De Jihad in Europa begonnen via de Balkan

Screenshot_26

(Door: “Balkanske priče”)

De Jihad tegen het Westen is allang begonnen, maar om de ‘vredelievende religie’ niet te irriteren doen de regeringen in Europa al jaren alsof er niets aan de hand is.In de wereldbeschouwing van de islam bestaat de wereld uit twee delen: Dar al-Islam en Dar al-Harb. De Dar al-Islam, het ‘huis van de islam’ is het deel van de wereld waar het gezag van de islam geldt, de Dar al-Harb, het ‘huis van de oorlog’ is het deel van de wereld wat nog aan de islam onderworpen moet worden. De Koran roept alle moslims op om mee te strijden voor de uitbreiding van de Dar al-Islam. Voor deze strijd, de jihad, is het gebruik van geweld geoorloofd.

In de Koran staat een groot aantal oproepen om gewelddadig op te treden tegen niet-moslims. In diverse teksten wordt expliciet oproepen om alle niet-moslims te doden (bijvoorbeeld soera 2:191, 4:89 en 4:91).Vaak wordt gezegd: in de Bijbel staan ook gewelddadige teksten. Er is echter een groot verschil. De Bijbel bevat inderdaad verhalen van gewelddadigheden, maar nooit een oproep om evenzo te handelen. Een algemene oproep om tegen niet-gelovigen te strijden komt in de Bijbel niet voor.De islam is vanaf het begin met het zwaard verspreid.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Eurabië, Europa, Islam, Jihad. Bookmark de permalink .

10 reacties op De Jihad in Europa begonnen via de Balkan

 1. Jean zegt:

  We komen steeds dichter bij het kardinale punt nl. het massaal verdrijven van de moslims/islamieten uit Europa en gelukkig zijn er ook politiekers die dat inzien dus: Wanneer starten we? Wachten we op Poetin? Op Viktor Orbán? Als jullie van plan zijn te wachten op die van Rome of die bende in Brussel dan is Europa al een kerkhof wat het nu al gedeeltelijk is.
  NU moslims/islamieten verdrijven en die haatzaaibunkers met die schreeuwende kraaiennesten heel snel slopen zodat we in heel Europa nergens nog geconfronteerd worden met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd.
  Wij beschermen onze kinderen en vrouwen, wij staan niet te wachten op barbaars geweld, dus: dat EU gedrocht asap slopen en het krapuul voor een volkstribunaal slepen met als eerste Adolfine Merkel en de drankorgel uit Luxemburg met rechts naast zich de griezel uit Gent, Verafstoot en links de nicht uit Nederland Timmerfrans.

  Like

 2. sammy zegt:

  het is allemaal waar maar wie gaat er mee doen om ze te verdrijven?

  Like

 3. sammy zegt:

  allemaal 100 procent waar. maar wat gaan we doen word lid van N.V.U of ga naar demonstraties van Pegida ik ga zeker.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Bosnië-Herzogavine……daar ligt het begin van de verovering/islamisering van Europa…….De Serven krijgen de zwarte piet toegespeeld maar het ligt daar op de Balkan toch ietsje anders…

  Like

 5. Avidia zegt:

  Allen verzamelen en vooral tegen onze omroep onze linkse omroep, onze gatver omroep, de verschrikkelijkese omroep die er is, tegengeluid is nodig, we worden overspoeld door links, ik luister naar de radio die overwegend links is en erg me dood. Wij rechtsen hebben ook een stem, maar al wat ik hoor is links, zelfs radio 1, ik hoor meer links dan rechts.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s