FOTOSHOPPER Europa 2015

Screenshot_32

Door:
B. v.d. M.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTOSHOPPER Europa 2015

 1. Carli Varga zegt:

  Elke klap die zij kreeg is voor die ander als ie nog ziel overheeft tenminste wat ik betwijfel nog meer verlies van het meest wezenlijke onderdeel. Geld is nodig maar je Ziel is belangrijk en die Ziel verliezen zulke lui bij elk leed wat ze de ander toebrengen gaat hun ziel meer en meer verloren. Ze kunnen een lichaam slaan maar de Ziel zit goed beschermd diep in dat lichaam verankerd en die kunnen ze nooit vernietigen De Ziel in het lichaam blijft altijd bestaan gaat nooit verloren via welk lichamelijk geweld dan ook. En dat noem ik de Eeuwigdurende Gerechtigheid. De energie van het stoffelijke lichaam is vergankelijk. Het niet stoffelijke deel de Ziel gaat altijd heel over. Want de Ziel is bij die overgang meteen geheeld van elke vorm van beschadiging of kwetsing. En dat heet Gerechtigheid. Ik troost me telkens weer als ik het moeilijk heb met de worden: Jezus heeft veel meer geleden dan dat ik ooit zal doen tijdens mijn mensenleven hier op Aarde. Daar put ik Kracht uit en dus zeg ik Dank Je Wel Jezus, Dank Je Wel Voor de Kracht die U mij nu nog geeft daardoor. Ik noem die naam omdat dat niet anders kan. Ik zelf heb de naam Jezus vervangen door de Bron waar ik me aan laaf met de oneindige Goede, Positieve, Warme, Hartelijke, Vriendelijke, Geduldige, Aardige, Gulle, Koesterende, Beschermende, Veilige Energie. Vul zelf maar aan.

  Like

 2. Carli Varga zegt:

  Hier op Aarde is de naam E.J. Bron mijn Bron nu. Dit is het stoffelijke deel. De naam voor mijn niet stoffelijke deel heet voor mij Bron en word elders Jezus genoemd. What’s In A Name?

  Like

 3. Dit is tegenwoordig dagelijkse kost!En als er ,bij hoge uitzondering,een dader wordt opgepakt,hoor je altijd hetzelfde:verwarde man!Ik kan me dus niet aan de indruk onttrekken dat ze allemaal “verward”zijn!Resultaat van inteelt,zullen we maar zeggen!Neemt niet weg dat wij daar niet op zitten te wachten:ons was “verrijking”beloofd!Nou,wat we dagelijks mee maken is verre van dat!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk niet dat het allemaal klappen zijn geweest zo als op de foto afgebeeld maar allemaal enge ziektes/zweren die we gaan krijgen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Over enge ziektes en zweren…

    Wat denk jij van “Melaatsheid”…
    Dat zal zeker binnenkort op gaan duiken. Zeker weten.
    In gedachten hoor ik het sinister, akelige geluid van de eentonig luidende bel al. Mensen pas op! Daar komt weer een stoet melaatsen aan…
    De poort van het AZC uit!…
    Zie ze gaan. ’n Ontzaggelijke stank maakt het ademen onmogelijk.
    Lichaamsdelen verliezen komt de stoet dreigend op ons af.
    Maar gelukkig redden ze het niet!… De laatste die nog kon lopen valt vlak voor ons uiteen… Maar zie, daar doemt alweer ’n nieuwe massa “vluchtelingen” op.
    Zal het dan nooit meer ophouden?

    Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Vreselijk!

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Was het niet dat ongekozen clubje uit Brussel (Barrosso/Schultz/en die Belg) die ongeveer 2 jaar geleden nog de Nobelprijs voor de VREDE in ontvangst hebben genomen omdat de EU voor vrede heeft gezorgd of zo iets??? Welke “vrede” hebben/hadden ze het dan over????? De Arabische lente die mede door de EU in Libië in gang is gezet en uitgebreid naar Syrië en Egypte….????? Is dat wat men noemt “de EU brengt vrede”????? Nou we zitten midden in WO 3 DANKZIJ en met STEUN van diezelfde EC/EU zij het met andere namen: Juncker/Timmermans/Schultz/Merkel ……oh ja en Obama.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit doet mij aan het sprookje “De tovenaar van OZ” denken.
   De laffe leeuw krijgt ’n medaille, en zie hoe zijn borst zwelt….
   Hij blaakt van strijdlust!
   De ongelukkige blikken man krijgt een wekker als hart… en is dolgelukkig…
   En de vogelverschrikker die helemaal niets weet, krijgt een diploma en begint spontaan Latijnse spreuken te citeren…
   En… Obama….
   Obama kreeg de nobelprijs voor de vrede zodat hij voor ALLE westerlingen de Messias
   moest zijn die uit de hemel op aarde was nedergedaald….
   Onderontwikkelde volkeren hebben een dictator nodig die met harde hand het volk in bedwang houdt, waardoor ze geloven in de kracht van hun leider.
   Ontwikkelde westerse mensen daarentegen… die uit zijn op hun eigen vernietiging leggen zichzelf het geloof in valse profeten en lege symbolen op…

   Like

 6. Jan zegt:

  Juncker tegen Serviërs: Jullie moeten jullie toekomstige, islamitische moordenaars goed behandelen zodat zij jullie weer kunnen terroriseren en vermoorden

  Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, heeft de Balkanlanden opgeroepen tot een betere behandeling van de tienduizenden doorreizende vluchtelingen. ‘De staten langs de westelijke Balkanroute moeten ordentelijke procedures en omstandigheden waarborgen’, zo zegt hij zondag in de Duitse krant Bild.

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4170508/2015/10/25/Juncker-aan-Balkanlanden-behandel-vluchteling-beter.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s