TOEKOMSTIG VERBLIJF ONZER BEWINDSLIEDEN

Screenshot_35

Koepel van Haarlem

(Door: “Driek”)

Tientallen “vluchtelingen”, die voorlopig onderdak hebben in de koepelgevangenis van Haarlem, zijn in hongerstaking gegaan. Ze zijn boos over een brief van staatssecretaris Klaas Dijkhoff. Onze Klaas Vaak schrijft dat ze een half jaar moeten wachten voordat hun asielprocedures worden gestart. Nu, lezers van deze illustere site van E.J. Bron, daar kijk ik van op. “Vluchtelingen” die boos zijn. Wel ja, toe maar. Je moet maar durven. Dat geteisem krijgt eten en drinken, kleding en medische verzorging, doch dat is blijkbaar niet genoeg. En – ja, nu komt het lezer: ze zijn vooral boos omdat ze voorlopig hun gezinsleden niet naar Nederland kunnen laten overkomen. De vluchtelingen hebben naar eigen zeggen spijt dat ze naar Nederland zijn gekomen. Twee van hen gaan daarom maandag terug naar hun thuisland.  Nu, ik zoude zeggen: liever vandaag dan morgen.

Dus dit leugenachtige schorremorrie, dat zogenaamd gevlucht is uit oorlogsgebied, dat vrouw en kinderen heeft achtergelaten, bijna de halve wereld is afgereisd voor een veilige haven, gaat vervolgens in Nederland in hongerstaking. Omdat het allemaal te lang duurt. Ik ben weer eens volkomen verbijsterd. Wie wordt er hier nou in de zeik genomen?

Je moet er toch niet aan denken dat een Nederlander in oorlogstijd op de vlucht slaat en huis en haard alsmede vrouw en koters gewoon achterlaat. Goed, onze Koninklijke familie nam in mei 1940 de kuierlatten en vluchtte naar Engeland. Die Koninklijke hoogheden lieten een heel volk in de steek. Doch dat is weer geheel iets anders. Fijnbesnaarde lieden die onmisbaar zijn voor ons vaderland dienen beschermd te worden. Logisch, dat begrijp ik nog wel. Ze zijn nu eenmaal onmisbaar voor onze welvaart. Dat bewees koningin Máxima onlangs nog door naar China af te reizen om orders voor ons bedrijfsleven binnen te slepen. Doch ik dwaal weer af. Mijn moeilijk te beteugelen woede krijgt weer de overhand.

Ach, lezer, wij worden door onze bewindslieden tot het uiterste getergd. Die hele horde mohammedanen die ze ons in de maag splitsen, wordt ons ongeluk. Het is werkelijk ongehoord. Volgens Diederik Samsom kan Nederland er nog wel zestigduizend bij hebben. Het stuk onbenul en warhoofd Diederik zegt: De “grote, stille meerderheid” in het land vindt dat vluchtelingen moeten worden opgevangen.

Nu, beste Diederik, als de tijd daar is – en die tijd komt onvoorwaardelijk – dan verdwijnt u voorgoed in die Koepelgevangenis in Haarlem. En ook voor dat fijne groepje andere bewindslieden dat ons leven verpest is dat een uitermate geschikte plek. Want eens komt den misleide burger tot bezinning. U en al uw collega’s in het kwaad gaan die Koepel in. Levenslang. Op karig voedsel. Geen bezoek. Als tijdverdrijf mogen jullie één keer per week sjoelbakken.

Lezer, ik zit me hier weer danig op te winden. Ik laat hier hierbij.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op TOEKOMSTIG VERBLIJF ONZER BEWINDSLIEDEN

 1. Goed idee,Driek,van die gevangenis!En dan maken we hem niet eerst schoon,al zit de stront waarschijnlijk tot aan het plafond!Is toch een klein beetje van genoegdoening!

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Ach Driek, het feit dat het zover is gekomen duidt aan dat onze bestuurders incapabel zijn anders hadden ze al lang maatregelen genomen om ons in veiligheid te brengen, wij als burgers zagen dit hele rampscenario al lang aankomen maar luisteren naar je eigen mensen, vergeet het maar.
  De enige redding die nog mogelijk is is uit de EU NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Toch wel onplezierig dat die ETTERS nog niet in de KOEPEL zitten. We moeten als actie/verzetsgroep snel ontieglijk groot worden. Ons wacht in deze een taak. De Revolutie wordt met de dag onvermijdelijker. Ze zijn gewaarschuwd.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Bedankt Driek, voor uw treffende en zo mooi verwoorde openbaarmaking uwer gevoelens.
  Ben het volledig met u eens!

  Like

 5. Bert zegt:

  Goed stuk, helemaal mee eens, maar het is wel preken voor eigen parochie. Het schijnt dat veel Nederlanders al dit soort zaken helemaal niet weten, nauwelijks het nieuws van de NPO kijken , en als ze het al eens zien is dat ook hun waarheid. Ze weten niet beter dan de beelden met kleine zielige huilende kindjes. Op zich ook logisch , de gemiddelde huisvader die full time werkt, thuis komt en dan na het eten , de afwas, kinderen in bad en bed doen nog een uurtje voor zichzelf heeft voor hij zijn broodnodige rust kan pakken heeft ook geen tijd en energie om zich dagelijks úren in te lezen in de waarheid. Wil men een doorbraak maken zullen we toch echt moeten verzinnen hoe informatie zich verspreid verder dan de grenzen van deze website. Als de artikelen op deze site dagelijks te zien waren op npo, tan, pauw, dwdd dan was de publieke opinie wel anders en zou men misschien zelfs eindelijk bereid zijn te staken en eisen dat er wat veranderd, nu staakt men alleen voor hun eigen portemonnee. Dus ja, het klopt allemaal, het ís heel erg, maar wat kunnen we in godsnaam doen ???!!! Doet me denken aan een liedje van kinderen voor kinderen ‘Als ik de baas zou zijn van het journaal’

  Like

  • edjan zegt:

   Bert, De overheid beheerst de TV, radio en kranten en stort een nog zelden vertoonde golf van propaganda over ons uit. “Hallelujah, weer 10.000 arme, lieve, dankbare vluchtelingetjes gered en zien jullie ook goed dat lieve moedertje met haar wenende baby?”
   De paar tegenstanders worden uitgescholden en zwart gemaakt. Ja, daar kom je niet tegen op met een paar websites met beperkte reikwijdte.

