HEULENDE JOURNALISTEN

Screenshot_11

Anne Frank in 1937

(Door: “Driek”)

Er gaat nu werkelijk geen dag meer voorbij of een nieuw bericht over dat islamitische bedoeïenenvolk doet een aanslag op mijn gemoedsgesteldheid.  Met het hart bijkans in den keel lees ik des ’s ochtends op mijn laptop weer nieuwe onheilsberichten. Ik moet dan mijn innerlijke tegenstand overwinnen om toch hiervan kennis te nemen, doch soms wordt het mij echt te veel. Lezer, zo langzamerhand houden bekrompen onvolwaardige geesten ons vaderland omkneld in een ijzige greep, de druk op ons geestelijk welzijn, onze vrijheid en levensvreugd brokkelen in snel tempo af. Straks zien wij in de straten onzer steden en dorpen alleen nog mismoedige burgers. antidepressiva middelen worden dan kosteloos aan den Nederlandse bevolking uitgereikt.

En het lijkt alsof het onvermijdelijk einde van ons geliefd vaderland ook nog eens wordt bespoedigd door heulende journalisten die den waarheid geweld aandoen. Leugenaars zijn het. Ze moeten zich diep schamen. Want welk betreurenswaardig nieuws doet mij nu weer woedend den vuisten ballen? Welnu, vanmorgen las ik een artikel van de bekende journalist Max Hans van Weezel (Amsterdam, 1951).

De puntige lezer van deze astrante site van E.J. Bron herinnert zich dat jaren geleden deze journalist vrijmoedig pronkte met een shirt waarop ‘Ik ben ook een Marokkaan’ stond gedrukt. In het radioprogramma ‘Met het oog op morgen’ vertelde toen die Marokkaanse kontlikker:  “Met mijn T-shirt aan reageerden ze opeens heel anders. ‘Hey brother!’, roept een Marokkaanse jongen in een steegje bij de Spuistraat. Hij omhelst me bijna. ‘Geweldig, man!’.”

Max van Weezel, van Joodse komaf, ziet de migratiecrisis als een herhaling van de jaren dertig, toen Joden moesten vluchten en Nationaal Socialisten de macht grepen. Van zo’n figuur moet ik bijkans overgeven. In zijn artikel zegt hij: “Historische parallellen gaan nooit voor honderd procent op, maar zo heel anders dan de jaren dertig van de vorige eeuw is de periode die wij doormaken nu ook weer niet. Toen de beurskrach op Wall Street, nu de bankcrisis. Toen werkloosheid, nu ook”.

En verder zegt deze feiten verdraaiende journalist van linkse huize: “Nu zijn het Syrische vluchtelingen die voor gelukszoekers worden uitgemaakt, toen waren het de Joden die op onze banen en uitkeringen afkwamen. Toen werd er gezegd we kunnen de vluchtelingenstroom niet meer aan, de boot is vol. Tegenwoordig zegt men dat de grens is bereikt”.

Ik vind het maar een vreemd verhaal van deze journalist. Want Joodse vluchtelingen kregen geen uitkering. Joodse vluchtelingen die geen cent te makken hadden, gingen vanaf 1939 naar opvangkamp Westerbork, dat toen door de Joden zelf is bekostigd. Voedsel en verzorging werd door de Joden zelf betaald.

Ook het Nederlandse volk gaf een bijdrage voor de opvang van Duitse vluchtelingen. De vergelijking met al die gelukszoekers uit islamitische landen raakt kant noch wal. Onze schrijvende volksverraders in dienst der Nationaal Socialistische leugenpers stellen alles in het werk om den burger te misleiden. Doch gelukkig is het aantal lezers dezer site van E.J. Bron alsmaar groeiende. Al is een leugen nog zo snel, de waarheid……enfin, den lezer kent hem wel.

En ik blijf het van die mohammedanen nog altijd hondsbrutaal vinden om zomaar met duizenden tegelijk een vreemd land binnen te vallen en onderdak, eten en drinken en medische verzorging te eisen zonder daar iets tegenover te stellen. Je moet toch maar durven. En dan zijn er journalisten die dat blijkbaar heel normaal vinden. Van mij kunnen die heulende leugenachtige journalisten de pot op. Ik wil dat hier wel even gezegd hebben.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.worldpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse joden, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op HEULENDE JOURNALISTEN

 1. sammy zegt:

  Hij heeft kennelijk niet in de gaten dat hij (wij) weer als eerste aan de beurt zijn. wat een schaap. leuke woordspeling. maar wat doe je er aan alles is gelijkgeschakeld alle media tv en radio ook natuurlijk je ziet het ontploffen en toch allemaal dezelfde mening. dus ga met zijn allen naar pegida.
  maar dat is moeilijk om Nederlanders op de been te krijgen.

