Israël:Politiek tegen stenigen en doodsteken

Screenshot_34

(Door: “Merkava” – Vertaling: E.J. Bron)

De afgelopen weken hebben Israël veel slachtoffers door terreuraanslagen gekost: gewonden en doden, in principe willekeurig door Arabieren (“Palestijnen”) aangevallen, alleen omdat zij Joden/Israëli´s waren. In de ogen van fanatieke, door hun leiders nog extra opgehitste moslims is dat al voldoende om de dood te verdienen. Daarbij werden door de “Palestijnen” stenen, messen, bijlen, geroofde wapens en zelfs auto´s en graafmachines, maar ook opgehitste jongeren ingezet; dit alles vermoedelijk in het volle bewustzijn dat daders weinig kans hebben zo´n aanslag te overleven (PI berichtte). Maar dan wachten vast en zeker al de maagden . . .

Dat bovendien de huidige Israël-vijandige Amerikaanse regering geen gelegenheid voorbij laat gaan om van de daders slachtoffers te maken, bewees eens te meer de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Kerry (bijnaam: “ongeleid projectiel”), die velen als dom, anderen echter als super-gevaarlijk beschouwen – niet in de laatste plaats vooral wegens het volledig krankzinnige atoomakkoord met de ayatollahs in Iran. En ook Israël-vijandige VN-organisaties zoals de UNESCO komen met bizarre voorstellen op tafel om de Arabieren een plezier te doen en/of Israël schade te berokkenen. Waarbij het in specifieke gevallen van bijzondere absurditeit ook wel eens verkeerd kan aflopen, zoals in het geval van het jongste voorstel om de Joodse Klaagmuur (de heiligste religieuze plaats van de Joden) onder islamitisch toezicht te plaatsen. Net alsof de Evangelische Duitse kerk van mevrouw Käßmann toezicht zou houden over de Ka´aba in Mekka.

Dit zijn echter geenszins allemaal dwaasheden: de huidige Amerikaanse regering (niet het Congres, waar “Bibi” Netanyahu in het begin van het jaar bejubeld werd met een minutenlange staande ovatie) lijkt inmiddels tot doel te hebben Israël schade toe te brengen; Frankrijk en grote delen van de EUSSR ageren openlijk Israël-vijandig en de BDS-organisatie (Boycott, Divestment and Sanctions) winnen helaas ook terrein.

Hoe kijkt de Israëlische politiek nu tegen deze grote, wellicht zelfs bestaans-bedreigende uitdagingen aan? PI kreeg vanuit de conservatieve regeringspartij Likoed, waartoe ook de huidige minister-president Benjamin “Bibi” Netanyahu behoort, een uitnodiging in de Knesset (het Israëlische parlement).

Screenshot_1

Screenshot_35

Screenshot_36

Screenshot_37

Daar vond overigens ook de oprichtingsvergadering van de Commissie voor Eretz Israel plaats, waarop de aantrekkelijke, zeer conservatieve Likoed-afgevaardigde en plaatsvervangend minister van Buitenlandse Zaken, Tzipi Hotovely, sprak – veel geluk!

Screenshot_38

De parlementsafgevaardigde en deskundige terreurbestrijding Dr. Anat Berko, eveneens van Likoed, gaf in haar kantoor in de Knesset een exclusief interview aan PI met vragen over actuele onderwerpen.

Screenshot_39

Je kunt Israël en ook ons alleen maar wensen dat dit land dapper blijft volhouden.

Screenshot_40

Screenshot_41

Anders is het namelijk goedenacht en gaat het licht uit – juist ook voor Europa . . .

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Merkava”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

25 reacties op Israël:Politiek tegen stenigen en doodsteken

 1. Cathja zegt:

  De Klaagmuur mag NOOIT onder islamitisch toezicht komen te staan! Welke idioot verzint deze absurditeit? De islam probeert al genoeg te veroveren, en wringt zich overal tussenin. Eenmaal de macht over de Klaagmuur hebbend, kunnen ze de Israëliërs zonder redenen de toegang tot de muur ontzeggen. Dit gaat verkeerd aflopen, want met name de orthodoxe Joden willen onbelemmerd naar de muur kunnen gaan, en terecht!
  Ik vraag me wel eens af of Israël niet te tolerant is geweest richting z’n islamitische inwoners. Als je moslims een vinger geeft nemen ze je hele hand. Het land Israël is het thuisland van het Joodse volk, en zij hebben van dit land een modern en welvarend land gemaakt.
  Dat ‘Palestijnen’ keer op keer aanslagen plegen en de Joden geen rust gunnen, bewijst eens te meer dat het zeer moeilijk is om in vrede met moslims in één land te wonen.
  Het zou dan ook veel beter zijn als het land moslim-vrij zou zijn.
  Echter, Israël is een democratie, en maakt geen onderscheid tussen rassen en religies.
  Het land zal dan ook nog heel wat te verduren krijgen vanuit de moslimwereld!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Goed geschreven Cathja! Ben het helemaal met je eens.

