SURREALISTISCH EUROPA

Screenshot_29

(Door: “Peter Selie”)

Weet u, ouders van Nederland en heel Europa, dat het moed vergt om tegen de stroom in te roeien, maar dat dit toch belangrijk is voor de toekomst van ons Europa, mochten we daar nog iets van willen redden. We staan niet alleen in ons recht, maar het is onze plicht om onze nakomelingen een ordentelijk en rechtvaardig Europa na te laten en niet een Europa waar de barbarij als maatstaf zal heersen, zoals men in Brussel, Parijs, en in belangrijker mate nog, in Berlijn voor hen bedacht heeft.

“Modernisten” zeggen tegen alle uitzinnige en idiote “maatregelen“ ”ja”. Dat is alles wat hun moderniteit inhoudt. Ze vinden het prima om hun eigen land te laten afbreken en er een barbaarse cultuur voor in de plaats te laten vestigen. Hun nazaten zullen hen daar straks terecht voor ter verantwoording roepen.

Ik zal beginnen dat het van Duitsland een onvergeeflijke fout is geweest om oud DDR-communisten een plaats toe te staan in de politiek. Zeker niet als zij in de DDR-politiek in uniform gediend hebben, Vopo’s, of Stasi-agenten etc. waren. Merkel had dus nooit die post mogen vervullen die ze nu vervult. We zien wat er van komt. Merkel moet echt weg en voor de rechter  gedaagd worden, al geef ik toe dat als zij voor het Europees Hof wordt gedaagd er hoogstwaarschijnlijk met een lachertje van afkomt. Een criminele bende als de EU, die haar eigen rechtsinstituut inricht, is een wassen neus en een aanfluiting van de democratie.

In Nederland was Pim Fortuyn een held, daarvoor Janmaat ook. Nu is dat Wilders, maar deze week hoorde ik Annabel Nanninga bij Powned zeggen dat ze niet veel op heeft met Wilders. Zeker, sommige uitdrukkingen hadden fraaier gekund, maar te bedenken valt dat het allemaal voor de vuist weg is geweest en niet een vooraf geschreven toespraak. Mevr. A. Nanninga mag dan af en toe goede stukjes schrijven, maar zij heeft de gelegenheid die te corrigeren alvorens zij  die laat afdrukken. Thiery Baudet is eigenlijk ook een held, want hij staat openlijk achter Wilders en hem zal het meer schade toebrengen. Een hoogleraarschap (BERUFSVERBOT, waar Nederland altijd  voorop liep met boe en schande te roepen als het om linksen ging en gaat) zit er, zeker in Nederland, niet in, en zoals hij al zei, ook lezingen loopt hij mis. Voor mij is hij een held!

Ondertussen gaan Brussel en Duitsland gewoon door met het op grote schaal importeren van “hoogopgeleiden die onze pensioenen komen verdienen”, zoals die gisteren in Hannover met de ISIS-vlag vrij konden demonstreren tegen ons. Tienduizenden, ja, honderdduizenden zijn er intussen binnengehaald. Allemaal een uitkering, met voorrang een huis, ook al moeten ze er, zoals de burgemeesters van Ostelsheim en Herbrechtingen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg autochtone  bewoners voor uit hun huizen jagen om er asielbedriegers in te huisvesten. Syrische toekomstige steuntrekkers  krijgen in Nederland voorrang met een gesubsidieerd huis en alle extra’s. Alsof zevenjaar wachten op een huis niet lang genoeg is voor de autochtone Nederlander. Laten we eindelijk opstaan, want bij verder passief gedrag zullen de gevolgen veel en veel erger zijn!

Wees ervan overtuigd dat hetgeen er nu plaatsvindt geen samenloop van omstandigheden is, maar kille berekening. Laten we ze voor de rechter slepen, maar wel voor een rechter die niet gehorig is aan de duivelse EU!

Europa; een continent in ontbinding, een surrealistisch continent!

Door:
“Peter Selie”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Europa, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op SURREALISTISCH EUROPA

 1. Joost Visser zegt:

  Het is toch wel opmerkelijk en een ‘eye opener’ dat er wel noodhuizen ineens gebouwd kunnen worden voor asielzoekers en niet voor jarenlange autochtone wachthuizenlijders. Nog maar niet te spreken van daklozen, die pech hebben gehad.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Ik denk dat veel Nederlanders heel blij zouden zijn met zo’n moderne goed ingerichte containerwoning.

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ik had het niet beter kunnen verwoorden! De uitverkoop van Europa door de landverraders is zo duidelijk zichtbaar, dat je een betonnen plaat voor je hoofd moet hebben om dit niet te zien!

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Precies goed verwoord, laten ze morgen door het hele land het oudejaarsvuurwerk afsteken zodat iedereen verbaast om zich heen grijpt en wakker wordt.

  Like

 5. Mooi geschreven, en ja, het is kille berekening. Maar gelukkig zijn we niet allemaal hersendood gemaakt. Gelukkig zijn er mensen zoals u die nog een stukje van de waarheid durven publiceren CHAPAU daarvoor. Helaas zijn er nog niet genoeg mensen wakker geschudt, die verkeren nog in een hersendode toestand. Een winterslaap zullen we maar zeggen. Het betreurt me dat ik weet dat het nog erger zal moeten worden voordat we uit zelfbescherming de wapens zullen moeten gaan opnemen, want als de overheid ons niet meer kan beschermen, waar het nu duidelijk op uitdraait dat dat binnen 2 jaar zal gaan plaats vinden. Amerikaanse toestanden dus. We zijn ontwapend geworden, zelfs het leger wordt geleid door nota bene een vrouw en academici. Dezelfde mensen die het leger, en de burger machteloos hebben gemaakt zijn er voor aan het zorgen dat burgers uiteindelijk zichzelf zullen gaan bewapenen. Geen fijn toekomst perspectief dus voor onze nakomelingen. Maar het moet eerst veel erger worden voor dat je het weer kunt opbouwen.

  Like

 6. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  Uiteindelijk zullen er Amerikaanse toestanden komen.. Zelfbewapening…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s