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Dank Driek

  Alhier een video, echter HD en op FB. Het gaat over een boze meneer die tegen een AZC is in Steenbergen. Deze meneer haalt dezelfde geschiedenisperiode aan, vanwege zijn familie, maar niet zoals die hoernalist in uw verhaal Driek. Neen, deze meneer zegt precies het tegenovergestelde. Echt de moeite waard, maar helaas kan ik hem alleen via de link naar FB presenteren, met excuus.

  Like

  • “Uit zijn handen gevallen”!!Ja,ja:hoe vaak hebben wij al niet gezien dat ze met pijpen ijzer op omstanders en politie inhakken???Helemaal geen bedden meer ter beschikking stellen;ze breken ze toch af om als wapen te gebruiken!

   Like

 3. En wat heeft die man een groot gelijk!De meeheulers en voorstemmers moesten zich diep,heel diep schamen!Evenals de politieke “elite”!

  Like

 4. Inderdaad er waren geen uitkeringen,zelfs geen AOW,Drees kwam pas ver na de oorlog,er waren wel voedselbonnen,maar joden waren daarvan uitgesloten,die kregen niets, Al waren er burgers,die strafbaar waren om ze te helpen, Die stalen bonnen,maar ook een treinwagon vol roomboter of koeien uit de weilanden,die ze dan oa in een keldertje onder een café slachtten op het Waterlooplein in Amsterdam, viel niet mee,om zo’n beest zonder lawaai van dat trapje af te krijgen,een paar huizen verder was een opvang voor joden en aan de andere kant zaten de moffen. Bijstand bestond ook niet, dus veel kennis heeft die Weezel niet,zal wel na de Mammoet onderwijs hebben genoten,een soort wat nog niet eens rekenen heeft geleerd,laat staan geschiedenis.ook hadden de meeste mensen geen telefoon,laat staan een peperdure Iphone,waarmee deze zgn. vluchtelingen pronken.Weezel de naam, zegt het al,afkomstig van een ezel,die onzin balkt.In 40-45 waren er nog al wat joden fout,die anderen verlinkten om zich zelf te kunnen redden,net als veel foute politieagenten en van het OM.Gister kreeg ik nog een mail van Campact met de mededeling: Ohne Sie schaffen wir das nicht,1.7 miljoen idioten hadden zich bij Campact aangemeld, nu ik heb dit vreugdevolle nieuws ontvangen en ze ermee gefeliciteerd, of ze waanzinnig geworden was en dat de gestolen fietsen,ook nooit zijn vergoed,zodat mijn vader het ook moest redden zonder hulp na de oorlog met zijn leeggeroofde fietsenzaak, te onbeschoft voor woorden met haar profiteurs. Het kwaad worden begrijp ik volledig Driek,heb ik ook last van, maar denk om je gezondheid, dat is dit tuig niet waard, veel sterkte ermee.

  Like

 5. Mijn vader had wel telefoon, dat stond op het huis met een T met cirkel erom,zodat in nood mensen wisten waar ze konden bellen.

  Like

 6. Driek zegt:

  jowitteroos zegt: maar helaas kan ik hem alleen via de link naar FB presenteren, met excuus.

  Beste jowitteroos, dank voor uw reactie, maar het filmpje staat er nu toch goed op? Ja, die Steenbergse Joodse meneer heeft natuurlijk helemaal gelijk, ik begrijp zijn woede. Gelukkig kreeg hij bijval van de andere aanwezigen. Ik blijf het een grof schandaal vinden dat de burgers door hun journalisten zo slecht worden voorgelicht. Alsof ze zooitje achterlijken zijn. Maar ja, vele burgers gedragen zich ook zo.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Ik las op een Vlaamse blog het volgende (http://blog.seniorennet.be/rechts/):

  “Op een tussenkomst van VB-er, Chris Janssens, in het Vlaams Parlement, deed minister Liesbeth Homans van de N-VA een opmerkelijke uitspraak. De aanleiding was een tussenkomst van Chris Janssens (Vlaams Belang) over de godsdienst die de laatste tijd nogal vaak in het nieuws komt, en die – zoals we in het verleden hebben mogen vaststellen – weinig kritisch benaderd wordt door diezelfde N-VA.

