Video: Duizenden moslims marcheren met zwarte vlaggen door Hannover

 

 (Door: “Xander”)

‘Goed voor economie’?: 81% migranten heeft geen enkele vorm van opleiding voltooid – Slechts 7% heeft een diploma – Reichskanzler Merkel wil migranten met vliegtuigen ophalen en eist dat EU-staten alle bevoegdheden over grenzen overdragen aan Brussel – Duitse overheidscijfers toegepast op Nederland: Migranten kosten ons land volgend jaar € 39,3 miljard!

Duitse shoppers in het centrum van Hannover (Georgstrasse) reageerden gisteren geschrokken toen een enorme optocht van duizenden, voornamelijk in het zwart geklede moslims met grote zwarte en rode vlaggen dwars door het centrum trok, aangevoerd door een moslim die door een megafoon islamitische liederen of gebeden zong. Zelfs voor de neutrale toeschouwer was de demonstratie dermate intimiderend, dat velen de conclusie trokken dat de moslims de Duitsers een huiveringwekkende boodschap gaven: nu lopen we hier nog zonder wapens, maar straks nemen wij het hier in naam van de islam met geweld over, of jullie dat nu willen of niet.

Lees verder>>>
(h/t “Irene” en “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op Video: Duizenden moslims marcheren met zwarte vlaggen door Hannover

 1. In plaats van de beloofde “verrijking”krijgen we verarming,op alle fronten!Eruit met dat tuig!

  Like

  • Cathja zegt:

   Maar eerst moet Merkel afgezet worden, want wat dát mens de laatste tijd aan kwade plannen bedenkt en uitspreekt, daar lusten de honden geen brood van! Wie denkt ze wel dat ze is? Heeft zij toestemming van ALLE lidstaten om haar verwoestende beleid uit te voeren?
   Volgens mij is er niet een steekje los bij haar, maar zou ze opgenomen moeten worden in een psychiatrische inrichting! Ik schrik elke keer weer als ik lees wat ze nú weer ‘WIL’!

   Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Misschien nog niet ‘zo verkeerd’?
  Hopelijk gaan hierdoor steeds meer mensen er de waanzin van inzien en slaan ze een andere weg in, de goede. Het wordt ECHT hoogtijd dat mensen hun ogen open gaan en in verzet komen!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Wat een schandalige vertoning, waarom komt de brandweer niet en spuit die ze uit elkaar, kunnen ze meteen afkoelen. En dat eentonige gejank wat zij zingen noemen, de rillingen lopen over mijn rug.

  Like

  • sammy zegt:

   nou wen er maar vast aan het gaat maar door niets lijkt het te kunnen stoppen. Rutte heeft niets te melden enkel dat het oostblok ze ook moet opnemen. wat ze overigens niet doen. en inderdaad je komt ze al overal tegen alleen mannen met ongure gezichten met niets goeds in de zin ongelofelijk en ja om van te rillen. er is geen enkele verandering in het denken van de politiek. dus maak je borstjes maar nat .het is een uit de hand gelopen idee van de N.W.O orde in samenwerking met de bilderberggroep en als clowns de piassen en zogenaamde leiders van Europa. b.v. E.U baas Juncker en zijn schandknaap Timmermans die de drank regelt. dus de toekomst ziet er slecht uit.en in dit land mag je je eigen huis en haard niet eens verdedigen.

   Like

  • Brandweer? het leger er op los, en “schoonvegen” die boel.

   Like

 4. Carli Varga zegt:

  Ik werd net kotsmisselijk. Oh wat verschrikkelijk erg. Zo behandelen die mensen het land waar ze te gast zijn. Ik mis respect en aanpassing. Ik bespeur overheersing en intimidatie. Oh wat vind ik dit erg voor de gehele bevolking in de zoals nu genoemd EU. In Nederland werden er bloemen uitgedeeld om te bedanken. Ik hoop dat dit geen rozen zijn waarvan de doornen pas later gezien worden. Ik hoop dat die bloemengift zuivere koffie is. Want nu een lach als dank fur die Blume maar later als de doornen zich gaan manifesteren vloeit er bloed. Bloed van onschuldige onwetende gastvrije mensen die in een tang zitten. Gevangen tussen Den Haag en de migranten c.q. gelukszoekersstroom.

