LOL! Nederlandse ambtenaren mishandeld in probleemwijk Parijs

Screenshot_6

Een groep Nederlandse ambtenaren is gisteravond overvallen, geslagen en geschopt in het noorden van Parijs. De groep gemeenteambtenaren uit Amsterdam, Rotterdam en Arnhem brengt een driedaags bezoek aan de banlieues om te kijken naar de Franse aanpak om radicalisering van jongeren tegen te gaan (!!).

Correspondent Frank Renout was met de groep op stap. In het NOS-radioprogramma Met het Oog op Morgen vertelde hij dat de groep net een gesprek had gehad met jongerenwerkers in een van de probleemwijken in de noordelijke voorstad Saint-Denis.

Lees verder>>>
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, betutteling, Hypocrisie, Multiculti, Naïviteit, political correctness, praatjesmakers. Bookmark de permalink .

36 reacties op LOL! Nederlandse ambtenaren mishandeld in probleemwijk Parijs

 1. BertG. zegt:

  Ach, die arme jongens vroegen natuurlijk gewoon om een stageplek.
  Toen ze hoorde dat ze die niet kregen waren ze wat teleurgesteld en werden daardoor wat boos.
  Incidentje dus, meer niet. Doorlopen, niks aan de hand verder.

  Like

  • Die jongens zijn immers hun hele leven al teleurgesteld en boos!
   Dat Banlieue-volk is tuig, dat is algemeen bekend; Het soort, dat op zich op onregelmatige momenten nog wel eens vast wil klampen aan de Koran, uit macho-overwegingen, en voor de rest aan de normen van de Maffia,, eveneens uit Macho-overwegingen. In beide gevallen gaat het er vooral om, hun vrouwen (moeders, zusters en nichten inbegrepen) zorgvuldig in de greep van het hoer-of-heilige-principe te houden.
   Nou ja, en in dat kader blijken dus niet alleen de vrouwen, maar ook de ambtenaren ’s avonds niet onbegeleid over straat te kunnen gaan. (Inderdaad: LOL!)

   Like

 2. louis portugal zegt:

  Misschien kunnen ze eens bij Pauw of een vergelijkbaar programma gaan uitleggen wat Nederland te wachten staat???
  Of zou dat niet op prijs worden gesteld want het is maar een incident natuurlijk.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Nou, dan weten ze wat hun in Arnhem staat te wachten, vroeg of later…

  Like

 4. Elena zegt:

  Bij het lezen van dit bericht in de krant, kon ik een schaterlach niet onderdrukken. Wat een stelletje incompetente naïevelingen. Die Parijse buitenwijken, worden bevolkt door het grootste islamschorum. De ambtenaren zijn met pepperspray verjaagd en hebben klappen gehad.
  Die klappen zullen zij nooit vergeten, hopelijk genieten zij nog lange tijd na van deze behandeling.
  De Franse politie kan zelf niet eens dat uitschot de baas. Tijdens islamrellen is het compleet oorlog in die wijken, auto’s worden vernield en in de fik gestoken. Moeten dan een paar linkse Nederlanders daar leren om te gaan met het islam uitschot?
  Mijn dag kan niet meer stuk !!!

  Like

 5. rs zegt:

  Tja, nu weten ze ook eens hoe het voelt om tussen dat gajes rond te wandelen…………………
  Ik zou zo zeggen MEER MEER MEER ambtenaren daar naar toegaan!!!!!!
  Kom op ambtenaren , jullie kunnen het……………..

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Leuk.
  Het blijft natuurlijk niet uit te leggen dat gemeenteambtenaren uit het raam gaan zitten kijken in het buitenland. Nooit gehoord van gemeentegrenzen? Men zou ook de gemeentegrenzen moeten sluiten voor ambtenaren, dan kunnen de belastingen fors omlaag.
  Waarom willen ze weten hoe men in het buitenland de problemen te lijf gaat (en hopeloos faalt) wanneer de ambtenaren hier niks anders doen dan de problemen importeren?
  Was er ook een PVV-ambtenaar mee? Was er een neutrale omroep mee?
  Nee dus, het was een linx reisje, met linxe propaganda, een ontmoeting tussen kansenparels en de linxe kerk. Dat nou eens niet eindigde in een intentieverklaring en tapas, maar in een pak slaag. Al jaren is bekend dat jongerenwerk zinloos is inzake haatkoters en dat radicalisering alleen te stoppen is door moslims te stoppen.
  Schei dus uit met die kolder en doe eens wat voor onze driekleur en H&I.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  AL ZOUDEN ZE DEZE HERSEN AMPUTEERDE
  LINKSE NITWITDWEILEN DOOD SLAAN ZOUDEN
  ZE ALTIJD NOG BEWEREN DAT ER NIKS AAN DE
  HAND IS !
  TYPISCH DE DRIE APEN !
  NIKS HOREN !
  NIKS ZIEN !
  NIKS ZEGGEN !

