Merkel en Erdoğan en het Tenenkaasimperium

Screenshot_14

Erdoğan en Merkel

(Door: Ruben Gischler)

Het is een iconisch beeld. President Merkel bleekjes weggetrokken naast President Erdogan, beide gezeten op een wanstaltige, vergulde zetel. Een beeld waarvoor elke wereldleider met enig zelfrespect zich tot voor kort geschaamd zou hebben.

En nu maar hopen dat onze toekomst voortaan niet wordt bepaald in dergelijke potsierlijke decors, die we enige tijd geleden alleen nog maar kenden uit campy films als Theo en Thea en de ontmaskering van het Tenenkaasimperium. Aan de onberekenbare fratsen waarmee Merkel en Erdoğan ons de stuipen op het lijf gaan jagen, zullen wij namelijk weinig vrolijkheid beleven. Dit is geen grap, maar rauwe werkelijkheid.

Erdoğan heeft het geflikt om de EU, met Duitsland voorop, af te persen door een stortvloed van vluchtelingen op Europa los te laten. Miljarden voor de vluchtelingen, visumvrij reizen voor de Turken en – terwijl het land op de rand van een burgeroorlog balanceert – versnelde onderhandelingen over toetreding tot de EU.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, EUSSR, Rotzakken, Turken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Merkel en Erdoğan en het Tenenkaasimperium

 1. Hendrik M. zegt:

  Niet zo moeilijk doen; gewoon de Schengen buitengrenzen dicht.

  Like

 2. edjan zegt:

  Klopt: Erdogan wil niet bij de EU, hij wil de EU bij Turkije. Hij kan de EU afpersen zoveel en zo hard en zo lang als hij wil. De EU zou de grenzen kunnen sluiten dan staat de dictator voor lul, maar dan komen de “door god boven ons geplaatsten” later niet meer in hun zelfbedachte hemel voor politiek-correcten. Welk een dilemma!

  Erdogan kan de hele NAVO chanteren door “een Russisch vliegtuig boven Turkije neer te schieten”. Desnoods verplaatst hij het een paar kilometer. De NAVO zou Erdogan buiten kunnen schoppen maar dat wil Amerika niet. En zo benut Erdogan de macht die machtsgeile stommelingen hem geven.

  Like

 3. helletocht zegt:

  Die wahnsinnige Schlepperkönigin ist eine Bettlerin geworden. Tien jaar geleden riep ze nog dat “die Türkei nie Europäisch werden könnte, denn dann haben wir wider 25 Millionen Türken dabei”. Snapt u het nog? Vier jaar geleden riep ze, “Multi-Culti is tot”. Ze voert ons naar de afgrond en Nederland volgt rustig zonder protest een mevrouw die toe is aan eenzame opsluiting.

  Like

 4. helletocht zegt:

  Verzeihing: Wieder!!!, schreibt mann so wie hier! Achtung!

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Tja Erdogan wil zijn kalifaat en krijgt het zo in de schoot geworpen…. Hij bombardeert ISIS in Syrië zegt ie, maar in de praktijk bombardeert hij de Koerden in Irak en Syrië en pleegt in feit een volkerenmoord/genocide en iedereen in het Westen van EC/EU tot USA laat het toe. Sterker nog hij krijgt nog € 3 miljard in de schoot geworpen om die gouden meubels te betalen en krijgt ook nog vrij reizen van Turkije naar……..Europa. Ze zeiden beiden vorige week nog tijdens een persconferentie. Kennelijk was dat een verspreking en zo niet dan was dit voor de 1e keer voor zover ik weet dat een westerse politica eindelijk erkende dat Turkije NIET in Europa ligt en GÉÉN Europees land is en dus indirekt ook NOOIT bij de EU kan en mag horen…… Maar geen journalist die deze “verspreking” of moet ik zeggen openbaring opviel en er vragen over heeft gesteld. En dus nu krijgen we na de 4 miljoen Syriërs, Irakezen, Eritrea, Jemenieten en nog wat meer van dat spul inclusief zo’n 100.000 ISIS soldaten ook nog eens 24 miljoen islamitischeTurken die zich ook nog vrij mogen vestigen in West-Europa……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s