Duitse militair: Bijna 80.000 ISIS-terroristen in Duitsland, volgend jaar 10 miljoen migranten erbij

Screenshot_18

(Door: “Xander”)

Asielzoekers in Duitsland krijgen ruim € 900,- zakgeld per maand – Agent: werkelijke aantal immigranten 3 tot 5 keer hoger – containers vol met wapens naar AZC’s.

Een Duitse soldaat bericht dat de Bundeswehr met onmiddellijke ingang alle verloven heeft ingetrokken en de legerleiding schat dat er inmiddels bijna 80.000 als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen in Duitsland zijn. Bovendien zouden er volgend jaar nog eens 10 miljoen moslimmigranten in Duitsland worden verwacht. Volgens de soldaat is de onvrede in het Duitse leger enorm, niet alleen omdat duizenden immigranten in kazernes worden ondergebracht, maar ook omdat die per persoon maar liefst € 30,- zakgeld per dag krijgen.

De soldaat die om begrijpelijke redenen anoniem moet blijven vertelde dat er in zijn kazerne 1200 asielzoekers zijn geplaatst die iedere dag € 30,- zakgeld krijgen. De woede onder de Duitse troepen zou enorm zijn, en als er over een maand niets is veranderd dreigt de situatie ook in het leger te escaleren.

Lees verder>>>
(h/t “albertien54”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Duitse militair: Bijna 80.000 ISIS-terroristen in Duitsland, volgend jaar 10 miljoen migranten erbij

 1. Deze informatie zoveel mogelijk delen en verspreiden!

  Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Alles komt in een stroomversnelling. We gaan rap ten onder. Waar iedereen al bang voor was en is blijkt te kloppen. Grote scharen IS-terroristen die natuurlijk binnenkort, als de Adventtijd aanbreekt met alle kerstmarkten (met giga veel bezoekers), van zich zullen laten horen. Zou voor geen miljoen nog een kerstmarkt durven te bezoeken.

  Like

 3. Carli Varga zegt:

  Waarom kan niemand ingrijpen. Als we het weten dan kunnen we toch iets doen.

  Like

 4. Carli Varga zegt:

  Echt ik begrijp hier niks van. We weten het maar het gaat gewoon door.

  Like

  • Dit is gewoon beoogd beleid Carli Varga Google maar eens op de steekwoorden; Agenda 21, Het Coudenhove – Kalergi project, ect. Dan heb je genoeg informatie en vallen de puzzelstukjes op hun plek. Sommige mensen geloven nu eenmaal de verraderlijke doorgeefluiken van het ANP en Reuters. En je hebt natuurlijk mensen die gewoonweg bijna geen voorstellingsvermogen bezitten en deze informatie complottheorieën noemen. Net zoals 9/11 een false flag operatie is gebleken, hier om te beginnen een link om een inkijkje te krijgen wat de MSM de gewone burger onthoud…

   Like

   • Steffi zegt:

    Ja heb ik van gehoord dat Coudenhove Kalergi project. Tnks ga het meteen opzoeken. Ik was de naam kwijt maar hoorde hem laatst vallen.
    Toen ik die site zocht kwam ik dit tegen en ik weet het nu allemaal even niet meer geloof ik
    http://volkstribunaal.net/getuigenis-kindermoorden-nederland/
    http://vereniging.vrije-mens.org/berichten/52-anne-marie-van-blijenburgh
    Of is dit valse propaganda. Ik weet het niet meer. Het word steeds onduidelijker wat nu de waarheid is en wat niet. Internet prima maar ook daar dus valse propaganda.

    Liked by 1 persoon

   • Steffi zegt:

