IS-terroristen vluchten, geschoren en in vrouwenkleren, voor Russische aanvallen

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

IS-terroristen zouden massaal voor de Russische aanvallen in richting Turkije vluchten. Velen van hen zonder baard en gehuld in islamitische vrouwenkleren.

IS-terroristen zouden geschoten en als vrouwen verkleed uit Syrië vluchten, bericht ADW-news. In het kader van de aanvalsgolf door Russische luchtstrijdkrachten ter ondersteuning van president Bashar al-Assad zouden veel van de IS-strijders Syrië verlaten. In het westen van Syrië werden zojuist 40 IS-strijders gedood, aldus een anonieme bron.

Op de sociale media zijn beelden opgedoken met baarden van IS-terroristen. De Irakese journalist Hala Jaber twitterde een berg haar als bewijs. Bij de foto staat geschreven dat bang geworden IS-terroristen massaal hun baarden afgeschoren en zich als vrouw verkleed zouden hebben om naar Europa te kunnen komen.

.2/ More Jihadi beards, shaved off in Reef #Aleppo, as they flee clean shaven 2 #Turkey, these Via @leithfadel pic.twitter.com/xOmMkhH8oY

— Hala Jaber (@HalaJaber) 12. Oktober 2015

Sharia verbiedt scheren voor moslimmannen

Om niet herkend te worden zouden velen van hen een niqaab, het gewaad van een islamitische vrouw, hebben aangetrokken. Deze bedekt het lichaam volledig en laat alleen de ogen vrij. Volgens de sharia is zowel scheren als het dragen van vrouwenkleding voor mannen verboden.

In totaal heeft de Russische luchtmacht al 530 aanvallen uitgevoerd en doodde ze honderden terroristen. Tientallen commandoposten en andere IS-infrastructuur werden al verwoest. Volgens Russische veiligheidstroepen hebben honderden IS-terroristen hun wapens neergelegd en vluchten ze richting Turkije.

Screenshot_5

“Het grootste deel van de gewapende bendes is gedemoraliseerd. De ontevredenheid onder de strijders met hun commandanten neemt toe en er is sprake van het weigeren om bevelen op te volgen”, aldus de Russische generaal Kartapolov tegenover de media, aldus de anonieme bron. Gevallen van desertie zouden geen uitzondering, maar een massaal verschijnsel onder de Jihadisten zijn, voegt hij er aan toe.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamofascisme, Jihad, lafheid, Rotzakken, Rusland, Syrië. Bookmark de permalink .

37 reacties op IS-terroristen vluchten, geschoren en in vrouwenkleren, voor Russische aanvallen

 1. Tom Hendrix zegt:

  O maar let op, ze zullen allemaal naar Europa komen. Juncker, de führer van de rode eussr, gaat dat wel in orde maken hoor!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tom Hendrix 22 oktober 2015 om 09:24

   En nou lekker met z’n allen naar het Nederland van Markje Rutte en de rest van de graaiende ‘salonsocialisten’.
   Zelfs al ZOU elk ander Europees land eindelijk stoppen met de import van die tapijtkevers, dan NOG gaan ze hier door met het verwelkomen van de ‘vluchtelingen’!

   Stel dat het stevig gaat vriezen, dan knuppelen die woestijn-holbewoners -die al bibberen van de kou als het 20 graden is- ons uit onze verwarmde woningen en kunnen wij gewoon afsterven.

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  En dan hoor ik zo’n eitje van een nsb burgemeester van Steenbergen vertellen dat hij zijn gemeente toch open wil stellen voor 500 van die “zielige” vluchtelingen, nu veel succes ermee mafkeeswatje, tot strotafsnijdens!!!
  NL heeft echte mannen nodig die het islam tij gaan keren, maar zijn die er nog????
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Fred zegt:

  Lafheid ten top.
  Maar hadden wij anders verwacht van deze jihadisten?

  Like

 4. Elena zegt:

  Wat een mietjes die zogenaamde stoere IS- laml*llen.
  Waarom niet sterven voor de zaak van hun Allah?
  Dat was toch hun levensdoel?
  Daar gaan hun 72 maagden, kunnen ze mooi naar fluiten.

  Al die laml*llen houden toch zo van de dood, zoals wij van het leven houden?
  Zeker weten dat zij bij de volgende golf “vluchtelingen” zitten, om Europa verder te destabiliseren.
  Maar vooral om levenslang aan het Europese uitkeringsinfuus te hangen.
  Hopelijk komt er geen “vluchteling” nog binnen Europa.
  Komt dit tuig met boten via Middelandse zee..mag ik hopen dat al die strottensnijders verzuipen.
  Heb geen medelijden met bloedorstig tuig.

