Nieuwe uitkeringstrekkers . . .

Screenshot_34

(Door: Wim Dorsman)

Het gedrag van politici en de media is verontrustend, door de strot duwen van een idioot plan, willens en wetens aan de bevolking opdringen. Schande, kom in verzet en pik het niet. Tegen de komst van gelukzoekers zijn, is geen racisme. Laat de ware asielzoekers niet de dupe zijn van deze abnormale volksverhuizing c.q. mensenhandel. Niet gek opkijken als de groep werklozen alleen maar groter gaat worden met dit zogenaamde beleid. Het zijn de wereldvreemde ondoordachte bokkensprongen van gemeenten en de landelijke overheid met steun, zeg maar de hoofdsponsors, van de politieke partijen inclusief de media in Nederland en Europa. Maar ook de tweedeling in onze samenleving is al verder gevorderd dan werkelijk gezien wordt door de bevolking van Europa, laat staan door de regering en door bijna alle politieke partijen, ik zwijg maar over de stumpers in Brussel. 

Het doordrammen van het verplicht toelaten van zogenaamde kansarme mensen met een mogelijk criminele achtergrond, maar die zeker een andere kijk op de maatschappij en een totaal andere opvoeding en doel hebben dan de westerse, is binnen onze samenleving een bedreiging. Één die niet te overzien is, maar wat duidelijk is dat dit een mes in de rug is van hen die dit land hebben opgebouwd en er wel en nog steeds voor werken en de belasting moeten opbrengen om deze totale waanzin te betalen. Onze regeringsleider Rutte staat altijd prominent met zijn porum vooraan om het volk blij toe te spreken, maar nu zwijgt hij. Het is moeilijk uit te leggen, dus wegkijken en de immigratiegolf te zien als een incident. Het gaat wel over mensen, laat maar waaien.

Tijd voor verzet, tijd voor een ware revolutie. Dorpjes als Oranje, Budel, maar ook wijken in de steden worden overspoeld door gelukzoekers, zonder inspraak en overleg, het plan staat vast en u dient uw muil te houden. Wie tegen is, is een racist. Wat zijn nu de plannen met deze nieuwe uitkeringstrekkers? De aantallen vliegen je om de oren, om maar te zwijgen over de te verwachte gezinshereniging. Maar wat komen die mensen hier dan doen, behalve een uitkering vangen en de door u opgebouwde vette ruif leeg te plukken? Wat is het belang van de politiek om deze massastroom mensen zomaar toe te laten!? En wordt er geen selectie gemaakt van wie er aan de Nederlandse poort staat te kloppen! Zijn het geen oorlogsmisdadigers, rovers en verkrachters? Wordt er selectief gekeken naar wat en wie men binnenhaalt? Waarom wordt de bezorgdheid van Gijs en Toos ter zijde geschoven c.q. veroordeeld door politici en zeker ook de media?

Door:
Wim Dorsman
Bezorgde hardwerkende Nederlander met een Rotterdams hart
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Nieuwe uitkeringstrekkers . . .

 1. rikie zegt:

  Helemaal met de schrijver eens. Die zgn vluchtelingen zijn net SPRINKHANEN. Eerst het land kaal vreten en dan naar het volgende land.

  Like

  • Carli Varga zegt:

   Rikie nog een stem ik ga helemaal mee in jouw antwoord ik sta er 1000% achter. En dan spreekt Rutte over schande de taal die mensen gebruikten zoals Landverraad. Natuurlijk vind ie dit woord niet leuk klinken omdat ie zelf Zijn Land Volk en de Opbouwers na de 2e wereldoorlog in de steek laat, verraad pleegt en ze STANK VOOR DANK GEEFT NU NU NU…en TOEN TOEN TOEN DIE OPBOUWERS VAN ONS LAND MOGEN NIET IN DE KOU STAAN EN HEBBEN HUN LEVEN INZET NIET VOOR NIKS GEGEVEN EN DIT IS NU HUN LOON HUN DANK JE WEL EN HUN TRAP NA SCHANDE RUTTE SCHANDE SHAME ON YOU…

