“Druktemakers”

Screenshot_10

(Door: “Gielah”)

Zoals u misschien al is opgevallen, zendt NPO radio1 al een tijdje elke middag rond lunchtijd een programmaonderdeel uit onder de naam ‘Druktemakers”. Ze nodigen daar uitsluitend politiek-correcte eigenheimers voor uit, die daar met licht overslaande stem ( ‘luister eens wat ik allemaal durf te zeggen….’) allerlei dingen uit blaten, die een normaal en niet-links mens slechts met opgetrokken wenkbrauwen kan aanhoren… indien zo’n luisteraar al niet schuimbekkend en godslasteringen verbijtend met borden begint te gooien in de richting van het radiotoestel.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", achterlijkheid, Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, NPO, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, VARA, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Druktemakers”

 1. delamontagne zegt:

  Die “meneer” Pieter zal zelf wel in een veilige wijk wonen. Maar aan de andere kant, zo,n “voorlichtings-programm” moet natuurlijk wel “leuk” blijven.!!!!!!!!
  De zorgen van die mevr. uit de Beverwaard, die blijkbaar s,avonds op de fiets ergens heen moet, kan ik helemaal begrijpen.
  Dat punt, waar dat Beverwaard-camp moet komen, ligt aan een verbindingsweg tussen Alblasserdam, via R,kerk naar Rotterdam Zuid.
  De wijk aan de R,damse kant werd +_ 25 jaar geleden door een allochtoons raadslid al aangeduid als:”een wijk in de overgang”.
  Hij bedoelde waar autochtonen wegtrokken en de allochtonen binnenkwamen.
  Mij vrouw werd op weg naar haar school in R,dam Z, daar op verschillende keren lastig gevallen.( met de fiets ).
  En dat was dan door “nieuwe NL-dertjes, die toch beter moeten weten dan die nu in aankomst zijn uit oeroeboerestan.
  Maar ja, als je er zelf niet/nooit mee te maken krijgt, is het makkelijk bespotten.

  Like

 2. Mijn Hemel, vanwege zo’n slap, totaal nietszeggend lúlcommentaartje als dat van die Pieter Derks zou hooguit de VPRO zich druk moeten maken -en wel door díep in de grond te kruipen van schaamte voor het niveau van het programma- maar wie dít nog de moeite waard vindt om aanstoot aan te nemen…….Enfin….
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. topsporter zegt:

  Ik luister regelmatig naar dit programma, je moet immers weten wat voor een gif de Vara verspreid m.b.v. hele middelmatige en nu schiet ik in de lach hoger opgeleiden.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Deze Pieter Derks, is het voorbeeld van de LINKSE FASCIST, c.q. de zogenaamde “goedmensch”. Zo vol van zijn WAARHEID, uiteraard de socialistisch-marxistische, blaat deze persoon zijn weerzinwekkende verhaal rond.

  Like

  • Nikolaos zegt:

   Een grappenmaker, die staan in mijn ogen over het algemeen niet echt bekend om hun drang met steekhoudende argumenten andermans stelling onderuit te halen (Derks stelt dit voor in een van die filmpjes).

   En een dertiger. nou hoeft leeftijd niet zo veel te zeggen maar ik bespeur bij een groot aantal leeftijdsgenoten van mij een soort syndroom. De grootheidswaan van mensen rond de dertig die menen de wereld en alles erin doorgrond te hebben.

   Like

 5. Nemesis zegt:

  Of is misschien Pieter Derks jaloers en solliciteert hij naar een hele flinke beurt. 😀

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Foei toch Gielah.
  Weet je dan nog niet dat de wereld van iedereen is?
  Wanneer ze alles toch al gratis krijgen moet dat er toch ook bij horen.
  Menselijke basisbehoefte toch?
  Wanneer wij het cultureel marxistische pseudo-evangelie van de zgn. ”seksuele revolutie” moeten geloven ten minste.
  Misschien dat Pieter Derks zijn vrouw of dochter daarvoor over heeft.
  Vraag het hem maar eens.
  Dan moet je ook consequent wezen.

  Hoewel…. VPRO.
  Dan is het te verwachten dat de voorkeur van dhr. Derks niet naar vrouwen uitgaat. Maar dat hij veeleer `s nachts in zijn eenzame bedje in een randstedelijk vinex appartementje ligt te dromen over Arabische jongens en mannen, die allemaal op Omar Shariff en Rudolph Valentino lijken. Maar die hem nu, door die lelijke, autochtone, rechtse hetero tokkies misschien wel zullen worden ontzegd.
  En wanneer hij dan `s morgens in de spiegel van de badkamer met de realiteit van zijn lelijke, kinloze, bebrilde en vervallen smoelwerk wordt geconfronteerd (weet niet hoe dhr. Derks eruit ziet, maar heb een sterk vermoeden er niet ver naast te zitten) verdiepen zijn frustraties zich alleen maar.
  En wordt hij steeds bozer en bozer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s