Zweedse kunstenaar wegens “Refugees Welcome” door de Deense politie verhoord

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij de Deense politie werd aangifte gedaan tegen de Zweedse kunstenaar Dan Parks, nadat hij een satirische sticker had ontworpen waarmee hij de aandacht vestigde op het gevaar van de poreuze Europese grenzen.

Op de sticker had Parks op satirische wijze de draak gestoken met het “Refugees Welcome”-logo, een symbool dat de spandoeken van demonstranten in heel Europa siert. Hij verving de vluchtelingenfamilie op het origineel – dat op zich al een grove verkeerde interpretatie van de meerderheid van de zogenaamde vluchtelingen vormt, die grotendeels uit jonge mannen bestaat – door met geweren zwaaiende moslims en een kind dat een bomgordel draagt.

Deze stickers waren o.a. in brievenbussen in de Deense stad Silkeborg gegooid, omdat Parks op deze wijze zoveel mogelijk de aandacht wilde vestigen op terroristen die Europa binnensijpelen, verstopt in groepen migranten.

Hoewel deze actie onder diegenen die de sticker hadden gezien voor kritische discussies zorgde, vestigde Parks ook bij de politie de aandacht op zichzelf. Oorspronkelijk had de politie Parks gedagvaard omdat zij tegen hem een onderzoek instelt wegens het uiten van bedreigingen en aanzetten tot terreur, maar deze beschuldiging kon ze niet hardmaken. In plaats daarvan kregen hij en zijn helpers een straf van € 120,-, omdat zij de sticker op ongeoorloofde plaatsen, zoals elektriciteitskasten, hadden geplakt. Dit zou illegaal zijn, aldus de politiewoordvoerder.

Bron:
http://de.europenews.dk
EuropeNews

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zweedse kunstenaar wegens “Refugees Welcome” door de Deense politie verhoord

 1. Jan zegt:

  Militairen mogen niet meer met verlof omdat de regering meent dat de hel ieder moment kan losbarsten:

  Wie ein Bundeswehrsoldat aus Süddeutschland berichtete, herrscht bei der Bundeswehr ab sofort Urlaubssperre, da die Zahl der Flüchtlinge unaufhaltsam steigt und die innere Sicherheit extrem gefährdet sei.
  ..
  Darüber hinaus geht man davon aus, dass mittlerweile fast 80.000 IS Soldaten in Deutschland sein sollen.

  https://www.netzplanet.net/urlaubssperre-bei-der-bundeswehr-innere-sicherheit-extrem-gefaehrdet/

  Frohe Weihnachten!

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  In Nederland noemen wij dit een Nekschot. Gregorius, om precies te zijn. Minister Ernst Hirsch-Ballin vond het nodig deze cartoonist, vanwege een (onwelvallige) tekening, door een arrestatieteam uit zijn bed te laten trekken. Ergebnis, Berufsverbot und Herr Nekschot ist verschwunden.

  Like

 3. Zweden is het eerste land waar de wetgeving tegen de burger wordt ingezet. Zweden is al een verloren land, ze is door Islamitische terroristen bezet. In Nederland begint het bij de massa ook door te dringen dat de wetgever met behulp van de media tegen de burger wordt ingezet. Als het zo door gaat zal ook het leger worden ingezet tegen de eigen bevolking. Dit heeft niets te maken met haatzaaien, maar alles door links gecreëerde indoctrinatie dat aan kracht begint te verliezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s