  Like

  • sammy zegt:

   wat kun je doen, als je een tegendemonstratie op de been zou brengen word dat aangemerkt als discriminatie. je kunt wel naar demonstraties van pegida en de n.v.u. die bestaan bestaat nog steeds. nog wel

   Like

   • IDD NOG WEL BEN BENIEUWD 8 NOVEMBER HOOP DAT PEGIDA HUN INNERLIJKE RUST KUNNEN BEWAREN EN BEWAKEN DAT ZE ZICHZELF NIET VERLIEZEN IN DEGENE DIE TEGEN HEN ZIJN. PEGIDA STA ER BOVEN EN HOU DE EER AAN UZELVEN. WANT ELKE VORM VAN AGRESIE VAN JULLIE WORD WEER GEBRUIKT DOOR HET MEDIA CIRCUIT VOOR VALSE PROPAGANDA EN GAAT DAN ALS STOK DIENEN OM JULLIE MEE OM JE OREN TE SLAAN. GEEF ZE DAT MIDDEL NIET. KOP OMHOOG, TANDEN OP ELKAAR, HANDEN IN DE ZAKKEN EN DEMONSTREER TROTS, VREDIG, HARMONIEUS EN MET GEPASTE INNERLIJKE KRACHT. AANVALLUH HAHAHAHA…

    Like

 5. fransdewit zegt:

  Wat willen die gasten nu eigenlijk? Snap er niets van hoor.
  Ze komen hier zogenaamd om hulp maar volgens mij komen ze de boel hier bezetten en willen ze alles naar hun hand zetten.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  De politiek keek toe en zag dat het goed was…

  Like

 7. Pieter zegt:

  Schrikbarend, de overheid heeft z’n greep totaal verloren en gaat door met liegen en importeren in de verwachting tegen beter weten in dat de zaak nog wel ten goede zal keren en alle moslims hun geloof afzweren als we maar aardig zijn en ze alle ruimte geven. KRANKZINNIG.

  Like

 8. Jade zegt:

  Diep triest dat dit mogelijk is in 2015…

  Like

  • sammy zegt:

   geschiedenis herhaald zich kijk maar naar die kliek in Europa die gisteren een vergadering hebben gehouden. er is maar 1 ding waar ze het over hebben. over zichzelf en over de emigranten hoe die gepamperd moeten worden. maar over de echte bewoners van een land word helemaal niet gesproken de minachting voor ons is groot alleen maar betalen en je bek houden en dat doet de nederlander dan ook.

   Like

 9. Bert zegt:

  Maar werkelijk niemand die iets naar ze roept ofzo he, ook niet dat een paar Duitsers die hinderlijk erdoorheen gaan lopen of op andere manier geweldloos irritant doen ertegen. Men loopt gewoon langs, kijkt wat en ach boeie. Da Fuck ? gewoon hele mars met onverstaanbare taal , da’s niet meer gewoon een man op een sinaasappelkissie die het volk toespreek ivm een vastgelopen CAO. Hoe is het mogelijk dat iedereen maar blijft toekijken, terwijl je zelfs zonder geweld of hakenkruizen ook kan laten zien dat je het er niet mee eens bent. Pak zelf een megafoon zoals toen in Amerika toen de klux klux klan mars had en een paar linksen een ludiek muziekje erbij hardop zetten. Is niet verboden, maar laat wel zien dat je wat doet. Nee het lost niks op , maar zo machteloos, alleen maar klagen en niet eens het lef om maar 1 ding te roepen, t’is niet zo vreemd dat een kleine minderheid met grote mond veel gedaan krijgt. Autochtonen westerse volkeren kunnen alleen binnensmonds wat mopperen en angstig wegkijken. Dan moet het ook maar gedaan zijn met ons, dan verdienen wij dit land ook niet langer en zijn de vrijheid en welvaart niet waard, want we hebben er niets voor over.

