Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa

Screenshot_8

(Door: “Xander”)

‘Dankzij migranten cholera op Griekse eilanden en dysenterie in Wenen’ – Polen laat onder grote Europese druk met veel tegenzin alsnog 7000 migranten toe

In Duitsland en Nederland is het niet-politiek correcte onderwerp absoluut taboe, maar in Polen wordt er openlijk over de gevaren van de massa immigratie gediscussieerd. President Andrzej Duda eiste gisteren op TV dat de huidige regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. Zowel de materiële, fysieke als gezondheidsveiligheid van de Poolse burgers is volgens hem ‘het allerbelangrijkste’.

Volgens de laatste peilingen zal de rechts-conservatieve Partij voor Recht en Gerechtigheid (PiS) van oud premier Jaroslaw Kaczynski bij de verkiezingen van aanstaande zondag 36% van de stemmen krijgen, veel meer dan de 22% voor de heersende PO (Burgerplatform) van de huidige premier Ewa Kopacz.

Kaczynski heeft de afgelopen weken met succes campagne gevoerd door op de gevaren van de stortvloed moslimimmigranten die Europa overspoelt te wijzen. ‘Ze brachten cholera op de Griekse eilanden, dysenterie naar Wenen, en andere soorten parasieten.’

Lees verder>>>
(h/t “Carli Varga”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa

 1. Weggevluchte parasieten of de Nederlander die zijn hele leven heeft gewerkt, verschil moet er zijn natuurlijk

  Door: Bolo

  Afgelopen zaterdag voor me schoonmoeder een nieuwe televisie uit gaan zoeken, mensje zat nog steeds naar een antiek beeldbuis geval te koekeloeren en met de bijna zeventig jaar op de teller kon ze al niet meer fatsoenlijk lezen op welke zender het geval stond dus ja ik ben van mening dat het dan wel tijd voor een vervanger aan het worden is. Klein probleem voor moeders, geen geld en iets op afbetaling kopen daar begint ze niet aan en dat kan ik dan alleen maar verstandig vinden van haar. Uitkering en klein weduwe pensioen dus een vetpot is het zeker niet dus de stoute schoenen aangetrokken en met de auto naar Kleef gereden en voor een kleine 350 euro een mooi toestel voor der uit gezocht, simpel niet te moeilijk en voor een redelijke prijs dus inpakken even met me jongste naar Apeldoorn gereden, het ding geplaatst en aangesloten voor moeders die gezellig naar der wekelijkse country dans middagje was dus de verrassing was compleet toen ze thuis kwam.

  Inderdaad we waren nog niet thuis en de telefoon ging, tranen van geluk en wel honderd maal de belofte dat ze dat wel allemaal terug wou betalen (ik zou niet weten hoe ze dat moet doen, bank overvallen of zoiets denk ik) en dat het niet had gehoeven en ach kortom gesteld denk ik dat ze der wel blij mee was en dat is het belangrijkste, het mensje heeft een dochter op de wereld gebracht die het met mij uit kan houden dus complimenten, diep respect en de enige die dankbaar moet zijn dat ben ik dus we lullen der niet meer over.

  Leuk verhaal maar wat boeit mij dat Bolo dat je die onzin met ons deelt?

  Zat vandaag in de auto naar de radio te luisteren en er was een discussie op over gelukszoekers in Nederland en hoe moeilijk ze het wel niet hebben en dat het schandalig is dat ze niet in luxe kunnen leven, maar in Nijmegen in een tentenkamp zitten en nog veel meer zieligs.

  De één of andere linkse randgroep malloot was aan het vertellen dat we deze gelukszoekers bijvoorbeeld wel één fiets per kamer konden cadeau doen wanneer het niet mogelijk was om ze allemaal een fiets te geven en verder moesten ze wel wat meer handgeld hebben aangezien ze amper genoeg geld hadden om zich elke avond te bezatten of naar de hoeren te gaan zolang hun minderjarige kindbruidje nog niet over gevlogen is. Mee eens hij noemde andere dingen op die ze met hun zakgeld zouden willen doen maar ik ben van mening dat mijn verhaal heel wat dichter bij de waarheid zit dan dat van deze domme wereldvreemde stumpert die zich laat manipuleren door het gelukszoekers legioen.

