeurt heeft ISIS helemaal vrij spel via Turkije. Europa heeft dan allang zijn kaarten verspeeld dank zij de idioterie van de elite. CHAOS TOTAAL

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guardiacivil: 23.37. uur, op 21/10. Inderdaad chaos totaal! De hele rode eussr-kliek draagt daartoe bij. Onze grootste vijanden zijn: islam, het socialisme, en de eussr!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s