Orbán: Huichelachtige EU-vluchtelingenpolitiek destabiliseert Europese democratieën

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft de Europese leiders ertoe opgeroepen de immigratiepolitiek te veranderen en het volk te betrekken bij een discussie over de toekomst van Europa tegen de achtergrond van de migratiecrisis, meldt Reuters.

Zoals Orbán benadrukte, waren de Europese staatschefs niet gemachtigd om honderdduizenden migranten zonder afdoende controle de EU binnen te laten.

“Dat destabiliseert de Europese democratieën”, zei Orbán tegenover de Hongaarse televisie. “We moeten eerlijk, zonder het masker van een ´politieke correctheid´, zonder huichelarij een discussie over de toekomst van ons continent starten en daarbij duidelijke taal spreken”, aldus de Hongaarse minister-president.

Volgens Orbán moet men naar het volk luisteren en de meningen van de mensen in de politiek in de praktijk brengen. Mocht de Europese landen dit niet lukken, dan zou hen behalve een migratiecrisis ook een politieke crisis dreigen, aldus de minister-president.

Screenshot_15

Het door Hongarije gebouwde grenshek zou er niet toe dienen de migrantenstroom op weg naar Duitsland om te leiden, maar de migranten er veelmeer toe bewegen Europa te verlaten, aldus Orbán. De minister-president heeft naar eigen zeggen de buurlanden van Hongarije verzocht om te helpen bij het terugsturen van de migranten naar hun landen van herkomst.

Het zou goed zijn om de “vluchtelingen” terug te brengen naar de kampen waar ze hun reis begonnen zijn in plaats van hen een doorreis naar Europa te garanderen, aldus Orbán.

In Hongarije is sinds midden september een nieuwe immigratiewet in werking getreden, die voorziet in hogere straffen voor illegale grensoverschrijding en voor de beschadiging van het grenshek.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Moslims, Multiculti, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

30 reacties op Orbán: Huichelachtige EU-vluchtelingenpolitiek destabiliseert Europese democratieën

 1. Privé eigendom

  De theorie van het communisme kan samengevat worden in een enkele zin: De afschaffing van privé eigendom.

  Karl Marx

  Volgt het dan niet logisch dat als de arbeiders ook geen eigenaar zijn van wat ze produceren, dat ze dan onmogelijk uitgebuit kunnen worden.

  Privé eigendom is redundant. Openbaar eigendom is een oxymoron. Alle legitieme eigendom is privé. Als eigendom niet privé is, dan is het gestolen.

  Gustave de Molinari

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Viktor Orbán en gelijk heeft hij !
  En heel Europa zit met linkse zandzakken en moslimkontneukers opgescheept !
  Alle oostlanden zijn daar een mening ! Grenzen dicht en terugsturen !
  En deze smerige vieze vuile gore linkse landverraders kruipen voor Erdogan de
  asylsluizer ook nog op de grond en geven hem ook nog 10 milliard uit de EU kassa
  die hun helemaal niet behoort !

  Like

  • Sjaak zegt:

   En Erdogan zijn de bestelde Sirische klaplopers al op weg naar de Turkije
   daarmee de Hitler navolger druk op de EU uitoefenen kan daarmee
   de Erdo(waan) milliardengeldtransfer aan het rollen komt !
   En de hele stinkende EU moslimkontkruipers trappen er ook nog
   het vuil troyaans moslimspelletje in !

   Zie Vandaag in de Televaag !
   Erdogan waarschuwt dat er 2 miljoen sirische gelukzoekers over de
   Turkije naar Europa (laat)komen ! Natuurlijk met zijn sluizerhelpers
   wanneer hij niet snel zijn MERKEL/FERKEL EU-Milliarden krijgt !
   FUCK THE EU !
   EN DE HELE ROOIE ROTBENDE DAARTOE !

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wij mogen NOOIT zwichten voor de chantage van deze vuile vieze stinkende moslim dictator!
    Ik vind dat wij die uitdaging dus aan moeten gaan!
    Laat die miljoenen indringers maar komen!
    Maar dan ook hard tegen hard! De grenzen dicht en dreigen met geweld als ze denken door te kunnen lopen. Ik garandeer dat ze na een dag afschieten zo hard rennen als hun benen het toe zullen laten! En nooit meer terugkomen.
    Het zal even hard werken worden om al die lijken op te ruimen en het vullus te verbranden… maar dan heb je ook wat!!!