  Ik zat hier naar te luisteren en moest denken aan me schoonmoeder, aan me eigen ouders en aan al die andere oudjes die hun leven lang keihard gebikkeld hebben om rond te kunnen komen en het idee dat ze hadden dat ze ook nog een leuk pensioen op aan het bouwen waren voor als ze later oud zouden zijn, voor nu dus. En deze mensen worden gekort, geknipt en geschoren door de overheid en ze zien met lede ogen toe hoe hun pensioentje verdwijnt in de zakken van toekomstige jihad-strijders, islamitische misdadigers, pedofielen en vrouwen onderdrukkers en de mensen van de pvda, vvd partijen waar ze “vroeger” voor gekozen hebben en achter stonden nu verantwoordelijk zijn voor de ellendige omstandigheden waarin ze nu moeten leven.

  Weggevluchte parasieten of de Nederlander die zijn hele leven heeft gewerkt, verschil moet er zijn natuurlijk

  Zorg eerst eens voor onze eigen ouderen alvorens we de ellende van de hele wereld over ons heen krijgen en binnenhalen. In de wetenschap dat onderstaande uitdrukking compleet verkeerd wordt gezien en mij direct in de richting van extreem rechts drukt schreeuw ik het met volle overtuiging en overgaaf uit :

  “EIGEN VOLK EERST”

  Bron
  http://fenixx.org/

  Like

  • Cathja zegt:

   Iedere Nederlander zou ‘eigen volk eerst’ normaal moeten vinden. Wie heeft bedacht dat je ‘extreem rechts’ bent als je opkomt voor je landgenoten?

   Ik heb met instemming de reactie gelezen. Heel herkenbaar. Zeer veel ouderen kunnen amper rondkomen van het schamele pensioentje, en kunnen zich amper nog iets van luxe permitteren. Velen kunnen niet (meer) met vakantie, omdat de verplichte eigen bijdrage voor de zorg betaalt moet worden van het vakantiegeld. Dat geld is dus geen extraatje, maar broodnodig om rekeningen te betalen!

   Als ik lees wat de asielzoekers die hier voorlopig mogen blijven toegeschoven krijgen, en ik denk daarna aan de vele ouderen die deze meevallers ook heel graag zouden willen krijgen, dan kan ik alleen maar boosheid voelen. Boosheid om het onrechtvaardige van alles. Asielzoekers zijn eisers, en niets lijkt goed genoeg voor hen te zijn. Ze tonen zich vaak erg ondankbaar.
   De mevrouw uit de reactie van ‘Bolo’ wist niet hoe ze haar dankbaarheid tot uitdrukking moest brengen toen ze de nieuwe TV zag! Hartverwarmend!
   Wát een verschil met de asielzoekers, die hier nog nooit ook maar één cent hebben afgedragen!

   Daarom: ALTIJD EIGEN VOLK EERST !!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 22 oktober 2015 om 14:24

    “Wie heeft bedacht dat je ‘extreem rechts’ bent als je opkomt voor je landgenoten?”

    Ik vraag me ook al tijden af wat er verkeerd is aan deze gezonde en logische zienswijze.
    Wij moeten het allemaal maar over ons heen laten komen, dat gescheld en die veroordelingen!

    Like

 2. Crusader zegt:

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2498651/2015/10/22/Slovenie-vraagt-EU-om-mankracht.dhtml

  Record: meer dan 12.000 vluchtelingen in één dag in Slovenië, en ze komen allemaal onze richting
  uit

  Like

 3. Een bijtend stukje satire …

  Een ex para-commando wandelt met zijn kinderen in de Antwerpse zoo als hij ineens een klein meisje ziet dat een beetje te dicht bij een kooi met daarin een grote Afrikaanse leeuw is geraakt.
  Plotseling grijpt de leeuw het jurkje van het meisje beet en trekt haar naar zijn kooi met de duidelijke bedoeling er een extra maaltijd van te maken.
  Dit alles voor de ogen van de ouders van het kindje die het uitschreeuwen van angst en wanhoop. Zonder ook maar even te aarzelen springt de para naar de leeuw en geeft deze een geweldige slag op zijn snuit. Het beest verschiet, laat het meisje los en wijkt een stapje achteruit, waarop de para het kind vastneemt en het naar haar ouders terugbrengt. Deze wenen van geluk en houden niet op de kerel te bedanken.