  U leest het goed: de koran kan in het kader van extremisme beter ‘letterlijk’ geïnterpreteerd worden. De uitspraak is opmerkelijk, omdat enerzijds de koran een aantal passages bevat die rechtsreeks oproepen tot moord, en anderzijds de ‘gematigde’ moslims toch beweren dat men de koran ‘juist’ moet interpreteren en dat men bijgevolg die moordlustige passages vanuit een soort symbolisch oogpunt moet lezen.

  Bijvoorbeeld: 8:12 “Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen,” betekent volgens gematigde moslims dat men een muntthee gaat drinken met de niet-gelovigen om de dialoog aan te gaan, teneinde een constructieve samenwerking op te bouwen. Of toch niet, mevrouw Homans? Wordt dit beter letterlijk geïnterpreteerd?”

  Wat nog maar eens bewijst dat vele bewindvoerders niet het minste besef hebben – hoe verklaar je zulke nonsens anders – van wat er in de koran allemaal staat aan misdadige elementen, waardoor de islam juist is wat ze in werkelijkheid is: wreedaardig en pervers als ideologie. Dat deze Liesbeth ook niet eens weet dat de koran niet kan gewijzigd of anders worden geïnterpreteerd op straffe van eeuwige verdoemenis, omdat daarin het eigenste woord van allah staat, in tegenstelling tot de Bijbel, waarin de neerslag van Gods woord wordt weergegeven door mensen, en daardoor wel degelijk voor interpretatie vatbaar is.

  Dat wil zeggen, islam-fanatici (IS e.a.) en islam-critici behoren, vanuit één opzicht bekeken, wel degelijk tot hetzelfde kamp, omdat ze allebei de ware islam kenbaar maken, de ene als voorstander, de andere als tegenstander uiteraard. Dit in tegenstelling tot de ‘gematigden’, die beweren niet te willen behoren tot deze twee extremen, maar redelijkheid willen betonen in het benaderen van de islam, waardoor ze met de islam-fanatici meteen behoren tot het foute kamp, gezien zij noch min noch meer een fata morgana najagen, nl. de niet bestaande ‘verdraagzame, ware islam’. De subcategorieën ‘gematigde islam’ en ‘extreme islam’ bestaan immers niet, er is alleen ‘dé islam’, zoals trouwens de Turkse premier Erdogan ons niet zo heel lang geleden zelf heeft bezworen. Dat is overigens dé fout die het hele westen in deze discussie maakt, het niet willen zien van die ene en ondeelbare islam van de koran, die is wat hij is: wreed, onderdrukkend, discriminerend, verstikkend, totalitair, misdadig…

  Daardoor stelt deze Vlaamse minister zich met deze ridicule uitspraak, waarschijnlijk zonder het zelf te beseffen, zo groot is haar onkunde ter zake, aan de zijde van de islam-fanatici, als IS e.a., die zich bij alles wat ze aan wreedheden uitvoeren, louter en alleen baseren op de verplicht letterlijke interpretatie van die ene en ondeelbare koran, als eigenste woord van God. Zij heeft er niet het minste benul van dat de zogezegde vredevolle passages in de koran, die er inderdaad ook wel zijn, dan nog enkel van toepassing zijn op de gelovigen en nooit op de ongelovigen. Die zijn in het beste geval tweederangs burgers, waarover de moslims vrij kunnen beschikken wat ze er mee doen: doden of laten leven als slaven.