   Gematigde moslims bestaan niet. Moslim is moslim. Wanneer zal de Israëlische handelwijze daar nu eens van uit gaan?…
   Hoeveel onschuldig bloed zal er nog opgeofferd moeten worden…

   Like

 2. Pegidafan zegt:

  Hoeveel arabieren wonen er eigenlijk in Israel en hoe vetaald zich dat percentage gewijs met de Israelie’s zelf . Die mensen moeten toch in doodsangst leven . Elke keer als je je huis uitgaat moet je vrezen voor je leven ,vreselijk . Zo kan dat toch niet langer , dat is geen leven . De gedachte dat alle landen rondom Israel hun van de kaart willen vegen . Ik geloof ook niet dat het daar ooit tot een oplossing zal komen . Die haat over en weer zit veel te diep . Wij hebben ook een onoverbrugbaar cultuur verschil met moslims , maar dat geld voor Israel met een factor 1000 erger . Ik leef met de Israelie’s mee , dat is geloof ik het enige wat je kan doen .

  Wat ik ook niet snap is , hoe kan het dat het sentiment in de wereld zo omgeslagen is ten opzichten van Israel , Vroeger steunde de westerse regeringen Israel , maar tegenwoordig is dat niet meer het geval . Zelfs Amerika die altijd pal achter Israel stond , is helemaal van koers veranderd . Maar ook hier in Nederland merk ik het , dat begon met Greta Duisenberg en van Agt .
  Maar ook in de media lees ik vaak een negative houding ten opzichten van Israel .

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Naar mijn weten was die lieve plebs Greta Duisenberg Palestijns gezind en voor die arme bevoking die werd bestookt met Israëlische raketten. (zie maar Wikipedia) Pro-Palestina activiste!!!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Pegidafan op 25 oktober om 22:11

   Volgens mij is er een omslag gekomen na het aantreden van Obama, die niet direct, maar na enige tijd kritiek begon te leveren op Israël, iets wat zijn voorgangers niet zo zichtbaar deden. Europa (Brussel/de EU) loopt aan de leiband van Amerika. Zij bepalen uiteindelijk waar er oorlog gevoerd gaat worden. Kijk maar eens hoe de situatie in het Midden-Oosten alleen al is verslechterd tijdens het bewind van Obama!
   Omdat Obama in feite een moslim is, kan hij geen vriendjes blijven met Israël. Tot zijn adviseurs behoren mensen die tot de Moslim Broederschap behoren, dus dat zegt ook al veel. Die moeten totaal niets van Israël hebben!
   Het is mij persoonlijk opgevallen dat júist tijdens de regeerperiode van deze president de relatie met Israël wereldwijd is verslechterd.
   Het is ook Obama die Europa heeft opgedragen om Rusland te boycotten, en Europa voert die opdracht gedwee uit. De verliezers zijn niet de Amerikanen, maar de Russen en de Europeanen.
   Niemand die zijn mond nu eens open doet en Obama de mantel uitveegt. Obama/Amerika heeft totaal geen recht of reden om Israël de rug toe te keren.

   Mijn hoop is gevestigd op de nieuwe president. Hopelijk worden de banden weer aangehaald en verdwijnen de anti-Israël sentimenten dan vanzelf.
   Helaas hebben we in Europa een enorme moslim-populatie, en van hen hoeven we geen positieve houding ten opzichte van Israël te verwachten.
   Maar de Europeanen moeten hun anti-gevoelens opzij zetten. We dienen voluit respect te hebben voor Israël, in plaats van hen onze rug toe te keren!

   Like

  • IK steun ISRAEL 110%…als NIET onder invloed staande aan europeese brainwasch, kan ik gelukkig nog onafhankelijk denken.Mart Brasil.

   Like

 3. Wellicht word je er moe van… Maar niet moedeloos! Dit alles vraagt om een bijzondere doch volstrekt onverwachte reaktie. Over boycot gesproken, wanneer gaat Israel het eerste land eens uitsluiten van het gebruiken van haar vernuftigste producten? Natuurlijk gekoppeld aan het stoppen van export van (onderdelen voor) die onmisbare Israelische high-tech producten? Ik weet uiteraard ook wel dat dat geld kost, maar soms moet je toch een prijs betalen… Laten ze in aansluiting daarop nu toch eindelijk eens dóórzetten en Judea plus Samaria (die zgn “WestBank”) annexeren! Abbas c.s. in een kerker werpen ?

  Like

 4. Pegidafan zegt:

  Vind dat je een punt hebt Cathja , en ja Israel is een democratisch land , maar ik vraag me sterk af of die democratische rechten nog wel moeten gelden als je land ten onder dreigt te gaan . Dat geld hier net zo . Democratische rechten en plichten zijn opgesteld om je land op een rechtvaardige manier te kunnen besturen , maar als er tijden aanbreken waarbij het landsbelang gevaar loopt . Moet er naar mijn mening ingegrepen worden en moeten er regels komen in het belang en voortbestaan van je land . Er kunnen situaties ontstaan waarbij de rechtvaardige regels ontoereikend blijken te zijn , en moet er opnieuw gekeken worden welke regels er opgesteld moeten worden in het belang van volk en land .