  Een journalist die daar ook rondliep heeft alles gezien, loopt naar de para en zegt hem:“Mijnheer, U bent uitzonderlijk moedig geweest, in de 40 jaar dat ik mijn beroep uitoefen heb ik nog nooit een man een dergelijke daad zien doen.”

  De para antwoordt: “Maar mijnheer ik heb eigenlijk niets bijzonders gedaan! De leeuw zat in zijn kooi, ik zag het gevaar waarin het meisje verkeerde, ben er naar toe gesprongen, en …”
  De journalist antwoordt: “Mijnheer, ik garandeer U dat dit niet onopgemerkt zal voorbijgaan, ik ben reporter en morgen staat U op de frontpagina. Kom, geef me wat extra gegevens voor mijn verhaal … hoe oud bent U, waar komt U vandaan, bent U soms lid van SP-A, PVDA of Groen?”

  De para-commando antwoordt hem: “Ik ben Vlaams-Nationalist.” De journalist loopt verder.
  ’s Anderendaags gaat de para naar zijn krantenwinkel om te lezen of zijn daad al of niet op de frontpagina vermeld wordt… De krantenkoppen van “De Morgen” en “De Standaard” luiden:

  “Vlaamse neo-nazi slaat Afrikaanse asielzoeker in mekaar en steelt diens eten”

  Bron
  http://nageltjes.be/

  Like

 4. Jean zegt:

  Hoe langer ze wachten met het sluiten van de grenzen en heel dat zootje niet terugsturen hoe zwaarder de straf zal worden die ze, het laf politiek gespuis, gepresenteerd krijgen.
  Wij willen nooit die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam in ONZE samenleving en niemand kan ons verplichten die smeerlapperij te aanvaarden, te respecteren of te tolereren, onze eis is heilig “islam en islamieten verwijderen van ons grondgebied”.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jean om 12:13 uur

   Zouden de ‘leiders’ in Brussel het wérkelijk heel erg vinden als hier een epidemie van grote omvang zou uitbreken, en er heel veel slachtoffers te betreuren zijn…..?
   Volgens het oordeel van de ‘wereldleiders’ is de wereld overbevolkt en moeten er heel wat mensen verdwijnen!

   Maar hoe…?

   Like

 5. Bert zegt:

  zelfs de dreiging van oorlog, ziektes en armoede is niet voldoende voor verzet, dit komt nooit meer goed. jammer dat we onszelf zo hebben laten knechten en verweken.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  “Het extreem onhygiënische, ronduit smerige gedrag van met name Afrikaanse migranten, die letterlijk overal hun behoeften doen, is volgens de arts een groot gevaar voor de volksgezondheid in Europa.”

  Lekker hè, zo’n stel ranzige viezeriken; ze vreten ons niet alleen compleet kaal, maar schijten hier ook nog eens de hele boel onder.
  En als bonus verspreiden de ‘hoogopgeleiden’ ziektes, die hier eindelijk uitgebannen waren.
  We zijn er mooi mee opgeknapt!
  De teddybeer breiende ‘Gutmensch’ komt er nog wel achter met z’n “jij bent wehelkom, welkom in mijn land!”
  Maar ja, tegen die tijd is het al te laat…

  Like

 7. Bert zegt:

  Tja als alle ‘schoonmoeders’ 30 jaar geleden naar de waarschuwing van Janmaat hadden geluisterd en op hem hadden gestemd…. Vorige generaties hebben toch massaal pvda gestemd en zich altijd maar ingezet voor ontwikkelingshulp, begon al met melkdoppen sparen vroeger. Het is nu oneerlijk verdeeld, maar wel een klein beetje ‘eigen schuld, dikke bult’. Klinkt hard, maar diegene die ons al decennia waarschuwden werden ook keihard afgemaakt in de media of zelfs letterlijk.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bert: 15.00. uur. Zo is het! Eerst was het Hans Janmaat, die waarschuwde, men luisterde niet naar hem, men demoniseerde de man, daarna professor Pim Fortuyn, die waarschuwde ook, links vond hem zo gevaarlijk, dat men hem liet vermoorden, en nu luistert de hele kliek van “links tot rechts”, ook niet naar Wilders.

