Hirsch Ballin wil IND uitbreiden

Screenshot_19

(Door: B. van Doorn)

De immigratie- en naturalisatiedienst IND moet worden versterkt en uitgebreid. Dat zei oud-minister van Justitie en huidig hoogleraar Rechten van de mens aan de Universiteit van Amsterdam Ernst Hirsch Ballin (CDA) vandaag in Buitenhof.

“Als je de brief van staatssecretaris Dijkhoff leest die hij heeft gestuurd aan degenen die hier komen en asiel vragen, dan moet je je afvragen: kan het nog soberder? Ze krijgen te horen dat ze een half jaar lang helemaal op niets moeten rekenen, behalve locaties waaronder mogelijk tenten en hallen, en dat na dat halfjaar een lange procedure begint en dat daarna pas de overkomst van hun familieleden aan de orde is”, aldus de oud-minister in Buitenhof.

Hirsch Ballin vindt dit niet goed. “Ik denk dat de IND moet worden versterkt en uitgebreid, zodat we mensen niet zo lang laten wachten.” Dijkhoff gaf eerder nog aan niet van plan te zijn de IND verder uit te breiden.

Bron:
www.powned.tv
(h/t “Bert G.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hirsch Ballin wil IND uitbreiden

  1. EPN Nieuw Nederland zegt:

    Moet ik even een boekje open doen over Ernst Hirsch Ballin?

    Like

  2. Muurbloempje zegt:

    Ik wil daar wel aan de slag. Wedden dat er dan bijna niemand een verblijfsvergunning krijgt. Voor vertrek krijgen ze dan als aandenken nog een kop heerlijke Hollandse erwtensoep met Zeeuws spek en onze befaamde HEMA- rookworst 🙂

    Like

  3. Johan zegt:

    Die Hirsch-Ballin is een wereldvreemde idioot.

    Zo zei hij in hetzelfde interview dat “mensen in nood worden buitengesloten door het hek, dat Orban gebouwd heeft “.
    Die mensen zijn helemaal niet in nood, want het zijn economische volksverhuizers, zoekende waar ze het meeste kunnen halen.

    Ook zei hij ” Merkel’s oproep om allen naar Duitsland te komen, getuigt van moreel leiderschap”.
    Als je dat met droge ogen durft te beweren, dan ben je wel erg ver van het padje afgedwaald.
    Merkel’s oproep getuigt juist van een faliekante mislukking van het huidige asielbeleid.

    Ook zei hij dat Nederland militair in Syrië moest en moet ingrijpen. Is die man gek geworden of zo ?
    De Syrische mannen worden in Nederland lekker vertroeteld en in de watten gelegd en onze zonen en dochters moeten in die Syrische zandbak hun leven gaan wagen ?
    Hoe verzin je het ?

    Like

    • BertG. zegt:

      Het ergste vind ik nog dat ze die man hoogleraar in de mensenrechten hebben gemaakt.
      Op wat is dit dan gebaseerd, die man heeft helemaal niets met mensenrechten.

      Like

      • Cathja zegt:

        Het wordt tijd dat deze geflipte man voor altijd zijn mond houdt. Er komt alleen maar bagger uit.

        Like

      • topsporter zegt:

        Dat is nergens op gebaseerd, in Tilburg is/was hij een totale mislukking. Wel moet ik er op wijzen, dat je als jurist wil je hoogleraar worden de neus naar Brussel moet hebben gericht. Dat is de stand van zaken sinds ongeveer 1970, het is ook de tijd, dat er het zgn. bestuursrecht is geconstrueerd. Let op dat laatste woord.

        Like

  4. Pieter zegt:

    De enige reden waarom de IND moet worden versterkt is om de screening te perfectioneren zodat de meeste leugenaars eruit gehengeld kunnen worden.
    Nu krijgen juist teveel asielshoppers asiel omdat de druk te hoog is. Hoe gek kun je zijn als land om dat te faciliteren.

