ZONDER WOORDEN . . .

Screenshot_37

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op ZONDER WOORDEN . . .

 1. Israël en Duitsland plotseling oneens over Holocaust

  Israël en Duitsland zijn het zeventig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog plotseling oneens over wie het initiatief voor het uitmoorden van de Joden heeft genomen. Aanleiding is een opmerking van de Israëlische premier Netanyahu dat de grootmoefti van Jeruzalem in november 1941 Hitler zou hebben gesuggereerd de Joden niet te verdrijven maar uit te roeien. Dat zou hebben geleid tot de Holocaust, het uitmoorden van de Joden in Europa.

  Een woordvoerder van bondskanselier Merkel reageerde met de opmerking dat de Duitsers heel goed weten wie verantwoordelijk is voor het uitroeien van de Joden. ,,Wij weten dat Duitsland verantwoordelijk is voor deze misdaad tegen de menselijkheid.”
  Netanyahu maakte zijn opmerking tijdens een toespraak over aanvallen van moslims in de jaren twintig. Die aanvallen zouden zijn ondernomen onder aanmoediging van Haj Amin al-Husseini, de latere grootmoefti van Jeruzalem. De grootmoefti was de belangrijkste islamitische wetgeleerde, een van de belangrijkste posities binnen de moslimwereld.

  Bron
  http://www.spitsnieuws.nl/

  Like

  • NETANYAHU HEEFT EEN PUNT OVER DE MOEFTI

   De Israelische PM Netanyahu oogste vandaag een storm van kritiek over een speech dinsdag waarin hij stelde dat niet de nazi’s, maar de grootmoefti van Jeruzalem de bron is van de Endloesung, de genocide op de joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volgens wijlen Hans Jansen heeft Netanyahu een punt.

   Haj Amin Al Hoesseini in een meeting met Adolf Hitler op 2 november 1941. H/t @DCorleone61

   Netanyahu kreeg een storm van protest over zich heen wegens zijn beschuldigingen dat de grootmoefti van Jeruzalem de originele bedenker is van de holocaust. Hij maakte de claim tijdens een speech dinsdag voor het 37e Congres van Zionisten. De claim van Netanyahu wordt gepareerd met het argument, dat de holocaust al in gang was toen Al Hoesseini zijn ontmoeting met Hitler had op 2 november 1941. (Bron) Maar de schokkende beschuldiging van Netanyahu wordt gesteund door niemand minder dan onze eigen wijlen arabist Hans Jansen (Wiki).

   Bron
   http://www.pomonieuws.nl/

   Like

  • BertG. zegt:

   Op deze foto probeert ze ‘m dood te schieten.

   Like

 2. Jan zegt:

  Als het aan Merkel ligt wordt dit terug geschroefd: School in NRW voert burka- en nikabverbod in

  In ihrer neuen Schulordnung verbietet die Adolf-Klarenbach-Schule in Düsseldorf Kleidung mit Verhüllung des Gesichts wie Nikab oder Burka. Auch die Teilnahme am gemeinsamen Frühstück und am Schwimmunterricht ist Pflicht.

  Wer sein Kind in der Gemeinschaftsgrundschule im Stadtteil Holthausen abholt oder mit Lehrern sprechen will, muss künftig den Gesichtsschleier ablegen. “Wir wollen damit niemanden ausschließen. Im Gegenteil: Uns geht es um eine offene Kommunikation. Und dazu gehört, dass man weiß, mit wem man es zu tun hat”, sagt Schulleiterin Susanne Hartwig. Die Pädagogin bleibt diplomatisch, verweist auf andere, ebenso wichtige Punkte in der neuen Ordnung wie das gemeinsame gesunde Frühstück und die Pflicht der Kinder am Musik-, Sport- und Schwimmunterricht teilzunehmen.

  http://www.rp-online.de/nrw/staedte/duesseldorf/duesseldorf-adolf-klarenbach-schule-verbietet-gesichtsschleier-aid-1.5482536

  Like

 3. Nog 1 nagel aan de doodskisten van de NeoCons…

  Trump: “Ik heropen 911-onderzoek!”…

  Donald Trump laat niets liggen op het gebied van het maken van herrie rondom zijn persoon. Of zoals dat in PR/Marketingtermen heet ‘rumour-around-the-brand’, waarbij Trump dan het merk is. De leider van de Republikeinse kudde presidentskandidaten, die november 2016 het ‘hoogste ambt van de VS’ willen gaan bezetten, heeft in een toespraak heftig en fundamenteeel uitgehaald naar het officiële 9/11-onderzoek.