   Like

  • yj vd burg zegt:

   Heb Janmaat Glimmerveen Pim fortuijn nu Wilders gestemd zelfs nog eens iemand aan de deur gehad ,waarom ik daar op stemde .ja ze kwamen gewoon aan je deur en je was fout ..zijn heel wat voeten tussen deuren geplaatst in die tijd kwam ook op tv .helaas konden wij het niet tegenhouden .ben nu 65 weduwe sinds 8 mnd 914,63 bijstand na 44 jr huwelijk Mijn man had net 1 mnd Aow was okt 65 geworden ….mijn Aow gaat in april 2016 ben van okt 1950 en krijg dan het enorme bedrag van 1014 pm .omdat mijn man heel erg lang ziek was geen pensioen had opgebouwd ik hem m,n leven lang verzorgd heb (kreeg laatste jaren 250 pj voor mantelzorg) tot ook dat werd afgeschaft .onze Generatie was niet ziende blind ,helaas waren we niet zo mondig als nu .stem nog steeds Wilders !!!!
   gr yvonne

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De smerige, vuile RODE EUSSR kliek, duwt deze horden ONS door “de strot”. Stort hardstikke in elkaar vuil smerig eussr rattenest!

  Like

 9. Jan zegt:

  Dat moslimvolk (Mongolen) was oorzaak dat tussen 1346 en 1351 ruim 20 miljoen Europeanen stierven. Nu worden wij weer opgescheept met dit letterlijk en figuurlijk smerige volk.

  Like

 10. Gasso zegt:

  Nogmaals: Ongezien de tyfus voor die “vluchtelingen”

  * met voet op de grond stampt*

  Like

 11. Pegidafan zegt:

  Ik denk dat we hele andere taferelen gaan zien als de eu onze oostelijke landen toch gaat verplichten om ongenode gasten op te nemen . Want in die landen als Polen Tsjechie en Hongarije ,hebben ze een hele andere mentaliteit dan ons . Daar word de kinderen geleerd dat je moet vechten voor een plek in de maatschappij , terwijl hier onze kinderen bepamperd worden .
  In die landen pikken ze geen grote bekken van asieleisers , en de asieleisers zullen het daar ook helemaal niet naar hun zin hebben . Dat gaat spanningen opleveren die niet te overzien zijn .
  Als je nu de demonstratie’s al ziet in de oostelijke landen , die mensen zijn massaal tegen ongenode gasten . Die profiteurs gaan het daar niet naar hun zin krijgen , die zullen wensen dat ze thuis waren gebleven . Zo zou het hier ook moeten zijn . Alleen gastvrij voor mensen die echt in levensgevaar waren en die niet hun mening en levenswijze opkomen dringen aan ons ,de rest opzouten en wegwezen . Respect voor de volkeren van onze oosterlijke landen .

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik hoop op een uitbreken van een grote epidemie en dat onze burgers verschoond blijven van deze epidemie, het kan wel eens de sleutel zijn dat dit kabinet dan moet aftreden wegens het in gevaar brengen van de volksgezondheid en zijn burgers. Wij zitten al in de ellende laat dit dan de druppel zijn die het land nog meer accuut op zijn kop zet, met afzettingen en isoleren enz. Een epidemie is een letterlijk en figuurlijke bom onder het Binnenhof. En wij houden onze handen schoon.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik vermoed dat wanneer de grond te heet wordt onder de voeten van de verantwoordelijken, zij wegvluchten richting (bijvoorbeeld) Zuid-Amerika. Ik denk dat er al lang luxe stulpjes klaar staan, zodat ze hun ‘mooie leventje’ ongestoord kunnen voortzetten. Tenminste, dat denken ze.
   Maar net zoals met oorlogsmisdadigers, die werden vele jaren na de WOII alsnog opgespoord en berecht.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s