Kijk naar je eigen verraad, Mark Rutte

Screenshot_25

(Door: Arnold Karskens)

Rutte is zelf begonnen met het land te verraden

Elkaar in het asieldebat uitmaken voor “landverrader” vindt premier Rutte “te ver” gaan. O ja, Mark? Landverraad heet: ‘Ontrouw tegen het land’ (Van Dale). Zelf verbrak je verkiezingsbeloften, zoals geen derde steunpakket voor Griekenland en duizend euro lastenverlichting (beide 2012). In 2013 vond je bootvluchtelingen opnemen “niet de oplossing”. Een leider die draait en bedriegt, pleegt verraad. Dus beste Mark, kijk eerst naar jezelf, voordat je boze demonstranten de mantel uitveegt. Want jij bent begonnen.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Bert G.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Kijk naar je eigen verraad, Mark Rutte

 1. Steek hem in je zak,Mark!Wie de schoen past….

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  De hele Vervloekte Vlektyphus Debielen partij bestaat uit landverraders.
  Neem nu ene Klaas Dijkhofffff van asieleiserszaken die gewoon overal maar AZC’s neerpleurt, gewoon bevel is bevel uitvoert, of ene Stef Blok van huisvesting die de huren voor gewone mensen de pan uit laat rijzen en ff snel een wet erdoorheen probeert te flikkeren om zogenaamde “criminelen” uit hun huis te kunnen zetten.
  Het is gewoon een grote droefenis die club met als hoogtepunt ene rubberen robbie met als aanspreeknaam trutte die nog nooit gehoord blijkt te hebben van fucking gesloten grenzen. Of loopt hij zijn 2e mammie achtena, de hitler dochter uit duitsland, ene gestorde Merkel????
  We worden bedondert en niet zo’n klein beetje ook!!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. M. Devrindt zegt:

  Rutte c.s. zijn niet zozeer landverraders maar volksverraders.

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En niet alleen Rutte, ons hele kabinet die ons land heeft verkwanseld aan Saudi Arabië (olie voor immigranten) draagt hetzelfde visitekaartje!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Zo is dat! Rutte gaf ons al diverse malen zijn woord, door te zeggen dat er geen geld meer naar Griekenland zou gaan. Zijn woorden bleken niets anders dan gebakken lucht te zijn.
  De werkenden kregen allemaal 1000 euro. Die schuld moet hij nog steeds vereffenen.
  Wanneer kunnen we de bijschrijving verwachten, Mark?

  De meest bekende landverrader zit dus op het pluche in Den Haag. Als je een positie bekleedt zoals hij moet je oppassen wat je zegt. Zo zei hij ook, direct na de ramp met de MH17, dat ‘de onderste steen boven zal komen’. Maar die onderste steen blijft geheim. Dit tot ergernis van velen.

  Van mij mag hij opstappen als MP. Ik heb geen vertrouwen (meer) in hem.

  Like

 6. edjan zegt:

  Van Rutte mag je niet “landverrader” zeggen maar er een zijn, vindt hij helemaal niet erg.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Is weer goed gevonden, zoals altijd

  Like

 8. louis portugal zegt:

  Idd. de lachende leugenaar en volksverrader.

  Like

 9. gielah zegt:

  Welke straf staat er eigenlijk op landverraad, of… zo u wilt… volksverraad?
  Niemand kan ontkennen dat de soevereiniteit van ons vaderland zómaar aan ongekozen buitenlandse leiders is overgedragen.
  Dat is niet gewoon landverraad… dat is hoogverraad.
  Het komt mij voor dat een beetje rechter nauwelijks erom heen kan dat dit alles… in planning én uitvoering…. nu niét echt in het belang van ons Nederlandse volk is.
  Datgene wat de dames en heren al een tijdje aan het voorkoken en nu aan het effectueren zijn:
  de teloorgang van ons land en het zonder burgerlijke mandaat álles, wat van óns is, zomaar weggeven aan voornamelijk islamieten die maar zéér ten dele… en soms in het geheel niet….. de term ‘vluchteling’ verdienen…. en de rest aan Brussel, dat ieder recht op onze bezittingen MIST…. behoort NIET tot ’s lui’s bevoegdheden en opdrachten.