    Geert Wilders. Over misleidende berichtgeving gesproken. Bij mij staat als een paal boven water dat wat er ook gezegd word, hoe hij ook vergruisd word, wat er ook geschreven word. Waar of niet Waar maakt mij geen ene bal uit. Mijn Stem gaat naar Geert. Ik houd niet zo van zwartmakerij. Zeker niet omdat ze het middel liquideren niet meer kunnen gebruiken. Die kans zijn ze verloren door het liquideren van Onze Pim. Het enigste wat ze nu nog kunnen doen is uitlachen, honen, zwart maken, aanvallen, zijn woorden anders uitleggen of verdraaien. En al die dingen laten mij zien dat ze met hun rug tegen de muur staan en geen kant meer op kunnen. Ik noem de houding van de gevestigde orde tov Geert Wilders zwaktebod. Ook merken mijn vrienden meer en meer dat het wel erg stil gaat worden op de publieke zenders. Misschien denken ze nu beter weinig nieuws als de mensen leugens op de mouw spelden. Misschien voelen ze zich wel meer en meer schuldig naar het Volk en komen ze er moeilijker mee weg. Zeker als ze ‘s-avonds in bed liggen dan gaat het geweten meestal flink tekeer.
    Ik sta achter Geert Wilders en mijn hoop gaat uit naar 75 zetels voor hem. En mijn verwachting van Geert zijn dan meteen uit de EU, grenzen dicht, alle migranten doorlichten en de rotte appels meteen eruit, asielzoekers op een wachtlijst net als wij voor een huis, asielzoekers aan vrijwilligerswerk helpen, ziektekosten en eigen risico omlaag, bejaarden meer personeel, scholen kwalitatief beter maken, geen religieuze lessen op de scholen, ook vakken die bestemd zijn voor het leven zoals leren vanuit respect met elkaar om te gaan, drugsbeleid aanpakken (gebeuren teveel ongelukken) dus meer voorlichting en informatie geven hoe wel of niet te gebruiken (want verdwijnen zal het wel niet meteen), belastingensysteem herzien iets gezonder maken en het verdwijnen van daklozen en voedselbanken doordat dat overbodige zaken gaan worden in de nieuwe tijd.

    Liked by 1 persoon

 5. Ja het Duitse leger is het hart van het Duitse volk en die moeten primair alleen voor hun inheemse Duitse vrouwen en kinderen vechten, zo werkt het in een natuurlijke situatie, in elk land ter wereld en identitaire natiestaat, van elk soort rastype.

  Dus nu gaat het erom hoe ver de landverraders willen gaan in de politieke top, die hoe dan ook nu absoluut zeker omgekocht is door Salafistische oliesjeiks uit Saoudie Arabie, Koeweit, Doebai, en Bahrein.

  Zuiver Technocratisch gezien kan alles en geen enkele asielzoeker van niet westerse afkomst hoeft maar 1 dag te verblijven in enig Avondland, ja nu moeten wij deze intellectuele uitdaging aangaan vanuit klassiek Extreem Rechts viewpoint en de simulatie hiervan is al erg ver ontwikkeld door Wieroe en mij, dus nog even doorpoten komende maanden.

  Onthoud dit:

  ‘Waar een wil is, is altijd een weg’.

  dewa aapje en Wieroe uit Delft kennisstad.

  Like

 6. Zou het dan toch een opzetje van de opdrachtgevers van de Blackwaters zijn zodat die hier straks op onze eigen kosten voor law and order kunnen gaan zorgen en dat dan bovendien de 30 miljoen lijkkisten van de FEMA nog eens worden gebruikt? Want altijd als het in de geschiedenis fout liep met het in bedwang houden van de slaven en zelfs de soldaten zich tegen de Heerschers keerden werden de huurlingen te hulp geroepen en keerde de rust na een Geneurenbergiseerd Tribunaal met bijpassende verhangingen weder. Daarna zag je dan ook altijd weer alle mensen braaf en tevreden met de pet in de hand langs de weg staan als de Ferrari’s van de Poederpruiken voorbij snelden. Het beste is misschien toch maar met z’n allen een duikboot kopen en van een flinke afstand door de periscoop naar dat ontploffende continent kijken vanwaar metershoge bloedgolven de Noordzee in kabbelen. Ik geef er nu echt geen stuiver meer voor.

  Like

 7. Gasso zegt:

  Chauffeur bij de receptie: Goedemiddag…. wilt u hier even tekenen?

  Receptionist: Waarvoor?

  Chauffeur: 5 containers AK-47…, 2 containers munitie…, 1 container TLV’s….

  Zie je het al voor je? Net alsof bij elk AZC containers opgestapeld staan….. en iedereen laat dit zomaar gebeuren? En waar komen die wapens dan vandaan?

  Like

 8. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 9. Tokyo Joe zegt:

  Iedereen met drie hersencellen meer ziet direct dat dit cultureel,casu quo,IQ gerelateerd IS.

  Like

 10. Bert zegt:

  Dat het allemaal een zorgelijke situatie is, is zeker. Máár dit stukje over kisten vol wapens en miljoenen moslims die binnenkort klaar staan voor oorlog zonder enig stukje bewijs vind ik lastig te geloven hoor. Dus 1000’den agenten en soldaten hebben bericht ontvangen per post of mondeling over een geheim en daarvan is geen kopietje op briefpapier of een stiekeme opname met een smartphone of maar ‘iets’ tastbaars als bewijs ? Tis al erg genoeg allemaal , dus om nou ook nog eens te gaan hoaxen en nog meer paniek saaien werkt averechts natuurlijk. Zover ik begrijp is de bron een neo nazi site, en hoe goed bedoeld ook de kans dat het verzonnen of aangedikt is bestaat.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hoezo Bert !
   Er zijn toch al miljoenen van deze arabische ratten hier !
   In voorwijken van Parijs komt de politie en ambulance al
   niet meer heen zonder millitär !
   Die hebben ze waarscheinlijk al meegeteld !