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik hoop dat het studiereisje leerzaam is geweest.

  Like

 9. LOL! Nederlandse ambtenaren mishandeld in probleemwijk Parijs, tja dit soort berichten zijn voor mij het neusje van de zalm, mijn dag kon van morgen niet meer stuk toen ‘k dat hoorde tijdens de uitzending van Radio 1 gepresenteerd door dat enorme misselijk makende en tenenkrommende über-socialistische stel staatsomroepers Federique de Jong & Marcel van Oosten. Van mij betreft hadden deze extreem geconformeerde groep Nederlandse ambtenaren wat grotere schade hebben mogen lijden, deze ambtenaren brengen haast een apocalyptisch gevoel over bij de normale burgers. Dociele ambtenaren met hun leugenachtige consensus en glibberigheid welke hun opgelegde gevoel propageren voor het aanpassen aan een totaal vreemde islamitische cultuur. Tja een koekje van eigen deeg hebben deze hufters gekregen en dat er nog véél meer van dit soort incidenten zich mogen voordoen zodat ze óók eens weten wat het gewone volk mee maakt. Door dit soort incidenten van het geïmporteerde moslim gribus tuig welke steeds meer op de voorgrond treden. Voor zover de ambtenaren het nog niet weten, hoe de islam werkelijk in elkaar steekt is dit m.i. een prachtig lesje in nederigheid voor de islam…

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Kostelijk ja. Het programma ” Met het oog op morgen” werd voorzien van pepperspray. Ja ook dan dooft het licht.
   Overigens is de rol van dergelijke ambtenaren altijd kwalijk.
   Frankrijk weet zich geen raad met de moslim. Kun je niks van leren.
   Dit soort reisjes worden doorgaans gebruikt voor foute doeleinden; een wethouder ontvangt dan een (vals) rapport dat men 17 (?) jongeren succesvol heeft begeleid naar een goede baan (Syrisch reisbureau voor palliatieve uitzendkrachten?) en dat derhalve hier ook 8 (?) imams moeten worden aangesteld als jeugdbegeleider. En dan staat het op papier, dus is het waar, dus wordt het 200-ste jongerenproject gestart voor donsbaarden.

   Like

 10. Johan zegt:

  Ik moet echt zoo hard lachen om deze teergevoelige ambtenaartjes.
  Alleen is de keerzijde wat minder leuk : Dit wordt maanden van nazorg door psychologen, en hulpverleners voor deze arme sloebers. Deze ambtenaren moeten weer op de been gebracht worden, want levenslange trauma’s en arbeidsongeschiktheid liggen op de loer. Immers, hun hele roze kijk op de boze, gemene wereld ligt in gruzelementen.
  Whoehahaha, wat een stelletje minkukels. Dit kon een kind van drie voorspellen, dat iets dergelijks zou kunnen gebeuren.
  De positieve kant van het verhaal is : Vanaf nu gaat de regering hopelijk een realistische inschatting geven omtrent het gevaar van islamisering en overmatige massa-immigratie.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk het niet, ze gaan proberen het nog een keer goed uit te leggen.
   Want daar zal het dan wel weer aan liggen.
   Het was niet goed overgekomen.

   Like

  • Nikolaos zegt:

   Nee, want waarschijnlijk zullen zij deze gebeurtenis als een gevolg beschouwen van de discriminerend houding van de autochtone bevolking in Europa. Als zij er al iets mee doen dan is het eerder een beleid om critici nog harder de mond te snoeren.

   Geen psycholoog die daar tegenop kan.

   Like

 11. Cathja zegt:

  Wie niet horen wil moet maar voelen! Dit ondervinden inmiddels zeer veel burgers in hun steden, maar de overheid ontkent dat er problemen met allochtonen zijn.
  Nou, dan weten ze in elk geval nú waarover het gaat als ‘gewone’ burgers hun beklag en aangifte willen doen.
  Ondervinding is de beste leermeester! Ze hebben daar precies de goede ‘slachtoffers’ gepakt!

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Zouden die ambtenaartjes hebben geweten dat daar voornamenlijk “Maghrébins”, dus een soort Marokanen wonen >?.
  Mischien verstoorden zij een oproep van een groepje pseudo-Fransen als op de Video in de wijk
  St Dennis, Parijs.

  Like

  • Muurbloempje zegt:

   Ik kan maar één ding zeggen: de fik erin of een bom erop!

   Like

  • Nou beste delamontagne wat mij betreft z’n ze in Frankrijk wel heel erg ver doorgeschoten als ik dat filmpje bekijk, jammer dat ‘k het niet versta wat deze moslim schreeuwer uitbraakt…

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat soort wijken en gebeurtenissen heb je in NL toch ook ?
    Schilderswijk, /Den Haag 2014 !
    In NL worden die “eufemistisch” krachtwijken, PRACHTWIJKEN of vogelaarwijken genoemd.
    Hier heten ze: Zone urbaine sensible, wijken waar je niet moet komen.