  Like

  • In theorie kunnen ze nooit 72 maagden per persoon krijgen.Waar zouden ze al die duizenden vandaan halen?Je bent maar 1 keer maagd heb ik mij laten vertellen.Of zouden ze daar een fabriek voor hebben?Ik vraag me dat gewoon met mijn boeren verstand af.Die Is sers zijn dus gewoon watjes die grote bek hebben in de groep.Maar waar heb ik dat meer gezien?Op school bv.Alleen zijn het wollige watjes maar zodra ze in een groep zijn zijn ze op eens allemaal bezitters van zwarte banden.En ik ben er niet bang voor want ik denk oog om oog,tand om tand.Dat is het enige wat ze begrijpen en zo pakt Poetin ze ook aan en zie hier de uitkomst.

   Like

   • john zegt:

    ze hebben zich vergist met de koran… het is een maagd van 72 en geen 72 maagden 😉

    Like

   • paulzwueste zegt:

    De handel in gebruikte maagdenvliezen tiert welig.
    Er is goed geld mee te verdienen.
    Ouder wordende handelaren klagen dat het moeilijk zou zijn om aan maagdenvliezen te komen doordat zij vrouwen niet meer kunnen inhalen.
    Een van Erdogans eisen is dan ook dat Europese vrouwen alleen nog binnenshuis hard mogen lopen.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Elena 22 oktober 2015 om 09:41

   “Daar gaan hun 72 maagden, kunnen ze mooi naar fluiten.”

   Het schijnt om 72 druiven te gaan en je blaast jezelf natuurlijk niet op voor een tros druiven.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Christoph_Luxenberg

   Like

 5. BertG. zegt:

  Is het dragen van vrouwenkleding voor mannen verboden.

  Hoe kan dat nou, ze lopen altijd in jurken rond.
  Wat is het verschil dan.
  Het verschil man/vrouw zie je toch nauwelijks want een snor hebben ze allemaal.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 22 oktober 2015 om 09:42

   “Het verschil man/vrouw zie je toch nauwelijks want een snor hebben ze allemaal.”

   Dat was ook mijn gedachte; kruip gewoon met baard en al in een boerka met horrengaas voor de ogen en er kraait geen haan naar.

   Like

   • BertG. zegt:

    Zelfs met een dikke pens zouden ze nog niet eens opvallen.
    Daar lopen die vrouwen ook allemaal mee rond als ik ze voorbij zie waggelen.

    Like

 6. Hans zegt:

  We moeten massaal 1 verenigd Europees leger inzetten om de gelukszoekers tegen te houden. Een cordon marine langs de zuid kust van Europa, en vooral bij Griekenland om desnoods met gericht schieten alle boten tot zinken of tot de terug tocht te dwingen. Als we ze nu massaal tegenhouden gaan ze vanzelf richting het rijke Saoudi Arabie. En de haatbaarden die hier al zitten in vrachtschepen terug sturen.
  Wat ik niet begrijp is het volgende: Als ik in de media roep dat ik alles uit de provincie Friesland uit wil roeien pakken ze me gelijk op. Maar het haat sprookjesboek koran mag hier wel gelezen worden. Wat een gespletenheid.

  Like

 7. louis portugal zegt:

  Mooi al die lafaarden.
  Hun mentaliteit komt naar boven als ze niet meer de baas zijn.

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Daar zal ik nou zo’n plezier in hebben als ik ze dan hun IS vriendjes tegen zouden komen. En dat die ze aan zien voor vrouwen en ze hun gaan stenigen.

  Like

 9. rs zegt:

  Dus………………….ze komen nu als kale “neten ” ( Europa) Turkije binnen

  Like

 10. Cathja zegt:

  Nooit toelaten tot Europa. Het zijn gewoon oorlogsmisdadigers, die we als vluchteling moeten weigeren. Het moge duidelijk zijn dat het uiterst belangrijk is om te onderzoeken wie er als ‘vluchteling’ binnen komt. Als we niet screenen, lopen we de kans dat deze misdadigers, eenmaal veilig in Europa, de aanval inzetten op ons! Dat ze ‘gedemoraliseerd’ zijn, is slechts tijdelijk. Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken! Een moslim blijft een moslim, en het verderfelijke westen moet ondergeschikt gemaakt worden aan de islam.
  Waakzaamheid is dus geboden, zéker nu deze strijders zich zelfs in vrouwenkleding onder de vluchtelingen begeven!

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  “IS-terroristen zouden geschoten en als vrouwen verkleed uit Syrië vluchten, bericht ADW-news.”

  Onder het motto: SCHEER JE WEG!

  Like

 12. Rusland zet IS-beul ‘Jihadi John’ bovenaan zijn hitlist

  Mocht Rusland Jihadi John te pakken krijgen, zou dat een propagandastunt van formaat zijn. Daarom heeft de Russische president Vladimir Poetin een absolute prioriteit gemaakt van de meest beruchte IS-strijder. Daarnaast staat ook IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi hoog op het ‘verlanglijstje’ van Poetin. Mocht Rusland erin slagen om de twee mannen te doden, of nog beter, gevangen te nemen, dan zou het doen wat de VS nooit kon. En dat zou een ware afgang zijn voor de Amerikanen.