  Dat er toch gematigde moslims bestaan, kan bezwaarlijk ontkend. Hoeveel het er juist zijn, is bijlange na niet te bepalen. De ‘taqiyya’ weet je wel. Zij geloven helemaal niet in de juistheid van de door IS e.a. begane wreedheden. Zij voelen aan dat er iets mis is als zij ongelovigen zien vermoord worden door geloofsgenoten. Zij vinden daardoor oprecht dat IS hen zodoende niet vertegenwoordigt binnen de islam. Zij zijn oprecht in hun ijver om mede gelovigen ervan te overtuigen dat de islam vredelievend en verdraagzaam is, en dat IS met hun daden hun religie verkracht en oneer aandoet. Dat komt omdat zij intussen beïnvloed zijn door de westerse moraliteit en westerse waarden, maar tegelijk emotioneel ook nog hecht verbonden zijn met hun religie, de islam, waarin zij van kindsbeen af zijn opgevoed. Daarom hebben zij zichzelf overtuigd dat deze twee, de westerse waarden en normen, en de islam, verenigbaar zijn. Puur zelfbedrog uiteraard. Dat blijkt telkens weer. Zij zijn niettemin de echte gematigden, gezien hun dwaling oprecht is. Daardoor zijn zij een categorie moslims die door islam-critici, menselijk gezien, met omzichtigheid dient benaderd te worden, in tegenstelling tot de ‘taqiyya-moslims’ en onze eigen gematigden.
  De eersten, omdat zij ordinaire bedriegers zijn, strategische vijanden van onze maatschappij, waarmee we geen medelijden moeten hebben, de tweeden, omdat zij ziende blind voor de feiten en doof voor enige kennis, en dus te kwader trouw blijven volharden in het zelfbedrog van de ‘gematigde islam’. Ook zij verdienen niet het minste medelijden.

  Voor al die echt ‘gematigde moslims’, de weinigen dus die het echt goed menen, is de kortste pijn de beste, maar wel een gevaarlijke oplossing: hen duidelijk maken dat de hele islam één boerenbedrog is, een illusie of fata morgana, die zij hun hele leven lang ten onrechte hebben gekoesterd, illusie vervat in een boek, de koran, dat daardoor meteen gedegradeerd wordt tot een ordinair boek van valse kennis, de grote leugen. Niet meteen een prettige vaststelling als individu, na zovele jaren van het tegendeel overtuigd te zijn geweest.

  Of, zoals de Marokkaan-Nederlandse schrijver en ex-moslim, Hafid Bouazza, uit ervaring schreef:
  “De ‘gematigde moslim’ is een westerse uitvinding. We hebben geen gematigde, maar afvallige moslims nodig.”

  Hafid Bouazza is een Marokkaans-Nederlandse schrijver. Hafid en zijn zus Hassnae Bouazza zijn geboren in Oujda aan de Marokkaans-Algerijnse grens. Het gezin kwam in oktober 1977 naar Nederland, waar de kinderen opgroeiden in Arkel. Hij trekt al geruime tijd ten strijde tegen de islam. Een ‘heilige oorlog’, met alle vasthoudendheid van dien.

  https://rechtsactueel.files.wordpress.com/2015/10/lhvpk.jpg?w=1260&h=546

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Waar het eigenlijk om gaat is we dat systeematisch van deze
  over het paard getilde zogenaamde voor het volk bestemde
  overbetaalde volksvertegewoordigers zienderogen van ons
  eens gezond opgebouwt soziaalsysteem beroofd worden !
  Ze zijn de helpende hand van een diep indoktrineerde
  waardeloze rode vereneging die zich volkspolitiker
  noemen en zij zullen het ook zijn die we wegjagen moeten !
  En de politie is geen politie meer maar een Laffe gnipige
  smerige vereneging geworden die zich aan de openbare
  weg achter bosjes verstopt en snelheidbonnetjes en
  deurwaarders helpt bij het dwang ruimen van woningen van
  Nederlanders die in de moeilijkheden zijn gekomen omdat
  ze de lasten niet meer betalen konden !
  In vooroorden van Parijs blijven ze uit de arabische buurten
  al helemaal weg omdat de ambulance de weg versperd
  word en de politie massiv aangegrepen en nu zonder
  leger er helemaal niet meer heen gaat !
  Ook wij staan hier onmiddelbaar ervoor omdat we
  miljoenen van economie vluchtelingen waaronder
  duizenden ,,Isis aanhangers ”
  (word natuurlijk van de rooie honden weggelogen !)
  onkontroleert binnenwandelen en zich nu al tezamenrotten
  in de moslimwijken en hun haatbunkers de Nederlandse
  Sharia voor te berreiden !
  FUCK THE ISLAM !
  FUCK THE RODE LANDVERRADERS !
  FUCK THE EEU !
  GRENZEN ONMIDDELIJK TOE !
  Wanneer ik die lachende met dure i-phone telefonerende
  economie smeerlappen zie ,die met hun teruggelaten
  broed afspreken wanneer ze nakomen kunnen, krijg ik
  braakneigingen zonder einde !
  DIT LOOPT HELEMAAL DE VERKEERDE KANT UIT !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s