Groep van vijf (5) lichtgetinte jongens mishandelt één (1) 54-jarige man ernstig

Screenshot_15

(Door: Pepijn Woudrichem)

Het gebeurde in Tilburg

Een 54-jarige man is maandagavond in Tilburg ernstig mishandeld door een groep van vijf (mogelijk zes) lichtgetinte jongens. De man raakte gewond aan zijn hoofd en beschadigde zijn gebit. Dit meldt Omroep Brabant.

De man werd rond half twaalf ‘s avonds door de groep achtervolgd en uitgescholden. Vervolgens werd hij tegen de grond geschopt zodat de groep heldhaftige jongens het slachtoffer, hulpeloos als hij daar lag, makkelijker kon toetakelen door genadeloos en aanhoudend schoppen en slaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Groep van vijf (5) lichtgetinte jongens mishandelt één (1) 54-jarige man ernstig

 1. Het zal ook eens een keer niet licht getint zijn;kotsmisselijk wordt je er van!Die lui deugen chronisch niet!Ik heb nog nooit zo’n laf en kwaadaardig volk gezien als die “licht getinten”!

  Like

  • Cathja zegt:

   En dan durven ze deze misdadigers nog steeds een ‘verrijking voor onze samenleving’ te noemen! Deze misbaksels zouden wij zogenaamd nodig hebben omdat onze bevolking ‘vergrijst’……!
   Ik kruip nog liever op mijn blote knieën over straat dan dat ik hulp van dit tuig zou accepteren!

   Like

 2. boorzalf zegt:

  Gewoon een stelletje smerige kut marokkanen, Maar ja dan mag tegenwoordig niet meer benoemd worden.

  Gaan we deze kant op? ons zelf maar gaan bewapenen? Het lijkt er verdomd veel op de politiek doet geen ene reet voor de veiligheid van de burgers.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Het komt nog de dag dat we ons in Europa ons bewapenen,
  net als in Amerika (wat we eigenlijk niet willen !)
  Maar dan gnade god de mo(Slim?),
  want dan word terug geschoten !

  Like

 4. Nou, zeg dat wel! Bij kritische vragen over het gebeurde zal het weerwoord van de familieleden of vrienden van de betrokkenen wel weer verwant zijn aan dat van soortgelijke personen in verband met de inbraak in Deurne, dus ongeveer van deze aard:
  “Niks mee te maken! Je bent jong, je wordt door iedereen uitgekotst, je hebt geen werk, dus nooit ergens geld voor….Dan mag je toch zeker wel eens een lolletje hebben, toch?” (Met z’n vijven of zessen eén autochtoon finaal total loss trappen, bijvoorbeeld.)
  Wat mij betreft mag dat tuig veroordeeld worden tot lange tijd brommen, het betalen van smartengeld en vervolgens uitzetting. Maar ja, wie ben ik…..?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. henkie1958 zegt:

  Nah, kijk er niet raar van op . Elke week worden tientallen mensen die alleen lopen door groepen van dit tuig in elkaar geslagen en geschopt. Hobby, stoer joh…als ze alleen zijn, zijn het de grootste lafbekken.
  Je hoort er alleen nooit iets van door de hersenspoelende media.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s