   Like

 2. Fred zegt:

  Het binnenhalen van die stroom asielzoekers heeft maar èèn reden.
  En die is dat er èèn continent (Europa/EU) moest komen waar àlle afzonderlijke naties (landen en volkeren) dienden te verdwijnen alsmede hun identiteit.
  En uiteraard onder de wijze en bezielende leiding van een elitair niet door het volk gekozen clubje.
  Om dat te bewerkstelligen moest er eerst èèn gezamelijke munt komen en moesten àlle Europeese landen, ook zij die er niet aan toe waren, bij de EU gevoegd worden.
  Belangrijk was bovendien dat alle binnengrenzen open bleven zodat iedereen zich over alle andere landenvrijelijk kon verspreiden.
  Omdat de afbraak van naties (landen) niet snel genoeg ging komen er nu duizenden, zo niet tienduizenden of honderdduizenden vreemdelingen naar de EU om dat proces, (de afbraak van de afzonderlijke nationaliteiten en identiteiten), te versnellen.
  En iedereen die zijn eigen identiteit of nationaliteit het liefst wil behouden wordt zonder pardon door de ongekozen heersers uit Brussel neergezet als een nationalist (Nazi) of een rechts extremist.
  En dat wordt gedaan zonder blikken of blozen omdat dat niet in hun straatje of strategie past.
  Het volk begint echter wakker te worden wat weleens een streep door de rekening kan zijn en wat dus met alle middellen voorkomen dient te worden..
  Het wachten is dus wanneer het leger tegen de eigen bevolking wordt ingezet.
  En gezien de ontwikkelingen zal die tijd waarschijnlijk niet meer veraf zijn.
  De groeiende vijfde colonne is al gedeeltelijk binnen en zal binnen niet al te lange tijd voor een totale ontwrichting van onze huidige samenleving zorgen.
  U bent dus gewaarschuwd.
  Bereid u voor op wat komen gaat.
  En dat wij onze eigen ondergang zullen financieren is slechts een klein detail.

  Like

  • Bert zegt:

   Het volk wordt wakker? lol, in het buitenland is het tien keer erger dan hier en de enige die daar massaal een grote bek hebben en zich organiseren zijn de linksen en migranten, de autochtoon verhuist heel laf naar een andere gebied om even later weer te verkassen als ie het te eng vind worden. En de rijken pakken hun geld en gaan achter een groot hek in een goed beveiligd gebied zitten. IJdele hoop allemaal, niemand zal er tegen in gaan, een paar tokkies roepen wat en de rest klaagt vanaf zijn tablet. Ik zou er maar niet op rekenen dat dit allemaal wel weer goed komt hoor.

   Like

 3. rikie zegt:

  Het zijn precies SPRINKHANEN. Eerst het land kaal vreten en dan hup naar het volgende land.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  We zijn het eens Wim. Revolutie is onvermijdelijk
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Daar zal het onvermijdelijk op uitdraaien. Geweld is niet meer te vermijden. Ik lees daar de term ‘gelukzoekers’. Ik zou het vervangen door ‘asielbedriegers’. Lijkt me net nog iets juister.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Inderdaad Wim, tijd voor revolutie!

  Like

 7. Jade zegt:

  Als de zonen van Rothschild geen oorlog willen, dan zou er nooit meer oorlog zijn…
  Maar in deze kringen wil men max 500 miljoen mensen op aarde.
  8,5 miljard mensen moeten dus zsm dood, bevolking van Europa (met hun grote bek/ hoog IQ)
  is als eerste aan de beurt. Bilderberg, EU, Islam, chem-trails en WIFI zijn de wapens.

  Like

 8. Bert zegt:

  Geachte heer Dorsman, die mensen die Nederland hebben opgebouwd hebben het daarna zelf ook net zo hard weer laten verloederen door links de macht te geven , te laten houden en decadent weg te kijken , hun kinderen te vrij en respectloos opgevoed, kerken moesten dicht, ontzuiling, humanisme, alles wat maar ziek zwak en misselijk was moest in de watten worden gelegd en ze hebben zichzelf verrijkt maar geen enkele clausule ergens ingebouwd om deze toestanden te voorkomen. Dit is niet de schuld van de jeugd, dit is de erfenis van de vorige generaties die hun nageslacht zo slap hebben laten worden en slappelingen aan het roer hebben gezet. Al decennia waren er wijze mensen genoeg die dit voorspelden en waarschuwden, die werden de mond gesnoerd en het leven onmogelijk gemaakt. Geen idee wat men heeft willen opbouwen na de oorlog, maar dit is het logische gevolg, en ach het was hun spaargeld en pensioen dat ze nu zelf weggeven. Amerika was de grote bevrijder, dus alles moest op zijn Amerikaans, kapitalistisch en corrupt. En nu geeft niemand meer ene moer erom want men is geleerd alleen aan de eigen portemonnee te denken en nationalistisch zijn en om je cultuur en geschiedenis geven is slécht. Dus tja wiens schuld is het nou werkelijk? Als merkel en haar kliek niet aan de macht waren gekomen was het wel een andere linkse slapjanus geworden, die weten niet beter, maar dat ze de kans krijgen komt door een gekweekt klimaat waarin die consensus wenselijk was.