    Like

  5. Drs.P. zegt:

    @ Muurbloempje, doe je best aub!!!
    Dit zijn nu de zielige asieleisende migranten die zo uit een oorlogsgebied komen, zware trauma’s hebben. Zie de film met swaar schokkende beelden en daar is de IND voor nodig om dit soort parasieten uit ons sociale syteem te pleuren:
    Helaas is deze EHB is een soort van linkse gristenhond “demoncraat” die alle macht bij de overheid wil.
    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/dit_kan_zo_niet_langer.html#comments
    http://depatriotten.weebly.com

    Like

  6. Hirsch Ballin kan wel zoveel niet goed vinden: Hij maakt niet langer deel uit van de regering.
    Het gezegde “De beste stuurlui staan aan wal” geldt op dit moment voor hèm en maar goed ook:
    Op de manier zoals nu door Dijkhoff geschetst, scheid je tenminste nog beter het kaf van het koren: Wie weet krijgen de vluchtelingen-tussen-aanhalingstekens er tussentijds wel genoeg van en vertrekken ze vrijwillig.
    (Of ze reageren op een andere manier obstinaat en schoppen stennis, maar als dat maar genoeg uit de hand loopt, bevestigt het alleen maar óns gelijk, dus dat is dan evenmin voor niets.)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  7. Cathja zegt:

    Laat Hirsch Ballin zich maar met zijn eigen zaken bemoeien! Wie heeft er om zijn mening gevraagd? Wat mij betreft kan de opvang van asielzoekers niet sober genoeg zijn!

    We hebben in ons land talloze bejaarden en mensen met een handicap, die vanwege het a-sociale beleid van onze overheid een uiterst sober leven moeten lijden. Deze mensen hebben RECHTEN opgebouwd in ons land!

    Wat vindt de heer Hirsch Ballin daarvan?

    Like

  8. Nemesis zegt:

    Hirsch Ballin moet zijn “vrome” doch kwijlende sabbel maar snel dicht houden. Zijn blazoen is te bevlekt. Helaas heeft men tot nu toe die glibberige snot aal nergens op kunnen vast pinnen. Maar het lijstje is erg lang waar hij zijn vieze vingertjes in het spel heeft. Om er zo maar eens twee te noemen die bij iedereen wel bekend mogen zijn: het vermoorden van Pim Fortuyn en de Demmink zaak. En er is nog heel erg veel meer. Men hoeft echt niet ver te zoeken.

    Like

    • albertien54 zegt:

      In de hoogste kringen bevindt zich een pedofielennetwerk van grote omvang, inderdaad Demmink, Opstelten, Teeven, allen hebben bloed aan hun handen en die gluiperd van een PRdVries weet hier meer van, maar is ook niet schoon. Kijk naar de moord op Marjanne Vaatstra, allemaal doofpotten, was geen asielzoeker hè meneer de Vries, je bent ook zo’n vieze vuile landverrader!!

      Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Hoe groot die omvang is van dat netwerk, gaat ons verstand te boven. Heel groot dus. Een Peter Rrrrrrr d.V. is het reinste braakmiddel. Ik geloof nog steeds niet dat die boer het heeft gedaan, van het hele verhaal klopt niets, helemaal niets. Het mocht geen asielzoeker of ander hoof geplaatst persoon zijn, dus werd er maar een boer als slachtoffer uitgekozen.

        Like

    • topsporter zegt:

      Dat klopt, hij is een spin, die veel macht heeft, al funtioneert hij niet al te best.

      Geliked door 1 persoon

  9. louis portugal zegt:

    Toen hij vanochtend begon heb ik meteen weggezapt.
    IK kan dat stuk vreten niet meer zien of horen.
    Het is me uit bovenstaande reacties weer duidelijk geworden dat hij nog altijd even “verlicht” is.
    Maar dat leeft wel van mede mijn belastingbetaalsels.

    Like

  10. alidas1 zegt:

    Hirsch Ballin.
    Waarom wil Nederlanders er naar toe sturen om te vechten.
    Terwijl Syrisch mannen hier naar toe komen om niet te vechten .
    Als je zo graag vechten wil ga dan zelf aan jou is niks verbeurd

    Like

  11. Pingback: Ik…Hirsch… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Plaats een reactie