Karskens terug in Calais: afval, modder en agressie

Screenshot_7

(Door: Arnold Karskens)

In Europa’s grootste vluchtelingenkamp is de situatie ‘alarmerend’

In een paar weken tijd verdubbelde het aantal gelukzoekers in kamp ‘Jungle’ in Calais. De teller staat volgens waarnemers op zo’n 6.000 bewoners. De meesten willen per boot, truck of trein illegaal naar Engeland. Met de winter voor de deur is het wachten op problemen.

Een dikke brij van modder

Het is ‘Jungle’ revisited. De blauwe zee aan tenten in het groene duingebied net ten noorden van de stad Calais bezocht ik in augustus. De verschillen zijn duidelijk. Op hellingen van de duinen zijn tegenwoordig terrassen gecreëerd voor meer ruimte. Het aantal winkeltjes is toegenomen, zijn  groter, met meer assortiment. Ook is de laatste twee maanden de berg vuilnis toegenomen. Niemand van de inwoners neemt het initiatief voor een rigoureuze schoonmaakactie. Een stinkende hoop plastic, weggeworpen voedsel, kleding en menselijke uitwerpselen is het gevolg. Het regent, wat de paden tussen de tenten verandert in een dikke brij van modder.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, EUSSR, Frankrijk, Groot-Brittannië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Karskens terug in Calais: afval, modder en agressie

 1. Republikein zegt:

  Grote tyfuszooi.
  Gooi een paar bommen, ze geven ook geen mallemoer om ons leven!

  People smuggling gangs know that new security measures will be introduced

  https://cpnagasaki.wordpress.com/2015/10/22/6000-migrants-mobilising-to-storm-uk-within-weeks-as-smugglers-rush-to-beat-new-controls/

  Like

  • Je moet niet raar opkijken als daar nog eens lètterlijk de tyfus uitbreekt of iets in die richting: Zoveel mensen op een kluitje in die tentenkampen, dat is vrágen om epidemieën!
   Maar ja, ze kiezen er zelf voor om daar maar te blijven ‘plakken.’
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Theresa Geissler zegt:
    22 oktober 2015 om 22:10

    Helemaal mee eens.
    Bovendien hebben ze er zelf voor gekozen om hun veilige woonplekken te verlaten tegen beter weten in. En nu staan ze te klagen dat ze geen huis en het koud hebben en eisen dat men de poorten open zet, onder het mom van, want mijn vrouw is een maand zwanger.
    Ja ja,een maand zwanger!, als of je daarom overal recht op hebt.

    Like

 2. Berthe zegt:

  Arnold Karskens werkt onafhankelijk van de politiek omdat hij zich door zijn lezers laat financieren en niet door politiek-correcte redacteuren. Steun hem – al is het maar met E5,=……zodat de WAARHEID over deze massa- ‘vluchtelingen’stroom boven water komt. http://www.tpo.nl en in de rechterkolom zie je yournalism waar je geld kunt overmaken.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De berg vuilnis is toegenomen, ja natuurlijk die mensen willen zich thuis voelen !!
  Hoe meer vuilnis en shit des te meer voelen ze zich thuis.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Elke vorm van hulp zien deze mensen als een teken van zwakte en tegemoetkoming aan hun eisen.
  Het woord wensen kunnen we niet gebruiken…, net als de foutieve benaming “vluchteling”.
  We hebben te maken met indringers. Zo simpel is het en wat politiek correct links er ook van maakt, zo blijft dat ook. Want we hebben hier absoluut niet te maken met personen die moeten vluchten voor het geweld. Zij komen naar ons toe voor betere levensomstandigheden en luxe.
  Wij hebben dus juridisch gezien het volste recht om deze mensen terug te sturen.
  Maar de belangrijkste reden om deze mensen terug te sturen naar hun eigen land is ZELFBEHOUD! Voor ons… maar ook voor hun.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s