    Like

 13. Muurbloempje zegt:

  Jammer dat het voltallige kabinet (uiteraard zonder Geert) niet heeft deelgenomen aan deze praktijklessen. Want dat ze allemaal eerst een heel flink pak slaag nodig hebben voordat hun oogjes een klein beetje open gaan mag duidelijk wezen.
  Het is inderdaad een zalig begin van de dag om dit soort nieuws te mogen lezen: meer, meer, meer!

  Like

  • Weet je Muurbloempje wat ‘k zó vreemd vind dat de meeste reguurders ervan uitgaan dat de politieke elite een stel complete randdebielen zijn die van toeten noch blazen weten. Maar de realiteit is anders m.i. de politieke bestuurders zijn stuk voor stuk intelligente mensen zij weten als geen ander wat er echt speelt in de maatschappij. Door hun hoge positie worden ze door een klein legertje van ambtenaren en lobbyisten volledig op elk issue op de hoogte gehouden. Het beleid wat gevoerd wordt is beoogd en daar staan ze allemaal achter hoe je het wendt of keert…

   Like

   • Marlies zegt:

    Inderdaad, en dát is het gevaarlijke. Je kunt niet dom zijn en een heel continent naar de Filistijnen helpen. Decennialang heeft men heel bewust de kwaliteit van het onderwijs dramatisch verminderd, zodat we nu opgescheept zitten met een “’t zal wel” en “daar kan ik niks aan veranderen” bevolking. Alleen de elite en een paar alerte burgers, die keihard gewerkt hebben om hun kinderen naar een goede school te kunnen sturen, weten wat er gaande is.

    Like

   • Ja Marlies echt een D66 stokpaardje het onderwijs “Decennialang heeft men heel bewust de kwaliteit van het onderwijs dramatisch verminderd” vooropgezet plan m.i. De hardwerkende Nederlanders zijn gewoon nuttige idioten in de ogen van de bestuurlijke elite, welke elke keer zo charmant overkomen in een TV-interview…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Adriaan Jansens 22 oktober 2015 om 17:10

    Dat verkondig ik ook al jaren; er is sprake van buitengewoon kwaadaardig handelen.
    De ‘elite’ weet inderdaad donders goed wat er speelt; wij betekenen voor die lui nog minder dan de linkervoorpoot van een bladluis.
    Betalen en kop houden; meer is er voor ons niet weggelegd…

    Geliked door 1 persoon

   • “Dat verkondig ik ook al jaren; er is sprake van buitengewoon kwaadaardig handelen.”Ja dat is mij bekend Tistochwat, lees altijd je reacties en mij is bekend hoe je als een intelligente reguurder in elkaar steekt…

    Like

 14. Dat lachen zal jullie heel snel vergaan! Weet je dan niet dat honden die door een andere hond worden gebeten altijd naar een nog andere en lievere hond gaan zoeken om die in z’n ballen te bijten? Je kunt je borst nat maken want dat zijn wij, die lieverds. De belasting op peper zal nu wel torenhoog worden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Breinbrouwsels 22 oktober 2015 om 12:10

   Klopt! Ze moeten zich toch op IEMAND afreageren?!
   En wij zijn gemakkelijk te pakken slachtoffers.

   Like

 15. tjonge zegt:

  karma is een bitch hahahahahahahaha

  Like

 16. oud-marinier zegt:

  Misschien (hopelijk) , dat de OOGJES nu WEL open gaan bij die ambtenaren en dat er nu toch eens iets begint te dagen. Zo in de zin van : ” Misschien heeft Geert Wilders , toch niet geheel ongelijk , met zijn beweringen over de mossels ? “

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat ze het pas zullen leren nadat ze tijdens een studiereisje hebben kennisgemaakt met het kromzwaard.
  Daarna zullen ze het wel uit hun hoofd laten. *grinnik*

  Like

 18. Tempelier zegt:

  Dus nu hebben ze kunnen voelen en zien dat de Franse aanpak , goed heeft gewerkt ! ( gniffel)
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Koekje van eigen deeg! Zeker als het ambtenaren zijn, die besmet zijn met het socialisten-cq. goedmensvirus.

  Like

 20. Taljaard zegt:

  Nu weet dat elitaire linkse tuig hopelijk eens een keertje wat het betekent om in de schoenen van de gewone autochtone mensen te staan.

  Maar ongetwijfeld zullen ze er niks van leren en de schuld leggen bij de ”institutioneel racistische en door structurele islamofobie verpeste Franse samenleving, waar het FN zo hoog scoort.”
  Conclusie; ”Wij moeten er voor zorgen dat het in Nederland nooit zover zal komen. En daarom moeten wij des te meer alle discriminatoire, islamofobe en xenofobe sentimenten en angstbeelden met alle macht bestrijden.”

  Denken jullie dat het niet zo zal zijn?
  Weet het wel zeker.
  Leer mij de linkse Gutmensch kennen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s