  Like

 9. Deze racist heeft maar één ding te zeggen; de advocaat Bram Moscovicz heeft de regering van Saoedi Arabië een brief geschreven om ook maar eens asielzoekers op te vangen. Die brief heeft Bram bij de ambassadeur van Saoedi Arabië afgegeven. Dat werd uitgezonden op PowNed. Deze racist gaat maar eens lekker slapen!!! Ik zal me maandag op mijn werk mezelf maar eens racist noemen. Kijken wat ze zeggen!

  Like

 10. Wat mij opvalt is dat er geen enkel paniekinstituut nu de bek open doet over de gevaren voor de gezondheid. Wel lopen ze te gillen en te janken dat na de meisjes van 13 ook de jongens ingespoten moeten worden tegen het papillovirus want anders gaat het licht uit. Geen woord over enge ebola’s, schurft, dysenterie en andere enge apenziekten die door dobbermannen in de eens zo mooie bossen van Heumensoord worden uitgescheiden en op termijn honderdduizenden slachtoffers zal maken. Maar goed dat dit een nette hangplek en dat we een brave opvoeding hebben gehad anders had ik nog wel wat ziektes voor de dobberpolitiek geweten.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Die door ons opgebouwde vette ruif is allang leeg gevreten; http://www.destaatsschuldmeter.nl/ Ik vrees nu voor de pensioenen, waar Brussel al geruime tijd op aast!

  Like

 12. @E.J. Bron: Verdikkeme, Bert, Sinds gistermorgen komen al mijn reacties zonder uitzondering in de spamfilter terecht! Ligt dat nu aan mijn kant of aan die van de site?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb weinig gemodereerd in verband met familiebezoek. Dat moest ik gisteren weer naar Schiphol brengen.
   Volgens mij staan al je comments er gewoon op.

   Bert

   Like

   • Ja, dat weet ik en daaraan ligt het ook niet. Ik vroeg me alleen af, hoe het nu opeens kwam, dat ze àllemaal eerst in de spam blijven steken.
    Enfin, niets tastbaars aan te doen, dus, ook niet door mij, kennelijk. Dan zien we het maar even aan: “Kinderziekte” van het ICT- gebeuren misschien. -weet ik veel. (LOL!)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 13. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .

  Ze zoeken hier ( en noemen dat asiel)
  de vruchten waarvoor wij toch hebben moeten zwoegen
  met zorg en zuinigheid lang samen hebben opgebouwd…
  .
  ze eisen dat op waarvoor wij de lasten droegen
  en bovendien worden we dan ook nog uitgejouwd
  onze Cultuur is hooguit iets voor wat halfzachte watjes…
  .
  maken zich dus met Onze Wetten niet vertrouwd,
  maar onze vrouwen zijn gewoon gratis grijpklare schatjes
  omdat dat ooit hun schaapherder óók beviel !
  .
  en ONZE Leiders vinden dat dit allemaal best mocht
  die hebben onze Vrijheid voor wat macht en geld verkocht !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Merkel wil nu met vliegtuigen miljoenen ‘vluchtelingen’ binnenhalen, en dat jarenlang. Het maakt niet uit of daar levensgevaarlijke GEDROCHTEN tussen zitten en hoeveel dat er zijn; als er maar gemulticultiraliseerd wordt.

  En het volk, of het er daar nu mee eens is of niet, zal er financieel en in elk opzicht voor moeten opdraaien. Niet voor niets zijn de ouderen nu al de dupe en wordt hen voorgehouden dat de pensioenfondsen verliezen hebben gedraaid.
  Ja, ja ..

  Deze fondsen hebben gezamenlijk biljarden!!! in kas. De EU had toch al plannen gemaakt om daar, als zij het nodig vond, een graai en desnoods meerdere graaien in te doen. Wat is er gemakkelijker om dan van tevoren te zeggen dat er verlies is geleden. De instroom moet op de een of andere manier worden bekostigd.

  Na, en tezamen met, de ouderen, wordt de rest van de bevolking uitgekleed.