  Like

 10. Fockewulf190 zegt:

  Ik las op Fb dat het een sjiïtische treurmars was, maar ondanks dat nog steeds intimiderend! 😦

  Like

 11. Vele malen erger dan de nazi’s met hun hakenkruis vlaggen en dit kan wel? Terwijl vanochtend de Deutsche Wirtschaftsnachtrichten meldt dat de Pegida-Demo in München op 9 november a.s verboden is,als zijnde terreur,terwijl dit een zeer vredige demo is ,en dit in Hannover zeer bedreigend is.Dictator Merkel bepaalt,maar de Duitse politie is het ook zat net als de militairen,die hun kazernes met dit soort moeten delen.De toeristenindustrie kunnen ze daar wel vergeten.

  Like

  • sammy zegt:

   Als het zo is wat je zegt, dan is dit het einde van democratie. Hoe is het mogelijk dat dit gebeurd.75 jaar na de tweede wereldoorlog word de vrijheid weer beknot in Duitsland.

   Like

 12. Dit mag wel??? Terwijl de Deutsche Wirtschaftsnachtrichten vanochtend meldt dat de Pegida-demo a.s 9 november verboden is,als zijnde terreur ,dit heet geen terreur, lijkt me meer levensbedreigend,terwijl Pegida toch een zeer vreedzame manier van actie voeren is,de wereld op zijn kop.De toeristen industrie kan het in ieder geval wel vergeten.Terwijl dezelfde digitalen krant meldt,dat mensen angst hebben voor zulke invasies.Ook de militairen zijn het zat om hun kazernes te moeten delen met dit soort vluchtelingen en rijkelijk van gratis geld worden voorzien,waar zij voor moeten werken,ook de politie eist sluiting van de grenzen,maar dictator Merkel is dat niet van plan.

  Like

  • Nou, Antoinette, als de Duitse politie het óók zat aan het worden is, dan kon dat voor Merkel wel eens het begin van het einde betekenen: Kijk, hoe dat destijds ging met de toenmalige DDR!
   Niettemin: Het is een krankzinnige, beangstigende ontwikkeling: Een Pegida-demonstratie, die wordt verboden, en déze poging tot intimidatie -want dat is het met al die zwarte vlaggen en dat Allahu-akbar-geroep- diev wordt toegestaan!
   Dat is méér dan de wereld op z’n kop, dat is misdadigheid tegen de mensheid!
   Maar die Merkel krijgt haar trekken nog wel thuis op deze manier!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De barre terreur van links ter ondersteuning van de monsterlijke aanwezigheid van de vervloekte islam moet niet alleen door blijven gaan…. maar moet nog steeds erger en erger worden….
    Allèèn daardoor… zal de rechtse weerstand sterker en sterker worden… totdat de uiteindelijke revolte zal uitbreken die dan onoverwinnelijk zal blijken te zijn…
    Zonder de onderdrukking van links en de stelselmatige onderdrukking van ons volk door die vervloekte islam zullen wij nooit overwinnen!
    Dat is de prijs die wij moeten betalen voor onze vrijheid.

    Like

 13. ildiko zegt:

  soenitische moslims die hier als zielige vluchteling komen zijn die volgers de misdadigers de moordenaars!

  Like

 14. Jan zegt:

  Oostenrijk: failed state

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Déjà vu?

  Like

 16. Buffalo Bill zegt:

  Merkel heeft haar doel bereikt met haar misdadige regime. Nooit meer vakantie in Duitsland, nooit meer Urlaub mit Hund, nooit meer Reitanlage en Pferde! Jammer voor de mensen die ons altijd gastvrij hebben ontvangen

  Like

  • Muurbloempje zegt:

   Ook voor ons GEEN uitstapjes of vakantie naar Duitsland meer. Zelfs niet meer DOOR Duitsland, eng land is het geworden en wel in zo een korte tijd.