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Pegidafan op 25/10 om 22:22

   Ik ben het met je eens; als de democratie in gevaar is moet je maatregelen treffen. Ik ben wat de politiek in Israël betreft niet erg goed op de hoogte, maar ik weet wel dat er ook hele linkse figuren in de Knesset zitten. Nethanyahu moet echt wel eens spitsroeden lopen om een meerderheid te krijgen voor zijn plannen.
   Ik denk verder dat het in de moslimwereld buitengewoon veel commotie zou geven als Israël zich van zijn islamitische inwoners zou (willen) ontdoen! Ook in de regering zitten Arabieren (moslims), en Nethanyahu heeft wel eens een vrouw enkele maanden geschorst vanwege antisemitische en Israël-vijandige uitspraken. Mij ging dat niet ver genoeg; ik zou haar definitief afgezet hebben!

   Israël is het thuisland van de Joden, en misschien voor mensen die zich volledig aanpassen aan het land, en nooit geweld zullen plegen.
   Maar ik ga er niet vanuit dat Israël ooit moslim-vrij zal worden. Wat er ook gebeurt.

   Like

 5. albertien54 zegt:

  Alarmerend!

  Paraglider Golan was mogelijk test voor toekomstige ISIS aanval op Israël
  Xander 25-10-2015 14:30- in Iran / Syrië, Islam & Terreur, Israël & Joden, Rusland
  Spanningen in gebied toch al hoog opgelopen: Israël waarschuwde Putin dat Iraanse troepen en Hezbollah strijders bij de Golan zullen worden aangevallen, ook als ze door de Russische luchtmacht worden beschermd!

  Like

 6. albertien54 zegt:

  Linkse burgemeester Dresden overweegt burgers te dwingen migranten in huis te nemen
  Xander 25-10-2015 12:48-

  Duitse regering onteigent compleet 4-sterrenhotel, stuurt alle werknemers naar huis en plaatst er 740 moslims in – Plannen voor nieuwe, volledige islamitische stad in Duitsland gepresenteerd – Duitse veiligheidsdienst BND: Merkel dringt volk immigratie op, veiligheid burgers kan niet meer worden gegarandeerd

  Straks hier ook!!!!

  Like

 7. albertien54 zegt:

  Sloveense premier: Los migrantencrisis op, anders stort de EU in
  Xander 25-10-2015

  Hongaarse premier spreekt opnieuw van islamitisch invasieleger – EU en Nederland blijven volhouden dat een bos met 98 wolven en 2 schapen een bos met alleen maar schapen is!!!

  Het houdt maar niet op hè? Schandalig dit misselijk volk van landverraders, maar wegkijken en maar welkomstliederen blijven zingen. Ben benieuwd wanneer de vonk gaat branden, gaan de landverraders dan de grote brand blussen of lopen ze dan gillend weg!!!

  Like

 8. Hans zegt:

  Het door “palestijnen” bezette gebied gewoon asfalteren. As is.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Cathja dat zou voor elk europees land moeten gelden “moslimvrij” en gewoon onbelemmerd kunnen leven.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Tja, Israël, het word zo zachtjes aan tijd Israël islamvrij te maken; de (weinige) goeden zullen dan onder de kwaden moeten lijden.

  Like

 11. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 12. Sjaak zegt:

  Het is wie overal op de wereld hetzelfde !
  Het vredelijk geloof tegen een barbarengeloof (Islam)
  En nergens in de wereld geeft het vreden zolang deze
  ratten onder ons zijn !
  Overal waar zij zich neerlaten, willen ze hun kopafsnijderkultuur
  involveren en dat we alleen naar hun Shariawet leven !
  Ergo ! We hebben geen keuze meer en ook geen tijd voor
  linkse sprookjes over gematigde of niet gematigde moslims !
  Ook de gematigde moslim heeft bewezen dat ze moslimratten
  zijn doordat ze zienderwijze tolereren wat hun agressive broed
  overal terweeg brengt !
  Ze zijn en blijven overal ter wereld een paralel gezelschap en
  zullen zich nooit en te nimmer aan de westerse normen en
  waarden aanpassen ! Een blick op de strafakten van deze
  arabisch stammende vakkrachten zegt al alles en we moeten
  NU handelen en ze er hoogkant uitsodemieteren !
  FUCK THE ISLAM !
  FUCK THE EU !

  Like

 13. Jan zegt:

  Mudar Zahran verklaart wat Israël is en wat Palestina

  Like

 14. Jan zegt:

  ‘Discussie’ tussen Bennett en Sebastian.

  Nog nooit zo’n asociaal meegemaakt en iemand met zo’n grote bek.

  Like

 15. Jan zegt:

  De liefde van pa voor zijn kind. Begint het te huilen, stop het dan in een luchtdichte plastic-emmer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s