  Over een aantal jaren zullen wij in de diepste armoede leven. Zelfs al zullen deze miljoenen ‘vluchtelingen’ en hun gezinnen willen werken, dan is er geen werk voor hen. Maar zij zullen wel moeten worden onderhouden. Geloof maar niet dat de beleidsmakers hier voor opdraaien.

  Frau Merkel wil een Europese belasting aan het volk opleggen om alles te kunnen bekostigen.

  En was dat maar het enige. Fascistisch geweld zal onverkort en op gruwelijke wijze deel van onze maatschappij gaan uitmaken.

  [Video: Duizenden moslims marcheren met zwarte vlaggen door Hannover]

  Het zijn er toch maar een paar, volgens de EU en volgens links?

  IS, en degenen die dit schorem aan hangen zullen zich op dezelfde manier en erger gaan roeren, zoals zij dit nu al doen in het Midden-Oosten.

  Iedereen die zich durft uit te spreken tegen dit beleid, al is het alleen maar door naar buiten te brengen dat men zich zorgen maakt over zijn land, zijn kinderen en kleinkinderen, wordt neergesabeld als racist, fascist, nazi of erger. De mensen wordt al aangeraden om met dergelijk tuig – hoe durft zij kritiek te hebben, hoe durft zij het te wagen om zelfs maar zelfstandig te denken – zich maar niet in verbinding te stellen.

  Dat is de laag die onder de EU en onder politiek correct, de ‘Gutmenschen’, zit: pure, onversneden, WANSTALTIGE DICTATUUR.

  Over Samson en de EU kan niet slecht genoeg worden gedacht.

  Like

 15. Qvic zegt:

  De islam is helemaal niet dapper en stoer zoals er wordt beweerd, eerder laf en kleinzielig. Alleen als ze in de overgrote meerderheid zijn durven ze wat. Maar o wee dat we terug slaan c.q. vechten, dan zijn het helden op sokken. Zie maar hoe ze nu in Syrië hun ideologie verloochenen, want volgens de koran mogen zij niet vluchten voor een vijand, mogen zij hun baarden niet afscheren, mogen ze geen vrouwenkleding dragen. De macht die ze hier hebben, is te danken aan de politiek in Europa. Schakelen we deze politieke randdebielen uit en daarmee ook de machtsdekking van de moslims, dan is het gauw over en uit met hun pret.

  Like

  • Is maar goed ook.Ik wil zelfs geen hand geven. Ik ben er vies van van die achterlijke ideologie. Een geloof dood geen schepselen des dezer Aarde. En dan verstoppertje spelen door te zeggen dat het in opdracht van Koran, Allah en de Profeet gebeurd. Ja dan maak je jezelf wijs dat je er makkelijk mee weg kunt komen. Ik deed het niet. Neen het was het boek de Koran die is de schuld. Ik ben slachtoffer van de Koran. Neen het is Allah die is de schuld. Ik ben slachtoffer van Allah. Neen het komt door de Profeet die is de schuld. Ik ben dus slachtoffer van de profeet. Laat wel zien waar ik sta. Allah, de Koran en de Profeet overal en ik sta dus buiten spel. Het spel word bepaald door de Koran, Allah en de Profeet en ik ben hun slavin, puppet, marionet, instrument, slaaf, ding, gebruiksvoorwerp, een nummer. een soldaat, een strijder, een martelaar en een JOJO.
   Ik ben dus alles behalve nog menselijk. IK BEN DE ROBOT VAN DE KORAN, DE PROFEET VAN ALLAH. Een robot, wil iemand op tijd de batterijen verversen. Oh neen ik heb mijn oplader meegenomen. En mijn mobieltje want ik sta rechtstreeks in contact met Allah en de PROFEET. De Koran daar was geen plaats meer voor in mijn rugzak maar die ken ik dan ook uit mijn hoofd. Daar droom ik elke nacht van als ik in dat asielzoekerscentrum lig te slapen. Maar ik krijg wel steeds meer last van natte dromen en dat is niet echt kosjer. Mss dat ik de Profeet weer eens ga bellen om te vragen wat ik daar aan kan c.q. mag gaan doen. Want laatste hoorde iemand nog zeggen ik heb last van dikke ballen en een klein geval. Dus meerdere migranten hebben last van dat probleem. Mss wat gevallen verzamelen en het dan in een keer bij Allah of de Profeet neerleggen.
   Ik ga me wassen nu tijd voor het gebed. Salam Aleikham of zoiets.In Holland zeggen we ajuus parapluus.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s