De migratiewaanzin

Screenshot_15

(Door: “Fjordman”)

In het jaar 2010 verliet Kingsley Okoro zijn vaderland Nigeria in West-Afrika en reisde door de Sahara. Met hulp van mensensmokkelaars stak hij in een rubberboot de Middellandse Zee over, op zoek naar een beter leven in Europa. Vijf jaar later is zijn droom van een beter leven in Denemarken niet in vervulling gegaan. Nu heeft hij een nieuwe droom: terugkeren naar Nigeria om weer samen te zijn met zijn 5-jarige zoontje, dat hij achtergelaten heeft. “Het leven in Denemarken heeft gemengde gevoelens bij me opgeroepen. Denemarken zelf is niet het probleem. De mensen zijn heel vriendelijk. Het probleem is dat ik me niet aan het systeem kan aanpassen”, zegt de flessenverzamelaar Okoro. “Ik wist niet dat het zo moeilijk zou zijn om te krijgen wat men in Europa wilde hebben. Ik dacht dat het een paar maanden zou duren voordat ik een huis en een auto zou krijgen. Daar heb ik me op verkeken.”

Het zal misschien veel Afrikanen verrassen, maar ook niet alle Europeanen hebben een auto en een huis. Diegenen die dit wel hebben, werken normaal gesproken veel langer dan een paar maanden om het bij elkaar te verdienen. Lang geleden was Europa een civilisatie van antieke naties, die mensen zoals Isaac Newton, Nicolaas Copernicus, Leonardo da Vinci, Ludwig van Beethoven en Louis Pasteur heeft voortgebracht. Tegenwoordig schijnt Europa een plek te zijn waar Nigerianen, Somaliërs, Kongolezen, Syriërs, Irakezen, Afghanen en Pakistani naartoe gaan om gratis dingen door de autochtonen overhandigd te krijgen.

Op 6 oktober 2015 marcheerden duizenden mensen door Kopenhagen en eisten dat Denemarken meer open voor migranten zou moeten zijn. De demonstranten droegen fakkels en schreeuwden leuzen zoals: “Say it loud and clear, refugees are welcome here.” Er klonk gejuich, toen duizenden het plein buiten het parlement betraden.

Tegelijkertijd klaagden enkele van deze “vluchtelingen” over de kwaliteit van de service, die hen ter beschikking wordt gesteld door de belastingbetaler in Finland. De asielzoekers lijken hoofdzakelijk jonge islamitische mannen te zijn, die afkomstig zijn uit chique landen zoals Afghanistan, Irak en Syrië. Eentje van hen werd gefilmd toen hij zei: “We willen geld” en dat de VN zou moeten helpen datgene te krijgen wat ze willen.

Veel migranten klagen erover dat het eten dat ze geserveerd krijgen allen voor dieren geschikt zou zijn, dat het land te koud zou zijn of saai of dat er teveel bomen zouden zijn. In Zweden vallen de autoriteiten terug op onconventionele opties om het enorme aantal migranten onder te brengen, inclusief sporthallen en campings.

Een van de bureaucraten die voor de afbraak van de Zweedse natie verantwoordelijk is, is Anders Danielsson. Hij was van 2007 tot 2012 de chef van de Zweedse veiligheidspolitie (Säpo) en is op dit moment directeur-generaal van de Zweedse immigratie-autoriteit (“Migrationsverket”).

Screenshot_13

In oktober 2015 kwamen er in Zweden dagelijks meer dan duizend asielzoekers in Zweden aan. Danielsson organiseert de ontvangst van de asielzoekers, die zo talrijk zijn dat ze spoedig van zijn eigen volk een minderheid in Zweden zouden kunnen maken. De heer Danielsson is er zo trots op hier een bijdrage aan te leveren, dat hij zich zelfs met Winston Churchill vergelijkt.

Churchill vocht tegen een invasie van zijn land; hij heeft het niet weggegeven. Het Zweedse “Migrationsverket” besliste dat iedere persoon uit Syrië onmiddellijk een permanente verblijfsvergunning diende te krijgen. Ze heeft de regering daarover geïnformeerd, becommentarieert Danielsson. Hij zei letterlijk dat zij met betrekking tot haar eigen beslissingen “de consequenties moeten negeren”.

De buren van de vele asielcentra echter moeten dagelijks met de gevolgen van deze immigratie leven. Dat moet ook de Zweedse natie, voor eeuwig. Hoeveel oorlogsmisdadigers of potentiële terroristen komen in deze massale stroom migranten het land binnen? Weet iemand dat? Voor het jaar 2016 is de Zweedse regering van plan om alle Zweedse gemeenten ertoe te dwingen migranten op te nemen, hoewel er een chronisch woningtekort bestaat.

In oktober 2015 waarschuwden politiemensen in Göteborg, de op één na grootste stad van Zweden, dat criminele etnische groepen de controle over complete wijken in de voorsteden van de stad overgenomen zouden hebben. Angst en schietpartijen tussen bendes zijn deel van het dagelijks leven in Zweden geworden. Veel getuigen durven niet meer met de politie te praten. Criminelen bedreigen leraren en medewerkers van de stad. Göteborg was ooit beroemd wegens het feit dat hier het moederbedrijf van de autobouwer Volvo gevestigd was.