    Like

  • Marty Goorts zegt:

   De hele linke rooie linkse politiek (gl, pvda, sp) in Nederland met hun slaafjes van de aanhang partijen (cda, cu, d666, pvdd, vvd). Hebben in gezamenlijke regeringscombinaties ons Nederland al sedert ruim 40 jaar verkwanseld. Aan eerst de door de Britten, Duitser en Fransen geleide EEG, hetgeen de Duitsers en de Fransen nu al jaren bekokstoven met de Economische Uitzuigers te Brussel waar die 2 landen veel te veel in te zeggen hebben. Mede door dat soort farizeeërs zijn we nu beland waarin we nooit hadden mogen belanden. Omdat die hele zogenaamde democratische Europese organisatie bestaat uit dictators en zakkenvullers. Welke er niet zitten voor de Europese bevolking maar alleen voor hun eigen ego’s te vergroten. Omdat ze ook allemaal graag willen samenwerken met de grootste terroristen van onze aardbol die guerrilla’s van de vs. Die met al hun geheime diensten de hele aardse bevolking manipuleren gelijk ze dat met hun verraderlijke regeringen doen, en dan geloven wat die terroristen zeggen door hun schuld altijd bij een ander neer te leggen. Hetgeen dan ook betekent dat de Economische uitzuigers te Brussel blindelings meegaan met die farizeeërs van de vs. Zich door die oplichters voor hun karretje laten spannen middels ook weer deze zogenaamde vluchtelingen invasie. Die ook veelal lichamelijk zijn ziek gemaakt door die yankees die zo graag ons Europa in oorlog willen zien met eigenlijk de ECHTE Democratische grootmacht van VLADIMIR PUTIN Rusland. Hetgeen ook Viktor Orbán door heeft omdat Hongarije ooit onder het juk van Rusland hetzelfde beleefde wat nu alle aangesloten landen binnen de EU meemaken met onze onderdrukkers van die dictatoriale bezettingsmacht te Brussel !!!

   Like

 3. Diep respect voor die man!Kunnen die meelopers hier een voorbeeld aan nemen!

  Like

 4. Elena zegt:

  Wijze woorden van deze man. Velen van ons weten nog hoe het de famiie Ceausecu vergaan is in Roemenië.
  Dat zou zomaar nog eens kunnen gebeuren.
  Misschien MOET er op korte termijn weer eens zoiets gebeuren..dan weten de schofterige arrogante “leiders” weer wie nu echte baas in het land is.

  Ik vergelijk het met een vereniging..de leden kiezen het bestuur voor 3 jaar. Indien het bestuur er een zooitje van maakt, is het aan de leden om het bestuur of één bestuurslid af te zetten. Na de termijn van 3 jaar is men verplicht af te treden..men stelt zich tijdens de ALV wel of niet herkiesbaar.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Nou Elena, bij denk ik 99% van de mensen zijn bepaalde beelden uit herinnering en waarom? Mensen willen om welke reden dan ook deze gebeurtenissen wissen. Geen ervaring en trauma, egoïsme, eigen pleziertjes, toekomst gericht doet mensen vergeten. Het zou beter zijn dit juist niet te vergeten zoals de mensen die het concentratie kamp hebben overleefd maar deze overgebleven nu nog schaarse groep hebben het zelf ervaren. De WWll en het echtpaar Ceausecu, zelfs de balkanoorlog is alweer vergeten omdat de meeste in Nederland het niet zelf hebben ondervonden en dan is het moeilijk om bij deze huidige ontwikkelingen meteen het gevaar te zien, jammer genoeg wel waar. Daarom zijn de meeste zo passief en afwachtend. Veel oudere hebben meer betrokkenheid maar ook een stille afwijzing en een stille kritiek uit angst voor de werkelijkheid. Wat zegt de dodenherdenking nu echt voor de meesten? Maar weinigen staan echt stil bij het feit dat er zovele voor die vrijheid hebben gevochten en zijn gevallen, weinige staan er bij stil dat er zoveel landen aan het front vochten, ze hebben het dan over de USA, nooit over de Schotten of of Australiërs. Het wordt ervaren als iets wat al weer lang geleden is. Het huidige gevaar wordt daarom maar door weinige herkend. Was de instelling van mensen maar anders, dan was er zeker veel eerder protest en weerstand geleverd. Zo is mijn kijk naar de Nederlandse bevolking.

   Like

 5. edjan zegt:

  Orban is een roepende in de woestijn van de postmoderne (linkse) achterlijkheid.

  Like

 6. W.H.J. Reiss zegt:

  Kunnen we deze man niet ruilen met de weglachende en wegkijkende idioot, die steeds en steeds maar weer zoekende is naar de onderste steen !!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Tsja, ik denk dat Rutte dat zoeken naar de onderste steen verzonnen heeft omdattie zo graag gebogen staat.
   Ik hoorde dat hij als kind onder de douche… met ’n vriendje, ook altijd al naar het stukkie zeep zocht!…

   Like

 7. Muurbloempje zegt:

  Amen. Laat ze in Den Haag en de rest van de EU eens wakker worden en die enorme oogkleppen afdoen. Het is tenslotte al vijf over twaalf.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Hoe gelijk heeft deze man!
  Hier kan het €U en Nederlands politiek neuzel gajes veel van leren.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Dat zal hem ongetwijfeld op veel kritiek van de €uropese leiders komen te staan, en op heel veel steun van die mensen die de realiteit niet uit het oog verliezen.
  Wrang genoeg is wat de €U wil en wat de Europese bevolkingen willen totaal tegenovergesteld.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Over genomen van het Gatestone Institute………………….”Als er een les uit de geschiedenis te leren valt, is het wel wat je denkt dat niet zal gebeuren, wel gebeurt. Keer op keer. De uiteindelijke consequentie van het Westerse, en bovenal Zweedse immigratiebeleid is dat de economie in zal storten — want wie gaat het allemaal betalen? En economische breakdowns, zodra zij hun intreden doen, doen ze het heel snel.” In Nederland zijn nog heel veel mensen met een houding : Ver van mijn bed show en Het zal zo,n vaart niet lopen en Hier gebeurt dat niet, wij zijn ontwikkeld. Hoelang nog?????

