GGD-alert: ‘Schurft bij vluchtelingen in Limburg’

Screenshot_10

Twee “vluchtelingen” uit Eritrea in Limburg hebben de ziekte

Bij twee van de 162 uit Eritrea afkomstige “vluchtelingen” in een sporthal in Swalmen is schurft geconstateerd. De GGD Noord- en Midden-Limburg heeft vrijwilligers daar donderdagavond voor gewaarschuwd, schrijft De Limburger vrijdag.

Er is ondanks de besmettelijkheid van de ziekte weinig risico voor de vrijwilligers. “Maar we willen gewoon eerlijk zijn tegen vrijwilligers en medewerkers. Wie bijvoorbeeld helpt tijdens de Venloop heeft evenveel kans om zo’n infectieziekte op te lopen als de vrijwilligers die straks bij de ´vluchtelingen´ in de Reuverse sporthal gaan werken.”

Bron:
http://regio.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op GGD-alert: ‘Schurft bij vluchtelingen in Limburg’

 1. Ach, dat er vooral maar veel goedmenschelijke vrijwilligers door getroffen worden; misschien, dat dàt ze zal leren……
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • harry zegt:

   Maak je maar geen illusies , Theresa , dat linkse koor verzint wel weer iets dat het door tegenwerking van Wilders komt , of zo .
   We hadden ze veel ruimhartiger moeten opvangen en vertroetelen en zo .
   Was dit allemaal niet gebeurd .

   Helaas is die linkse onnozele bende volledig resistent , tegen gezond verstand invloeden .

   Like

   • (Proest!) Die binnenkomers brengen schurft en weet-ik-veel-wat-nog-meer mee en dat zou dan door Wilders komen èn doordat wij ze niet voldoende opgevangen en vertroeteld zouden hebben?!
    Ja, hadden we dat maar gedaan, hé, dan zaten we inmiddels gezellig allemáál onder de schurft! Hahahahaha!
    Maar, zonder gekheid: Natuurlijk heb je gelijk: Het linkse koor is verdwaasd genoeg om er zo’n draai aan te geven. En dàt houdt zichzelf voor hoogopgeleid!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 2. Carli Varga zegt:

  Schurft niet duidelijk te herkennen

  “Dat voortplanten is nou juist het probleem”, legt Kardaun uit. “Scabiës geeft vervelende jeuk, roodheid en soms blaasjes op de huid. Dezelfde klachten zien we bij tientallen andere huidaandoeningen. Het duurt daarom vaak even voordat het duidelijk wordt dat het om schurft gaat. Vaak loopt iemand dus al langer met de ziekte rond, en heeft de schurftmijt alle tijd gehad om ‘over te kruipen’ op andere gastheren. Patiënten met de gewone vorm van schurft dragen meestal niet meer dan 10 tot 15 mijten bij zich en kunnen alleen maar een ander besmetten bij intensief lichamelijk contact (minstens vijftien minuten) of het delen van kleding of beddengoed. Maar mensen die al langer besmet zijn kunnen soms wel miljoenen mijten hebben. Deze mensen kunnen een ander ook zónder intensief contact besmetten, zelfs via het opschudden van een deken of het met een zwaai aantrekken van een jas.”

  Like

 3. D. G. Neree zegt:

  Vreemd dat alle publicaties spreken over een ziekte.
  Schurft is geen ziekte, maar een parasiet, de schurftmijt, die zich onder de huid nestelt en daar van nest naar nest gangen graaft. Uit die nesten komen weer nieuwe mijten natuurlijk Het is hardnekkig maar tegenwoordig goed te genezen. Mensen moeten drie dagen lang van top tot teen ingesmeerd blijven met een zalf en alle kleding en beddengoed en tapijten en meubelbekleding moet worden gesteriliseerd/behandeld of weggegooid, vanwege de eitjes. Ook is het erg besmettelijk. er hoeft maar een eitje of een mijt zelf op je huid of in je haren of kleding te komen of al snel heb je je eerste jeulkende bultje/wondje. Iedereen waar je de laatste tijd op bezoek bent geweest moet eigenlijk gewaarschuwd worden om op te letten.

  Dat je het net zo makkelijk tijdens de vierdaagse op kunt lopen is totale onzin, want schurft komt in west-Europa nauwelijk meer voor. Tot nu toe dus. Vanwege de besmettelijkheid verwacht ik binnenkort wel meer berichten hierover.

  Like

  • BertG. zegt:

   Alle ziektes waar we hier allang vanaf waren komen weer langzaam terug.
   Open TBC, cholera, schurft en nog veel meer.
   En geen enkele gezondheidszorg is hier nog op berekend omdat het al 10 tallen jaren niet meer nodig is.
   Ook 1 van de verrijkingen die we op ons af krijgen.
   Mede mogelijk gemaakt door de EU.

   Like

  • edjan zegt:

   Klopt, dat je het net zo goed bij de Venloop op kunt doen is de zoveelste leugen.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Getverderrie, alweer een smerige aandoening erbij!
  Die vrijwilligers zorgen er wel voor dat de ziektes en plagen van de ‘asielzoekers’ onder ons verspreid worden! Lekker hoor!

  Wat is nu eigenlijk de beloning voor de eigen realistische bevolking voor het importeren, faciliteren en verwennen van de ‘vluchteling door de ‘socialist’?
  Behalve dan het lekkere gevoel in het hoofd van de dociele ‘Gutmensch’, die de hele dag op een roze ‘asielzoekers’-welkom-wolk zit?

  Ik voorzie voor de eigen bevolking nl. alleen maar:
  – ziektes
  – plagen
  – armoede
  – oorlog

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik heb hier al eerder voor gewaarschuwd, nu is schurft het minst erge alleen heel lastig, ernstiger wordt het door onhygiëne, het langs de weg de behoefte doen, het wegsmijten van etensresten en andere spullen. Een satelietfoto zou duidelijk het spoor laten zien van het middenoosten naar het noorden. In dat spoor verspreiden zich gemakkelijk andere ziektes door gebrek aan hygiëne, maar ook de tbc ligt weer op de loer, kinkhoest, encefalites (hersenvliesontsteking), cholera, tyfus en dat zijn veel ernstigere zaken waar we ons zorgen om moeten maken.

  Like

 6. D. G. Neree zegt:

  Worden deze gelukszoekers en asieleisers vluchtelingen eigenlijk medisch gekeurd als ze aankomen of aangevoerd worden? Of worden ze lukraak door heel Nederland neergeplempt?

  Like

 7. Sjun Demartelaere zegt:

  Een griepje onder vrijwilligers kan vast ook grote gevolgen hebben voor probleemparkerende inwijkelingen die daartegen minder bestand zijn. Ik ben benieuwd of dat ook zo gebagatelliseerd wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s