Bonusquote: Wat Wouter Bos (PvdA) in 2005 zei over ‘enorme golven migranten’

Screenshot_20

Wouter Bos (PvdA)

(Door: Bert Brussen)

10 jaar later in Elsevier

Ik ben doodsbenauwd dat we over tien, twintig, dertig jaar weer enorme golven migranten te verwerken krijgen, omdat we ze nodig hebben. We hebben dan ons huiswerk niet gedaan. En dat we weer een commissie nodig hebben die moet constateren dat ook met die golf van migratie alles fout is gegaan. Omdat we dachten dat het tijdelijk was en het helemaal niet tijdelijk bleek te zijn. Omdat we dachten dat ze helemaal niet uit waren op de sociale zekerheid, maar dat we ze daar vervolgens toch in grote getale afhankelijk van hebben gemaakt. Ik wil dat die geschiedenis zich niet herhaalt.

De PvdA is echt wel veranderd, hoor. We gaan niet dezelfde fouten maken. Wij zijn niet naïef over de financiële werkelijkheid waarmee we te maken hebben bij het in stand houden van onze samenleving. We zien wat er in dit land aan de hand is, waar zo veel mensen met een verschillende culturele en religieuze achtergrond samenleven. Wij zien wat er in de binnensteden gebeurt.”

Vooral die laatste alinea is hilarisch: ‘De PvdA is echt wel veranderd’ en ‘gaat niet dezelfde fouten maken’. LOL. Tien jaar later is er helemaal NIETS veranderd. Integendeel.

Hele interview met Wouter Bos van toen, in de Elsevier van nu.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Bert G.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Bonusquote: Wat Wouter Bos (PvdA) in 2005 zei over ‘enorme golven migranten’

 1. Dit geeft alleen maar aan hoe de bestuurlijke elite over het Nederlandse volk denkt, hen wegzet als complete randdebielen en niet op hun foute politieke schreden terug keren willen. Het bewijs dat al lang en breed is geleverd dat deze politieke hufters zeer goed weten wat voor een onvrede onder het volk leeft wat gerelateerd is aan deze waanzinnige hoofdzakelijke kolonisatie. De oude arbeiderswijken in de grote steden waren al vergeven van dit niet geïntegreerde moslimtuig, wat willen ze nog meer? Hoe laten deze godvergeten ratten in het pak toe dat de crypto-communistische teef Merkel iets beslist wat al de nationale bevolkingen van de EU aangaat.

  Like

 2. Jan zegt:

  En wij zullen de leiding moeten nemen. Omdat we de wijken kennen waar de nieuwe samenleving wordt uitgedokterd, met vallen en opstaan. Omdat we wortels hebben in alle grote emancipatiebewegingen van de afgelopen eeuw. En omdat wij, en niemand anders, kapitaal in handen hebben met Aboutaleb, Albayrak, Marcouch, Karakus en al die anderen!

  Wij zijn alleen maar geloofwaardig in het verdedigen van een volwaardige plaats voor de islam in de Nederlandse samenleving als we geloofwaardig zijn in het verdedigen van verworven vrijheden

  Dat betekent allereerst dat we een eerlijk verhaal vertellen over een veranderend Nederland, waar de islam bij zal blijven horen, waarvan het multi-etnische karakter alleen maar toe zal nemen en waarvoor geen weg terug bestaat naar het Nederland van Ooit.

  Wij bepleiten en verdedigen in dat Nederland een volwaardige positie voor de islam en dat betekent bijvoorbeeld acceptatie van moskeeënbouw, steun voor Nederlandse imamopleidingen en de aanwezigheid van islamitische geestelijke verzorgers net als katholieke en humanistische, bij de krijgsmacht, in gevangenissen, in zorginstellingen.

  Weet u wanneer ik trots was op Nederland?Toen ik laatst op de Nieuwe Ledendag Mahmoud
  Astahafi tegen kwam die me vertelde dat hij één van die 26.000 was, dat hij blij is dat hij in ons mooie land –nu ook zijn land- aan zijn toekomst mocht bouwen en dat hij dat met en in de
  Partij van de Arbeid wil gaan doen. Toen was ik trots op Nederland!

  Speech van Wouter Bos
  PvdA Congres, 14 juni 2008, Breda

  Klik om toegang te krijgen tot PvdA_Bos_Congresspeech+Wouter+Bos+Breda.pdf

  Ja, als allochtoon uitschot van de PvdA is inmiddels genadeloos door de mand gevallen, ook de nul, zero Abutaleb. En dan dat geleuter over de maakbare samenleving die in de wijken van ISIS wordt uitgedokterd. Om je te bescheuren.

  De foto stamt van een Prinsjesdag toen Wouter Moslim ineens met een kopsvod op kwam dagen die het koffertje mocht dragen

  Like

 3. Jan zegt:

  Hans Spekman 22 oktober 2015

  Spekman’s pennevruchten zijn even idioot als de vodden die hij aan heeft.

  “Gegijzeld door extremen”
  Geen idee waarover hij het heeft.
  “De burgemeester van Steenbergen, Joseph Vos, had het vermoeden dat er georganiseerd verzet van buiten de gemeente was opgetrommeld om een intimiderende sfeer te creëren”
  Vermoeden is geen feit en bovendien ging het over klachten van burgers.
  “Een avond die was bedoeld om met elkaar te praten, veranderde in een kakafonie van geschreeuw en gefluit.”
  Dat komt omdat jullie roden niet willen luisteren en iedereen voor racist uitmaken en je meent je zin te moeten doordrijven ten koste van de burgers/de buurt.
  “En zo slaagt de opzet van Geert Wilders. Zijn #kominverzet wordt dagelijkse praktijk. Wij kunnen en zullen dat niet toestaan.”
  Precies Spekman, je zegt het ‘ik heb geen zier met de Nederlander te maken’.
  “Schreeuwende politici komen niet met oplossingen, en vergeten daarmee de meest fundamentele taak van een volksvertegenwoordiger. ”
  Wilders schreeuwt niet in de Kamer en ‘de fundamentele taak van de volksvertegenwoordiger is ‘luisteren naar het volk’.

  http://www.pvda.nl/berichten/2015/10/%23latenwepraten

  En zo zwatelt Spekman door. Niet grenzen dicht, wat de bevolking wil maar overal asielshoppers en jihadisten onderbrengen, want dat is de enige optie voor de rode gekken. Argument: een meerderheid zegt niets en is ‘dus’ voor, zij laten zich door schreeuwers intimideren. Aldus de schooier.

  Overigens, wie een dergelijke tekening op zijn site zet is ronduit zwakzinnig

  Like

 4. Jan Zwitser zegt:

  Iemand die een functie bij de overheid heeft/krijgt zou niet alleen gescreend moeten worden op intelligentie, maar ook op de aanwezigheid van een onderbuikgevoel. Als het laatste ontbreekt ben je absoluut ongeschikt voor een dergelijke functie. De huidige elite, de meesten met een universitaire opleiding, heeft geen benul van vooruitkijken, laat staan van regeren. Als je je boerenverstand en de onderbuik laat meespelen in het huidige probleem, dan zou je gewaarschuwd worden voor de rampen die ons te wachten staan. Zieligheid is een slechte raadgever voor een regeerder. De ezels van de PvdA stoten zich keer op keer en leren niets. Zieligheid is hun bestaansdrang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s