  De Brit Mohammed Emwazi, beter bekend als ‘Jihadi John’, dook voor het eerst op in augustus 2014, toen hij de Amerikaanse journalist James Foley onthoofdde. Sindsdien is de 27-jarige IS’er een van de meest gezochte personen ter wereld. Zowel Groot-Brittannië als de VS proberen al maanden om Emwazi op te sporen, zonder succes.

  Mocht Rusland wel doen wat het westen niet kon, zou dat een ongelooflijke overwinning zijn. En Poetin zet daarom alle zeilen bij. Dat laat een bron binnen de Amerikaanse veiligheidsdienst weten.

  Bron
  http://www.hln.be/

  Like

  • Cathja zegt:

   Het zou me niet verbazen als het Poetin wél lukt! Hij heeft al meer gepresteerd in enkele weken dan de Amerikanen (en bondgenoten) in enkele jaren.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Voor mij zijn die “foute amerikanen” ( Mobama met zijn neocons) allang afgegaan.
   Nu probereb ze Irak nog wat te dreigen met het risico dat die ook nee zeggen tegen die lui. Het wordt elke dag leuker daar, maar wij zitten wel met de gevolgen van hun beleid.

   Geliked door 1 persoon

 13. Ik sta er niet van te kijken. In de jaren ’60 vond ik al dat de meiden van zuidelijke persuasie verdacht veel haar op de benen en tussen de borsten hadden. Velen hadden ook nog een snor. Des te zuidelijker, des te duidelijker, was een gevleugelde uitspraak in die tijd. Overal waar je keek en meestal schaars gekleed op de terrasjes – er was nog geen boerka uitgevonden – waren ze dan ook met ontharingscrème en plakband in de weer voor tegen de beharing. Het gekrijs als ze er weer een vierkante meter met dat plakband aftrokken was niet om aan te horen. Op een maandagochtend in 1963 bedacht Jo Hendriks, net ontsnapt aan alweer het laatste rondje in de Bongo Bar aan de Grote Straat en kijkend naar dit gedoe, het klittenband. Ja, veel om gelachten, om die naam.

  Like

 14. Muurbloempje zegt:

  Well done Putin! Snel nog wat meer bombardementen uitvoeren. Zodat deze smerige ratten uitgeschakeld zijn eer ze veilig gebied bereiken.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Laat de heer Poetin maar flink huishouden hoe schoner hoe beter, alleen nog meer en betere controle overal nu dit bekend is.

  Like

 16. W.H.J. Reiss zegt:

  Een ‘jurkmans’ oftewel een ‘islamietje’, ik zal er een dezer dagen wel een stukje over schrijven naar een kamerjongen toe !

  Like

 17. Pieter G zegt:

  Geen kans voor IS strijders om Nederland binnen te komen.
  Er worden allemaal vingerafdrukken genomen die vergeleken kunnen worden met de vingerafdrukken die ze eerder vrijwillig hebben afgestaan aan de AIVD.

  Zo luidt ongeveer het ambtenaren, politieke correcte antwoord.

  de werkelijkheid is totaal anders.
  Niemand weet precies wie er nu binnenkomen. Het kunnen allerlei misdadigers zijn die de sharia uitvoerden en nu met vrouw en zes huilende kinderen om mededogen janken.
  Wat ze uitgevoerd hebben is een raadsel. Toch een stempel van Officieel vluchteling gekregen.
  Dan ben je zo ongeveer heilig verklaart. De propaganda machine laat mensen aan het woord die de kritische geluiden verschrikkelijk vinden. Ze schamen zich voor ons land.
  Op de eerste plaats vind ik het al merkwaardig dat deze mensen menen over alles te kunnen beschikken wat NIET van hun is. Wil je zo graag liefdadigheid plegen doe het zonder anderen lastig te vallen of ruimte op te eisen dan wel geld van anderen af te stelen om voor pure egoïstische redenen. Voor het goede gevoel de wereld opzadelen met levensgevaarlijke psychopaten. Des te minder islam des te beter! Niet baby sterfte tegengaan, maar overbevolking.
  Dat is: het probleem aanpakken bij de bron.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter G: 14.02. uur. Juist bij de bron aanpakken. We hebben echter een probleem Pieter, dat ALLEEN de PVV het bij de bron wil aanpakken. De rest, van “links tot zogenaamd rechts”, wenst het probleem/bron NIET aan te pakken!

  Like

 19. GT zegt:

  Ik denk dat straks de Russen&China zijn pijlen zal richten op Europa, maar dan zitten we al in een derde wereld oorlog!

  Like

 20. Republikein zegt:

  Gelopen zaak.
  Russia is het gesprek van de dag.

  Like

 21. Hendrik M. zegt:

  Redenen genoeg om onze grenzen te sluiten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s