Oud topman BBC veroordeelt misleidende berichtgeving

Screenshot_10

(Vertaling: Evelien van Dis)

Inleiding Likoed Nederland: het is ongehoord hoe de media gekleurd berichten over de huidige terreurgolf in Israël, waarbij zij de slachtoffers zo ongeveer tot daders maken en de daders tot slachtoffers. Getuige dit artikel gebeurt dit in Engeland net zo.

Zelfs de voormalige directeur van de BBC gelooft dat de verslaggeving van gebeurtenissen in Israël onaanvaardbaar is, tendentieus en bezoedeld door de anti-Israël vooringenomenheid.

In een brief aan de nieuws- en lopende zaken directeur van de BBC, James Harding, uitte voormalig voorzitter van de BBC, Lord Michael Grade, scherpe kritiek op de BBC berichtgeving over de huidige Palestijnse gewelddadigheid in Israël.

Bron oorspronkelijk artikel:
http://unitedwithisrael.org

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, BBC, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oud topman BBC veroordeelt misleidende berichtgeving

 1. joopklepzeiker zegt:

  Ze gebruiken wel en foto van hem met een soort van nazi groet in het originele artikel, zijn ze helemaal achterlijk geworden bij

  http://unitedwithisrael.org/former-bbc-chairman-slams-network-over-anti-israel-bias/

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Ze moeten maar eens een onderzoek doen naar hun editors .

  Like

 3. Als het aan de linkse sympathisanten voor de Palestijnen ligt moeten we de dood van een Jood als een prachtige offer voor de Palestijnen zien.En dan Wilders aanvallen op haat saaien ,hoe krankzinnig kan je zijn ,maar ja het is links zullen we maar zeggen waar ook in de EU.

  Like

 4. Voormalig directeur,de zoveelste die pas na het beëindigen van zijn werkzame leven de mond open trekt!Beter laat dan nooit,maar toch!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s