   Like

 17. Pegidafan zegt:

  Wij zijn door onze linkse maatschappij helemaal in slaap gesust ,dat begint al op de scholen .
  Kijk maar naar de kinderen van nu die armbandjes en kunst bloempjes moeten maken voor de zielige mensen die hier heen komen . Allemaal slappe slijmerige praatjes en daden ,zo maak je van kinderen geen kerels en meiden die voor hun land en omgeving op durven komen . Kijk even naar Polen , denk je nou echt dat die moslims daar zo door de straten zouden kunnen lopen , nou denk het niet . De Polen komen uit een staat van onderdrukking en voelen precies aan wat er in Europa gebeurd . Die zien en voelen dat ze van uit Brussel weer onderdrukt worden en dat ze van bovenaf weer gedicteerd worden . Die trappen daar niet meer in , ze zijn vrij en dat willen ze nu blijven ook ,GROOT GELIJK. Maar wij , wij zijn zo links geindoctrineerd , en zo slap geworden dat we zijn als een balletje deeg in de handen van onze leiders , toch zeker het overgrote deel van de bevolking . Maar als je brood te lang laat liggen word het ook hard kei hard , en is er geen beweging meer in te krijgen . In die toestand begint het nu te komen , het kneeen lukt niet meer zo goed. Het gaat stroever . Maar nu moeten we opgaan passen want als het bij de linkse elite niet meer gaat zoals zij willen ,word het gevaarlijk . Dan gaan ze methodes toepassen die heel geraffineert en slinks zijn . Nu merken we dat nog niet zo ,maar die zijn allang bezig met truccendozen om ons de mond te willen snoeren . Voor ons zal het pas echt goed gaan lopen als we met zijn allen de straat opgaan en ons door niets meer tegen laten houden . In principe heeft het volk de macht maar dan moeten we wel sollidair en eensgezind zijn .

  Like

  • Bert zegt:

   Pegidafan geloof je nou werkelijk dat ons slappe volkje ooit de straten op gaat ? Als we vanaf de wieg als slappelingen zijn opgevoed worden we niet plotseling strijdbaar hoor. Als een paar booslims hard BOE roepen kruipt iedereen weer in zijn schulp. Ze zeggen zelf al : ‘wij zijn geen joden die laf achter een boekenkast verstoppen, wij vechten’. En wij? allemaal aan de anti depressiva en K3 kijken op TV. Komt niet meer goed.

   Like

 18. Nemesis zegt:

  De zichzelf tot keizerin van Europa gekroonde waanzinnige Merkel EIST weer eens wat. Keizer Nero de waanzinnige stak ook Rome in brand. Wordt hoogste tijd, dat er een einde wordt gemaakt aan deze alles verwoestende machtsvertoning. Merkel als eerst met in haar kielzog haar glibberige kontkruipende landverrader Rutte. De vingertjes devoot in een ruit gevouwen als zijn “vrouwtje”.
  Hier gaat niet alleen een “Rome” branden, maar een heel continent.