   Maar één ding bespreek je niet. Uiteindelijk zien de mensen ze steeds meer in de straten en in de winkels en lekken er steeds meer verhalen uit over de onlusten in en rond de AZC’s. Komen ze er achter dat ze nóg langer moeten wachten op een huurwoning, dat de zorg en de pensioenen nóg slechter worden. En HA! Dan kom je aan dat “eigen portemonnaie” dat je beschrijft. Maar het zal allemaal heel lang duren, hoor, 10 – 15 jaar schat ik. En tegen die tijd zitten we met zo’n 3 miljoen moslims in ons land.

   Like

  • jUIST…en erg jammer,het echte waarheids getrouwe nieuws blijft onder ons meestal.

   Like

  • Driek zegt:

   Bert zegt: Goed stuk, helemaal mee eens, maar het is wel preken voor eigen parochie.

   Dat ben ik ten dele met u eens, beste Bert, doch het lezersaantal van E.J. Bron breidt zich toch gestaag uit, regelmatig attendeer ik mensen op deze site. En wellicht worden de mensen die deze site alleen maar uit nieuwsgierigheid bezoeken – omdat ze er van hebben gehoord – op andere gedachten gebracht, omdat ze plotsklaps wakker worden.

   Kijk, als ik uw redenering volg, dan kunnen we er net zo goed mee ophouden, want alles wat hier wordt geplaatst wordt voor het merendeel gelezen door ‘eigen parochie’. Maar het is zo’n twee jaar geleden dat ik op deze site kwam, via een kennis. En naar mijn idee is het lezersaantal, doch ook de mensen die een artikel schrijven, aanzienlijk toegenomen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk is het hier niet preken voor eigen parochie…!
    Natuurlijk breidt het lezersaantal van BRON zich aanzienlijk uit!
    Wat ik doe is altijd en elke dag de aanhef van Bron op Facebook zetten. Alles helpt.
    En alles werkt.

    Like

 6. Carli Varga zegt:

  Die opmerking dan verdwijnt u voor eeuwig in die Koepelgevangenis. Heerlijk Heerloijk Een genote voor mijn nu twee warme rode oortjes. Kicken

  Like

 7. H. Numan zegt:

  Driek, de koninklijke familie nam vijf haar eerder de kuierlatten. Dat was in 1940. Volgens wat ik gelezen heb was Wilhelmina helemaal niet van plan on te vluchten. Die wilde de strijd zo lang mogelijk voortzetten vanuit Zeeland.
  De regering maakte haar wijs dat ze met een marineschip naar Middelburg zou gaan. Eenmaal in Londen aangekomen zal ze waarschijnlijk gezegd hebben: dit is Middelburg helemaal niet. Jullie hebben me in de boot genomen! 😉

  Like

  • Driek zegt:

   H. Numan zegt: Driek, de koninklijke familie nam vijf jaar eerder de kuierlatten. Dat was in 1940.

   Ja, sorry, beste H. Numan, dat was een typ fout, ik zal meneer Bron in kennis stellen voor een correctie, ik heb er per ongeluk overheen gelezen. Goed dat u mij er op attendeert.

   Like

 8. Fred zegt:

  Geweldig, Driek, ga zo door.
  Het is haast literatuur zo goed geschreven.
  En zo waar.

  Like

 9. Coby Verweij zegt:

  Het is helaas maar al te waar wat Driek schrijft.De koepel lijkt mij ook een uitstekende plek voor jaren voor onze bewindslieden.Kunnen ze over hun grove zonden nadenken.

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Belachelijke opmerking dat de duurste uitkeringstrekkers voor zaken met China zorgen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Dit gaat het koningspaar in China doen

  Dag 1 Peking en omgeving: bezoeken aan een voetbaltraining en het Sino-Dutch Dairy Development Centre
  Dag 2 Peking: bezoek aan een traditionele Hutong, rondetafelgesprekken, staatsbanket
  Dag 3 Lössplateau: bezoek aan boer, bijwonen dansvoorstelling, vlucht naar Shanghai
  Dag 4 Shanghai: lezing voor topambtenaren en mensen uit het bedrijfsleven, opening natuurreservaat, bezoek aan vrijhandelszone
  Dag 5 Hangzhou: bezoek aan campus Alibaba
  http://nos.nl/artikel/2064886-koningspaar-in-china-vandaag-voetbal-wanneer-mensenrechten.html

  Gaaaaaaaap.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Driek en H Numan
  lees Gerards wo 2 blog maar eens .
  Ze zijn wel degelijk gevlucht.
  Niet mooier maken dan het is
  Als het er op aankomt vluchten ze weer.
  Dat hebben we op de dam gezien.

  Like

 13. Driek zegt:

  alidas1 zegt: Driek en H Numan
  lees Gerards wo 2 blog maar eens .

  Beste alidas, natuurlijk zijn ze gevlucht, maar moet ik u nou mijn hele stukje gaan voorkauwen? Nee toch? Lees het nog een keer over. Het is cynisch bedoeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s