  Tja en dan roepen wij toch hè-hè, eindelijk iemand die het gewoon durft. En de manier waarop hij dit doet, getuigt van veel sluwheid.. Hij richt zich diréct op de achilleshiel van dit onderzoek.
  Afgelopen woensdag 14 oktober, was Trump met zijn campagneteam in het plaatsje Henrico County, waar hij plotseling een behoorlijk onverwachte statement maakte, nadat hem vragen uit het publiek werden gesteld.Toen hem namelijk werd gevraagd hoe hij, in relatie tot de aanvallen op de VS op 11 september 2001, het land zou beschermen, voor nóg een dergelijke aanval, verraste hij zijn supporters volledig door zijn kordate en heftige antwoorden, die je niet direct ‘diplomatiek’ zou kunnen noemen.

  Trump spreekt natuurlijk over de meest controversiële feiten van die dag; het instorten van deze WTC-wolkenkrabber, einde van de middag die dag, terwijl er in het gebouw simpele kantoorvuurtjes’ waren geweest. En een half uur vóórdat het gebouw tegen de vlakte ging, wisten ‘reddingswerkers’ die uit het gebouw kwamen al melden, dat het tegen de vlakte ging..! Tja, het was dus ondermijnd met explosieven en nee, dat kan niet op één dag. DUS is het van tevoren gedaan en DUS wisten krachten-achter-de-schermen dat dit gebouw in puin diende te worden veranderd..!!

  Het bizarre van het geval wil, dat er een opname is, waarbij ‘reddingswerkers’, die weglopen bij Building 7, meldden dat het gebouw tegen de vlakte zou gaan..! Kijk hier: en lees verder >>>> http://www.wanttoknow.nl/nieuws/trump-ik-heropen-911-onderzoek/

  Like

 4. Muurbloempje zegt:

  Ik kan hier slechts één woord voor verzinnen: Cool. Haar verdiende loon.

  Like

 5. Jan zegt:

  Merkel is krankzinnig en met haar de rest: Merkel hoopt op economische groei door massa-immigratie, export naar landen als China, lagere lonen voor de werknemers, eufemistisch ‘Anpassung der Geschäftsmodelle’, binnenlandse economische groei.

  Angela Merkel verfolgt mit der Politik der offenen Grenzen auch eine radikale Wende in der Wirtschaftspolitik: Die Einwanderer sollen die deutsche Wirtschaft ankurbeln. So will Merkel dem Drängen des IWF folgen und von der Export-Abhängigkeit zum Binnenwachstum kommen. Zu erwarten ist zunächst ein massiver Bau-Boom.

  Kanzleramtsminister Peter Altmaier geht von einer positiven Wirkung des Flüchtlingsstroms auf Deutschland aus. Altmaier sagte der Bild-Zeitung: „Wenn wir die Flüchtlingskrise erfolgreich bewältigt haben, steht Deutschland stärker da als jemals zuvor. Führende Ökonomen sagen uns voraus, dass durch die Zuwanderung neue Arbeitsplätze entstehen. Und Zehntausende junge Flüchtlinge werden Arbeits- und Ausbildungsplätze besetzen, für die es seit vielen Jahren keine geeigneten Bewerber gegeben hat, weil der Arbeitsmarkt leergefegt war.“

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/11/gewagtes-experiment-merkel-hofft-auf-wachstum-durch-massen-einwanderung/

  Artikel met hoog wensdroom gehalte.

  Like

 6. Jean zegt:

  Wanneer wordt die teef gestopt in haar vernietigingspraktijken?
  Laten we die geheime agenda zoeken of eruit persen en die openbaar maken want het is reeds 10 over 12 met ONS Europa wat NOOIT een EU Europa mag worden.
  Die 56.000 klaplopers asap hun C4 geven.
  C4 = ontslagbrief.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Het geval Justitia heeft wat te dragen…

  Like

 8. Palestijnse topleiders prijzen media voor manipuleren nieuws over Israël
  Hamas krant roept Palestijnen op messen in vergif te dompelen en zoveel mogelijk Joden te vermoorden

  Hamasleider Ismail Haniyeh. De Palestijnen zijn openlijk trots op het manipuleren en misleiden van de media en liegen tegen het publiek, waarmee ze de media oorlog tegen Israël inderdaad hebben gewonnen.

  Sinds de start van deze site in 2008 hebben we met de regelmaat van de klok tal van voorbeelden gegeven van hoe de internationale media –en zeker de Nederlandse- hun verslaggeving over Israël manipuleren met verdraaide feiten of gewoon glasharde leugens, zodat bij het argeloze Westerse publiek altijd de indruk wordt gewekt dat de Joodse staat de boosdoener is en de Palestijnen de slachtoffers. Twee Palestijnse topleiders, Ismail Haniyeh (vicechef van Hamas) en Hussam Badran (leider in de zogenaamd ‘bezette’ gebieden) hebben nu openlijk op hun eigen TV-zender de Palestijnse media geprezen voor het manipuleren van het nieuws over hun terreuroorlog tegen Israël. Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Palestijnse-topleiders-prijzen-media-voor-manipuleren-nieuws-over-Isral

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s