Zweedse pers: Migranten zorgen ervoor dat de Zweden langer moeten werken

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse regering wil voor de verkiezingen in 2018 de verhoging van de pensioenleeftijd regelen. Dat betekent dat de pensioengerechtigde leeftijd verhoogd zal worden van 61 jaar naar 62 jaar en wellicht zelfs naar 63, bericht de krant “Dagens Nyheter”.

De gemiddelde levensverwachting zou iedere tien jaar toenemen met een jaar en de pensioenleeftijd zou niet veranderen, motiveerde de minister van Sociale Zaken, Annika Strandhäll, deze beslissing.

Volgens een andere Zweedse krant, “Svenska Dagbladet”, zou er nu nog maar één ding overblijven: met zou het er alleen nog maar over eens moeten worden met hoeveel jaar de pensioengerechtigde leeftijd verhoogd wordt.

Inmiddels zou het geen geheim meer zijn dat de Zweedse regering in financiële moeilijkheden zit. In de begroting, die vorige maand werd gepresenteerd, zou men blijkbaar de omvang van de migratiecrisis, die nu in het land is uitgebroken, onderschat hebben. Onlangs nog zou het departement voor migratie de prognose met betrekking tot de opname van “vluchtelingen” in dit jaar van 80.000 naar minstens 150.000 hebben moeten corrigeren, schrijft “Aftonbladet”.

Iedere dag worden bij het departement voor migratie van Zweden meer dan 1000 “vluchtelingen” aangemeld. Volgens de migratiedeskundige Merith Wager zouden zich evenveel na aankomst niet melden. Dus komen er in werkelijkheid ongeveer 2000 mensen per dag in Zweden aan. Bij zo´n tempo zou dat bijna 1 miljoen “vluchtelingen” per jaar betekenen. De Zweedse minister van Financiën Magdalena Andersson heeft zelfs voorgesteld de staatsschuld te verhogen om geld te vinden voor het onderhoud van de oneindige stroom “vluchtelingen”.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zweedse pers: Migranten zorgen ervoor dat de Zweden langer moeten werken

 1. Sjaak zegt:

  Laat er nog maar een paarhonderd duizend binnen bij jullie !
  Dan kunnen jullie Zweed-(parels) tot jullie in de kist springen
  werken !

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Dit zal de autochtone Zweden héél blij maken!

  Like

 3. En werkelijk niemand komt op het idee om het beest bij de naam te noemen!Men blijft hardnekkig spreken van vluchtelingen!Zou men dat niet doen,konden ze het merendeel van die meute per omgaande terug sturen!

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Is hier toch ook zo?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Laat die linkse idioten maar heeeeel lang doorwerken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 18.15. uur. Precies. Want LINKS, is de grootste supporter van de islam, en de massa – immigratie. Eigen schuld, dikke bult!

   Like

 6. Charles Martel zegt:

  Seniele politici.

  Like

 7. Triviale vraag, maar…..
  Waarom krijg ik nu bij elke foto van lachende, “bedekte” moslima’s iets van: “Haal die grijns van je smoel af, voor ik hem er af slá…..!”(?)”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Cathja zegt:

   Omdat het niet te verteren is dat zij op kosten van anderen een lekker leventje leiden en alles in de wacht weten te slepen wat hun hart begeert!

   Like

   • Mmmja…..nee. Hàd gekund, maar zó lekker kan ik hun leventje niet vinden, ook al vanwége die hoofddoek.
    Met ze ruilen zou ik dus niet willen.
    Het is echt meer, dat je hun blijmoedige onderworpenheid als verraad ziet.
    Ik heb dat erg sterk, want met Natascha Kampusch, niettegenstaande haar ellendige lot -dat geef ik natuurlijk toe- kon ik me ook al niet meer identificeren sinds de eerste woorden over haar ontvoerder op TV: “Och, hij heeft me onderricht en me behoed voor slechte contacten met verkeerde mensen…..”
    Ik houd niet van braafheidsvertoon bij (jonge) mensen; daar word ik wee van.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 8. Pieter zegt:

  Maar de grenzen sluiten ? Nee, dat doen we niet.

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  De slavernij is hervat.

  Like

 10. edjan zegt:

  “Bij zo´n tempo zou dat bijna 1 miljoen “vluchtelingen” per jaar betekenen. De Zweedse minister van Financiën Magdalena Andersson heeft zelfs voorgesteld de staatsschuld te verhogen om geld te vinden voor het onderhoud van de oneindige stroom “vluchtelingen””

  Zweden heeft nog geen 10 miljoen inwoners waarvan al meer dan 1 miljoen moslims. Dus Zweden is over een jaar of 5 opgeheven.

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  #Tuig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s