Help, ik radicaliseer!

Screenshot_7

(Door: Peter van Dijken)

Ik val maar meteen met de deur in huis. Ik radicaliseer. De reden van mijn radicaliseren is de volgende, wellicht herkent u het gevoel: Europa wordt kapotgemaakt door een labbekakkerige EU die volkomen machteloos staat om de grote groepen alleenstaande, ongewenste islamitische migranten te weren. Er gebeurt weinig tot niets om het tij te keren.

En dat, terwijl het zo eenvoudig is om wèl in te grijpen.

De islamitische invasie (want ik ben inmiddels zover om er deze kwalificatie aan te geven) is datgene wat mij dus het meeste zorgen baart.

Wat Europa opbreekt, is dat niet eensgezind wordt onderkend dat de islam een levensgroot probleem is. Deze ideologie is strijdig met zo ongeveer alles waar wij, inwoners van het Vrije Westen, voor staan. Deze ideologie levert een grote dreiging op voor diverse bevolkingsgroepen die ons oude continent rijk is, zoals de Joden, de christenen, homo’s, transgenders, vrouwen, atheïsten, agnosten. U, ik en de rest, zullen we maar zeggen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Help, ik radicaliseer!

 1. Prima geformuleerd, Peter van Dijken! Laten we het begrip ‘radicaliseren’ óók maar tot geuzenterm verheffen -tenminste, gezien vanaf ónze kant van de zaak.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Geen ‘Help’ zeggen hierbij!! Ik ben inmiddels ook geradicaliseerd en tot nu toe voelt dit goed! Laten we opkomen waarvoor onze ouders en grootouders gestreden hebben in ’40 – ’45. Onze vrijheid. Dat zijn we hen verschuldigd!

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Goed zo Peter. Welkom!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s