  Het onbarmhartige, ijskoude beleid naar ouderen en zieken toe door dit kabinet zou eveneens door een rechter beoordeeld ( veroordeeld) dienen te worden.
  Het gezanik over moestuintjes voor mensen, die te stram en te stijf van ouderdom zijn voor zulk geklus zal op zo’n rechter nauwelijks als barmhartig en verzorgend kunnen overkomen,
  temeer daar onze steden bol staan van rondhangende, jonge en sterke jongeren, die geen flikker uitvoeren… ( nou ja… een beetje vrouwen naschreeuwen en rotstreken plannen…..en die NIET aan het moestuinieren of andere karweien worden gezet… en die nog nooit een behoorlijk stuk werk hebben gedaan… enkel handen ophouden!
  Daar klopt geen donder van!

  Niets van wat men thans aan onrecht presenteert en aan rechten kapotmaakt valt onder de taken, waarvoor wij deze politici hebben aangesteld en betalen!
  Waarom mogen zij dan desondanks aanblijven?

  Like

 10. Mensen,die niet tegen kritiek kunnen zijn zwakkelingen,dat wist Descartes al,hij vermeed zelf altijd kritiek door in het latijn te schrijven,was het maar voor een klein select groepje,maar uit je kritiek en ze vallen je erop aan,dan houdt dat in,dat die kritiek op zijn plaats zou zijn,volgens hem.Wat Rutte oreert,zegt hij altijd over zichzelf.Als kind riepen wij de dorpsgek toe:alles wat je zegt,ben je zelf en zeker bij narcisten,is dat waar.Hij was voor de vrijheid van filosoferen,een voorwaarde voor vrede en veiligheid in de samenleving, dat is er bij Rutte en zijn soort niet bij.

  Like

 11. Muurbloempje zegt:

  O ja, die 1000 euro….. Die zal nu vast snel uitbetaald gaan worden nu er een pot met miljarden is gevonden, toch Mark? Mark is al aan het uitdelen geslagen naar o.a. de gelukzoekers, wij staan tenslotte tegenwoordig (helaas) op de tweede plaats. Een paar miljard meer moet toch geen enkel probleem zijn, het is tenslotte voor je Mede-landers Mark. Ben benieuwd of we deze als soort kerstgratificatie zullen ontvangen….. Bijgeschreven VOOR kerstavond (graag). Mark, belofte maakt schuld!!!

  Like

 12. Fred zegt:

  Het landverraad is hem op het lijf geschreven.
  Maar net als een klein klein kleutertje die nog in de ontkenningsfase zit wil hij dit niet horen.
  Geeft niet hoor Markje.
  Kost je verraderspartijtje alleen nog maar meer stemmetjes.

  Like

 13. PeterZ zegt:

  Hoogverraad wat gepleegd is zal het hoog gerechtshof (rechterhand van dit kabinet en EU beleidsmakers) hooguit willen uitspreken dat het “net op de grens zal liggen van overmacht”. EU kan en mag alles doen wat hij/zij wil. Er is geen Advocaat of Rechter die deze kliek kan aanpakken, alleen het volk kan hier verandering in brengen en ben er goed bang voor dat het niet lang meer zal duren

  De grijns van Mark Rutte al bij een Voedselbank..
  Waarom is die Zorg zo toren hoog? Waarom moesten de oudere uit hun verzorgingshuizen gezet worden, waarom moet er geld weg van sociale voorzieningen en waarom gaat er 8 MILJARD naar BRUSSEL beleidsmakers? en nog veel meer waarom’s om gek van te worden….

  Het is begonnen met de Balkellende die stilzwijgend de aktes tekende voor vrij spel van de EU.
  Hierna kwam Markje Rutte en duwde de EU verdragen door onze strot!
  Al meer dan 10 jaar ellende voor het gewone volk in Nederland.
  VVD & Pvda zijn de geweldige sponsors voor dit mooie welzijn van de EU.
  Het begint zijn vruchten af te geven, even klappen voor de MP en de EU.

  Het begin is er, kom nader en heb u naaste lief, buk en zwijg, slik het in en wees nederig voor de EU Brussels Beleidmannekes.

  Like

 14. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba 15 min.15 minuten geleden
  @geertwilderspvv Kijk nr JOUW VOLK&LANDVERRAAD @MinPres e.c.Ik SPUUG op jullie,c u àll @ Tribunaal vr OORLOGSMISDAAD http://wp.me/p2frGR-3Ql

