100.000 opvangplekken erbij langs Balkan-route

Screenshot_10

Voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker na afloop van het topoverleg

In Griekenland worden nog dit jaar 50.000 opvangplekken voor “vluchtelingen” gecreëerd. Verderop langs de Balkan-route, waarlangs migranten naar rijkere Europese landen reizen, komen er nog eens 50.000. Die afspraak is het meest concrete resultaat van het topoverleg in Brussel over de “vluchtelingen”crisis.

De opvangplekken moeten ‘rust en stroomlijning’ bieden in de stroom die naar Duitsland loopt, zei staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Asiel en Migratie zondagnacht na acht uur vergaderen. Naast de afspraak over de opvangplekken, kwamen de bijeengekomen leiders overeen dat elk land een functionaris aanwijst om snel actuele informatie uit te wisselen met andere landen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op 100.000 opvangplekken erbij langs Balkan-route

 1. Weer word er een kind gebruikt om voor op de foto te zetten. Ik vind dit een vorm van kindermishandeling. Natuurlijk is het erg voor die kinderen. Maar sowieso is het erg voor de gehele mensheid dat er een stelletje achterlijken zijn die een vies vuil spel spelen met Ons en de Wereld. Zelf zitten ze in hun ivoren torentjes of in bunkers. Grensoverschrijdend gedrag gebruikt het media circuit tbv hun corrupte valse propaganda. Want ik bespeur hier weer een valse vorm van propaganda. Massa beinvloeding. Inspelen op een vals gevoel van sentiment. En ja hoor dan hebben we de kudde weer precies waar we ze willen hebben. Makkelijk naar hun hand te zetten en te kneden zoals zij dit willen. Ik zeg niet dat ik niet meeleef of het betreur maar ik heb er een hekel aan dat onschuldige kinderen gebruikt c.q. misbruikt worden om anderen voor het lapje te houden. Ik zie de IS de terroristen hiervoor wel aan. Die offeren hun eigen ouders en kinderen nog op voor het grotere Doel. Dat Doel daar is ZIJN woorden voor DESTROY, VERNIETIG, ONDERDRUK, OVERHEERS, MARTEL, VERKRACHT, KILL IN THE NAME OF ALLAH EN DIT IN NAAM VAN HET BEGRIP GELOOFSWAANZINNIGEN. GELOOFSWAANZINNIG IS DAT NIET DE EEN OF ANDERE GEESTELIJKE ZIEKTE. ALS DAT ZO IS DAN IS ER NOG HOOP. EEN ZIEKTE KUN JE GENEZEN EEN AANGEBOREN VOORKEUR VOOR SEKSUELE RICHTING DAT IS EEN NATUUR GEGEVEN EN ALLES WAT VANUIT DE NATUUR KOMT IS GEWOON OKEE.

  Like

 2. Wachten is op het volgende land in Afrika of het Midden-Oosten dat een burgeroorlog krijgt door de islamisering, dan komen er weer miljoenen ontheemden, vluchtelingen en asielzoekers naar Europa… het is dweilen met de kraan open!!!

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Er is een complete volksverhuizing aan de gang, miljoenen staan nog te trappelen en waar komt ’t spul uit Brussel mee…, totaal 100.000 opvangplaatsen. Wat mij betreft is het officieel; we gaan naar de kloten! Het gemor onder de bevolking wordt steeds harder en sterker, laten we wel wezen, voor ons kon nooit wat en kan nog steeds niks! Wij mogen ons alleen scheel betalen aan al deze rotzooi!

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Even een verhaaltje van een holmaatje van Juncker uit NL van de Partij van de Afgrond:
  meer, meer, meer “want we kunnen het schaffen omdat het zo is”, een drieste dol dwaze zwaar gestoorde uitspraak en lees dan ook ff meteen de reacties erbij, geen enkele is positief:
  http://www.nujij.nl/algemeen/pvda-leider-samsom-we-kunnen-het-aan-omdat-het-zo.33947374.lynkx

  Like

 5. GT zegt:

  De opvangplekken moeten ‘rust en stroomlijning’ bieden in de stroom die naar Duitsland loopt, zei staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Asiel en Migratie, dus Dijkhoff ze blijven maar komen!

  Like

 6. marie zegt:

  Voor de asielmafia is dat goed nieuws. Nog steeds geen piep over grenzen. Hell no, de dombo´s rollen een opvangtapijt uit langs de wandelroutes. Extra grensbewakers , o wacht effe, die bewaken niks maar gaan immigrantenstromen stroomlijnen.
  De krankzinnigheid heeft onomkeerbaar postgevat , en wij zullen slikken tot we stikken.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  De smerige volksverraders hebben weer een stap gezet om meer islamitische parasieten ook ons land te laten bezetten.
  Het is tijd voor verkiezingen!
  Hup Geert, op naar de 101 zetels!

  Like

 8. Sjaak zegt:

  EN NU BEGINNEN ZE OOK NOG TE LIEGEN
  IN DE TELEVAAG VAN VANDAAG !
  STERKE DALING VAN DE VLUCHTELING-STROMEN !
  WOHAAAAA ! EN DAAR ZULLEN WIJ ERIN TRAPPEN ?
  GORE LINKSE LEUGENAARS !

  Like

 9. Vederso zegt:

  Uit het artikel: “De Duitse bondskanselier Angela Merkel toonde zich realistisch”. Wat een onzin. Wat Merkel en EU nu juist niet laten zien is realisme.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Hoeveel er nog komen en hoeveel er naast u of mij komen wonen met twee a drie gezinnen in een woning zegt mij niet zoveel meer. Wat mij wel zorgen baart is dit bericht en is de werkelijke bron te controleren?……………..http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/40000-migranten-spoorloos-verdwenen-mogelijk-voor-opbouw-terreurleger

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Nog een bericht bij Xandernieuws waar ik nergens iets over hoor of lees, of heb ik iets gemist?…………….http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/ISIS-migranten-hebben-dodelijk-saringas-naar-Europa-gesmokkeld

  Like

 12. Is er nou niemand die die zuipschuit uit kan schakelen?

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Eens aangekomen voor “Het Grote Almachtige Rijk” ga je als vluchtende ziel eerst door een Universele Ruimte waar je gescreend wordt, daar ontkomt geen enkele ziel aan en val je door een Universeel Gat naar een oneindig niets.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s