Screenshot_16

Tegenwoordig is het een van de Europese steden die de meeste Jihadisten naar het Midden-Oosten heeft gestuurd om voor de “Islamitische Staat” te vechten. Op een school in Göteborg, het “Angeredsgymnasiet”, waarschuwde de directeur dat hij “dagelijks” in aanraking zou komen met sympathieën voor de wrede massamoordenaars van de “Islamitische Staat”. Ondertussen komen er echter iedere dag nog veel meer asielzoekers uit de islamitische wereld.

Duitsland beleeft een nog noot eerder voorgekomen instroom van asielzoekers. Het absolute aantal asielzoekers in Duitsland in 2015 zou tot 1,5 miljoen mensen kunnen zijn. Omdat de autoriteiten en bondskanselier Angela Merkel in feite hebben afgedaan en daarbij de landsgrenzen min of meer open lieten, zal de toestroom zonder twijfel ook volgend jaar doorgaan.

Zodra ze voet hebben gevat, zullen veel van de migranten andere familieleden uit hun landen van herkomst naar Europa laten overkomen. Een paar miljoen mensen zouden dus snel 10, 15 of 20 miljoen mensen kunnen worden, die uit de hele islamitische wereld en Afrika komen.

De onderbezette politie moest herhaaldelijk een einde maken aan gewelddadige conflicten tussen Koerdische en Turkse moslims in Duitse steden. Vaak vallen asielzoekers christenen of Joden lastig. Of de islamitische mannen vallen vrouwen lastig in de opvangcentra of in de gemeenten. Wegens banaliteiten zijn er massale vechtpartijen uitgebroken tussen Afghaanse moslims en Syrische moslims, zoals over de vraag wie het eerst de badkamer mag gebruiken.

Hoe kan iemand geloven dat zulke primitieve, op “eer” gebaseerde culturen door een radicaal andere Europese cultuur opgenomen zouden kunnen worden?

Het is eerder zo dat een uitgeput en gedemoraliseerd Europa riskeert gereduceerd te worden tot een aanhangsel van het Midden-Oosten.

Screenshot_17

Bron:
http://de.europenews.dk
Vertaling: Luke

Bron oorspronkelijk artikel:
http://gatesofvienna.net
Auteur: “Fjordman”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De migratiewaanzin

 1. delamontagne zegt:

  En als je dan niet tevreden bent met de service en onderkomen in één van de doorgangslanden, dan steek je je tijdelijke behuizing in de fik en neemt er een “selfie” van.
  Ontevreden asieligers in Slovenië:


  &feature=player_embedded#t=0

  Like

 2. Hans zegt:

  Punteren.
  Allemaal.
  De asieleisers én de faciliterende linkse landverraders.
  (voor de elites onder ons; dat is zo hard met een puntige schoen in hun hol schoppen dat ie er bruin uit komt)

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als ‘bedankje’ zouden ze van mij een langdurig verblijf in de open lucht cadeau krijgen!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het merendeel van de politiek is een gevaar voor de beschaafde mensheid en werkt aan de ondergang van beschaving, welvaart en cultuur !!

  Like

 5. Pingback: De migratiewaanzin |

 6. jowitteroos zegt:

  https://boilingpoints.wordpress.com/2015/10/24/ook-leuk-schurft-in-limburgse-opvang/

  ” Bij twee mensen uit Eritrea is vrijdag schurft geconstateerd. Zij arriveerden vrijdag met 160 andere vluchtelingen in sporthal de Schans in het Limburgse Reuver. Dat heeft een woordvoerder van de GGD Noord- en Midden-Limburg gemeld tijdens de informatieavond voor vrijwilligers.

  Vrijwilligers die in deze sporthal werken, ‘lopen weinig risico’, aldus de woordvoerder. Dit is op z’n minst vreemd, want sinds de uitbraak is er een ophokplicht van kracht en dat is niet voor niets.

  De politie is overigens ‘doodsbang’ om besmet te worden, vanwege de vele contacten met ontheemden. Maar goed, de politie kon van de meeste Nederlanders toch al de schurft krijgen, dus waar hebben we ‘t over. En los hiervan; de Hermandad heeft het trouwens veel te druk met het opsporen van racistische Twitteraars & Facebookers die hun ongenoegen spuien over de sterk oprukkende islam.

  In een Vlaams opvangkamp is overigens al een geval van TBC bekend.” LEES VERDER

  Like

 7. Ik klaag al mijn hele leven over die ontheemden, ‘vluchtelingen’ en hun valse ‘profeet’. Maar wat heeft het voor zin gehad. Ik ben 51. Er kan over een paar jaar wel op mij gejaagd worden om mij te doden. Omdat zij en de linkse colonne zich beledigd voelen door mijn gedichten en schilderijen. Ik word mijn hele leven al voor gek uitgemaakt. Wie zijn er nou werkelijk gek? Als ik gedood ben barst er een groot feest uit!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s