Tayyip Erdoğan en zijn islamitisch fascistische leermeester

Screenshot_3

(Door: Betsy Udink)

                                                   ‘We gaan het land zuiveren’

De strijd tegen IS waar Turkije zich nu in mengt, is volgens premier Ahmet Davutoglu een strijd tegen ‘alle terroristische groepen’. Betsy Udink schreef onlangs een profiel over de Turkse president, die zich liet inspireren door de de totalitaire ideologie van dichter en fascist Necip Fazil.

Bij de Turkse parlementsverkiezingen op 7 juni vraagt president Erdogan de kiezers om een grondwetswijziging die van hem een basyüce maakt, Verheven Leider, een term van zijn favoriete dichter en islamitische fascist Necip Fazıl Kısakürek.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in islamofascisme, Turkije. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tayyip Erdoğan en zijn islamitisch fascistische leermeester

 1. Zie hier de ” bondgenoot” van Rutte/Samson en Obama. Iedereen die zaken doet met deze gek zou daarvoor voor een rechtbank gebracht moeten worden.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Net als haar boek,oa. “Achter Mecca”, [dat ze schreef nadat haar man Ambassadeur “af” was in diverse moslim-landen], heeft ze dit geschreven nadat haar man niet langer ambassadeur in Tyrkey was.

  Laat wel heel goed zien dat het Turkeije dat Erdogan voor ogen heeft, niet bepaald bij de EU hoort.
  Het is te hopen dit zal nooit gebeuren.
  Die man wil terug naar ,t Kalifaat van de Sultans en dan nog veel later de beheerder worden van de “heilige plaatsen”in S.A. , zoals vroeger.
  Iemand die het Westen als verdorven ziet en alles aan allalh wil laten afhangen, hoort niet bij Europa.

  Like

 3. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  #Nazi

  Like

 4. Van het beheersen van hun lusten heb ik in Istanbul toch totaal niets gemerkt, een walgelijk smerig mannen volk, koop je in de grote Bazar aan de Bosporus een leren jas,staat de winkelier te geilen op jas ,al wrijvend en heb je hem gekocht,wil hij je met een winkeldochter nog een jas aansmeren voor een wip, met wat hij met zijn stijve pik moest,nu niet mijn probleem en ik heb hem een keiharde trap in zijn kruis gegeven,zodat hij krom staande jammeren kon,wist hij wat hij ermee kon doen, kon ik wegrennen de menigte in, toen een juwelierszaak, bij een kettinkje passend voor mijn kleindochter stond die man met zijn onderlijf tegen je aan te duwen. Stap je uit de tram om naar het paleis te gaan,wordt je gelijk overvallen door een Tukse kleefpleister om je te vergezellen,al liet ik duidelijk merken daar niet van gediend te zijn,bleef hij maar plakken. Dan de kelner uit het hotel, die me maar steeds wou vergezellen en mee uit eten wilde, mijn vriendin was ziek geworden en ik wilde wat van de stad zien,wat vergald werd door opdringende mannen, uitgesloten dat ik ooit nog naar dat land ga, zeker niet met zo’n dictatuur. Ik werkte 2 jaar samen met een Turkse advocaat en van hem leerde ik dat vrouwen geen rechten hebben in dat land.

  Like

  • Janchik zegt:

   Mijn zoon was pas nog op zakenreis in Istanbul. Vol verbazing vertelde hij me, dat je zo ontzettend weinig vrouwen daar ziet, zowel op straat, in winkels en restaurants. Zo ook het personeel in winkels, het is allemaal mannelijk. Ik heb hem uitgelegd, omdat ik voor mijn werk een tijdje in die landen(KSA en UAE) heb gewoond, dat in islamitische landen de vrouw alleen als een broedmachine wordt gezien en beslist niet als een mens. Het is in hun ogen “een ding” wat je kunt ge- of misbruiken . Daarom moeten ze ook verplicht in afstotelijke kledij lopen.
   En geen feministe hier, die zich er druk over maakt, want islam hé.
   Advies Antoinette?, blijf als geëmancipeerde westerse vrouw weg uit die voor ons onbeschaafde, barbaarse, walgelijke landen.
   Ook ik kom er nooit meer, heb mijn portie islam gedrag al genoeg meegemaakt.

   Like

 5. louis portugal zegt:

  Geweldig stuk.
  Goed om het nog eens te plaatsen Bert.
  Gaat in mijn dossier over Turkije.

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Op ‘Turkse Geert Wildersen’ stemmen ze wel en hier hebben ze commentaar op de Nederlandse Geert Wilders en consorten. Geen Marokkaan die naar Turkije op vakantie gaat.

  Like

 7. Jan zegt:

  Het maakt niet uit, socialisten of conservatieven in GB, het is allemaal uitschot: Cameron wil 80 miljoen Turken in de EU:

  Like

 8. Laat Europa zijn eigen baas zijn over onze buiten grenzen .Dan zit die facits met zijn eigen probleem en is de betalen uitgesloten voor zijn leugen praatje .

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Alleen de islam, schrijft Necip Fazıl, verleent de mens de grootst mogelijke vrijheid omdat ze alles toestaat wat de godsdienst niet heeft verboden……………………………………….

  Dat is dus, dan helemaal niks, want ze hebben nog niet eens te vrijheid om te mogen weigeren niet-moslims te vermoorden, vrouwen te slaan, met links hun kont af te vegen, beesten op een gruwelijke manier de keel door te snijden etc.

  En dan vinden Necip Fazil en Erdogan dat de islam mensen vrijheid geeft!
  moslims moeten de hele dag bezig zijn met allah en mo en met achterlijke ritueeltjes.
  Ze moeten leven zoals mo, een geesteszieke man, pedofiel, rover, verkrachter en moordenaar.
  En dat noemen die twee vrijheid!
  Ik noem het, de gevangenen zijn van een fictief figuur.

  Like

 10. Jan zegt:

  Putin to Turkish Ambassador in the 2-hour closed door meeting with the Turkish ambassador:

  “..THEN TELL YOUR DICTATOR PRESIDENT HE CAN GO TO HELL ALONG WITH HIS I S TERRORIST AND I SHALL MAKE SYRIA TO NOTHING BUT A ‘BIG STALINGRAD’ , FOR ERDOGAN AND HIS SAUDI ALLIES ARE NO VICIOUS THAN ADOLF HITLER.”

  http://de.awdnews.com/top-news/putin-to-turkish-ambassador-%E2%80%9Ctell-your-dictator-president-he-can-go-to-hell

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s