VIDEO (25-10-2015): De Hongaarse minister-president Viktor Orbán wil het einde van de open grenzen politiek van Schengen

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO (25-10-2015): De Hongaarse minister-president Viktor Orbán wil het einde van de open grenzen politiek van Schengen

 1. De enige MP met ballen en een heldere visie!Hadden wij er maar zo een als MP!In plaats van dat watje!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Respect voor deze man.

  Like

 3. Johan zegt:

  Wijze woorden van de man, dhr. Orban. In het Duitse TV-journaal van vandaag was hier niets van terug te vinden. De man wordt zoveel mogelijk genegeerd, lijkt het. Wel werd Merkel in vol ornaat getoond en werd geïnsinueerd dat de Balkan-crisis de schuld van Orban was, omdat hij zijn grenzen gesloten had. Wat een leugens !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Viktor Orbán de enige Europese leider die ze allemaal nog op een rijtje heeft, de rest spoort niet meer en is volslagen krankzinnig !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 11.54. uur. Geheel mee eens, met deze aanvulling dat ze niet alleen krankzinnig zijn maar helaas ook nog crimineel. De zogenaamde top van afgelopen weekeinde in Brussel der rode EU, heeft geen enkele oplossing gebracht. Men wil zelfs doorgaan met het massaal toelaten van horden mensen, die slechts hierheen komen, hetzij om hier te profiteren van de uitkeringen, hetzij om Nederland en Europa te islamiseren. Alleen de Visiegradlanden zien het werkelijke probleem. Hongarije, Polen , Tsjechië, trekken wel DE GRENS.

   Like

 5. Muurbloempje zegt:

  Kotsbeu zou je er van worden, Topoverleg, vergadering, bijeenkomsten, kopje thee drinken, koekje erbij? Nog maar weer een een topoverleg, en nog een vergadering. Daar zijn ze zo goed in, in dat gepeupel. En inmiddels gaat er kostbare tijd verloren. En een daadwerkelijke oplossing is er (nog steeds) niet en zal er ook niet komen. Diep respect voor Orbán!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s