Nothing else matters

Screenshot_6

(Door: “rommel”)

De tsunami van asielzoekers die Zweden overspoelt, zet druk op de capaciteit, maar de politie heeft nog steeds de controle over de situatie. Dat zegt de directeur van de nationale politieoperaties.

Nu erkent de politie openlijk dat ze haar normale arbeidstaken naar beneden moet bijstellen om criminaliteit te voorkomen en te onderzoeken van – ja, van wie wordt niet echt duidelijk, alleen dat het op een of andere manier verbonden is met de huidige asiel-tsunami. De aankondiging komt van het hoogste management van de politie, dat nu indirect tegen de Zweedse bevolking zegt dat ze aan haar lot overgelaten is.  “We hebben niet meer de middelen voor regulier politiewerk”, zegt Mats Löfving, directeur van de nationale politieoperaties, afdeling NOA.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nothing else matters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s