“BIG SISTER” . . .

Screenshot_33

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “edjan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “BIG SISTER” . . .

  1. Nou, als daarmee Merkel bedoeld wordt…..
    Dan mag ze langzamerhand wel eens over haat schouder gaan kijken “who is watching hér…..!”
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  2. Tistochwat zegt:

    Waarom houdt die draak haar handjes altijd op die manier tegen elkaar?

    Like

    • albertien54 zegt:

      Dat is het handgebaar van de illimunati, je weet wel, de piramide met in de top het alziend oog, alle wereldleiders, koninghuizen en Bilderbergers behoren allen tot de illimunatie, dit zijn ook de 13 satanische families die nog steeds regeren, hun bloedlijnen houden ze in stand al honderden jaren lang, kijk eens naar het gezicht van meneer Rotschild, Brezinski, Ratzinger, the laatste paus, het zijn allemaal demonen, reptielen, gekleed in een menselijk jasje. Ze houden zich via satanische rituelen, waar kindoffers voor worden gebruikt, in leven, ze kunnen niet zonder bloed. Eens in de maand komen ze allen samen in Bohemian Groove, google hier maar eens op, Alex Jones weet hier veel van en heeft daar stiekem opnames van gemaakt. David Ike kan je alles vertellen over de satanische bloedlijnen, de archonten, ze zijn hier al duizenden jaren op aarde en we zitten er nog steeds mee. Ik vermoed dat Rutte, Samson, Pechtold en al die lieden die bij de Bilderbergconferenties zijn geweest allen zijn gehersenspoeld, chip geïnplanteerd en worden dan aangesloten op de destructieve databanken, die vanuit de ruimte worden bestuurd. Helaas is ieder mens in gevangenis gehouden door deze databanken, gemindcontrolled, via de tv, propaganda, mobiele telefoons, kortom je zit gevangen in deze matrix, de prison planet noemt men dit, geen ontsnappen aan, ja als je overlijdt ben je bevrijdt van deze hel die moeder aarde heet!
      Kortom doe onderzoek en je zult huiveren, ik heb al jarenlang onderzoek hier naar gedaan en ben behoorlijk wakker geworden. Dus de hele kliek die ons gevangen houdt op deze planeet, wordt door deze schaduwregering bestuurd, ook vanuit de ruimte, door de archonten, de draco’s. Ik vertel geen leugens, onderzoek en gij vindt alles!

      Like

      • Tistochwat zegt:

        @ albertien54 25 oktober 2015 om 23:26

        Ach ja, natuurlijk, de illuminati; het was me even ontgaan.
        Daarover is één en ander te vinden.
        Griezelig fascinerend,die lui; ik heb er ook al menig artikel over gelezen.

        En die Bilderbergers?
        Brrrrrrr…

        Like

      • Tistochwat zegt:

        @ albertien54 25 oktober 2015 om 23:26

        http://www.franklinterhorst.nl/Bohemian%20Grove.htm

        Er is in dit artikel sprake van een Alex Shore en van een Alex Jones.
        Er gebeuren rare dingen in deze wereld, dát is zeker.

        Like

      • Tom Hendrix zegt:

        Albertien54: 23.26. uur, op 25/10. In ieder geval kan ik er mee ingaan, dat er een BOZE OPZET achter steekt, die de EUSSR,BILDERBERG en de NWO aanstuurt. Normaal is het inderdaad niet wat nu gaande is.

        Like

    • edjan zegt:

      Omdat zij niet alleen keizerin (tyran) van Europa (groot-Duitsland) is, maar ook hogepriesteres van de links-confessionele staatsgodsdienst.

      Like

    • Nemesis zegt:

      Doet Rutte dus ook, de na aper.

      Maar ik vind het vreselijk hiet nu ook “Mutti” te moeten lezen, ik ga gelijk kotsen, sorry.

      Like

    • edjan zegt:

      Sorry Delamontagne maar dit is eigenlijk helemaal niet zo’n geslaagde prent, vind ik. Merkel zit hand in hand met Obama maar kijkt verliefd naar Putin. Dat maakt haar een slim, uitgekookt wijf en vooral Obama dom. Dus deze prent is leuk om Obama in diskrediet te brengen maar Merkel wordt erin opgehemeld.

      Like

  3. Hendrik M. zegt:

    Ach, dat Adolfina Merkelschwein is geestelijk gestoord en dient opgenomen te worden in een gesloten inrichting.

    Like

  4. Jean zegt:

    Een zeer duidelijke foto van Adolfine Merkel. Hitler (haar groot voorbeeld) heeft het 5 jaar uit gehouden, hoelang Adolfine Al? Het loopt dus op zijn einde????? Heerlijk, fantastisch, grandioos.

    Like

Plaats een reactie