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Waar. Als de dobbernegers PVV zou gaan stemmen, dan waren de grenzen al lang gesloten. Nu worden ze op onze kosten onthaald en begeleid om straks rood te stemmen.
  Overigens hebben we ook een raar misverstand; er zouden geen grenzen meer zijn in het Vierde Rijk. Maar waarom is dan zoveel over de grens goedkoper dan hier?
  Goedkope benzine kan de grens niet over, bijstandsmigranten wel. Klopt niet.

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Orban is een van de meest realistische en hartverwarmende LEIDERS van de EU.
  Hij laat zich niets door de smerige nsb aparachicks (trekpoppen) in Brussel dicteren, want hij weet dat als we dit booslim leger toelaten we als continent verloren zijn.

  WW3 is gestart, in principe al in 1973/1977 met het verdrag van Strassburg, maar de laatste paar jaar gaat het in alle hevigheid naar een climax dit- en volgend jaar!!!
  https://endzog.wordpress.com/tag/pan-european-white-revolution-war/
  Maak mensen wakker in je omgeving, we hebben enorm veel te verliezen!!!!!!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 13. ildiko zegt:

  http://napimigrans.com/video-invazio-a-%CB%9Dmenekultek%CB%9D-megerkeztek-az-osztrak-spielfeldbe/ Video vanuit Oosterijk SPIEFELD een klein dorpje ( met 1000 inwoners) hier 20.000 vluchteling zijn aangekomen.

  Like

 14. Frans Brassens zegt:

  Wat een uitstekend verhaal heeft die Orban. Een verademing als je dat vergelijkt met het -laat ik het maar zeggen- gelul vanuit Den Haag. Zíjn democratische spraak tegenover het fascstisch gerelateerde napraten/naar de mond praten van de Brusselse kwaadaardige idiotie.

  Gisteren stond in Elsevier een stuk onder de titel: ‘ ‘Extreem-rechts geweld Duitsland steeds radicaler’. Dat ging onder meer over de Pegida-beweging en daarin citeerde men de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, die de aanhangers van de anti-islambeweging Pegida ‘harde rechts-extremisten’ noemde, ‘die ons land met gif en haat injecteren’.
  Nou vráág ik je. Die man is niet slechts een leugenaar, hij is compleet kwaadaardig gek.

  De reacties erop waren talrijk en één ervan luidde: ‘Noem het Pegida, noem het Neonazis, Hooligans, Jan met de pet. Het is wel de autochtone bevolking, het VOLK, en het verzet is begonnen! Een burgeroorlog is onontkoombaar, de EU dictatuur laat het niet anders toe’.

  Die laatste woorden konden wel eens profetisch zijn.

  Like

  • edjan zegt:

   “Thomas de Maizière, die de aanhangers van de anti-islambeweging Pegida ‘harde rechts-extremisten’ noemde, ‘die ons land met gif en haat injecteren’.”

   Merkel heeft zelfs “gewaarschuwd” niet mee te doen met Pegida.
   De propagandamachine draait op volle toeren. Dat is het enige antwoord dat onze overheid kan bedenken op onze toenemende onwil ons te laten islamiseren. Of dat islamiseringsbeleid misschien bijstelling behoeft, daarover denkt de overheid geen seconde na. Het is: “muil houden en slikken” en dag en nacht propaganda, schelden, dreigen en zwart-maken. Ook door de Teleraaf.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Het doet mij ineens denken aan psychiatrische instellingen uit de jaren 60 waar nog een zogenaamd menselijk onwaardig bestaan was onder de patienten, zei je iets omdat je de behandeling niet prettig vond of niet wilde dan kreeg je extra pillen soms met geweld door de strot geduwd en hielp dit niet omdat je nog meer weerstand bood dan kreeg je een akelige spuit, zogezegd platgespoten. De regering vertoond steeds meer deze trekjes naar de burger toe.

    Like

 15. kernrob4 zegt:

  Wat een heldere visie. Wat een held! Vergelijk hem met de slappe Mark. Viktor Europa’s hoop in bange dagen.

  Like

 16. Bob Fleumer zegt:

  Dank heer Orban dat U de zaken helder stelt, de slappe hap in Brussel weet niet wat te doen en ondertussen gaat ons deel van de wereld verloren door incompetentie en onwil om het goede te doen, heer Orban U moet voorzitter worden van de Europese commissie in plaats van de zuipschuit Juncker.

  Like

 17. Ad de Koning zegt:

  Wat een verstandige man en dan zitten wij met die halfgare Rutte die overal maar om lacht, waar hebben wij dat aan verdiend, het is de hoogste tijd dat de mensen hun ogen openen en op de PVV stemmen.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  De EU en de Europese landen sturen aan op een burgeroorlog met hun bevolking !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s