Serviërs slachtoffer van islamitische Nazi-praktijken in Kosovo

Screenshot_27

(Door: Balkanske priče)

De oorlog tegen Europa begon in Servië. Wij keren terug naar de Ottomaanse tijd. Niet onder dezelfde vorm, maar onder dezelfde gewelddadige druk van de islam. Het is geen geheim dat Turkije het Ottomaanse Rijk in zijn oude glorie wil herstellen en meer, het wil het uitbreiden tot heel Europa. Recep Tayyip Erdoğan is bezig de glorie van het Ottomaanse rijk te herstellen en de keizerlijke macht zoveel mogelijk naar zichzelf toe te trekken. “De doelstelling van Turkije is om te leven in vrede met alle landen en het herstel van de macht van het Ottomaanse Rijk“, zei Erdoğan. Turkije  heeft een eigen agenda, en een eigen koers, en die is niet Europees maar anti-Europees, islami(s)tisch en pan-Turks. De perfide, destructieve rol die het land speelt in het Nabije Oosten, Centraal-Azië en de Balkan zal het ook in West-Europa spelen, en speelt het zelfs nu al.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Servië, Terrorisme, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

9 reacties op Serviërs slachtoffer van islamitische Nazi-praktijken in Kosovo

 1. Cathja zegt:

  De islam uitbannen zal nooit lukken. De islam in Europa bestrijden misschien nog wel, mits we bereid zijn om voor ons volk en vaderland op te komen.
  Maar zeer velen zien het grote kwaad niet wat ons boven het hoofd hangt, of willen het bewust niet zien.
  Het is onze taak om deze mensen te overtuigen van de ernst van de situatie.
  Ik weet uit ervaring dat dit heel moeilijk is en dat velen niet geloven dat onze vrijheid op het spel staat.
  Voor deze mensen zal de werkelijkheid zeer hard aankomen!

  Like

  • Albert FGiet zegt:

   ze mogen alles doen de regeringen laten het toe

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Cathja, (zucht…).
   Inderdaad, is het onze taak om indien mogelijk mensen de realiteit van en met de islam onder ogen te brengen, maar het is in de eerste plaats de hoofdtaak van de islam zélf om zichzelf uit te roeien. ’n Vreemde gedachte misschien? Toch niet…
   De islam heeft de laatste decennia niets ongebruikt gelaten om zichzelf in haar eigen bestaan onmogelijk te maken door zich als de vernietiger van alle menselijke normen en waarden, en de mensheid in totaliteit te manifesteren!…

   Denk je nu echt dat de islam daar onbelemmerd mee door zal kunnen blijven gaan, zonder dat ze daar de prijs van ’n totale vernietiging voor zal moeten gaan betalen.
   Dat zou een naïeve gedachte zijn…

   Like

   • Cathja zegt:

    Ik denk, beste Paul, dat de islam-ellende (voorlopig) niet stopt. Kijk eens naar de jongere generatie moslims. Hun idolen vinden ze zelfs tussen de IS-strijders, want deze strijders strijden voor een ‘goede zaak’.
    Er zijn mensen die denken dat de jongeren vanwege het ontbreken van toekomstperspectief radicaliseren (zou kunnen), maar het gif wat de islam wereldwijd verspreidt, raakt zéker ook de jongeren! Kijk eens naar sommige filmpjes, waar de jongeren uitbeelden dat ze (ons) de keel doorsnijden……; gruwelijk toch?
    Áls de islam zijn eigen ondergang bewerkstelligt, dan zal daar eerst zeer veel bloedvergieten aan vooraf gaan. Velen (niet-moslims) zullen slachtoffer worden van die bloeddorstige ‘profeet’-aanhangers!

    Maar misschien ben ik naïef…….?
    Is mogelijk.

    Like

   • Janchik zegt:

    Zou het niet zo zijn Paul, dat de inteelt bij de islam volkeren dusdanig is, dat zij alle normale normen en waarden verloren heeft en dus alleen een verwilderd primaten gedrag vertonen. Ik persoonlijk denk dat er in hun DNA enorme fouten zijn geslopen door deze 1400 jaar oude inteelt van neven+nichten maar ook vaders en dochters, ooms en nichten, kortom het hele incest verhaal incl. de pedofilie.
    Dit moet wel haast, want anders kan je niet zo barbaars handelen, daarom ben ik ook bang dat de islam nooit zal veranderen, omdat deze ideologie gewetenloos deze inteelt primaten aanstuurt.

    Like

 2. louis portugal zegt:

  Interessant stuk.
  Ik heb me vroeger in de tijd van Tito Hoxa nooit gerealiseerd dat Albanië zo moslim was.
  Pas na het bombarderen door Clinton, met hulp van Europa, lijkt het dat die islam daar werkelijk groot geworden is.
  Ik geloof nooit dat de moslims in staat zullen zijn heel veel verder te komen dan waar ze nu zijn.
  Ze hebben altijd geleefd van roven, stelen en slavernij.
  Dat gaan steeds meer mensen zien en begrijpen.
  Met de veroudering van het westen zijn er straks niet meer genoeg slaven en is er niet veel meer te stelen.
  Eer het zover is zullen er nog velen sneuvelen en zal nog veel ellende over ons neerdalen..

  Like

 3. Albert FGiet zegt:

  de moslims willen Europa veroveren met de hulp van de EU

  Like

 4. Assyrier/Syrier. zegt:

  Goed stuk dat de terreur van de islam belicht.Het is het topje van de ijsberg.Op de hele planeet worden de niet-moslims vervolgd en vermoordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s