VIDEO: Wierd Duk en alles wat hij bij “Pauw” niet kon vertellen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Wierd Duk en alles wat hij bij “Pauw” niet kon vertellen

 1. Tja…..Niet alleen belàchelijk, maar zelfs funèst, dat hij dat bij Pauw niet kon vertellen, want het zijn gewoon de nuchtere feiten.
  Als je zelfs díe niet meer naar buiten kunt brengen, waar z i j n we dan in ’s hemelsnaam mee bezig?!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. albertien54 zegt:

  Ja Theresa, zo gaat dat, het was te verwachten, als je bij mensen als Pauw aanschuift, de propandamachine VARA geheten, het neusje van de zalm van de linkse salonsocialisten, de landverraders, de moslimknuffelaars, de NSB-ers van toen, zij zijn nooit weggeweest en die aap komt steeds meer en meer uit de mouw, het is net onkruid, niet uit te roeien dat misselijke volk! Inclusief al dat gepeupel en kontlikkende islam knuffelaars en daarbij niet te vergeten die dure BN-ers die graag aan tafel schuiven en even een vorkje mee willen prikken voor een lekkere grijpstuiver van zo’n € 1500 tot € 3000, om hun domme nietszeggende mening te willen verkondigen. Ben zo blij dat dit zulke sociale mensen zijn, die hebben het hart op de goede plek niet waar en wij hebben een hart van prikkeldraad nietwaar? Nee hoor, ik ben een goed mens, maar kom voor mijn mede landgenoten op, dit afbraakbeleid van onze Nederlandse cultuur moet stoppen, maar vrees dat het inmiddels al te laat is. Denk nog wel eens aan het liedje van Wim Zonneveld: HET DORP, kan er tranen van in mijn ogen krijgen, godsamme, ons land is totaal verkwanselt door een stelletje gore landverraders, kabinetten lang en nu zijn we in de prijzen beland, de moslimplaag, de tsunami van rennende krekels en schreeuwende haatbaarden en kopvodden maken ons land kapot, kan wel gaten in de grond slaan van woede, janken, dat dit volk niet bereid is om één stem te laten horen: weg met de Islam uit Nederland. Als straks de eerste christen zijn kop gaat rollen, dan zijn de rapen pas echt gaar en niet weer aankomen met dat achterlijke WOII praatje: wir haben es nicht gewüst, die vlieger gaat niet meer, nu niet, nooit en nooit meer!!! Dus verwacht ook nog eens een tweespalt in onze samenleving, die er al is…..
  Tijd om iets te doen mensen, samenkomen zo snel mogelijk, voordat het te laat is!!

  Like

 3. peterdm zegt:

  Wiert, dat jij je laat opnaaien op Twitter haha, reputatie, debatteren . We hebben hier genoeg gedebatteerd mensen willen actie, Er valt niets te debatteren als het om de Islam gaat, de geschiedenis verteld ons vanaf 632 NChr. genoeg. Mensen willen resultaat en Wilders mag dat gaan uitvoeren gezien de peilingen. Maart 2017 nog 16 maanden 2de Kamerverkiezingen. 16 maanden=hoeveel meer vluchtelingen, procedures, huizen, uitkeringen criminaliteit etc. Go Geert, steeds meer mensen in de westerse wereld adoreren u, tot aan Australië toe, Geen debat.

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Debateren is altijd goed, zeker omdat dus blijkt dat debateren over essentiele zaken niet mogelijk blijkt, zie en beluister video! Debat is dood in Nederland, dus mensen die alleen de mainstream media bezien en beluisteren, weten een heleboel zaken niet. Wie zit er achter de gehele censuur? EU. Brussel, Politiek,NWO? Immers EU heeft ook al verordend jaren terug, dat men EU als mantra moet gaan behandelen ahw en journalisten niet kritisch mogen zijn maar positief over EU moet praten……… En iedereen doet mee in de MSM, ze hebben hun ziel verkocht voor een NAZI droompje, alleen zijn ze te stom dat te zien……….over onderbuik gevoelens gesproken………..De mantra EU en Socialsme must sein ! Die cordon sanitaire moet doorbroken worden, het liefst met o.a. debat, demonstraties etc……….alleen op dat terrein valt er wat te winnen. gaan we er op los slaan, verliezen we alleen maar…………….. het bevestigd namelijk het beeld ( gecreeerde beeld) van critici van EU en MSM en dus rechts ectremist alleen maar).

   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 4. jowitteroos zegt:

  Goed beeld over wat de zogenaamde intelligentia beweegt in Nederland, namelijk Islam en EU, De Duk staat er alleen voor, een roepende in de woestijn ahw……….. Jammer toch dat wederom WIlders een beetje wordt geframed op het einde. Immers in dit Nep parlement is er geen tijd te debatteren en als je als parelmentarier al 10 jaar onder 24 uurs bewaking je werk moet doen , namelijk de democratie bewaken, verwacht ik toch minimaal van de welwillende debaterende inteligentia van nederland, de Duk, dat men het toch wel opneemt voor deze mener Wilders. Immers hij is het toonbeeld van wat er mis is in onze d3emocratie…………..we staan immers allen ( de critici die graag willen debatteren) onder Brussels islamitische curatele…………………

  Like

 5. Vederso zegt:

  Wiert Duk zegt: “Geert Wilders weet niet waar hij het over heeft” en onderbouwt deze uitspraak verder niet. Over deze uitspraak zou alleen al een uitvoerig debat te voeren zijn. Ik vrees dat Wiert Duk niet weet waarover hij het in dit verband heeft.

  Like

 6. wim zegt:

  Jammer dat Wierd zelf niet ontkomt aan het framen als het om de PVV gaat. Zo zegt hij dat de partij neigt tot racisme, maar weet eigenlijk geen onderbouwing te geven.
  Geldt ook voor de kijk op Pegida (downplayen) en de rol van de Duitse politiek (bv CSU in Beieren) die ineens weer wel Duitsers een stem zou geven.
  Heel goede statements, hier en daar goede analyse, maar niet consistent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s