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Ik ga dadelijk nog wensen dat er neo-nazi’s of rechtsextremisten met hakenkruisvlaggen de straat daar in Hannover opgaan en met al deze akelige moslimextremisten en linksextremisten op de vuist gaan, gelijk wat voor WO II de SA, de bruine knokploeg van Adolf Hitler, tegen de communisten en socialisten deden! Bovendien lopen deze moslims een keer het risico dat, zodra zij autochtoonse Duitsers gaan doden, de rechtsextremisten de rollen omdraaien, moskeeën in brand steken en moslims gaan vermoorden! Dan kunnen de overlevenden hierna nog met zwarte vlaggen met doodskoppen erop gaan lopen daar hen beslist toch geen paradijs te wachten staat.
  Als Angela Merkel, de “beschermengel” van moslims, vluchtelingen, asielzoekers en de islam, tussen deze monsters gaat in staan in de hoop om hen te verzoenen zal ze door hen in stukken worden gescheurd! Dat snertwijf is al zo gehaat bij haar eigen soortgenoten dat ze echt niet lang meer aan de macht blijft en al helemaal niet als ze de EU-landen wil DWINGEN om asielzoekers, vluchtelingen en moslims op te nemen! Naar de bliksem met Merkel en het islam-uitschot in Hannover opdat ze wensen dat zij na WO I daarginder niet geleefd hadden want dan hadden veel jonge moslimmannen zeker het risico gelopen dat Fritz Haarmann, de Vampier van Hannover, hen tot seks had verleid, hun strot doorbeet, hen gedeeltelijk verslond, hun bloed opdronk en hun overblijfselen daar in de rivier, de Leine, smeet! Haarmann, een voormalige homoseksuele slager, had sarcastisch genoeg vast enorme buikpijn gekregen van het smerige moslimvlees omdat dit VEEL onsmakelijker is dan varkensvlees!
  Laten deze groepen extremisten elkaar anders maar om zeep helpen want ik haat ze namelijk allemaal omdat zij alleen voor ideologieën en het geloof leven en niet voor hun medemensen, de afschuwelijke huichelaars, verloochenaars en moordenaars!

  Like

  • Bert zegt:

   Er zijn helemaal niet veel rechts extremen meer joh, al decennia worden die verketterd en gevolgd en vervolgd. Kijk maar naar de NVU, da’s nog maar een heel klein kliekje. Als die een demo of vleesbraai houden komt er een handje vol mensen en verder draait alles om duur lidmaatschap en dure spullen in de partijwinkel. Net zoals Nieuw Rechts van michiel smit, ging alleen om geld. Verder zijn er heel veel splintergroeperingen die allemaal zelf de baas willen zijn, er is geen eensgezindheid of organisatie, hierover werd in de jaren 80 al geschreven. Mogelijk zullen hier en daar misschien wat opstootjes komen, dan zetten ze de ‘kaalkopjes’ zoals links ze graag betiteld een tijd vast met flink wat intimidatie, gezichten op TV en dat vuurtje dooft nog sneller dan een nachtkaars. Ik heb geen hoop meer.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    De enige hoop is nog, zoals ik al eerder aangaf, dat al de opgenoemde extremisten elkaar zo snel mogelijk gaan afmaken! Onderling zijn ze gelukkig ook al veel te verdeeld geraakt, zoals vroeger de leiding van SA in 1934 tijdens ‘De Nacht van de Lange Messen’ werd geliquideerd door de SS! Deze lui zijn gewoon, terwijl ze het niet eens weten, gewoon op zelfdestructie uit en gaan zichzelf ook vernietigen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Het doel heiligt de middelen…
   Dat willen we voor geen prijs weten, maar het is de bittere waarheid…

   Like

 20. jowitteroos zegt:

  En wanneer wij, boze burgers, daar kritiek op uiten heeft men het in d epolitiek over de toonzetting en meer van dat soort onzin. Werkelijk te schandalig voor woorden dat overheden dit toestaan. Landverraders zijn dat, de politici en de linkse goedmens die dit alles omarmen en toestaan. Rutte, landverrader, kijkt u even mee???!!!!!!!

  Kom in verzet en meld u aan:
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 21. Mensen! De video is weer eens zo goed als onklaar gemaakt!
  Ik probeerde het en kreeg een boodschap: Meld je aan om deze video te bekijken.
  Hoe aanmelden? Wat aanmelden? Als je het mij vraagt, mogen we dit weer niet zien omdat ze Tegelijk Pegida München willen verbieden! De smiechten!
  Pech voor ze, want ik h e b het al gezien en de meesten van ons, hoop ik!
  Klootzakken!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 22. Michael zegt:

  Je moet je aanmelden omdat dit hier bullshit is. Het filmpje vind je gewoon op youtube. Het is een rouwstoet tegen terreur waar vrouwen en kinderen papiertjes uitdelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s