   Like

   • Bert zegt:

    waarschEInlijk? Maareh ff serieus, als er kratten vol wapens worden afgeleverd bij azc’s, dan zouden medewerkers en politie dat toch weten, of goedwillende asielzoekers die dat zien. Het klinkt bijna als een slechte B film, maar dat kun je toch niet geheim houden kom op nou. Ja medewerkers van het COA houden dingen geheim , bang voor hun baantje, maar als er 1000’den moslims met wapens rondrennen en er kisten vol munitie daarbinnen opgeslagen staan denk ik niet dat iemand zich nog bekommerd om zijn baantje, dan is er heus wel , als is het er maar 1, die als klokkenluider daar even een fotootje van maakt en desnoods anoniem lekt op internet of naar de juiste pers. Ik zeg niet dat ik niet denk dat het in de toekomst geen gevaar kan zijn, maar juist daarom moeten we niet nu al beginnen met hoaxes en spookverhalen, dan neemt juist niemand je meer serieus en is nog eerder geneigd het nos weer te gaan geloven. En die wijken zoals in zweden en frankrijk zullen hier ook wel komen, ik betwijfel alleen sterk of er kisten vol geweren klaar staan in azc’s in nederland klaar voor een revolutie ofzo.
    Soms denk ik wel eens dat bepaalde linkse groepen zich voordoen als rechts om de werkelijke tegenstanders in een kwaad daglicht te stellen of als karikatuur neer te zetten. Zo van ha ha ha, die denken dat azc’s halve moslim kazernes zijn geworden. Als je het werkelijk zo eng vind en serieus neemt wil je wel bewijs hebben of het verder onderzoeken en ga je niet elk verhaaltje op internet geloven. Veel verhalen had gewoon ff een fotootje van gemaakt kunnen worden, maar nee er staat alleen een lap tekst die niet te controleren is. ja zo lust ik er nog wel een. op die manier gaat men straks elk écht verhaal ook in twijfel trekken. *zucht* Ik zeg pas op voor de bekende Agent Provocateur.

    Like

 11. Kan de Europese bevolking niet eisen dat een gestoorde politicus een vernietigende situatie creëert ,aanblijven van zo’n persoon hangt als het zwaard van Damocles boven onze hoofden.

  Like

 12. BertG. zegt:

  30 euro p/d aan zakgeld. Zomaar, om de dag door te komen.
  Ergens doe ik dan toch iets verkeerd. Dat is 210 euro in de week.
  Logisch toch dat je die gasten hier nooit meer weg krijgt.
  Dit maken ze nooit meer mee ergens. En je kan de hele dag op je nest blijven liggen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wij worden door diezelfde overheid 3 X genaaid…!
   1: Wij worden voortdurend gekort op ons inkomen…
   2: Waarover we tevens steeds meer belastingen moeten betalen…
   3: En met datgene wat uiteindelijk over blijft spullen en diensten moeten kopen
   die steeds maar duurder worden…

   Zo dus de revolutie komt binnen handbereik!!!!!

   Like

 13. realist zegt:

  een militaire coupe kan deze waanzin stoppen zoals al-sissi in egypte gedaan heeft.
  militairen en politie hebben ook kinderen en zullen ook wel stilaan door hebben dat de politici die ze nu dienen de toekomst van hun kinderen vernietigen.

  merkel en een handvol handlangers uitschakelen en de waanzin stopt

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Wij mogen deze inside informatie best geloven. Het is jammer dat Xander geen link plaatst over de bron van het nieuws. Hoe dan ook ik denk dat de aantallen kloppen als een bus. In diverse Duitse media werd ook gemeld dat de jongens van ISIS en andere Salafisten nemen contact met de zgn. vluchtelingen op; speciaal in Hamburg en Berlijn. Het is ook aan te nemen dat hele wapens arsenaal staat voor hen klaar.

  Like

 15. tjonge zegt:

  sorry hoor, kan die xandernieuws niet echt serieus nemen, standaard fatalistisch gelul…
  hellup, de wereld vergaat en jezus komt terug…..

  Like

  • BertG. zegt:

   Dan moet je de reacties eens lezen daar.
   Een beetje jehova congres is er niks bij wat je daar leest aan verhalen en voorspellingen.
   Soms staat er iets zinnigs tussen maar de meeste bestaan toch wel uit voorspellingen hoe de wereld gered zal worden door jezus en ze ouwe vader.

   Like

 16. tjonge zegt:

  test….
  tikel…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s