Het plan voor de “Endlösung” komt eerder van de islam dan van het nazisme

Screenshot_2

(Door: Salem Benammar – Vertaling: “delamontagne”)

Benjamin Netanyahu zorgde voor veel ophef door te suggereren dat de Moefti van Jeruzalem, Mohamed Amine Al-Husseini, Adolf Hitler op het idee zou  hebben gebracht om alle Joden uit te roeien. Door dit te zeggen, zocht hij geen reden om het nazisme van haar misdaden tegen de mensheid te ontdoen, hij nodigde de  historici uit een “ontkende pagina” opnieuw te openen die in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog een beetje verloren is gegaan. Die van de verstandhouding tussen de islam en het nazisme en de ideologische bijdrage die de teksten uit de koran en de hadiths hebben gedaan tot de totstandkoming door de Nazi’s van de “Endlösung” tijdens de conferentie van Wannsee. Hier waren 15 hoge Nazi -bestuurders en SS-officieren aanwezig onder leiding van Reinhard Heydrich, de chef van de Duitse geheime dienst.

Het is niet helemaal ondenkbaar dat vanaf toen in hun geest  de gedachte-uitwisseling tussen de Moefti van Jeruzalem en de Führer tot ontkieming kwam. De Moefti van Jeruzalem was de oom van Yasser Arafat en de grootvader van Leïla Chahid.

Alhoewel men al gewaarschuwd kon zijn door de “rassenwetten” van Neurenberg en de Joden als slachtoffer van de er hierop volgende pogroms, is het toch moeilijk om de “rol” die hij speelde als katalysator van “het zich ontdoen” van deJoden in heel Europa,te minimaliseren. Dit vanwege de beschouwingen die hij had wat Mohammed met de Joodse stammen in Arabië had gedaan.

Hitler had een ware bewondering voor deze “Ariër van eer!” De grootmoefti was een politiek gevoelloos mens. Met blonde haren en blauwe ogen en een ingevallen gezicht leek hij toch meer “Arische” voorouders te hebben. Het is niet helemaal onmogelijk dat hij voornamelijk Europees bloed in z´n aderen had. (verset 30 et bien d’autres) (Hugh Trevor-Roper, Gerhard Weinberg, Norman Cameron (trad.), R. H. Stevens (trad.), Hitler’s Table Talk 1941-1944: His Private Conversations, Enigma Books, 2008, 609 p. (ISBN 978-1929631667) p. 412.)

Of het besluit tot de “Endlösung” wel of niet door de Moefti van Jeruzalem was geïnspireerd? Alle teksten van de stichters van de islam zijn voldoende om de “these”  van de morele verantwoordelijkheid van de islam betreffende de “Joodse kwestie” aan te nemen. Met dit in gedachten kan men zich helemaal indenken hoe de Moefti  Hitler de les las wat betreft de soera´s die de Joden demoniseren en verafschuwen en verder een ieder die niet tot het gedachtegoed van de Mohammedanen behoorde. En waardoor hun uitroeiing terecht gerechtvaardigd en legitiem is.

“Als U de ongelovigen tegenkomt, doodt hen en maak er een ware slachting van. Sluit de ketenen van de gevangenen die U hebt gemaakt.”

De Joden uitroeien, dat is een dwingend gebod voor de moslims en door Mohammed zelf gemaakt, dit in tegenstelling tot Hitler.

Screenshot_3

DE KORAN MOET WORDEN VERBODEN wegens het oproepen tot genocide op de Joden. De moskeeën, deze belangrijke plekken van de verkondiging van het islam-nazisme, moeten gesloten worden en moslims moeten voor het gerecht worden gedaagd wegens het verkondigen van haat tegen de Joden en de medeverantwoordelijkheid aan de misdaden tegen de mensheid.

HET  KWAAD  ZIT  IN  DE  TEKSTEN  van de stichters van de islam. Om deze zonder meer in alle vrijheid te laten rondgaan, is de deur open laten voor de uiteindelijke “ENDLÖSUNG”, die deze keer niet alleen de Joden zal betreffen, maar  de hele niet-islamitische mensheid.

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Salem Benammar

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Historie, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, Jodenhaat, koran, kwaadaardige opzet, Mohammed, Moslims, nationaalsocialisme, nazisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het plan voor de “Endlösung” komt eerder van de islam dan van het nazisme

 1. Oh, met het oog op het feit, dat het onderhoud van Hitler met de Grootmoefti plaats had vóór de “Wannsee-Konferenz” is dit een alleszins logische conclusie en méér dan waarschijnlijk! Ik geloof er alvast in!
  Als er nu nog eens feíten boven water komen, die maken, dat niemand er meer omheen kan, dan mogen bijvoorbeeld de initiatiefnemers van de “Alternatieve Kristallnacht” eens zien, hoe ze zich híeruit gaan redden! Schitterend, schitterend!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Pingback: Het plan voor de “Endlösung” komt eerder van de islam dan van het nazisme |

 3. likoednederland zegt:

  De belangrijkste orientalist ter wereld, Bernard Lewis, stelt dat de moefti al in de jaren dertig bij de nazi’s aandrong op uitroeiing van de Joden.
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2015/10/bernard-lewis-implies-mufti-sought.html#.Vit5Sk3ovq4

  Like

 4. Pingback: Brief aan Zijne Koninklijke Hoogheid | E.J. Bron

 5. Pingback: Brief aan Zijne Koninklijke Hoogheid – deel 2 | E.J. Bron

 6. Jules Vismale zegt:

  Ik ken bovendien een waar gebeurd verhaal over SD-leider Reinhard Heydrich die in Tsjechië, wat hij in 1942 wreed bestuurde, dat hij zichzelf de kroon van de Tsjechische vorsten oneerbiedig had opgezet. Op deze kroon was een vloek uitgesproken dat degene die géén familie van het vorstenhuis was en zich schuldig maakte aan deze heiligschennis gruwelijk aan zijn einde zou komen, gevolgd door zijn oudste zoon! Datzelfde jaar nog werd Heydrich in Praag vermoord en zijn oudste zoon Klaus verongelukte onder een vrachtwagen! Ik ben daarbij persoonlijk het liefste een gewone sterveling die bescheiden en zonder macht of rijkdom wil zijn dan een aanhanger van hooghartige ideologieën die onder de mensheid niets dan kwaad aanrichten!
  De hatelijke groeten aan de islam van een onvolmaakt en sterfelijk persoon mét zijn fouten, tekortkomingen en die allang wars is van grootkapitalisme, kolonialisme, fascisme, (Stalinistische) communisme, moslimextremisme, radicale islam, dictaturen, grootsheidswaanzin en andere verderfelijke plannen of systemen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s