  Like

 15. Ruttepetutte, Wij hebben dan nog wel geen chip maar enkel een NSB oh pardon (freudiaanse vergisping) een BSN nummer gekregen maar dat wil nog niet zeggen dat we daardoor onze uniekiteit verloren zijn. Ieder individu is achter het getal is een Mens die bestaat uit vlees en bloed. Ieder individu heeft een waarde die ver boven de Euro uitstijgt. Onderschat dat niet Ruttepetutte. Pruttel Pruttel. Eerst al al het werk wat er verricht is door twee mensen. Een man en een vrouw. Eerst elkaar vinden. Dan van elkaar gaan houden. Dan vanuit die liefde een wonder laten groeien wat 9 maanden duurt ongeveer. 9 maanden investering in nieuw kostbaar leven wat mijns inziens meer waard is dan welke handelstransactie dan ook opbrengt. Maar daar heb jij geen kaas van gegeten he Rutte. Want er zijn geen kinderen in jouw leven. Mss heb je er wel contact mee maar ze zijn niet van jezelf. Na die 9 maanden het geluk voelen bij de geboorte. daarna de eerste tekenen zien en meemaken. Zoals daar zijn lachen, huilen, honger, zogen, badje doen, leren veters strikken, tanden poetsen, dansen, plezier hebben, samen spelletjes doen, elke dag samen eten, ideeen uitwisselen, leren fietsen, leren zwemmen, leren praten, leren lopen, Dan de periode naar school. Eerste cijfers. Er zit me toch een investering in die jonge levens. Maar dan heb je wat. Dan krijg je dus gezonde stabiele nuttige volwassen mensen drop je dan in die maatschappij. Zodat ze een goed leven kunnen opbouwen omdat het fundament sterk verankerd is. In die hong volwassen zit geschiedenis, ervaring en talent. De middemoot begint weer aan een gezin en probeert het weer beter anders te doen als de voorouders. Daarna komen er de bejaarden waar een onbetaalbare riijkdom aan wijsheid in huist. Een wijsheid wat je met geen miljarden euro’s kunt vergoeden. Een wijsheid dus die onbetaalbaar is. En al die schatten om u heen Rutte daar heeft u nauwelijks oog en oor voor over. Wat gaat u slordig om met het meest belangrijke wat er om u heen leeft en woont. Het Volk verdiend een betere MP als u Rutte. Iemand die wel oog en oor heeft voor wat wel belangrijk is en wat niet. Ik vind al die dingen die u doet verre van belangrijk. Ik eet liever droog brood met water en in veiligheid leven mensen die mij een goed hart toedragen dan biefstuk op mijn bord en even niet opletten mijn hoofd erop. Wat een schatten van mensen wonen er toch in Nederland. Maar u ziet ze niet. Neen u heeft enkel tijd voor nog meer contracten nog meer economische hoogstandjes. Meer meer meer. Dat noemt men Greedy Hebzuchtigheid, Hebben Hebben Hebben. En de Hoogmoed komt altijd net voor de Val. Het is raar maar waar.
  Het is nu een kwestie van wachten tot het kabinet gaat vallen dus. Ik heb de tijd want vallen dat gaan jullie doen met zijn allen. En dan vormen wij Nederlanders een Front. Dan staan wij kaarsrecht en kijken op jullie neer. Want dat hebben wij van jullie geleerd. Jullie keken eerst op ons neer. En goed voorbeeld doet goed volgen. En het Volk Jullie Slaven c.q. Onderdanen zijn uitstekende Volgers. Ik zal nu maar eerlijk zeggen. Ik weet niet waar het allemaal vandaan komt. Maar het schrijven wat ik doe het lijkt net of ik geholpen word door iets of iemand. Soms schrijf ik ineens woorden die mij het gevoel geven niet bij mij te horen. Raar maar waar. Ik laat me graag gebruiken tijdens dit schrijven. Want ik sta achter elke influistering die ik geniet. Toedeloe.

  Like

 16. Mike zegt:

  Mark Rutte
  Jij vraagt om een Nederlandse Revolutie
  Jouw Fractie vraagt om Reactie en Wij het Nederlandse Volk komen met Actie❗❗❗
  Afz: Je eigen verraden volk

  Like

  • klarken zegt:

   Even een stukje Geschiedenis Landgenoten heeft u het filmpje van Dresdengezien waar ASIELZOEKERS MET VLAGGEN DOORHEENLIEPEN waar hebben we dat meer gezien 77.jaar geleden liepen de BRUINHEMDEN OOK MET VLAGGEN EN FAANDELS weet u het weer kwam er toen niet een 2.de Wereldoorlog Welnu staat er een 3.de.Wereldoorlog te wachten de GESCHIEDENIS HERHAALDZIG!!!

   Like

 17. Fay zegt:

  Wat heb je aan een minister die alleen nog de stiekemert kan uithangen?
  Nederland heeft geen zin om voor de hele wereld te betalen.
  Er zijn ook grenzen wat solidairiteit betreft.
  Laat hem aub aftreden…hij maakt Ned kapot!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s